PUSS

 2012-12-31    17:31:00   av:Jennyhellstrom
GOTT NYTT ÅR PÅ ER, HA EN SRÅRAD KVÄLL ALLIHOPA. 
& nej, jag tänker inte ha några nyårslöften i år, kan aldrig hålla dem ändå :) 

GOTT NYTT!

 2012-12-31    14:37:00   av:Jennyhellstrom
 

thatsme.

 2012-12-31    14:25:00   av:Jennyhellstrom

året som gått, aug - nu

 2012-12-31    11:23:36   av:Jennyhellstrom
Augusti
 
Var på mitt första bröllop, fredriks moster Carro som gifte sig med Dan. så fina var dem :) 
 
Var med elina en dag, åt picknik på grännaberget & fick sen en spontanidé & drog till lager157. 
 
Gjorde något som jag trodde att jag absolut inte skulle göra, inte nu iaf, började studera - lärare. 
 
September 
"fiskade" kräftor med min la familia & fredriks la familia, supermyyyysigt! 
 
Återträff med fina tjejor, miss u all very much much much...
 
köpte mig en ny älskling! 
 
hade kräftskriva tillsammans med den stora familia hos ille igen, även victor var med - så mysigt :D 
 
oktober 
Fyllde 19år och blev firad av många fina människor, bland annat såklart min älskade fredrik. 

Hade ceasar hos oss i en vecka, blev tomt utan honom när han åkte :( vill ha en hund jag med....
Gjorde om mitt rum, så jäääääkla mycket stilrenare och fräshare! 
 
hade en mysdag tillsammans med daniella, och senare på kvällen även f & t. 
 
November 
det började snöa! 
 
Firade 4år ihop tillsammans med min man. 
 
hände faktiskt inte så mycket denna månaden, gick på bio med daniella & åkte till ullared med fredrik osv. typ.
 
December behöver jag väl knappt gå igenom, i sådana fall kan ni ju bara skrålla ner lite så ser ni i de andra inläggen ;)
Som ni kanske förstår så har det såklart hänt sjukt mycket mer för mig detta året men har handplockat lite olika små & stora händelser :) 

sista dagen

 2012-12-31    10:52:35   av:Jennyhellstrom
okej mina vänner, nu går vi in på sista dagen för i år! känns både bra & dåligt, har haft ett sånt himla bra år och hoppas nästa blir minst lika bra :) nu ska jag strax börja städa lite här hemma & sen hoppa in i duschen. hoppas ni alla får en helt awesome dag & gott slut på er! lite fler inlägg kommer komma upp under dagen... och lovar er att ta massa bilder under kvällen ;D 
 

YOLO

 2012-12-30    22:12:56   av:Jennyhellstrom

året som gått, april - juli

 2012-12-30    22:08:00   av:Jennyhellstrom
April
 
Tog körkort den 2april. började följa en ny serie - pretty little liars, åkte till lager157 med lisa, firade påsk med lisa, var på personalfest, fick hem mina beställda studentgrejer & höll tal för klassen i svenska, vår fina askar gick bort ♥
 
Maj
hade många mysiga fikastunder med tjejerna eftersom vi snart skulle sluta, det började bli sommar, jag & elina målade staketet en dag i stugan, åkte till ullared med daniella & lisa, åkte till stockholm & såg när min man var 400m uppe i luften. 
 
Juni
Hade panik inför studenten så tog en shoppingdag med fredriks syster, hittade studentskor men som jag sedan insåg
att de kanske inte var något bra att gå i en hel dag så lämnade tillbaka dagen efter ;) haha..
 
Tog studenten! 
 
Gick på bio - ice age 4 - asbra! , hade myskväll med min bror, åt många mysiga frukostar med jordgubbar osv. 
 
Åkte på mitt livs bästa resa, till Zakynthos med min älskling ♥
 
Juli
Var i ullared igen med min familia, var på picknik med älsklingen, firade pappa & bröder som fyllde år, spelade minigolf med min andra familia, solade den enda varma dagen under sommaren typ, jobbade som en galning & hjälpte min man att flytta! 

hellu suckers.

 2012-12-30    21:27:07   av:Jennyhellstrom
Idag har jag, fredrik & joackim varit och fixat raketer inför morgondagen, blev två tårtor så det kommer nog smälla på rätt bra i kaxholmen må jag tro ;) haha, lamast ever så blir vi tyvärr bara vi tre på nyår men det får väl gå. har ju i alla fall min bästa herre hos mig så jag är nöjd ♥ får hoppas att madeleine kryar på sig lite också och kommer bort en sväng! & kanske fillan? :') 
 
me right now tyyyyp. 

nyårsafton.

 2012-12-28    20:39:52   av:Jennyhellstrom
Herregud. Nyårsafton är inget mer än till besvär nästan. Det var lättare förr, när man var liten så följde man med sina föräldrar dit dem skulle och när man kom upp till tonåren så hängde man med dem som man annars alltid hängde med liksom. nu är det besvärligare, alla ens vänner har massa andra vänskapskretsar så alla har olika att fira med, dem man vill ha med kanske inte går ihop med någon annan som ska med eller känner inte någon osvosv. man ska liksom försöka få det att gå ihop med alla, vilket är mer än svårt.. 
 
2008. förfest hemma hos mig, sedan drog vi hem till filip. allt eftersom kom det mer & mer folk och vi blev ett riktigt gott häng, talar nog för alla när jag säger att vi hade sjukt kul! 
 
2009. Helt klart min roligaste nyårafton! ett lagom stort gäng, vi tjejer förfestade hemma hos madeleine & sen drog vi bort till fredrik där killarna höll hus. musik, dricka, dans, polis osvosv. BÄST! undrar om man kommer få till en lika bra nyår någon mer gång? 
 
2010. Blandade känslor om detta året. sjukt kul ibörjan, tjejerna förfestade like always, killarna kom & vi spelade spel som man bara gör på fyllan, dansade, minglade osv. tills folk började spy, höll på med olagliga grejer, folk strömmade in från olika håll, såg knappt skymten utav min pojkvän för att han fick dåligt samvete för att ingen annan tog hand om en kompis till mig som mådde dåligt så den uppgiften tog han sig på, jag fick snefylla därför, borttappade grejer m.m. 
 
