In progress!

 2016-02-28    15:10:58   av:Jennyhellstrom


Pyssel

 2016-02-28    13:30:51   av:Jennyhellstrom

Dagens pyssel; klippa kort & sätta in i fotoalbum! 

Långpromenad med lilla familjen

 2016-02-28    13:25:08   av:Jennyhellstrom


Precis kommit in från en långpromenad. Helt fantastiskt väder idag så jag & Fredrik stannade till en stund för att bara njuta av solen & värmen :') 

Bästa verkyget

 2016-02-28    11:09:00   av:Jennyhellstrom
 
I fredags arbetade jag tillsammans med min trogne kompanjon på vårt examensarbete. Vi tog några drinkar som verktyg, för att verkligen komma igång! En studie visar att kreativiteten och idéerna ökar, om man har lite alkohol i kroppen, så vi ville testa den teorin! Nu med facit i hand så gick det faktiskt ganska bra, vi har börjat komma en bit på vägen :) 
 
På eftermiddagen/kvällen åkte jag & fredrik till nyöppningen av Ikea. Inget märkvärdigt eftersom vi annars är vana vid ikea hemma i jönköping men vi kände ändå att vi ville åka dit & glo lite. Med oss hem fick vi lite värmeljus, höll på att ta slut här hemma & det får ju inte hända! 
 
Igår var det som vanligt spinning, 18st glada deltagare var med, bland annat min bff, så det var riktigt roligt :) Det var annars en lugn dag. Jag, fredrik & buster tog oss en riktig långpromenad, åt god middag, städade & såg film ♥ Idag blir det nog lite samma som igår, ska städa nu & sen blir det nog en sväng till gymmet!

Rock of ages

 2016-02-27    22:14:34   av:Jennyhellstrom

Myskväll framför en av de bästa filmerna - rock of ages! 

Världens bästa

 2016-02-25    22:08:11   av:Jennyhellstrom

Idag när Jessica kom över hit så hade hon med sig dessa godsaker från England! Hur fantastisk är hon inte?!?! Hon hade köpt med sig två tröjor & strumpor, & ni ser kanske vad de ska föreställa?!?! Harry Potter!!!! Nu kan jag nörda ordentligt! Älskar detta :') blev otroligt sugen på att se ett maraton i helgen!! Bästa Jessica! 💕

Nu ikväll har vi köttat armarna på gymmet, feels so good att ha min träningspartner tillbaka! Mitt 6e pass på 5dagar, nu är man på gång! 

Wiho

 2016-02-25    10:03:23   av:Jennyhellstrom

Nu har sambon lämnat hemmet & jag passar på att städa! Musiken är på hög volym & jag är taggad för dagen! Om 2h typ så ska jag träffa min soulmate - Jessica! Vi ska ta igen en massa missad tid & plugga, eftersom vi skriver examensarbetet ihop! 

För er som undrar om min tatuering i nacken, den kommer från låten på bilden :) bästa låten - lyssna på den! 

Skönt

 2016-02-25    09:40:16   av:Jennyhellstrom


Precis varit ute en lång stund med bullen. Vi var nere på ängen & han fick springa av sig lite medan jag stod & njöt i solen! Idag är det -8.1grader men i solen kändes det som +8.1 :) 

Godnatt

 2016-02-23    23:43:18   av:Jennyhellstrom

Ville bara smita in här & önska alla en god natts sömn! :) imorgon är det redan onsdag, dagarna går så himla fort & imorgon kommer äntligen min fina Jessica hem efter att ha varit i England i 6veckor!!!! 

Om 1 vecka kommer dessutom Fredriks syster hit med sin kille. Ska bli roligt att ha dem på besök! Börjar längta efter alla där hemma nu :) 

Vår!

 2016-02-23    10:36:00   av:Jennyhellstrom

Här uppe i Norrland är det långt ifrån vår men om man sitter inne och tittar ut nu, precis som på bilden, så kan man låtsas en liten stund att det börjar närma sig vår! Det är dock -4.5 grader och fullt med snö men jag har hörhoppningar uppe om att det snart skall tina och gräset ska titta fram! 

Lördagsmys

 2016-02-23    10:35:00   av:Jennyhellstrom
 
 

I lördags hade jag en så mysig dejt med dessa flickor. Vi åt först på Kinarestuarang, sedan besökte vi hemmakväll innan det var dags för bio! Filmen var faktiskt väldigt bra, lite seg stundvis men annars väldigt bra, dock inte lika mycket komedi som jag hade trott först. Tack för en fin kväll ♥ 

Looking back now I know it was always you

 2016-02-21    15:34:00   av:Jennyhellstrom
 
 
Lite gammal men fortfarande så fantastisk. 

