Loppis

 2016-04-30    18:56:43   av:Jennyhellstrom

Nu i eftermiddag har jag & dessa damer varit & ställt iordning på Nolia. Imorgon är det nämligen megaloppis & vi ska sälja lite grejer, redan i eftermiddag hann jag sälja 2st saker & fick ihop 70kr! :) 

Nu om 1h ska jag & Fredrik åka mot stan. Vid 21.00 blir det Djungelboken på bio :) hoppas alla får en trevlig Valborg & tar det lite lugnt! 

Bra start på helgen

 2016-04-30    16:54:16   av:Jennyhellstrom


Snart ska jag lyckas ta mig upp! (Dock jäkligt trött idag) 


Idag startade jag igång lördagen som vanligt - med spinning! Fick sällskap av 15st glada deltagare, varav tre av dem var Jessica (like always), kickan & Hanna! Alla körde på som sjutton idag så tror de är nöjda över passet! Efteråt blev det lite mage. 

Hem & duscha efter träningen sedan drog jag, Jessica & Hanna till djurmagazinet. Det är hundens dag idag så där var det otroligt mycket folk med deras hundar så Buster trivdes som fisken i havet! Det var även drop-in hos veterinären så vi gjorde en tandundersökning & vaccination! 


Bustis <3 hos veterinären fick vi komma in i samma rum som vi för 2 månader sedan sa hejdå till zekis i. Det kändes otroligt tungt & jobbigt, men på något sätt gick det ändå bra. Vi känner hur han är med oss & alltid finns nära <3 men fyfan vad jag saknar honom. Den där dagen när han tog sina sista andetag är den jobbigaste dagen i mitt liv & jag minns allting så väl. Vill aldrig vara med & avliva ett djur igen.... 

 2016-04-29    22:17:55   av:Jennyhellstrom
Saknar detta ♥

Torsdag!

 2016-04-28    21:37:32   av:Jennyhellstrom

Haft en fin eftermiddag med Hanna & Jessica! Gick en sväng på stan, åt middag & fick lite kvalitetstid. Köpte inte med mig något hem men säg däremot en väldigt fin ljusstake som sitter på väggen! 

På vägen hem blev det som vanligt att dunka musik i bilen, denna gång blev det fredagspepp blandad med lite hårdrock! älskar tid med mina flickor, de får mig att må så bra! 

Visst är den fin? Vet inte om man ska köpa eller avstå.. Stora frågan.. 

Vad sjutton är detta?

 2016-04-25    15:44:40   av:Jennyhellstrom

Snöat hela dagen. Bilden är inte rättvis, är mer snö än vad det ser ut.. 
detta kommer jag inte sakna med Norrland.. 

Igår

 2016-04-24    10:42:00   av:Jennyhellstrom

Igårkväll runt 20.30 ringde min granne på dörren & frågade vad vi skulle göra under kvällen och frågade om vi ville komma ner på fest. Fredrik skulle eventuellt till ett eftersläpp på en sittning men jag hade inga planer så jag gjorde mig iordning lite och gick ned för trappan. Hon bor precis snett under mig så nära & bra! Där var det en massa folk & ganska snabbt när jag kom dit så delades vi in i lag och körde 5kamp! 
 
Efter många timmars festande och tävlande så blev i alla fall jag & jessica (grannen) tillslut vinnare! Hade en mycket trevlig kväll. Jag älskar spontana och öppna människor! Jag & fredrik har träffat jessica en gång tidigare och det var för några veckor sedan när hon hade hittat en bortsprungen hund och vi hjälpte henne att hitta ägaren. Det är alltid roligt att träffa nya människor ♥

LÖRDAG

 2016-04-23    14:43:13   av:Jennyhellstrom
 
Igår vart det lite girlsnight hemma hos linnea. Drinkar, musik, chips & fint umgänge! Blev dock ingen utgång för mig, hade ju spinningen i morse så det gäller att vara på tårna! Måste passa på att träffa alla mina fina vänner så mycket som möjligt nu innna jag flyttar ♥ 
 
