2014-07-30    21:15:00   av:Jennyhellstrom
Det är så roligt att ha sin egna lägenhet nu & då börja inreda! Jag struntar nästan i facebook, bloggar & andra sociala medier nu för tiden och kollar nästan bara på inredning vid datorn! Ska bli så roligt att få bjuda hem folk till oss snart när vi verkligen har fått iordning i torpet ♥
 
Dessa underbara kuddar har jag införskaffat mig från Indiska, det är detaljerna i hemmet som gör det! 
 
Här är en annan inredningsdetalj som skall komma upp i hemmet, vårt älghorn som vi fått av Kent! 
Så fräscht blev det med svart sprayfärg! Vad tycks? :)

vad skulle jag göra utan dig?

 2014-07-30    21:12:00   av:Jennyhellstrom
Kan inte förstå att min själsfrände åker hem om ungefär ett dygn. Vi kommer alltså inte ses på nästan 4 veckor :/ Jag får försöka tänka att vi kommer att ses varje dag resten av året sen ♥ åh vad jag längtar upp till Umeå! Jag älskar att vara hemma med familjen & att få träffa mina gamla fina bästa vänner men det är samtidigt så skönt att ha sitt egna ställe. Ett hem för bara mig & min fredrik, vår lilla familj. Jag föredrar att plugga framför att jobba, i alla fall före hemtjänsten. Jag gillar Norrland, där alla årstider syns igenom så väl, när det är sommar så är det sommar & när det är vinter då jäklar är det vinter osv. Alla människor som jag stött på där uppe är så lättsamma att ha att göra med & jag har hittat mig några riktiga guldkorn till vänner där uppe! 
 
3,5 vecka kvar ♥
 
♥ världens finaste människa. 

Är detta okej?

 2014-07-28    07:12:05   av:Jennyhellstrom

Rufus har börjat ta min mat! Jag får aldrig äta i fred & precis nu så bara dök han i min frukost så vad ska jag göra? Han fick den.. 

Nu ska jag strax till jobbet, inte pepp alls! 

Mattes favorit!

 2014-07-26    11:07:42   av:Jennyhellstrom

Igår hos veterinären fick vi inga glada besked.. Zeke har fått problem med tänderna så den 5/8 skall han in & sövas för att sedan dra ut tänder & göra en tandsanering! Min lilla kille :( Hoppas för allt i världen bara att det försvinner sen så att det ej kommer tillbaka efter operationen.. 

Men förutom det så var hjärta & lungor osv bra på både zekis & rufus :) Min lilla ögonsten <3 

Hos veterinären!

 2014-07-25    13:31:05   av:Jennyhellstrom
Nu är det dags för att vaccinera kissarna! 

Work in progress!

 2014-07-24    20:46:13   av:Jennyhellstrom
Är ute hos svärfar & Åsa, har precis ätit lite god mat & nu så håller vi på & gör i ordning vårt älghorn som vi har fått av Kent! :) håller på att lacka det så kommer bli riktigt snyggt att ha på väggen där hemma sen! 




önskelista!

 2014-07-23    21:55:56   av:Jennyhellstrom
Den här skulle jag & fredrik vilja ha i hallen, skulle passa där helt perfekt! 
Får se hur mycket pengar man får över till hösten (a) 
 
Denna är ju också snygg! Något billigare men den andra är lite snyggare så har beslutsångest! 
De är både snygga och väldigt praktiska när man kan ha saker i dem :) 

Jag lever!

 2014-07-23    21:33:24   av:Jennyhellstrom
Jag glömmer helt enkelt bort att blogga, i'm sorry! Jag arbetar väldigt mycket men utöver jobbet så har jag & fredrik även hunnit med att vara en hel del med Daniella & Timmy, och deras lilla Charlie så klart! 
 
Här är lite bilder från när Buster träffar lilla valpen för första gången! Han är så oskyldigt söt den lilla valpsingen! Jag tror verkligen att det kommer bli en riktigt fin hund i framtiden, både utseendemässigt & mentalt :) 
 
En annan dag så åkte vi ut till Timmys mamma ute i Drefseryd! Det var mycket mysigt och jag ska helt
klart besöka gården i alla fall en gång till innan jag åker till Umeå för att handla lite i deras gårdsbutik :) 
 
Mattes plutt ♥

Helg!

 2014-07-18    21:00:18   av:Jennyhellstrom



Vi har precis varit & badat hundarna i någon timma, nu ska vi hem till Elin & Richard för lite myskväll med tacos & film :) skönt med en ledig helg! 

Rufus!

 2014-07-18    06:50:12   av:Jennyhellstrom




Igår blev min lillebror kattmamma åt denna lilla sötis! Namnet fick bli rufus! Han är så himla kellen & söt, nästan så att jag blir sugen på en till katt jag med! 

Victor blev så överraskad att han inte visste vad han skulle säga, det var nästan glädjetårar som kom :) 

18 år!