2011. helt klart den lugnaste aftonfesten. tre-rätters, sällskapsspel osv. folk gick hem, någon spydde osv. tillslut satt vi där, ett tjejgäng & fredrik. haha. nej men det var trevligt :) 
 
I år har det varit väldigt komplicerat med att få ihop ett gott gäng, folk blir sjuka & ställer in osv. men det struntar jag seriöst i nu, jag tänker ha så jävla roligt ändå! som det ser ut nu så blir det jag, fredrik, jocke & lisa. haha, låter väl himlans lamt men herregud, kan jag ha roligare människor runt mig? svar: nej! så tror det blir en lyckad & spårad nyår i år, får se om fler människor droppar in men om inte, så kommer jag göra det till en riktigt fin kväll ändå ;* 

året som gått, jan - mars!

 2012-12-28    19:53:52   av:Jennyhellstrom
Januari!  
I januari umgicks jag väldigt mycket med lisa, vi tog även tag lite i våra liv och började träna och äta lite bättre osv.
tränade väldigt mycket denna månaden, hade tjejkväll med klassen hemma hos ida. 
Vi tapeserade om i hela lägenheten typ så det var kaos hemma ett tag, gick på 'lejonkungen' på bio med svärmor & fredriks mormor, började följa en ny serie - once upon a time, åt ute en kväll med fredrik, elin & richard, jag skrev in mig på 'ratta trafikskola' och började övningsköra & det bästa denna månaden var när jag & lisa skolkade från skolan för att tatuera oss ;) 
 
 
Feburari 
 
Hände inte så mycket denna månaden, var ganska seg & deppig, började med en 'app' där man ska skriva in vad man äter & förbrukar osv, slutade med att jag knappt inte åt någonting alls för jag blev som besatt av att göra mig av med mer kcal än vad jag fick i mig, firade alla hjärtans dag med min älskling, kidnappade ille till jensen's, gick många promenader med hundarna & tränade även mycket denna månaden, pluggade & övningskörde som en galning, var på bio med svärmor igen - denna gång såg vi 'mästerkatten i stövlar'. ♥
 
Mars
Åkte till Göteborg med fredrik - bodde på hotell, shoppade & såg magnus betnér live! 
Även denna månaden umgicks jag en hel del med bästis - myskvällar med simslan, fixade mig ett sommarjobb på gränna äldreboende, solen kom till oss denna månaden med så mycket utesittande med frukostfika med brudarna ;* och klarade teoriprovet! 

lite julklappar!

 2012-12-28    18:59:13   av:Jennyhellstrom
Fick verkligen allt som jag önskat mig i julklapp, förutom en sån jordglob som jag visat här på bloggen en annan gång men en sån ska jag köpa själv för fick massa pengar ;) har redan skrivit vad jag fick av la familia + en bädd att hänga på elementet till katten! 
 
Av fredrik fick jag en digital fotoram som jag önskat mig, eftersom min förra gick sönder :/ en stor fin blev det & jag älskar den (a) ♥ haha, han vågade sig även på att köpa underkläder till mig! rosa fina blev det :) 
Av hans mamma fick jag två fina glaskulor att hänga i fönstret (även det önskade jag mig) lila & fina, en stor och en liten, den stora kan man ha ljus i också - mysigt! :') Av fredriks pappa fick jag presentkort på min favoritinredningsbutik så att jag kan köpa saker till min lägenhet sen & så fick jag ett skärbräde och brödkniv! 

Sen fick jag lite annat smått & gott också såklart men orkar inte skriva ut allting :) hoppas ni andra har fått saker som ni önskat och umgåts med alla nära & kära! 

fredaaaagsmys!

 2012-12-28    18:42:22   av:Jennyhellstrom
Det har varit en helt otroligt bra vecka! berättar lite mer i fler inlägg senare under kvällen :) men idag har jag i alla fall vaknat upp bredvid min fina kille, sen åkte han hem & jag och min bror begav oss in till stan för att kika runt lite! standard! 
 
just nu sitter jag i soffan & tittar på shrek med mamma & pissen :) har lånat ut mitt rum ikväll till ebba & felix för att dem vill se på lite film & så, han har ingen egen tv på sitt rum så jag är ganska snäll idag! :) 
 

Nöjd!

 2012-12-24    13:24:31   av:Jennyhellstrom

Har fått mig en tassimomaskin, så nu mina vänner kan jag bjuda på både kaffe, te, latte & choklad m.m! fick även två Lasse Åbergkoppar (mamma gav även Fredrik två så nu har vi fyra!)

Fick även 'desperate housewives' säsong 7, 1000kr & kapslar till min maskin! :)

Nu ska jag duscha, äta julmat, åka till mormor, gå traditionpromenad med hunden & Victor, se kalle anka, öppna mer klappar, åka till Fredrik & mysa! PUSS

God fucking jul!

 2012-12-24    00:33:51   av:Jennyhellstrom
Har precis sett det sista gossip girl avsnittet och vet nu äntligen vem personen bakom 'gossip girl' är! herregud! 
men i alla fall, hoppas alla får en riktigt fin dag alltså! min kommer bli helt kanon känner jag på mig :) 

Nu är det jul!

 2012-12-23    20:46:02   av:Jennyhellstrom

sitter med familjen framför uppesittarkvällen, vann nyss 100kr - yeyyy! riktigt mysigt i vardagsrummet nu, granen är klädd & fullproppad med klappar :') hörs imorgon!

the love of my life.

 2012-12-22    23:00:59   av:Jennyhellstrom
Vad skulle jag göra utan dig? du är mitt livs kärlek älskling ♥ 
(blir mycket fredrik i denna bloggen men det får ni leva med, he he)..

fattig plånbok nu innan jul...