Bästa starten på denna helg!

 2016-02-20    14:16:32   av:Jennyhellstrom
Jag har haft den bästa tänkbara starten på helgen! Jag började nämligen morgonen med ett true-core pass på gymmet, ca 25minuter och sedan körde jag mitt egna cykelpass med 13st glada deltagare! Det är tur att jag själv håller i pass varje lördag för då måste jag träna, underbart! 
 
Nu ska jag strax börja sminka mig & fixa håret, känner för att vara lite extra fabulous ikväll! Ska ju som sagt träffa mina gojor ikväll & det blir att äta någonstans för att sedan se världens tjejfilm ♥ can't wait! Hoppas alla har en lika bra lördag som jag! :D 
 
 

HELG

 2016-02-19    16:14:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår påbörjade vi den näst sista kursen = examensarbetet! Har spenderat hela förmiddagen i biblioteket, pluggat och lånat böcker. Nu är man igång och det känns faktiskt roligt! Efter en mycket fullspäckad vecka så ska det bli skönt att bara ta det lugnt ikväll. Det blir kanske att vi åker & tränar, annars blir det bara lugnt. Igår var vi på gymmet och körde kondition + ben. Varken jag eller fredrik kan knappt gå ordentligt idag, haha. 
 
imorgon blir det spinning på morgonen, sedan på eftermiddagen/kvällen blir det girlsnight. Jag, linnea, kickan & viktoria ska gå på bio & se "How to be single", kanske äter någonstans innan också. Ser jag fram emot ♥

😳

 2016-02-18    10:11:47   av:Jennyhellstrom


111.

 2016-02-14    16:40:55   av:Jennyhellstrom
 
Kan ni förstå att jag tar examen om 111dagar? Det känns helt overkligt. Känns nästan lika overkligt som att jag tog studenten för snart 4år sedan. Herrejösses vad tiden bara springer iväg. Längtar så himla mycket efter att få bli klar nu. Längtar efter sol, värme, vänner och familj. ♥

15 saker som alla kanske inte vet om mig.

 2016-02-14    12:52:00   av:Jennyhellstrom
Ungefär 1 år sedan. 
 
♥ Jag slickar av all krydda på chips. 
♥ Jag älskar & hatar skräckfilmer, det är jobbigt att bli rädd men samtidigt kul & det ger mig en kick. 
♥ Jag är en pain-in-the-ass när jag är hungrig. 
♥ Jag går hellre upp tidigt en morgon än att vara uppe sena nätter. 
♥ Mitt favoritdjur än katt men har även en liten förälskelse i pingviner. 
♥ Jag har aldrig brutit ett ben i kroppen, eller gjort mig illa allvarligt överhuvudtaget. 
♥ Jag älskar mjölk (kanske därför jag aldrig brutit ett ben?)
♥ Om jag någon gång får en dotter så skall hon heta Jolene. 
♥ Jag fyller år samma dag som Zlatan, vilket gör mig skitcool. 
♥ Jag avskyr att åka hiss. Tar alltid trappan, hur högt upp jag än ska. 
♥ Jag avskyr blött papper. Undviker i högsta grad att behöva ta i det. 
♥ Till skillnad från många andra så har jag väldigt enkelt för att säga förlåt. 
♥ Jag älskar när folk lagar mat åt mig. Det är höjden av lyx, bara jag slipper! 
♥ Jag har haft en idolförälskelse i Elvis Presley. 
♥ Jag har inga problem att somna med ljus och ljud. Att somna framför tvn i soffan är det bästa! 
 
Ha en trevlig söndag & alla hjärtansdag allihopa! Här hemma ska både jag & fredrik plugga hela dagen, och ikväll ska vi till gymmet för att kötta armarna och sedan avsluta med film i soffan! 

Skräck

 2016-02-13    20:11:34   av:Jennyhellstrom

Är med dessa två fruntimmer ikväll, är ännu en skräckfilmskväll på schemat! Fredrik måste plugga hela kvällen & jag behöver komma på andra tankar & detta är bästa sättet :* 

Snö

 2016-02-13    14:52:15   av:Jennyhellstrom



Perfekt promenadväder idag! 
Börjar dock bli lite trött på snön.. Ge mig sol & värme! 

tacksam.