Beställde en utav klänningarna nu, ni får se framöver vilken det blev ;) fanns dock inte i storlek 36 så fick ta en 38a, hoppas den passar annars får jag skicka tillbaka och vänta tills de får en fler storlekar. Sitter nu med examensarbetet, det skall vara inlämnat imorgon kl 17.00 så sitter och finputsar på det nu. Vi hade möte med vår handledare igår och hon sa att vårt arbete var väldigt intressant och välskrivet. Hon trodde absolut på minst ett godkänt så hoppas hon har rätt! 

Hoppas ni haft en fin förmiddag & får en fortsatt trevlig helg! Ska plugga lite till, sen blir det att börja packa ner vår garderob för den är kaos just nu och så kan det ej se ut inför visningarna. Ikväll blir det lugnt lugnt lugnt! 

Från i fredags

 2016-04-23    10:15:00   av:Jennyhellstrom

Fyra bilder på fyra fantastiska flickor! Detta är från i fredags när jag var hos linnea tillsammans med 
Kickan, Jessica & Viktoria. 

Bananpannkakor

 2016-04-21    19:30:53   av:Jennyhellstrom

Bilden ser ej så roligt ut men har i alla fall fått lite inspiration av Jessica & gjort mig lite bananpannkakor till middag. Så enkelt & så gott! 1 banan, 2 ägg & lite vaniljpulver :) 

Hoppas alla får en fin kväll! 

hjälp mig!

 2016-04-21    11:08:00   av:Jennyhellstrom
I sommar så har jag blivit bjuden på bröllop så sitter nu och letar efter fina klänningar, kanske en som jag även kan ha på min examen! Just nu står jag och väljer mellan tre stycken, de är ganska lika men samtidigt så olika. Hjälp mig snälla att välja! 
 
 
Denna är min favorit. Med studentrabatt kostar den 450kr.
 
Denna är också väldigt fin, nu är den på rea så kostar 149kr istället för 499. 
 
Väldigt fin till bröllopet men vet ej om jag kommer använda så mycket mer efteråt? på rea 349kr (ord. 499)

Till salu.

 2016-04-21    11:03:24   av:Jennyhellstrom
Igår skrev vi på papper hos mäklaren. Lägenheten ligger nu ute till salu. Den finns på alla ställen utom hemnet, 
den kommer ut där om 2 dagar! Blir spännande att se hur/om det är någon som är intresserad.
Kommer sakna denna lägenheten så himla mycket. Har bott väldigt bra där de sista åren.
 
Hallen 

Sovrummet 
 
Köket 
 
Vardagsrummet 
 
Balkongen
 
För att se mer, besök Mäklarhuset

Torsdag

 2016-04-21    09:02:07   av:Jennyhellstrom
Buster kan sitta hur länge som helst & bara stirra på en.. Tur han är söt! 

Godmorgon världen! Jag satt uppe till 00.40 inatt & pluggade, skickade in skiten till vår handledare som jag hoppas är nöjd med vårt arbete. Med andra ord så kan jag ta det lite lugnt idag! Ska strax kliva upp ur sängen & ta mig ut på en cykeltur med bustis. 

Vår lägenhet kom ut till försäljning igår, skriver ut länk & visar bilder lite senare! 

Sunday

 2016-04-17    20:29:14   av:Jennyhellstrom
 
Idag tog vi en riktig sovmorgon, låg och drog oss länge. Blev sedan en liten cykeltur med bullen! Runt 12 så mötte jag upp min bästa jess och vi begav oss mot Avion (umeås nya köpcenter). Köpte dock inget mer än två stearinblockljus från ikea. Jag läste för någon dag sedan att många ljus innehåller ett ämne som heter paraffin och det är cancerframkallade, man skall därför istället köpa riktiga stearinljus. Studier visar att paraffinljus avger cancerframkallande ämnen vid förbränning och bildar koldioxid som även påverkar klimatet. Så från och med nu blir det bara riktiga ljus. När mina doftljus är slut så kommer det inte bli fler av dem heller, de är tydligen ganska farliga dem med. synd. 
 
