På piren!

 2015-06-30    19:27:00   av:Jennyhellstrom
 
På piren tillsammans med madeleine & elin! Vi har käkat lite god mat & nu sitter vi bara och pratar om allting vi missat i varandras liv & gamla minnen :) På bilden tittar vi på några skäggdoppingar som simmar runt med sina ungar på ryggen, och dyker efter mat, haha rena naturprogrammet! Dessa två brudar alltså, guld värda! ♥

det rullar!

 2015-06-29    14:17:22   av:Jennyhellstrom
Livet rullar på! I helgen har jag varit med fredrik så mycket jag kunnat, eftersom det är enda tiden då vi kan ses. ♥ Har jag berättat för er om hur fruktansvärt förälskad jag är i den killen? Efter all denna tid så kan jag fortfarande inte förstå att han är min. Nu på senare tid så har jag verkligen börjat se på vårt förhållande på ett helt annat sätt, man förstår mer nu hur rädd man ska vara om de man tycker om & inte ta dem för givet. Tur att man börjat växa upp :)
 
Idag har jag arbetat & ikväll så står en träff med daniella på schemat! Har lyckats boka upp mig hela veckan, yey! Blir så rastlös på dagarna när jag slutat jobbet men nu har jag äntligen massa att göra hela veckan :) Imorgon efter arbete ska jag träffa madeleine & elin, på onsdag ska jag & några tjejer hjälpa elina att flytta, på torsdag ska jag träffa några tjejer från min gymnasieklass och helgen blir med f ♥ it's looking good! 
 

miss

 2015-06-25    23:13:15   av:Jennyhellstrom
Saknar dessa bruttor, + hanni & erica ♥ 2 månader kvar! 

Midsommar.

 2015-06-23    14:23:14   av:Jennyhellstrom
Jag hade en trevlig midsommar! Vädret var bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag vaknade upp bredvid fredrik & strax efter att jag vaknat till så åkte jag iväg för att inhandla lite saker till tipspromenaden som jag planerat! Sedan åkte jag & fredrik ut till kaxholmen, gjorde oss iordning lite & sedan blev det som vanligt sommarstugan ♥
 
Det var jag, mamma, pappa & typ hela fredriks släkt på hans mammas sida. God mat, tipspromenad & trevligt sällskap :) 
 
 

Måndag!

 2015-06-22    16:04:41   av:Jennyhellstrom
Hej! 
 
Kanske inte så många som vet men fredrik kommer att arbeta i Norrköping hela sommaren så vi kommer endast att ses under helgerna. Så nu när jag varit ledig i 2 veckor innan jobbet drog igång (idag) så passade jag på förra veckan att åka upp till honom & se hur han har det och umgås lite extra ♥ Jag ska försöka njuta utav sommaren men kan inte låta bli att längta efter hösten då jag får bo tillsammans med min sambo igen. Detta särbo livet är inget kul & ingenting för oss, vi funkar bättre när vi är tillsammans. 
 
min lilla familj. 
 
Nu har äntligen sommarschemat satt igång igen i alla fall, känns både jobbigt & skönt. Trivs med jobbet men det har varit ett sånt strul med allting att jag har tappat motivationen lite men hittar snart tillbaka förhoppningsvis! Idag har i alla fall första arbetspasset blivit avklarat & det gick bra :) Nu ska jag se om en kompis vill med in till stan, vill till xxl & köpa ett par nya gympaskor! 

uppdate!

 2015-06-22    15:56:54   av:Jennyhellstrom
Under de senaste två veckorna så har det som sagt varit fullt upp! Här kommer lite bilder ifrån mina bröders student; 
 
Var även på sanda & grattade evelina (victors flickvän)
min bobbo var med såklart :)

kaxig

 2015-06-18    11:45:11   av:Jennyhellstrom
 
 
Haha, här ovanför kan ni se en utav mina bröders utspring från i fredags. Han är den kaxiga & självsäkra killen längst fram med blå slips, svår att missa. Vi är nog ganska lika ändå ;) (Victors utspring hittar jag ej på youtube.) 

Svensk sommar!

 2015-06-18    08:36:37   av:Jennyhellstrom

Hatar detta svenneväder. 

länge sen

 2015-06-17    11:41:53   av:Jennyhellstrom
Det har varit fullt upp sedan jag kom hem till Jönköping. Det har varit bal, shoppande & fixande inför student, studenten, umgås med min sambo som jag nu bara träffar på helgerna, jobbat, utbildning, osvosv. Har därför ej hunnit eller velat blogga så mycket :) 
 
Lite bilder från veckan kan i alla fall komma i ett senare inlägg men just nu är jag bara sur så orkar inte. Jag är glad, för jag är i Norrköping hos fredrik (han jobbar här över sommaren) men jag är sur för har precis fått veta att jag inte alls ska gå efter det sommarschemat som det var tänkt, idag den 17/6 så får jag ett nytt, är det klokt? är så himla irriterad. 
 

