Fantastiskt

 2017-06-28    21:22:23   av:Jennyhellstrom

Har spenderat kvällen med dessa flickor. Vi gick runt lite på matmarknaden men efter en lång väntan i kö som vägrade röra på sig så tog vi en middag på the legends istället. En mycket bra kväll! Är helt fantastiskt att ha dessa tjejer i mitt liv & att få träffas såhär ibland är guld i vardagen. ❤️ 

Bildbomb midsommar.

 2017-06-26    22:29:52   av:Jennyhellstrom
 
Jag hade en väldigt bra midsommarafton med fantastiska vänner. Vi höll till ute i Lekeryd hos Madeleine & Jonas. Det är verkligen guld att kunna hålla till ute i ett hus på landet på midsommar. Det blev en massa god mat, lekar, efterätt, mer lekar, mer mat & ännu mer lekar. Som det ska vara! Tack alla ♥

Sommarlov!

 2017-06-17    13:22:43   av:Jennyhellstrom

Igår var det skolavslutning! Det var inte jättemycket barn kvar på fritids så vi på vår avdelning åkte till stadsparken för att käka glass, leka i parken & mata änderna. En mycket mysig dag alltså :) 


Efter jobbet åkte jag till min bror Victor för att hälsa på lite & se hur stor morfen blivit! 

Just nu ligger jag nere i sommarstugan & ska börja läsa en bok som jag fick av jobbet igår, spännande! 

Bildbomb.

 2017-06-11    17:43:02   av:Jennyhellstrom
Det har varit en bra helg. Igår vart jag på gymmet & köttade lite ben & rumpa, sen blev det en sväng ut till Norrahammar för att fixa farmors hus lite inför visning. Eftermiddag & kvällen spenderades i sommarstugan hos mamma & pappa! 
 

Lilla Charlie/ostbågen, snart 10år gammal ♥


Mattes kille ♥


Lite irriterande att man aldrig tittar in i linsen, så ser ut som att man alltid ser upp i himlen! 


Mycket god mat! 


Hittade gamla brev & kort från farmor, alltid lika kul! 


Ute på prommis med bull. 


Bästa pappa t. 

Runt 00.15 var det dags att avrunda hemåt. 

Promenad.

 2017-06-09    22:26:19   av:Jennyhellstrom
Idag efter jobbet så mötte jag upp min fina Daniella & hennes lilla dotter Wilma, på A6! Vi strosade runt lite & hade lite kvalitétstid ♥ Jag köpte mig en väska till min nya kamera & ett par shorts, men det bästa var att få umgås lite. Under eftermiddagen har jag gått promenad i skogen med bustis. Passade såklart på att fota lite också, så ni får se hur fint & mysigt vi har det här i Kaxholmen! 
 
Tyvärr blir kvalitén mycket sämre på bloggen än vad dem är egentligen, men men. 

a good day

 2017-06-08    22:52:02   av:Jennyhellstrom
Igår köpte jag en ny kamera - Sony alpha a5100 & jag är så nöjd! Det finns hur mycket olika funktioner och inställningar som helst så kan den ej så bra än men det tar sig nog. I morse testade jag den på bustis under en promenad. Nu under eftermiddagen och kvällen har jag umgåtts med min fina elina. Vi tog en promenad runtom i stadsparken & fotade allt möjligt, like the good old days ♥ sen handlade vi & åkte hem till henne för att baka inför mitt fredagsfika på jobbet imorgon! 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!