 2012-12-22    21:14:57   av:Jennyhellstrom
men kunde inte låta bli att beställa hem lite julklappar till mig själv ändå, kunde dessutom inte låta bli att passa på nu när det var så himla billigt! filmer för 19:- och vampire diaries för 199:- men hittade en rabattkod på nätet så fick det ännu billigare! GREAT! ♥
 
det är ju som taget! 
 
åh vad jag ser fram emot nyårsafton nu med! festa & umgås med fina vänner, inviga det nya året som kommer bli helt fantastiskt tror jag! kyssa mannen på 12slaget som jag vill spendera det nya året med, fredrik såklart, som jag vill spendera hela mitt liv med dessutom :') kommer nog göra ett litet inslag om året som gått, vad som faktiskt har hänt & så, spääääännande va? ;)

21 december 2012.

 2012-12-22    16:02:37   av:Jennyhellstrom
lite så här kände jag igår..

HEJ ALLA BARN!

 2012-12-22    15:59:39   av:Jennyhellstrom
Nu har jag julpyntat så det står härligatill hemma hos familjen hellström, dock uppskattas det väl sådär.. 
låter ungefär såhär ifrån mamma; men jenny, den fula tomten vill jag inte ha framme.. den vill jag inte ha där. osv.
varför sparar man ens tomtar som man tycker är fula? aja, nu är det julmysigt här iaf, bara granen som fattas :) 
 
nej men idag har det inte hänt mycket, skjutsade hem fredrik imorse eftersom han sov hos mig inatt. sen gick jag & victor runt i staden en sväng, åkte hem och städade. typ det jag hunnit göra idag, mest städat faktiskt. Imorgon kommer i alla fall fredrik hit en sväng för att "fira lite jul" med min familj eftersom jag ska fira med hans på måndagkväll. Sen ska han hem till sin pappa och me and la familia ska klä gran, äta lite julskinka & mysa med uppesittarkväll! 

punkt 15. 3 saker jag inte skulle klara mig utan

 2012-12-20    22:54:10   av:Jennyhellstrom
Alltså just 3 saker är så himla svårt men måste jag välja något som jag absolut inte skulle klara mig utan är ju min telefon (sounds like en fjortis som är beroende) men vem skulle klara sig utan den liksom? med sin mobil så kan man kontakta sina nära & kära (finns det något bättre? & nej, att gå och ringa på hos sin kompis som pappa gjorde när han var barn funkar inte nu, folk bor för långt bort!), man kan spela spel när man är uttråkad, lyssna på musik, ta bilder och spara sina minnen och det mysigaste - skicka gulliga sms med sin pojkvän på kvällarna, loveit! 
sen är det ju såklart att en del av mig skulle dö om jag skulle tvingas leva helt utan musik, och alltså - frågan är ju vad jag inte skulle klara mig utan och ja, jag skulle väl tycka att det var lite jobbigt att leva utan kläder? så; telefon, musik & kläder! har inte tänkt så ingående på detta så kanske finns något annat som är viktigare men whatever, detta får bli mitt svar just nu iaf! :)
sen om människor kan tillhöra ordet 'saker' så är ju det en sak för sig, självklart finns det personer som jag skulle halft dö utan också. hela min familj exempelvis, dem är hela mitt liv. & mina soulmates, fredrik & lisa. pojkvän & bästis liksom, love them like a fat kid loves cake. 

punkt 14. min absoluta favoritlåt

 2012-12-20    22:34:00   av:Jennyhellstrom
åh. jag har ju så många, men den som är min favoritlåt just nu som spelas mycket på min spotify är,
'ur balans' - stiftelsen
  
 
En låt som jag aldrig tröttnar på är 'the reason' - hoobastank. En låt som påminner lite om mig själv, 
en ganska trasig människa, men sen träffade jag fredrik & lisa, och dem har förändrat mitt liv. 
 
 
En annan favorit som har följt med mig hela tonåren och som släpar på en himla massa minnen, 
både bra & dåliga, är 'wherever you will go' - the calling. så fin! 

THAT'S ABSOLUTELY FUCKING ME

 2012-12-20    22:20:16   av:Jennyhellstrom

Epic

 2012-12-20    22:17:39   av:Jennyhellstrom
Haaaaallu snyggos! Jag har inte mycket tid för bloggen just i dagsläget alltså, men kul att ni tittar in ändå! Jag har nu umgåts med fredrik konstant i 2 dygn så ej haft tid eller lust att blogga faktiskt! idag har jag varit med honom, åkt hem, pluggat, slagit in julklappar, gått på a6 med elin och tränat. 
 
Just nu sitter jag & fixar på det sista inför morgondagens spinningpass! ska hålla i passet kl 07.00 imorgonbitti för ett företag så det blir slitsamt, men gud vilken härlig start på dagen! efteråt ska jag direkt in till stan för att umgås med min fina man, vi ska julbaka lite och mysa! på kvällen kommer mina föräldrar hem till honom, då ska la familia umgås & dricka glögg :) är så otroligt glad för att våra familjer kommer så bra överrens och umgås, så mysigt! ♥
 
På lördag blir det nog till att julstäda här hemma, fixa sista klapparna (till hunden & katten, resten är klara!) osvosv. om det finns någon mer ensam liten själ där ute som är ledig så ses jag gärna! :) bara att höra av sig! 
 
Jag & personen som jag tycker om mest i hela världen. 

LOOOOL

 2012-12-18    15:10:00   av:Jennyhellstrom

Godmorgon godmorgon!

 2012-12-18    12:06:00   av:Jennyhellstrom
Nu har jag redan varit på gymmet & kört spinning och core, duschat, ätit frukost & sett de senaste avsnittet av julkalendern! bra start! strax ska jag göra mig i ordning för att sedan åka ut till bankeryd och träffa mannen i mitt liv ♥ får se vad vi hittar på för roligt idag men imorgon ska vi i alla fall shoppa hela dagen, fint! 
 
love u babyboo. 

Huskvarna fitness

 2012-12-17    21:16:08   av:Jennyhellstrom
vårt fina gym med grymma instruktörer och fina lokaler! haha om man spolar fram till 4.14 så kan man se mig 
när jag var med på bodyattack, herregud.. 

phhhhu.