Stugan !

 2015-06-09    18:08:00   av:Jennyhellstrom

På bilden ser ni mina projekt för eftermiddagen! Är nere i sommarstugan tillsammans med pappa & vi håller på att fixa massa inför fredagen, då det är student här! Jag håller på att måla om två bänkar & sedan blir det att måla ännu mer! Vädret är helt fantastiskt! Detta är första riktiga sommardagen för mig, har till & med bränt mig lite. 
 
Hoppas alla får en trevlig kväll, det har jag i alla fall :) 

bra måndag!

 2015-06-08    19:43:00   av:Jennyhellstrom
Idag har det varit en bra dag! Vaknade upp bredvid min älskling ♥ var så lycklig igår när jag fick träffa honom igen & allting var bara så underbart. Nu saknar jag honom igen & räknar ner dagarna tills vi ses igen! Efter att fredrik åkte i morse så gick jag & buster på en långpromenad, han fick bada lite (som ni såg i förra inlägget). Sen har det bara rullat på med att umgås med mina bröder & hjälpa victor inför balen! 
 
Här är en liten bildbomb från dagen :) 
Lite fina bilder vi tog vid Vista Kulle :) 
 
Sen var det dags för mig & resten av familjen att dra in mot stan för att se dem gå balen :)
 
 
Så fina de är tillsammans ♥ 

Vi har det bra!

 2015-06-08    09:35:58   av:Jennyhellstrom


Möttes igår av mina fina Fredrik & sen åkte vi hem till min familj! Så underbart det var att få träffa alla :) 

Nu har Fredrik åkt till Norrköping för att jobba, vi ses på torsdag igen <3 tills dess får jag ha hand om lilla bustis! Vi har varit vid sjön idag & badat, nu slappar vi i trädgården! 

sommarplågan!

 2015-06-07    10:44:30   av:Jennyhellstrom
Detta kommer definitivt bli årets sommarplåga i år, loveit! ♥ 
 

Sista kvällen

 2015-06-07    10:36:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår var sista kvällen hemma. Den spenderades hemma hos Jessica tillsammans med kickan också ♥ kan man få ett bättre avslut för denna terminen? Vi hade dock helt glömt bort att nationaldagen var igår & att det innebär att systemet var stängt så det blev inget bubbel vi hade tänkt oss utan det fick istället bli alla möjliga varianter utav loka, lika bra det! Annars så åt vi en massa god mat & meloner i en förbannelse! 

Jag & kickis igårnatt, regnrusk som vanligt! Saknar er redan ♥

Vi är på väg!

 2015-06-07    09:24:22   av:Jennyhellstrom

Nu har jag & zekis lämnat Umeå! 
En sommar i Småland väntar :) 

Idag!

 2015-06-05    21:50:00   av:Jennyhellstrom
the craazy kids ♥♥

Idag har jag varit nere i parken tillsammans med Jessica, kickan & deras underbara barn! Det blev lek & bus, avslutat med korvgrillning & marsmellows! Imorgon skall vi ses igen & längtar redan ♥

mindre än 2 dagar!

 2015-06-05    21:48:10   av:Jennyhellstrom
Här var vi små pluttisar!
 
Om 2 dagar får jag äntligen vara i din famn igen ♥ saknar dig så mycket att det gör ont i hela kroppen.

bal <3

 2015-06-04    19:13:55   av:Jennyhellstrom
 
Eftersom att jag sitter i Norrland så kan jag tyvärr ej vara med på min brors bal idag. Tur att internet finns & jag har kunnat se dem via en live-streaming och även bilder! Så fina de är ikväll ♥ hoppas att ni får en fantastisk bal, felix & lisa! :) ses om några dagar!

sommarlov!

 2015-06-04    16:44:09   av:Jennyhellstrom
 
Vi har haft redovisningar idag mellan 8.15 - 15.45 ungefär, allting gick bra, blev godkänd & nu är det äntligen sommarlov!! Så otroligt skönt, även fast det ej riktigt känns som sommar på grund av vädret men det kommer väl :) 

framtiden. (skrevs för några veckor sen)

 2015-06-03    19:16:38   av:Jennyhellstrom
Ja, jag är endast 21 år gammal och det är antagligen långt kvar tills jag skaffar barn men jag kan ändå inte låta bli att drömma mig bort ibland. Nu när jag är ute i skolan och fritids 5 dagar i veckan så blir jag bara mer och mer barnsugen. Tänk att få ha en egen liten kille eller tjej ♥ Jag har redan börjat skriva på en lista med tänkbara namn. 
 
