livet på landet/skogen....

 2013-10-30    16:19:36   av:Jennyhellstrom
 
 
Tråkig blogg med gamla bilder, sorry
Nu har jag faktiskt långhelg, är ledig fram tills måndag eftermiddag då jag har tenta! Fast det blir väl inte sådär jätte mycket ledigt, blir nog till att åka till skolan och plugga i alla fall men men! 
Hörde precis att det small utomhus, smsar fredrik och frågar om det var han och ja, det var det! Så nu i skrivande stund så antar jag att han håller på att dra ut något rådjur eller något ur skogen, spännande! Livet på landet det mina vänner! 
 
& usch vad jobbigt jag börjar tycka att det är utan min kisse just nu. Ibland känner jag att jag har börjat vänja mig, & sure det har jag men samtidigt så hade livet varit så mycket enklare om jag hade haft honom här hos mig :( saknar honom något så fruktansvärt mycket.. 

längtar till vintern!

 2013-10-26    16:46:03   av:Jennyhellstrom
Åh. nu börjar jag verkligen bli sugen på vintern! Jag vill ha december månad så att man kan sätta upp adventljusstakar/stjärnor, tända sina ljus och börja julhandla! Fast mest av allt längtar jag till den 19/20e då vi åker hem till Jönköping ♥ 
 
Något mer som är efterlängtat är Nyårsafton så klart! Jag, fredrik & Joackim har redan bestämt att vi ska umgås då, det bestämde vi redan förra nyår för vi hade så himla roligt! Sen om någon/några fler är med återstår att se men hur det än blir så vet jag att detta året kommer bli suveränt med dessa två killar! :) 
 
vad jag saknar mitt långa hår! :(
haha, älskar den här bilden, det finns inga rätt! Alla är helt snea. 

hellu stalkers!

 2013-10-23    16:55:39   av:Jennyhellstrom
åh vad jag saknar min pälsboll :( visst är han liten?! 
 
Vet ärligt talat inte vad jag ska skriva, har inte tid för att skriva inlägg med åsikter, tips, outfits osv. just för tillfället så det blir mest bara tråkiga uppdateringar om vad jag gör. Så om ni vill så får ni jätte gärna skriva vad ni har gjort idag, hur är vädret där ni är osv. Jag vill veta! :D eller om ni har någon fråga så går det också bra! igårkväll kom det massor av snö här i alla fall, om någon ville veta! 

catlove!

 2013-10-20    15:53:00   av:Jennyhellstrom
Nu är min essäuppgift inlämnad så nu är allt klart med denna kurs - Kunskap, undervisning och lärande! 
 
Sitter just nu & drömmer mig bort lite, har blivit totalt förälskad i rasen Ragdoll ♥ om något år eller två så ska jag minsann skaffa mig en och då ska jag göra det av en speciell uppfödare som jag hittat som finns i Stockholm för tillfället. Har tittat in hennes hemsida och hennes katter ser precis ut så som jag vill ha dem! helt underbara! 

Hoppas min lilla zekis uppskattar att få en sån här snygging till brorsa! Helt gudomliga! 
 
Nu ska jag se på film och slappa hela kvällen lång, imorgon börjar allvaret igen med en helt ny kurs och då blir det plugg varje dag igen så ska njuta av att ha några timmar ledigt (a) Ha en fin kväll allihopa! smell u later :)

tjääääna

 2013-10-19    09:14:00   av:Jennyhellstrom
old picc. miss my hubbebubbe :(
 
Igår var det ju då den stora fasande tentan som jag länge pratat om, efteråt kändes det faktiskt sådär. Det kändes inte som att den gick helt åt helvete men inte heller bra så vi får helt enkelt se hur långt det räcker! :)
 
Efter tentan var det till att åka hem, plugga lite, pussa på min pojkvän & hund och sedan dra till Ersboda på klassfest! finns inte så mycket att säga mer än att jag hade riktigt trevligt, vilken härlig klass jag har! 
 
Idag blir det till att plugga hela dagen eftersom jag har en essä som ska in på måndagmorgon :( & självklart så måste jag se det nya 'the vampire diaries' avsnittet också! sen blir det mys med fredrik ikväll med film & chips ♥

Nu var det dags!

 2013-10-17    17:29:00   av:Jennyhellstrom

 
Nu är första riktiga snön här, usch. Jag tycker att det är jätte mysigt men i oktober, det är lite tidigt! 
Dock så vet jag att den kommer försvinna, komma tillbaka, försvinna osv. men iaf! 

Godmorgon allihopa!

 2013-10-17    09:04:00   av:Jennyhellstrom
Här har vi lek vid frukost! 
Hoppas ni får en bra dag! PUSS 

mitt stökiga men underbara liv.