 2012-12-17    20:52:19   av:Jennyhellstrom
Precis kommit hem ifrån ett svettigt bodycombatpass på huskvarna fitness. Tränade ihop med elin idag & hon har lovat mig att vi även ska köra bodyattack på torsdag, samt (för min del iaf) spinning! så veckan ser bra ut, ska även träna egen spinning imorgon, RPM på onsdag, spinningpass för företag på fredagmorgon! laddar upp ordentligt så jag kan äta massa julmat sen nästa vecka ;) haha. 
 
nu ska jag chilla lite, kanske nörda framför lite the sims eller något? fick hem mitt skal ifrån caseapp idag med, jätte fint blev det! rekommenderar att beställa där ifrån, ge bort som julklapp till någon - personligt och uppskattat! 299:- 

vart är världen på väg?

 2012-12-17    13:07:00   av:Jennyhellstrom
 
Ingen har väl kunnat ungå att läsa & hört om det som hände i USA i fredags? När en man gick in på en skola och sköt ihjäl 20barn, 6lärare och sin egen mamma.. Att mannen har något fel i huvudet är det ju inget snack om men alltså, hur fasen blir man sån? vad man än går igenom i livet så finns det väl fasen ingenting som kan få en att mörda oskyldiga människor, och speciellt barn? jag mår seriöst illa när jag tänker på detta som hänt alltså. Tänker på alla närstående till alla offer som miste livet i fredags. ♥ något sånt här ska inte få hända.. så fruktansvärt. 

punkt 19. min familj

 2012-12-17    12:32:53   av:Jennyhellstrom
min fina familj. vart ska jag börja? jag älskar dem. that's it. dem är hela min värld & jag skulle dö utan dem. 
 
Felix. Min lillebror, 16,5år gammal och går byggprogrammet på bäckadahlsgymnasiet. Han är nörden i familjen, sitter för de mesta av tiden nere i vår källare och spelar spel på datorn och pratar i skype med sina vänner så man ser inte så mycket av honom, haha. annars umgås han också en hel del med vänner och sin flickvän, Ebba! :) felix har alltid varit tjejtjusarn i la familia. Han är lite utav modelejonet av oss hellströmare också faktiskt. humor har killen med, herregud vad han & victor kan gå loss när mamma och pappa inte är hemma, skrattattack x10. Utåt är denna kille en ganska kaxig och stöttig typ, tror många tänker så som inte känner honom men när man väl får en tid med honom ensam så inser man snabbt att han är sjukt smart och väääärldsunderbar. 
 
Mammaannika. Min fina mamma. Hon har inte haft det lätt med mig kan jag säga. När jag var mellan 13-15 år gammal så bråkade vi mest och höll på men de senare åren har vi fått en så himla fin kontakt och umgås ständigt. jag gör allt för henne, hon är min förebild och min trygghet. Jag hör ständigt att jag & mamma är så himla lika och ju mer tiden går så ser jag mer & mer vad folk menar, vi båda älskar att ligga en eftermiddag framför en film eller serie, vi blir båda tjuriga när vi är trötta eller stressade, vi älskar att fixa & ordna saker för andra, vi älskar att shoppa onödiga saker, vi är överbeskyddande, vi är väldigt lika i ansiktet så som håret, munnen och ögonen osv. listan kan göras lång. Min mamma är stark, hon är bäst och helt fantastisk. 
 
Victor. Min lillebror, 16,5år gammal (tvillingbror med felix, tvåäggstvillingar - alltså helt olika) går el- och energiprogrammet på bäckadalhsgymnasiet. Victor är nog den i familjen som står mig närmast, vi hittar på allt möjligt ihop. Vi åker nästan varje söndag iväg till stan bara för att, köper typ aldrig något men kul att komma i väg bara vi två liksom, vi tränar ihop, vi ser på film, åker upp till mormor & går ut med hunden osvosv. Victor är social av sig och väldigt rolig, han är absolut inte rädd för att bjuda på sig själv! Victor är en av mest underbara människorna jag vet, skulle dö utan honom, helt ärligt. Han är min bror & bästa vän, berättar allt för honom. Han & jag kommer stå varandra nära hela livet. lilla viccobooooi. 
 
& sist men inte minst, Pappatony. Bättre pappa kan man inte ens önska sig. Han är en sån person som inte dömmer någon. Tror inte någon som jag bjudit hem tyckt illa om honom, det går liksom inte, han är så skön! Dock kan han prata utan att tänka först ibland men han menar aldrig något illa. han är världens snällaste människa. Han skiter i vad han har på sig, han skryter liksom om att han haft samma kläder i 10år typ så han blir galen när vi andra köper nya flera gånger i månaden & vi ljuger alltid om priset på våra kläder med ;) Han är en fotbollsnörd, han åker hem tidigare från jobbet ibland om det är Arsenal på tv liksom. Han håller hårt i traditioner, har det varit på ett sätt innan så ska det alltid vara så typ! men tycker det är gulligt :) jag är pappas flicka ♥
 
sen har vi ju fredrik, zekis & charlie som tillhör la familia hellström också såklart ♥

julklappstips 3# pojkvännen/bror

 2012-12-17    11:22:03   av:Jennyhellstrom
Jag vet av egna erfarenheter att det kan vara riktigt svårt att hitta julklappar/presenter till sin pojkvän.. här är lite tips igen! 
 