 2014-07-17    07:32:00   av:Jennyhellstrom
Kan inte förstå att mina småbröder redan fyller 18 år idag! Kommer ihåg när de var små & de såg upp på mig, nu är de biffiga och skall ta körkort, ut på krogen & bli vuxna helt enkelt. Graaaattis på födelsedagen i alla fall mina fina pluttar ♥ I mina ögon kommer ni alltid vara små (a) 

sommarlov

 2014-07-16    16:25:41   av:Jennyhellstrom
Fullt upp = sommarlov så som det ska vara! Mina lediga dagar har spenderats med familj, fredrik & vänner! I måndags så åkte vi ut till en sommarstuga där fredriks familj höll till, Erik & Anna från Umeå har kommit ner några dagar så det var kul att få träffa den lilla familjen igen :)
 
Igår så åkte jag & min brors flickvän, Evelina in till stan för att planera & köpa lite presenter till mina bröder som fyller hela 18 år imorgon! Efteråt så åkte jag hemåt en sväng för att ta det lite lugnt. På kvällen åkte jag in till Timmy & daniella, där även älskling var ♥ De har hämtat hem en liten söt labradorvalp, blev helt förälskad! Vi umgicks, mös med valp, åt glass med jordgubbar och åkte till en sjö för att ta med lilla Charlie och bada för första gången :) Sedan åkte jag hem till f och sov där! 
 
Idag har vi varit hos mormor & pysslat! Jag & felix har målat garaget och de andra har fixat med höet i ladan! Nu är vi hemma och jag ska nog om en stund plockas upp utav fredrik så skall vi ut till stugan igen för att träffa Norrlänningarna innan de åker hemåt! 
 

Lördag!

 2014-07-12    20:43:33   av:Jennyhellstrom

Nu har jag arbetat 7 dagar i sträck & avnjuter några timmars ledighet nere i sommarstugan tillsammans med mamma, pappa & älsklingen <3 Ikväll ska jag & f till lägenheten & slappa framför fotbollen! 

Imorgon blir det upp att jobba igen, delad tur dessutom! Sammanlagt så blir det 9 dagars arbete i sträck, innan jag får någon dag ledigt = välförtjänt!! 

Old besties!

 2014-07-11    21:08:12   av:Jennyhellstrom

Tänk att förr så umgicks vi varje dag & pratade hela tiden! Nu är det ca 4.5 år sedan vi alla sågs ihop så här men idag återförenades vi! :) Jag, Madeleine & Elin satt på piren i några timmar & bara pratade om allt & ingenting, åt glass & tog igen missad tid! 
Åh som jag har saknat mina tjejer <3 

Mysig kväll!

 2014-07-10    23:33:54   av:Jennyhellstrom
Vilken mysig kväll jag har haft! Har umgåtts & grillat tillsammans med Fredrik, Timmy, Daniella, Danne & Hanna! :) På söndag hämtar Daniella & T hem sin hundvalp också så blir nog att vi kommer att umgås mycket nu framöver ;) 

<3 

blogg-tips!

 2014-07-09    21:02:22   av:Jennyhellstrom
 
En av mina finaste & äldsta vänner, elin lindh, har blivit gravid och ska föda sin lilla Melwin nu i september! Jag har hjälpt henne att skaffa sig en blogg så hon kan hålla nära & kära uppdaterade om vad hon gör om dagarna & hur det går i hennes graviditet och hennes tankar kring den :) För er som är intresserade så hittar ni bloggen här!

VI ÄR SVERIGE!

 2014-07-09    18:40:04   av:Jennyhellstrom
 

Bästa lördagen!

 2014-07-07    22:22:00   av:Jennyhellstrom
I lördags begav jag mig, tillsammans med svärmor & älsklingen till Ullared för lite shopping! Det var så mysigt och roligt, timmarna bara rann iväg och jag tyckte ändå att vi köpte ganska mycket men när vi sedan skulle betala så var det mindre än vad jag trott. Runt 1000kr blev det bara, har nog aldrig handlat för så lite tidigare! :o men var nöjd iaf ♥ ska nog dit senare i sommar tillsammans med elina också! 
Vi kom hem ganska tidigt ifrån Gekås så vi spenderade eftermiddagen ute i Bankeryd hos svärfar ♥ Vi tvättade bilen, umgicks, slappade & åt en massa god mat! Hade inte kunnat ha en bättre lördag & helg :) 

min soulmate.

 2014-07-03    11:14:37   av:Jennyhellstrom
Är det ens möjligt att älska någon person så här mycket? 
Du är min pojkvän. Min bästa vän. Min själsfrände. Min framtid. ♥

Min dag!

 2014-07-02    12:04:20   av:Jennyhellstrom
Är ledig idag men går ändå upp 05.40 för att köra mamma 
till jobbet, sedan mysa hela morgonen med speciell katt! 

Nu är jag & Felix ute hos mormor & ceasar :) 
Felix ska hjälpa henne att skrapa garaget lite för att sedan kunna måla om! 

Kalas!

 2014-07-01    16:18:41   av:Jennyhellstrom
längtar efter min hubbebubbe som jag strax ska få träffa! 

Nu är det för det mesta arbete som gäller om dagarna så har ej så mycket att skriva om men det kommer lite då & då :)
Om en stund så kommer fredrik & hämtar upp mig, vi ska ut till Gränna för att fira hans mormor som fyller 76år idag :) 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!