 2016-02-13    13:17:24   av:Jennyhellstrom
 
Jag ville bara smyga in här på bloggen & säga tack till alla dem som visar omtanke. Det är många som har hört av sig och visar att de bryr sig och säger tröstande ord, och jag har varit dålig på att svara. Men ni ska veta att jag har tagit till mig mycket och är väldigt tacksam för all omtanke ni har visat. Dock så har jag ej haft så mycket ork att prata om allting just nu och därför varit dålig på att svara tillbaka så mycket, men nu vet ni i alla fall. ♥

Lördag

 2016-02-13    09:47:22   av:Jennyhellstrom
Bild från förra helgen <3 

Jag är så trött. Jag har gråtit så mycket så nu kommer det knappt inget mer. Jag saknar min lilla prins så himla mycket. Han lämnade verkligen ett stort tomrum efter sig.. 

I onsdags sa jag att jag aldrig mer skulle skaffa en katt. Dels för att ingen någonsin kommer kunna ersätta zeke men också för att det är så himla jobbigt när dem går bort men nu när jag inser hur fruktansvärt jobbigt det är när hemmet är helt tomt & tyst utan honom så hade jag ändå velat ha en till. Men det får dröja.

Igår var jag & Fredrik ute i Sävar på kalas. Vi har hos familjen Högdal där Saga fyllde 11år! Det var svårt att veta vad vi skulle ge en 11åring så det blev allt möjligt - en målarbok för vuxna, pennor, babylips & nagellack. Det var väldigt roligt att få träffa familjen igen & det kommer vi att göra igen om några veckor för en spelkväll! När vi kom hem så såg jag & Fredrik en film så kvällen blev ganska sen. 

Idag blir det en slappardag med plugg. Har avsagt mig spinningen för idag för klarar inte riktigt av att skrika på folk & vara peppande när jag inte mår bra. 

Älskling.

 2016-02-10    16:20:00   av:Jennyhellstrom

Idag har vi fått säga hejdå till en familjemedlem. Zeke har kissat blod sedan i slutet av november. Vi har gjort både ultraljud & röntgen på honom, tagit olika prover, testat olika mediciner & två sorters antibiotika. Vi har gjort allt. Den sista kuren med antobiotika ska egentligen ta allt. Alltså var det ingen urinvägsinfektion heller. Vi har uteslutit så många saker att det tillslut återstod att det var en tumör. 

Vi fick två alternativ. Antingen öppna upp honom & se vad det var, hade det varit en liten tumör så hade man kunnat operera men det hade varit en lång rehabilitering & ingenting garanterar att han blir bättre. Hade de hittat en stor tumör så finns det inget att göra & då hade vi fått låta honom somna in på operationsbordet. Vi valde att i lugn & ro få somna in hos oss. Han somnade in i mina händer. 

Zeke har varit sjuk länge. Han har opererat tänderna tre gånger & nu har han haft problem med urinen i 2.5 månad. Någonstans finns det en gräns. För min egen skull så hade jag kunnat fortsätta & försöka men det går inte att vara självisk. Han mådde inte bra. Han var pigg & lika mysig som vanligt men han sprang mycket på toa & nu sista dagarna har det kommit i rent blod. 

Jag har gråtit konstant sedan 08.30 i morse. I mångas ögon är det bara en katt men för mig var han en familjemedlem. Han var mysig, skulle alltid vara nära, han pratade mycket, följde efter mig överallt & alltid när jag skulle gå hemifrån så satte han sig i hallen & tittade efter mig. Jag kommer sakna honom så otroligt mycket. Vet inte vart jag ska ta vägen just nu. En del utav mig är borta. Min fina zeke. Nu slipper du lida mer men du har några här på jorden som kommer sakna dig otroligt mycket. Matte älskar dig, prinsen. Detta är den värsta dagen i mitt liv. 

Livet är så otroligt skört.

 2016-02-08    21:54:11   av:Jennyhellstrom
Jag har tjatat om detta så många gånger i min blogg men detta är någonting som man ofta glömmer, i alla fall jag. Och det är att man skall ta vara på varandra. Livet är så otroligt skört och man vet verkligen aldrig när det är sista gången som man träffar någon. Under detta halvåret så har det varit många i min närhet som har mist någon nära person till dem, och jag blir så himla ledsen för deras skull för jag kan knappt föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Jag påminns då om hur lycklig jag är som har så många fina människor runt omkring mig och att jag är lycklig som har dem i livet. Det är trist att det skall behöva hända någonting så fruktansvärt som att någon dör, innan man inser allvaret i att ta hand om varandra. Jag skriver om detta ofta, men lika ofta glömmer jag också bort att leva efter det som jag skriver. 
 