Kläder går ju alltid hem, speciellt märkeskläder, det är alltid ett säkert kort ;) lite dyrare men uppskattas extra mycket såklart! 
En väska som jag själv älskar & skulle vilja ha, samt kunna ge till fredrik (snyggare än en vanlig sportbag) är väskan på bilden, en Henri lloyd väska, finns nu på nätet med nedsatt pris så passa på! Du hittar den här
 
En upplevelse är ju det roligaste att ge bort, ett minne för livet! Finns mycket att välja på liveit.se som bland annat tandemskärmflyg (gav jag fredrik för två år sedan, sjukt värt) eller varför inte en killes dröm och få köra en ferrari eller lamborghini? det tråkiga med dessa upplevelser bara är ju att dem tar slut snabbt men som sagt, minne för livet! 
 
som tidigare nämnt så går ju alltid parfymer hem också, eller varför inte en klocka? hade det inte varit för att fredrik inte riktigt är någon klockmänniska så hade jag köpt honom en klocka för länge sedan, tycker det är sjukt snyggt! 
 
sen tycker jag alltid att personliga presenter är dem bästa, om det så är en liten resa tillsammans bara för er två som att åka till göteborg och bo över en helg på hotell (kan det bli mer romantiskt?!), bjuda han/henne på bio, ut och äta, köpa en fotoram med en bild på er två i, en scraapbook osvosv. 

shupp

 2012-12-16    18:19:16   av:Jennyhellstrom
mattes fina kille. 
 
hej babes! har varit aaaas dålig på att uppdatera men inte haft tid riktigt, varit med min fredrik hela helgen. i fredags tog vi det lugnt hemma hos mig & på kvällen/natten jobbade vi på hans jobb (världens bästa flickvän som hjälps åt!). igår slappade vi mest hela dagen för på kvällen skulle vi på julbord med hans jobb på harrys, efteråt blev det utgång & jag hade en grym kväll! :)
 
idag har jag legat & halvsovit i soffan tillsammans med fredrik framför harry potter, sen har jag gått på a6 osv. med victor och letat julklappar, kan nu glatt säga att jag är helt klar med alla julklappar, sjuuukt skönt! 

nu ska jag lägga mig & se lite jersey shore & sen vampire diaries :') ha en fin kväll people! 

underbar dag!

 2012-12-12    18:45:00   av:Jennyhellstrom
haft en helt fantastisk dag med min fina vän elin, pratat om verkligen allt mellan himmel & jord, och shoppat loss som stollar såklart! är nu klar med alla årets julklappar (förutom fredrik) otroligt skönt! :) kanske visar lite av det jag köpte till mig själv senare, eller någon dag framöver men just nu är jag trött! slagit in paket i en timma och ska nu framkalla lite bilder innan jag lägger mig för att slappa! 
 
juste, jag vann ju en tävling igår med på http://bilderbyalice.se (gå in och tävla ni med, hon lägger upp tävlingar typ varje dag nu fram till jul!) jag vann ett mobilskal ifrån caseapp där man får designa sitt egna skal :) värde 299:- så det var sjukt fett! gjorde ett på mig & bebben min ♥ hade ändå tänkt beställa ett så att få ett gratis var ju guld värt! 

lycklig!

 2012-12-11    16:37:07   av:Jennyhellstrom
sitter just nu & väntar på att fredrik ska komma hit! åh, vad jag ska pussa på min lilla kille ikväll :) 
fick även reda på att jag precis vann en tävling (första gången ever) skriver mer om det imorgon eller något! (a)
btw, så åker jag & elin till ullared imorgon, supermysigt! a day with my girl. 

punkt 8. (hoppar som sagt lite) singel eller förhållande?

 2012-12-11    16:27:45   av:Jennyhellstrom
Eftersom jag är i ett förhållande & är otroligt lycklig så är det ju en självklarhet för mig att säga förhållande. 
that's it. men om vi säger såhär, om fredrik skulle lämna mig av någon anledning så skulle jag nog vilja förbli singel ett vääääldigt bra tag. ett förhållande kräver väldigt mycket engagemang och tid, och tror att om vi skulle göra slut (vilket jag hoppas att vi aldrig gör) så skulle jag vilja lägga den tiden på mig själv faktiskt. men som sagt, nu har jag världens bästa kille & är så lycklig så att vara i ett förhållande är en självklarhet för mig (a) 
 

randomshit, fint från åhlens!

 2012-12-10    22:10:55   av:Jennyhellstrom

uppdatering!

 2012-12-10    19:34:00   av:Jennyhellstrom
har varit lite off med bloggen nu i helgen men skyller dels på att blogg.se appen inte har fungerat! 
 
i fredags var jag med fredrik, vi gick en sväng på a6, jag köpte mig ett par jätte fina skor inne på Nilson shoes, kostade 799:- & köpte ett par varma goa sulor att ha i också, tror ni inte att mamma sa igår att dem i lördags började med att ha 20% på allt i butiken? åh vad irriterande :( i alla fall, sen åkte vi hem till mig och slappade framför prison break & sånt mys ♥
dessa som fick följa med mig hem i fredags, ibland får man unna sig något! 
 
I lördags åkte vi in tidigt på morgonen för att lämna fredriks bil på service, medans vi väntade på att den skulle bli klar så åkte vi till a6 igen & tog oss lite frukost :) gick runt en sväng för att se över lite julklappar osv. sen hämtade vi bilen, åkte till hans mamma en sväng för att tillslut åka ut till bankeryd! Där bakade vi knäck & pepparkakor, så otroligt mysigt! vi ska göra det denna helgen också (a) avslutade kvällen som vanligt, att slappa :) 
nu har man julkänslor i hela kroppen! 
 
igår åkte jag hem tidigt (fredrik drog & jagade), log och drog mig i sängen hela förmiddagen. slutade med att jag & victor åkte in till gymmet för att riktigt köra slut på oss själva, gud så skönt! blev en del the sims nördanade också om jag ska vara ärlig! ;)
 
Idag har jag varit i skolan, slappat hemma & även varit på gymmet en sväng. körde spinning, gick/sprang på löpbandet & körde slut på magen min. avslutade med att sola 10min också, även om jag inte brukar bli så brun så är det i alla fall otroligt skönt att sola lite, inte gjort det sen grekland för ett halvår sedan! nu ska jag spela lite the sims & dricka varm choklad ♥

punkt 4. Det här irriterar mig

 2012-12-06    17:43:00   av:Jennyhellstrom
1. Folk som inte kan köra bil ordentligt.  
2. När människor inte behandlar sina djur bra.
3. När småbarn & fjortisar skriker på bussen. 
4. Folk som snarkar väldigt högt när jag försöker sova..
5. När typ fredrik kittlar mig & jag varnar honom att sluta, sen får han en lårkaka av mig & blir arg? 
6. När man gör något på datorn som måste sparas & så dör datorn & allt har försvunnit..  
7. När någon anklagar mig för något & jag talar sanning men börjar flina så dem tror att jag ljuger. 
8. När busschaffören glömmer att stanna vid min busshållplats, fast jag har tryckt stopp & gått fram till dörren
9. När man har fixat iordning håret i 1h och så kommer man ut - det blåser satan eller regnar.. 
 