Hade i alla fall en trevlig dejt med min finaste vän. Vi åt god mat på vezzo, strosade runt och snackade gojja m.m. ♥ Nu under kvällen har jag & min pojkvän varit på gymmet, körde lite bänkpress & armar. Nu är man nyduschad, mätt & belåten. Ska sitta med examensarbetet en stund och sen blir det chill! Godkväll :)

Zootropolis

 2016-04-16    12:24:00   av:Jennyhellstrom
 
 

Igår tog vi med oss fredriks brorsdotter, Tove på bio ♥ Zootropolis var lika bra andra gången! Det var väldigt mysigt att få hitta på någonting med bara Tove en gång, få lite kvalitétstid. Efteråt så åkte vi hem till hela familjen Sandström, fick lite grillat & en fortsatt trevlig kväll! 
 
Detta året blir ett riktigt bioår för mig, det kommer ut så himla mycket filmer som jag vill se! Just nu går djungelboken och framöver så är det bland annat tarzan och hitta doris etc. Men jag älskar att gå på bio, det är en speciell känsla, så mysigt men har dock blivit snordyrt. Kommer ihåg förr, då kostade den dyraste biljetten 90kr och nu får du typ ingen film under 110kr. Men det kan det vara värt ibland! Tur jag har fredrik, kickan & jessica som alltid vill gå på bio med mig :D 

Lördaaaaag

 2016-04-16    12:23:00   av:Jennyhellstrom
Ibland är det fint väder, då kan det se ut så här hos oss! 
 
Lördag redan. Vart tar all tid vägen? Idag vart det spinning på morgonen & lite mage efteråt. Har ju gått med i den där utmaningen "100pass innan midsommar" och såg idag att jag har avklarat 60st, så 40kvar! Tror dock att jag har glömt att skriva upp en del pass. Räknar endast de pass som är på gymmet och inte när jag cyklat med hunden, eller gått långa promenader osv. 
 
Idag blir det ganska lugnt tror jag. Dock så kliar det lite i fingrarna, vill ut och hitta på något men vet inte vad. Imorgon ska jag till stan med Jessica och umgås med henne så får väl ta det lite lugnt idag. Blir kanske lite pluggande, se lite på "big bang theory" och ikväll blir det fredriksmys ♥

Världens bästa jobb

 2016-04-16    12:20:00   av:Jennyhellstrom

I måndags arbetade jag som vikarie mellan 9-17.30. Under dagen gjorde vi en massa olika saker, bland annat så tog jag & en kollega med oss några barn från 3an ut till skogen, pratade om olika saker som har med elden att göra, grillade lite pinnbröd osv. Det är inte i alla yrken som man får komma ut så mycket som man får göra som lärare i fritidshem, hur fantastastisk är inte denna bilden exempelvis? Så harmoniskt och skönt att få komma ut till skogen ibland. Längtar så mycket tills jag ska börja jobba ♥

socialt liv.

 2016-04-14    16:22:49   av:Jennyhellstrom
Idag är det fullt fokus på examensarbetet. Jag sitter med mitt & fredrik har lika mycket att göra med sitt kandidatarbete så nu förtiden så sitter han & jag i varsitt rum och pluggar. Vi har inte ett alltför socialt liv just nu men det är bara att härda ut i några veckor till. 
 
Jag har ganska lite att blogga om nu förtiden då det bara är plugg hela dagarna, träning på kvällarna & därimellan lite umgänge med vänner. Har börjat cykla ganska mycket med buster, är så kul att kunna aktivera honom på riktigt, både han & jag får lite motion och på kvällen är han trött och belåten = skönt för matte & husse! 
 