 2013-10-16    14:43:19   av:Jennyhellstrom
Nu är seminariet äntligen över, puhhh. & vet ni? Det gick jätte bra, eller det kändes väldigt bra i alla fall. Jag fick till hela redovisning utan någon black out och utan att se ner på mina stödord, så jag är mer än nöjd. Dock är det seminarie imorgon med som jag måste gå på för att bli Godkänd men då är det bara att lyssna på andras redovisningar & diskutera :) 
 
Blir väldigt mycket skrivande om skolan just nu men det är för att det är inte mycket annat än att sitta & studera hela tiden. Hur ligger det till nu förtiden med min träning då? Jo, den ligger lite på is eftersom det är så mycket i skolan och hinner/har inte råd med gym just nu. Jag går ut med hunden & några gånger i veckan försöker jag att cykla ca 1 mil också. Men jag ljuger om jag säger att jag mår bra, att vara utan träning är något som får mig att må dåligt faktiskt, så fort snön börjar komma & jag har lite tid så ska jag lägga hela 2000kr för 4 månader på ett gym som heter Iksu, ett jätte stort och fint gym som ligger precis vid universitetet! 
 
Har jag hittat några kompisar? Om jag har! Jag har funnit några så himla fina vänner och min klass verkar vara så himlans bra! 3 tjejer som jag umgås mest med nu är Jessica, Erika & Kickan heter dem - love them! Dem är några år äldre men vi är ett gott gäng & dem tar väl hand om mig :) 
 
Hur går det med lägenhetssökandet? Dåligt! Vi har i princip gett upp att hitta en hyresrätt så vi letar nu för fullt efter en fin bostadsrätt istället! Skulle gått på visning igår faktiskt men den blev såld innan visning så vi ångrar att vi ej ringde & budade på den istället för att vänta på att få se den men det är lite som att köpa grisen i säcken men jaja. Vi håller ögonen öppna! 
 
När kommer jag till Jönköping nästa gång? Det blir nog dessvärre inte förrän när vi får jullov den 20e december. Om vi nu inte skulle få en lägenhet då, för då måste vi ner och hämta massa möbler osv. 
 
Tänk att jag snart varit tillsammans med denna kille i 5 år, helt sick. min soulmate ♥

2/2 tentor avklarande !

 2013-10-15    21:33:00   av:Jennyhellstrom
Jag är så lycklig, woop woop! Jag fick reda på idag att jag blev Godkänd på kursens andra tenta (den som jag verkligen trodde att jag skulle bli underkänd på!) så det känns sjukt skönt just nu, i alla fall i ca 5min. För nu har jag ångest inför morgondagen - seminarium - redovisning 20 minuter! Jag vet att jag kan redovisningen jätte bra nu men blir så lätt nervös när det är inför helklass så kan enkelt få en black out. 

Men det är väl bara att köra på, 20 minuter är snabbt över (i hope!). Jag kan i alla fall lägga halva kursen helt bakom mig nu :)
 
Bild från i fredags hos Tina & Göran :)

My baby and i.

 2013-10-14    16:53:00   av:Jennyhellstrom




Kassa bilder kanske men whatever. Jag älskar min fina kille så himlans mycket! Fatta att jag har flyttat enda upp till Umeå för hans skull?! Helt sick men det fanns inga andra valmöjligheter, jag följde mitt hjärta till 100% och jag ångrar inte en dag här uppe. Dock så saknar jag min familj och jag gillar läget på Jönköping, det ligger liksom nära till allt och främst - nära till ullared (a) ser på deras blogg att dem har fått in massor av fina julsaker och jag är så sugen på att åka dit ;/ 
 
Nu blir det råplugg hela kvällen/natten, har en redovisning på 20min på onsdag - tenta på fredag - panik! PUSS 

nöjd cheyyy

 2013-10-14    16:50:38   av:Jennyhellstrom
Nu när fredriks familj var uppe så fick jag lite godsaker efter att ha fyllt år! 
 
Av min svärmor fick jag detta:
1. två söta tomtar som jag längtar efter att kunna ha framme! 2. en brödrost till framtida lägenhet, välbehövligt!
3. en liten väska som jag kan ha mobil och kort i osv. 
 
Av elin fick jag en helt underbar lykta som jag redan tänt 100 gånger, älskar den!
 

fullt upp!

 2013-10-13    20:38:57   av:Jennyhellstrom
Vart dålig uppdatering eftersom halva fredriks familj har varit hos oss tors - idag. Hans mamma, syster & mormor :) Vi har haft fullt upp, i fredags var det stan med ille (hans mamma) sen föreläsning i skolan och sen på middag & sånt hela kvällen hos Göran & Tina! 

I lördags pluggade jag och sen på eftermiddagen umgicks vi allihopa med att spela lite kort osv. sen kl 17 så åkte vi alla hem till Fredriks bror, Erik och hans familj. 
Idag har vi bara slappat, spelat lite kort & vid 11.30 åkte dem hem. Sedan dess har jag & älsklingen bara studerat.. 
 