osvosv. listan kan göras lååååång (a) 

that's me

 2012-12-06    16:34:00   av:Jennyhellstrom

inspiration - lexington

 2012-12-06    15:21:00   av:Jennyhellstrom
Något som absolut kommer att få klä mitt hem sedan är saker ifrån, Lexington. 
finns att beställa men för dem som bor i Jönköping så finns det faktiskt en butik i passagen! 

Chill!

 2012-12-06    13:57:35   av:Jennyhellstrom

har precis tillagat mig lite pytt i panna (herregud vad jag lagat mat denna veckan, vuxenpoäng till mig!) & äter nu framför 'hart of dixie' bra dag än så länge!

miss u dudes!

 2012-12-06    12:07:00   av:Jennyhellstrom
haha, kommer ni ihåg? :') 

julklappstips 2# mamma

 2012-12-06    10:42:00   av:Jennyhellstrom
Föräldrar är alltid svåra att köpa julklappar till, dem har ju ungefär redan allt! Men dem flesta mammorna är nog som min, dem älskar att läsa så någon spännande deckare uppskattas alltid, även matlagningsböcker osv. kan man väl inte så för mycket av liksom? något som jag köpt till min mamma de senaste åren är bland annat parfym - DKNY, hur god som helst & mamma älskar den! förra året köpte jag ett par mysiga shepherdtofflor, även dem älskar hon. mysigt att ha de kalla vinterkvällarna & mornarna :) 
 
Något som jag tänkte i år är kanske något lite personligt som en fotoram med en bild på henne & mig i, ett gulligt kuddfodral där det står 'jag älskar dig' på som finns på 'village' :) hon gillar serier och sånt också så kanske serien 'medium' säsong 2 eftersom hon gillade den första! 
 
Något som man också kan ge är en sån bok (finns nästan i alla inredningsbutiker) där man kan skriva personliga saker i, har gett en både till min pappa & en till fredrik - jätte roligt att ge och även att få! & personliga smycken där man kan skriva namn, datum osvosv. 

låååångt inlägg!

 2012-12-06    10:18:00   av:Jennyhellstrom
okej, ska försöka förklara lite kort & gott om mina närmsta nurå, vi börjar med; 
Fredrik sjöström. Mitt livs kärlek. Han & jag har varit en del av varandras liv i ca 4,5år nu och tillsammans i 4år & 1månad idag faktiskt (A) Att älska honom är för mig inga svårigheter alls, det faller sig narturligt liksom för han är en helt fantastisk person. Tyvärr har han fått stå ut med rätt mycket ifrån min sida, tänk att vi blev tillsammans när vi var 15år gamla, vi var liksom barn i stort sätt. Vi har kort sagt gått igenom sjukt mycket tillsammans men det är också de som har stärkt & format oss till dem vi är idag. & jag skulle säga att vi är starkare än någonsin. Som person är fredrik väldigt omtänksam, otroligt smart & han har jordens härligaste skratt. Han jobbar just nu men har planer till hösten på att börja studera till jägmästare uppe i Umeå & jag följer såklart med mitt hjärta upp dit. Fredrik är väldigt lätt att umgås med, vi kan göra allt eller ingenting men det blir alltid så himla roligt ihop med honom, ingen kan få mig att skratta så mycket som han. Jag vill alltid ha honom vid min sida, han gör mig hel. 
 
sen har vi såklart min fina bästa vän, Lisa moberg. Vi har känt varandra i ca 3,5år men att hon blev min närmsta och bästa vän på direkten, det var inget snack om saken. Om man fick välja en enda kompis som jag förevigt skulle vilja ha tätt intill min sida, för resten av livet så är det hon. Vi kan hitta på saker ihop men samtidigt bara vara, för det är precis som med fredrik, hon är så lätt att umgås med. Jag kan verkligen vara mig själv till 100% med henne, vilket jag har väldigt svårt för med andra.. Vi kan liksom ligga instängda i ett rum i flera timmar, osminkade, mysklädda med godis & film/spel utan att bry oss en stund om omvärlden. Vi bara är. Vi är så lika, samtidigt som vi är så olika. Hon är min syster, vi behöver ibland inte ens säga något, den andra förstår precis vad vi menar i alla fall. Det finns ingen som strålar så starkt som lisa. Är det någon vän som jag vill resa jorden runt med eller bara ha en jäkligt slapp dag så är det henne jag ringer. inte en stund med henne blir tråkig. Vi kan såklart som alla andra som står varandra nära ha våra gnälliga dagar också, lite som ett förhållande ibland men jag vet i slutändan att vi alltid kommer hålla ihop & stå bakom varandra, no matter what. en riktig vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit, och ändå, varsamt låter dig växa. ♥
 
Mitt senaste tillskott i den "närmsta kretsen" Daniella Fröding. Vi har nog idag känt varandra i exakt 3år. Det tog inte lång tid innan vi klickade. Tillsammans fick vi upp ett galet intresse för 'vampire diaries' och har väl hållt ihop sedan dess ;) Daniella är också en sån person som jag alltid vill ha vid min sida liksom, hon är personen som alltid är glad och som lisa sa 'det är omöjligt att vara sur på henne' hur kan man vara det liksom? snällare människa finns typ inte och alla stunder med henne blir speciella & fina stunder. Behöver jag någon gång få upp mitt humör så är det henne jag ringer till. Hon är precis som jag, hon ger hellre än att ta. 
sen har jag andra vänner som står mig nära men ändå så långt bort samtidigt.. 
Elina svahnström, tjejen som jag var rebell med i 7an & 8an, detta är nog tjejen som jag har hittat på de mest sjukaste grejerna tillsammans med samtidigt som andra dagen kunde ligga indegade en hel helg i mitt rum typ utan att se solljuset. Hon är en av de smartaste personerna jag känner. Hon var en stor del av mig under en period då jag försökte hitta mig själv och hon har helt klart varit med & format mig som person, till något positivt. Idag är elina en sjukt stark tjej med båda fötterna på jorden & jag älskar henne något så fruktansvärt mycket. Vi ses inte så ofta längre men när vi väl gör det så är det som om vi sågs igår. 
 