Imorgon skall vi ta med Fredriks brorsdotter Tove på bio. Vi ska se zootroplis, har redan sett den en gång men den är så bra så vi ser den gärna igen! Annars i helgen så blir det som vanligt spinning, sedan på söndag ska nog jag & jessica ha lite kvalitétstid på stan & sånt ♥
 
Lite pusskalas i Monaco. Längtar tills vi kan börja resa tillsammans igen ♥ 
Ett fattigt studentliv är inte mycket att hänga i granen! 

If you're afraid to fly, Then i guess you never will

 2016-04-13    22:42:28   av:Jennyhellstrom
En gammal klassiker som spelas om & om igen här hemma ikväll ♥
 
Your mistakes do not define you now
They tell you who you're not
You've got to live this life you're given
Like it's the only one you've got

i miss u.

 2016-04-12    16:49:13   av:Jennyhellstrom

Ragdoll

 2016-04-12    13:10:02   av:Jennyhellstrom
 
Har pratat med en del uppfödare & det ser ut som att en ragdoll kan bli min i höst ♥ längtar! 

Lägenhetsförsäljning, semester & jobb!

 2016-04-12    11:18:00   av:Jennyhellstrom
 
Har inte velat skriva ut någonting eftersom papprena inte är riktigt påskrivna än men jag har fått ett jobb! Det är på en skola i Jönköping! Jag kommer att börja där i början av Augusti så jag ska faktiskt ta mig ett välförtjänt sommarlov! Jag har inte varit "ledig" på 5 år så skall bli riktigt skönt och bara kunna göra vad jag vill i några veckor, en riktig semester med andra ord. Hoppas på bra väder så man kan bada, sola, vara mycket i sommarstugan med mina föräldrar, umgås med familjen och vänner, bustis etc. 
 
Vi är även i fullfart med att sälja lägenheten nu. En mäklare och fotograf har varit här och fotograferat osv. så nu om några dagar kommer den hamna i både tidningar och på internet. Är blandade känslor men för det mesta känns det just nu rätt skönt. Jag är rätt klar med Umeå faktiskt. Jag är spänd på att flytta, börja jobba, bo närmare hem, umgås med mina gamla vänner osv. Kommer såklart vara skitjobbigt att lämna alla fantastiska människor här uppe men de som man verkligen bryr sig om kommer man ju hålla kontakten med. 
 
Nu ska jag fortsätta skriva på examensarbetet, ska nog ta en stol & sätta mig i solen för det är helt fantastiskt väder ute idag! Ha en bra dag allihopa! 

Kattutställning

 2016-04-10    10:53:00   av:Jennyhellstrom

Har nyss kommit hem från årets kattuställning. Var där en liten sväng med Jessica & Ozzy. Jag blev så förälskad i katterna och längtar ihjäl mig efter en egen. En kvinna hade några burmor till salu och stod och berättade massa om dem, men jag har lovat mig själv en ragdoll så får nog bli en sån först! Att gå på kattutställning och få ställa ut sin egen katt är något som jag fick upp ögonen för idag, det vill jag gärna göra! Det verkar väldigt roligt och faktiskt lite mysigt! Måste bara skaffa mig en riktigt riktigt vacker katt först ;) 

Bästa

 2016-04-09    18:35:40   av:Jennyhellstrom

Underbart kvällsväder för en mysig promenad med bullen! 

lördagsbus!

 2016-04-09    18:14:00   av:Jennyhellstrom
Andra har lekträffar med sina barn, vi har det med våra hundar! 
Buster & Viggo springer i full fart för att möta upp lilla rey! 
Mattes prins ♥ älskar dig så mycket, fast du är olydig ibland.. 
♥ tripp, trall, trull. 
Alltid lika graciös när han springer! 
"Lilla rey, jag ska lära dig allt jag kan.."
Efter allt bus blev det en dusch, inte lika roligt.. 