Har i alla fall haft en jätte mysig helg och jag saknar dem redan! 
Här blir det lite bilder på Buster & Elins lilla valp, Speja! :) 
 
haha, denna är så härlig - ser ut som att speja somnar typ! 
mattes fina kille! 

Jag klarade den!!

 2013-10-08    15:18:06   av:Jennyhellstrom
Ni vet den där svåra tentan som jag gjorde för 3 veckor sedan? Fick reda på idag att jag blev godkänd! Ni anar inte vilken lättnad det är :') dock så känns den andra tentan som jag gjort sådär & den som är nästa vecka kommer också bli tuff men nu har jag iaf klarat första! 

Här är två bilder ifrån universitet, så mysigt! Hösten är här på riktigt :) 

Av min älskling!

 2013-10-07    11:48:57   av:Jennyhellstrom
Har hört från vissa håll att några vill se vad jag fick av fredrik när jag fyllde år förra veckan och ja, varför inte? :) 
 
Först i torsdags fick jag som sagt min älskade Ralph lauren parfym, alltid velat ha den men varit för snål för 
att köpa den själv & tänkt "jag har redan så många parfymer", så jag blev jätte glad! 
 
I fredags fick jag väääärldens bästa present. Aldrig att jag kunde ens föreställa mig att min kille kunde vara 
så romantisk! Jag blev så glad att jag började gråta. Denna kommer aldrig åka ner från väggen :) 
Så sött med 3 hjärtan med som representerar oss lite, Kaxholmen - där vi bodde grannar och har en himla 
massa minnen ihop. Göteborg - har blivit lite som våran stad, vi har nog varit där 6-7 gånger tillsammans! 
& så klart, Umeå! Staden där vi nu efter 5 år tillsammans är sambos ♥

Vårt rum!

 2013-10-07    11:41:39   av:Jennyhellstrom
Nu har vi snart bott här i 2 månader och jag har varit dålig med att visa hur vi bor! Kan börja med att visa lite bilder ifrån vårat studierum som vi har på övervåningen! 
 
 Här är en "före"-bild.
 
"Efter"-bilder. Andra dagen åkte vi och köpte oss en bokhylla som nu är knökafull med grejer! 
Här är min lilla mysiga hörna! 
 
Här är fredriks skrivbord! 
 
Vår garderob som vi verkligen inte får in mer kläder i! 
 
Utsikten från vårt rum.
 Två av de saker som jag fick när jag fyllde år! En söt tavla av mamma och en "glaslampa" av mormor :)
 
Jag tycker att vi har fått det så himla mysigt i rummet här uppe, känns lite mer som hemma. Kul att köpa saker
tillsammans också & inreda det så att det passar oss, dock är det lite litet rummet men det funkar :)

75 års kalas.

 2013-10-07    10:45:00   av:Jennyhellstrom
Jag fyllde ju 20 år i torsdags, samma dag som Vivi-anne (fredriks farmor) fyllde 75år! Så i lördags hade vi storkalas här hemma! Jag har blivit duktig och börjat använda systemkameran de senaste dagarna så här kommer en bildbomd ifrån i lördags! 
 
Födelsedagsbarnet! 
 
min fina man! 
 

helluu bitches, it's my birthday!

 2013-10-03    21:33:21   av:Jennyhellstrom
Idag är jag hela 20 fucking år. Helt galet. Är det nu man klassas som vuxen? Har i alla fall blivit lite uppvaktad utav min fina pojkvän, en ralph lauren parfym fick jag i morse men han sa att det var den lilla presenten (WTF? den hade räckt!) men att den riktiga presenten kommer om någon dag för den är beställd så snacka om att jag går runt & är nyfiken nu! och så har jag fått massa presenter av familjen m.m. under helgen & veckan, jag är såååå nöjd!!!!

Har i alla fall varit på systemet så klart, och dem sa "Grattis på födelsedagen" då kände jag mig ganska nöjd :) 
Vad kan jag skriva mer..? Hade en mysig helg med la familia. Gick på stan med mina bröder, höstmarknad med mamma, kalas för mig & kusinen, chillkvällar med god mat, snabbträff med elina osvosv. nu dröjer det minst 2 månader innan vi beger oss ner mot jönköping igen.. dock så går tiden väldigt fort! 

Skolan rullar på i full fart, trodde aldrig att universitetet skulle vara så här tufft alltså! De säger ju att den första terminen är den svåraste, dem vill typ få bort dem som inte pallar trycket och no shit?! på 5 veckor så har jag redan haft två tuffa tentor, har min 3e om 2 veckor samt ett seminarium (redovisning inför klass i 20min) och en essäuppgift om 2veckor, kul liv! ska läsa ut ca 4 böcker inom dessa 14 dagar :) 
 
 
Nu ska jag mysa ner mig med min pojkvän framför någon film eller något, chaio! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!