Madeleine Ingwall, min äldsta vän i skaran. Vi träffades på dagis, ca 2-3år gamla & har hållt ihop sedan dess. Samma sak som med elina, vi träffas inte så jätte ofta längre men vi vet att vi alltid har varandra där och när vi väl ses så är det ingen big deal, vi fortsätter där vi slutade förra gången i princip. Det är hon som har varit med om alla mina killproblem, skolresor, dansat till 'om du vill bli min fru' tills vi var helt döda och ja, jag har helt klart mest minnen med henne & fler ska det bli. Jag älskar denna människa, & det kommer alltid stå skrivet; Jennbenn & made! 
 
Elin lindh. Henne har jag alltid roligt med & kan verkligen prata om vad som helst med henne, hon dömer mig inte. Vi två är väldigt lika som personer, och så fort vi började umgås i 6an så var vi som fastklistrade direkt! Nu ses vi tyvärr vääääldigt sällan men hade jag fått bestämma så hade vi umgåts varje dag, roligare tjej får man leta efter länge! Hon är en riktig guldklimp och är så otroligt tacksam för att jag får ha henne i mitt liv. 
 
& sist ut har vi min kära Hanna byman. Vi har känt varandra i ca 6,5år. Kan knappt tro att det är så länge! Hanna & jag har nog kommit & gått hos varandra lite, vi var som mest i 8an och jag hade verkligen the time of my life ihop med henne. Herregud säger jag bara, vilken tjej! otroligt omtänksam och härlig! Även om vi knappt aldrig ses längre så vill jag inte förlora kontakten med henne, hon är en sån man ska hålla hårt fast vid. Hanna är en person vars skratt fyller ett helt rum - underbart & hon tänker nog mer på andra än sig själv. Hon är också otroligt smart & jordnära tjej. & jag lovar er att hon kommer bli något stort en dag! Jag vet också att vi alltid kommer finnas där för varandra & jag saknar henne väldigt mycket. 
 
Så, nu har ni fått en liten överblick över min närmsta skara! Finns många andra vänner som jag bryr mig otroligt mycket om också men dessa är dem som står mig närmast eller i alla fall stått mig otroligt nära & kommer alltid ha en plats hos jenny! :) 

julklappsmyyyys!

 2012-12-05    21:03:24   av:Jennyhellstrom
åh vad jag börjar få julfeelings! har köpt in lite julklappar & slagit in, följer julkalendern, julpyntat lite osvosv. 
imorgon ska jag träna & köpa lite mer julklappar (a) iiiiih. 
bilder på vår gran från förra året & på mig & bebisen för två år sedan snart, ser ni hur liten han va? :') 
nu ska jag se Grey's anatomy & dricka varm choklad! PUSS 

julklappstips! 1# pojkvän/bror/osv.

 2012-12-05    20:16:00   av:Jennyhellstrom
Tänkte nu i juletider att det kan vara svårt för vissa att veta vad man ska köpa till sina nära & kära,
så kommer lite då & då lägga upp lite tips! :)) 
 
Parfymer uppskattas alltid utav alla, vem gillar liksom inte att lukta gott?
Här är lite tips från mig på herrparfymer som jag tycker luktar gott! 
1. Dieselparfym 40ml, kicks 355:- julask! (kampanjerbjudande just nu)
2. Armani code 50ml, kicks 615:- (kampanjerbjudande) köpte till fredrik förra året, han älskar den! 
3. Hugo boss 30ml, kicks 465:- 
4. Lacoste Essential 40ml, kicks 465:- julask (också köpt till fredrik en gång, luktar hur gott som helst!)
5. Calvin klein 50ml julask, kicks 399:- 
6. Puma flowing 40ml, kicks 225:- (också köpte till fredrik, två gånger! haha, man ska inte underskatta
en puma, luktar faktiskt väldigt gott!) 
 

punkt 3. här vill jag tillbringa min sista tid på jorden

 2012-12-05    19:52:07   av:Jennyhellstrom
Alltså, finns väl inte så mycket att skriva egentligen. Mitt svar är ganska enkelt, jag vill spendera min sista tid på jorden här, i Sverige. Om det nu är land frågar handlar om? Visst kan jag verkligen ogilla det ibland, 10,5månad om året med kyla och gnälliga svennar men jag det är här jag är född och lever mitt liv. Jag vill ut & utforska världen som alla andra men det är här jag vill spendera min sista tid. Ihop med min familj & vänner. 
 
 
 
 
 

hellu stalkers!

 2012-12-05    19:41:35   av:Jennyhellstrom
jäkligt ful bild men vi bjuder på den, right babe? 
 
Igår sov min finis här. jag var söt hemmafru & lagade mat som stod klart på bordet när han kom hit efter jobbet, 
sen kollade vi på massa 'prison break' och åt glass med varma blåbär :') imorse vaknade jag av att fredrik
pussade massa på mig, finns det något bättre? saknar honom redan men vi ses igen på fredag  ♥
 
Idag har jag varit i skolan & tränat. är ledig ifrån skolan imorgon & på fredag så antagligen blir det en 
del uppdatering här på bloggen ;) håll utkik! 

haha, detta är jag & min pappa!

 2012-12-04    09:58:00   av:Jennyhellstrom
min pappa tror mig aldrig när jag säger att jag studerar! 