Jag vill gå klart min utbildning först och arbeta i alla fall något år innan det är dags för mig att utöka familjen men åh. Vill bara spola fram tiden. Jag vill samtidigt njuta av livet som är just nu för så här lugnt som det är nu kommer jag nog sakna sen, haha. Jag ska försöka hinna resa mycket innan också & försöka hinna med så mycket som möjligt men jag vill inte bli en gammal mamma, så är det bara. 

Dock så är inte jag & min sambo riktigt eniga & överens på den här fronten. Men vi får se helt enkelt vad livet har att ge i framtiden :) Jag är inte redo än, men jag längtar tills jag blir det & tills vi två blir tre. Det skulle vara en sån kärleksfull liten familj. 
 
 

Jag är grym!

 2015-06-02    21:10:31   av:Jennyhellstrom
 
Nu äntligen har jag fått tillbaka några uppgifter som vi lämnat in under denna kursen & jag fick bästa möjliga betyg på båda! Ibland måste man få skryta men hur grym är inte jag? Detta året har gått så fruktansvärt bra att jag nästan måste nypa mig i armen. Nu är det bara 1 uppgift att få tillbaka men den kändes bra! Idag skickade även min handledare in sina papper om hennes bedömning om mig och fick bästa möjliga betyg av henne också med tanke på att hon skrev att både hon & hennes kollegor vill ha mig som kollega i framtiden! :D 
 
Idag har jag vikt en bok åt henne & även köpt en liten ljuslykta som hon skall få imorgon, haft sån tur att få henne som handledare ♥ så imorgon är det praktik, sen arbeta några timmar & på torsdag är det redovisning, sen är det SOMMARLOV!! & på söndag åker jag hem & får äntligen träffa min familj & min fredrik igen, kan inte tänka på något annat. Just nu känns livet rätt gött! 

saknar dig bubbis.

 2015-06-02    08:05:00   av:Jennyhellstrom
5 dagar kvar ♥

mina vänner.

 2015-06-02    08:04:08   av:Jennyhellstrom
I söndagskväll var jag över hos jessica. Där blev det filmkväll tillsammans med henne, linnea & kickan. Film, mycket godsaker & jessica fick sitt hår färgat, kan det bli mer girlsnight än så?
 
Jag undrar verkligen vad jag skulle ha gjort utan mina tjejer. Hur hade mitt liv sett ut utan dem nu när inte fredrik är här exempelvis? De förgyller mina dagar & är så himla fantastiska. De hjälper mig att handla, att fixa cykeln, tar med mig på event, har myskvällar, bio, middagar osvosv. Jag behöver nog inte skriva några namn för ni vet vilka ni är ♥ jag älskar er alla så mycket & är så himla tacksam för att jag har er i mitt liv. Jag vet att jag alltid kan räkna med er och att ni alltid finns där. Tack tack tack ♥
 
haha, får bli en bild på mig själv idag :)

Lördag & söndag!

 2015-06-02    07:43:00   av:Jennyhellstrom
I lördags åkte jag som tidigt nämnt ut till Sävar! Göran & Zelma kom och hämtade mig runt kl 16. Det var så underbart väder så kunde äntligen ha ett par shorts & t-shirt! Jag & saga var utomhus och spelade en massa olika utespel medan de andra fixade med maten. Sedan kom Tinas syskon också och det blev god mat! Efter maten blev det kubbspel för hela slanten & när det började bli lite kyligare så förflyttade vi oss in för efterrätt och sedan fortsatt spelkväll i vardagsrummet! 
 
 
Det vart en mycket mysig och rolig lördag. Det var första gången som jag var ute hos familjen Högdal utan fredrik. Det kändes väldigt konstigt först för vi brukar göra allting tillsammans men det gick bra, jag känner mig så välkommen & som en i familjen där ♥ morgonen efter så blev det frukost & sävarmarknad! Vi hade tur med vädret ännu en dag, trotts att det såg mörkt ut till en början. Jag trodde att marknaden skulle vara liten men det fanns en hel del, köpte dock ingenting! 
 
Det blev ännu en heldag med familjen då jag även följde med dem in till stan en sväng & gick på utopia, sedan blev det lunch på mc & sen hem! Tack för ett fantastiskt dygn, saknar er redan! 

Nytt!

 2015-06-01    19:10:00   av:Jennyhellstrom

Nya ljuslyktor till soffbordet inhandlades idag! Lägg märke till den snygga herrn i bakrunden! ;) 

juni!

 2015-06-01    08:37:44   av:Jennyhellstrom
 
Idag välkomnar vi 1 Juni och sommaren ♥ 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!