Fredags

 2016-04-09    18:08:00   av:Jennyhellstrom

Igårkväll var jag med dessa ladies! Spelade lite quizmysteriet & pratade på som vanligt! <3 

Juni, juli augusti

 2016-04-09    13:49:48   av:Jennyhellstrom

Jag kanske låter konstig men jag gillar att städa. Jag gillar att ha det rent & snyggt runtomkring mig, det får mig att må bra. Någonting som gör städningen ännu bättre är musik! 

Just nu går jag runt & lyssnar på min egna lista med sommarlåtar. Självklart är det klassiker med Gessle, Tomas Ledin & ted Gärdestad men framförallt så är det mycket rockmusik & en hel del Magnus uggla! Kanske inte låter som sommarmusik för er men för mig är det det! När jag hör vissa rocklåtar & Magnus så tänker jag på sommarstugan. Min pappa har lyssnat mycket på sådan musik så jag refererar den musiken med min barndom & uppväxt. Jag färdas tillbaka till när jag lekte barfota i vår stuga tillsammans med mina bröder. Gud så mycket jag längtar efter sommaren nu, inte många veckor kvar!! 

Löööööördag!

 2016-04-09    13:08:28   av:Jennyhellstrom

Under morgonen har jag kört spinning & Jessica joinade mig såklart - bästa! Efteråt körde jag & Fredrik lite marklyft innan vi drog oss hemåt. Lite mat i magen, nyduschad & nu är det fullt upp med lite städning här hemma! 

Om 1h ska jag träffa Jessica & Hanna en liten sväng med hundarna! I eftermiddag & kväll blir det lite plugg & sen bara slappa med Fredrik <3 

Hundvakt

 2016-04-07    12:57:57   av:Jennyhellstrom

Idag är vi hundvakt åt denna lilla krabat! 

Rey & Buster har busat hur mycket som helst men nu börjar han bli trött ;) 

Sötaste lilla tjockisen jag någonsin sett! 

Lill-lördag!

 2016-04-06    20:51:00   av:Jennyhellstrom
 
 
 
 
Idag har jag haft en fantastisk eftermiddag & kväll med min soulmate! Vi spenderade några timmar på stan där jag införskaffade mig ett par nya jeans & en söt liten kjol! Sedan placerade vi våra små söta rumpor på "Göteborg" för lite plugg, skitsnack & god mat! Först bjöd Jessica mig på en västerbottenpaj & sedan bjöd jag tillbaka på en marängswish! Sådana här dagar skulle man ha ofta, tänk vad enkelt livet hade varit om man jämt hade detta att se fram emot! 
 
Frågan är.. Hur skall jag klara mig i Jönköping utan Jessica? 

Pestopasta!

 2016-04-06    20:31:00   av:Jennyhellstrom

Jag har hittat en ny enkel favorit - pestopasta! Bara koka upp lite Strozzapretipasta, blanda med en hel burk av Zeta pesto 'alla genovese classic', lite tomater & parmesanost - klart på 15min! Kan vara gott med lite grillad kyckling till också :) prova! 

hola

 2016-04-04    14:24:52   av:Jennyhellstrom
 
Hola amigos! 
Det har ekat tomt på bloggen i en vecka nu men jag lever! Har haft fullt upp med spinning, examensarbete & med att umgås med mina vänner. Orkar inte gå igenom vad exakt jag har gjort i veckan men nu framöver så ska jag bli bättre på att fotografera & skriva här :) 
 
Idag har det i alla fall blivit lite plugg hos jessica, dock är det svårt att koncentrera sig när hennes lilla valp är så mycket roligare att busa med & klappa på! Nu ska jag åka & handla lite mat innan det blir mer plugg i eftermiddag & antagligen träning ikväll! Heeeerrå! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!