What the hell is a life worth living if it's not on the edge

 2012-12-04    08:50:21   av:Jennyhellstrom
 

Gör som alla andra också verkar göra i år!

 2012-12-04    08:45:16   av:Jennyhellstrom
följer den nya julkalendern! Jag & även alla andra kanske följer den endast för att den första gick när vi var små
& den var ju sjukt bra så då blir det automatiskt att man blir intresserad på den nya! ;) 
Tycker det är bra att dem har med lite gamla karaktärer så som spökena, annars hade det inte varit lika kul! 

punkt 1. 10 faktapunkter om mig!

 2012-12-04    08:28:10   av:Jennyhellstrom
1. Jag gillar att ha det snyggt omkring mig, så städar typ varje dag. 
2. Jag är en nörd, älskar dataspel så som the sims & tecknade filmer är min favoritgenre. 
3. Jag är rädd för spindlar, ormar, att vara ensam hemma när det är mörkt & höjder. (extremt höjdrädd!)
4. Jag älskar att hitta på småsaker, så som att åka till ullared, göteborg, gå på bio, bada & julhandla! 
5. jag har varit emo/punkare någonting? i ca 3månader, haha. 
6. Min största dröm skulle vara att få bli veterinär. 
7. jag älskar katter. (crazy catlady) 
8. Jag hatar rökning & allt som har med det att göra. (ser dock inte ner på dem som håller på med det) 
9. jag dricker typ alltid med måtta för är så rädd för att kräkas (a) 
10. jag tänker varje dag på att jag inte ska äta så mycket skräp, måste gå ner i vikt, träna osv. men när det 
väl kommer till kritan så slänger jag alltid i mig massa skit så fort det finns tillgängligt typ! 
 

Goodnight bitches.

 2012-12-03    22:57:48   av:Jennyhellstrom
nu ska jag ta mig en stor kopp (rättare sagt, AS STOR som jag fick i födelsedagspresent av danni) med varm 
choklad & se lite serier. imorgon blir det skola till kl 12, sen strosa runt på stan & träna! 
på kvällen kommer min man till mig och myser ♥ see u later. 

YOLO

 2012-12-03    22:50:00   av:Jennyhellstrom
haha, jag & Lisa? 
 

2# de 3 bästa TV serierna!

 2012-12-03    22:26:29   av:Jennyhellstrom
Tar den där listan i lite oordning! 
 
Min nr 1 kommer förevigt vara 'Desperate housewives' finns ingen bättre serie. den har allt! 
nr 2 blir 'Pretty little liars' helt sjukt bra & speciellt spännande serie! den borde alla se! 
nr 3 är också en självklar favorit, 'Vampire diaries' vampyrer, kärlek, varulvar, spänning, behöver jag säga mer? 

lite osedda bilder?

 2012-12-03    22:18:13   av:Jennyhellstrom
Några bilder som jag tror att jag inte lagt ut på bloggen tidigare? Det var i alla fall på Zakynthos från i somras 
när jag var där med min älskling & hade världens bästa resa. På bilderna ovanför så är vi ute med en guidebåt 
& åker runt på havet och stannar till på massa olika ställen för att bada i kristallklart vatten, se sköldpaddor, 
grottor osvosv. även några bilder från när vi gick längst den långa stranden från vårat hotell bort till Laganas! 
 
vill så gärna tillbaka, hade det så himla fantastiskt! förutom den dagen då jag faktiskt fick urinvägsinfektion! 
det har jag kanske inte berättat om? nej men i alla fall så fick jag det en dag, värsta gången någonsin! 
det kom så snabbt & gjorde så ont att jag höll på att gråta & fick panik, satt på toaletten en timme i sträck för 
vågade inte röra på mig.. fredrik var en ängel (han hade dock lite panik, visste inte vad han skulle ta sig till för 
han tyckte så synd om mig) så han sprang (i 40+) bort till ett Apotek som låg någon km bort.. 
sen när jag tagit en antibiotika & något pulver (thank god att det är stakare grejer utomlands & att man slipper 
krångla med läkarbesök osv.) Efter ett dygn så kändes det redan bättre igen & vi kunde njuta utav våran 
semester! :) jag älskar min kille & mitt liv med honom, han är bäst! ♥

kul!

 2012-12-03    21:55:00   av:Jennyhellstrom
har blivit lite "utmanad" av lisa att jag ska svara på dessa frågor nu i dec, kan ju vara bra när man har
lite torka om vad man ska skriva om så det ska jag absolut göra! :) kanske redan ikväll?
kan göra som så att jag "utmanar vidare" alla mina läsare som har bloggar ska göra denna listan också! :) 
 
fick även en fråga av en läsare härrom dagen, tycker det är jätte roligt när ni frågar saker eller tycker till om vad
jag ska skriva om osv. så denna fråga ska jag också ta tag i snarast när jag har tid, maybe tomorrow? :) 

Jobbar på ett superhärligt pass!

 2012-12-03    19:55:14   av:Jennyhellstrom

Blir hårdträning hela veckan då jag känner att min form är sådär men på torsdag smäller det! då är jag uppe på cykeln igen, välkomna till Huskvarna Fitness kl 18.35 - 19.35 på spinning, om ni vågar ;)

Bästa lördagen på länge!

 2012-12-02    18:17:49   av:Jennyhellstrom

Igår hjälpte jag Fredrik på jobbet så vi åkte kl 03.30 dit & arbetade några timmar, sen nästan direkt efter det så drog vi till gällstad för att shoppa lite! jag fick med mig en T-shirt & en halsduk, Fredrik fick med sig lite T-shirtar han med & massa saker till jakten osv :)

sen åkte vi till mig, bakade lite, duschade & slappade. drog sedan ut till bankeryd där vi tittade på massa avsnitt av prisen break! <3

Första advent!

 2012-12-02    18:13:59   av:Jennyhellstrom

Nu har jag slagit in årets första julklappar till Fredrik & Victor :) varit på A6 i eftermiddag med Felix & julhandlade, ute så ofta vi hittar på något tillsammans så det var jätte mysigt :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!