Det är så himla enkelt att falla in i sina rutiner. Dagarna bara går och man tänker att man har tid längre fram för att prata och umgås med människor, men ibland finns tyvärr tiden inte där längre. Det är så hemskt att man ständigt skall behöva tänka att man kan förlora folk, och så behöver man verkligen inte tänka. Men man kan ge sig själv en liten käftsmäll ibland när man inser att man tagit någon förgivet. 
 
Nu blev nog detta inlägget lite flummigt. Är otroligt trött så skall lägga mig för natten nu, men jag tror ni förstår mitt syfte i alla fall :) Hoppas alla har haft en bra start på denna veckan, själv har jag tränat hårt och pluggat, nu checkar jag ut! Hörs imorgon. 
 
 

Trevlig måndag!

 2016-02-08    09:39:13   av:Jennyhellstrom

Godmorgon amigos! 

I morse var jag otroligt jobbigt att dra sig upp från sängen. Jag har blivit så himla trött den senaste tiden, somnar i soffan tidigt på kvällarna & har svårt att komma upp på mornarna.. Vet inte riktigt vad det beror på, för lite järn kanske? 

Nu är jag i alla fall ute på VFU, ska vara här till 15.30 idag. Ville bara hoppa in här på bloggen & önska er en trevlig måndag :) 

Spontant

 2016-02-07    21:03:06   av:Jennyhellstrom

Nyss varit ute på en långpromenad med Kickis! Förutom att det är sjukt halt & blaskigt ute så var det perfekt promenadväder! Nu ska jag laga till en kasslergratäng så vi har lite matlådor under veckan! Ha en fin kväll folket :) 

Jönköping, I'm coming home.

 2016-02-07    12:29:08   av:Jennyhellstrom
Som alla vet så ska jag & fredrik flytta ifrån Umeå om ett halvår. Han skall till Uppsala och även jag. Dock så är boendesituationen väldigt besvärlig i Uppsala så vi har pratat mycket om att jag skall söka jobb både där och i Jönköping. Så tanken är just nu att jag kommer att flytta hem till Jönköping, bo hemma, jobba och spara en massa pengar. När vi sedan har hittat ett ordentligt boende i Uppsala så kommer jag att söka jobb där och flytta upp. 
 
Det kommer bli sjukt jobbigt att bli särbos och ha ett långt avstånd mellan oss men i slutändan så tror jag att det är bättre än att vi båda skall trängas i ett studentrum. Det skulle bara sluta med bråk och att vi blir sjukt less på varandra. Dessutom så är det väldigt dåligt lön för lärare i Uppsala pga. att det finns så många utbildade där (studentstad) så det gör plånboken gott att jobba ett tag i Jönköping. 
 
Men inget är helt säkert än. Det kan hända att vi får oss en lägenhet i Uppsala på en gång och då bär flytten av dit men det ser inte ljust ut. Vi får se helt enkelt :) 
 
saknar min knäppa lilla familj. 

new york.

 2016-02-07    12:23:19   av:Jennyhellstrom
 
Nu när det börjar närma sig slutet på min utbildning så far alla tankarna runt kring resor. Jag & mamma har sagt många gånger att vi skulle vilja åka till New York så det är min första prioritering. Skulle vara så himla fantastiskt att få åka till världens huvudstad, och komma iväg någonstans med bara mamma. Se en massa saker, shoppa, fika på en takterass osv. Dock är det inte gratis så nu är det dags att börja spara! 
 
Jag & två vänner har även pratat väldigt mycket om att åka iväg på en weekend någonstans nu innan vi tar examen. Framförallt så är vi sugna på att åka till Barcelona, har bara hört en massa gott om den staden. Tankarna har även varit lite på London, finns en hel del att besöka där och även god shopping. Så vi får se om vi tar oss iväg på en weekend någonstans och vart det blir! 
 
När jag börjat jobba så vill jag bara lägga undan en massa pengar så jag kan resa! Jag är så himla sugen på att se mer utav världen, att upptäcka en massa nya saker, träffa intressanta människor, all värme, bada, lätta kläder osv. Ge mig sommar nu ♥

Söndag

 2016-02-07    11:56:13   av:Jennyhellstrom

Lite nytt från förra helgens shopping! Jeans från Gina tricot, världens mysigaste tröja från Vero Moda & tröja från Gant. 

Igår blev det en lugn kväll hemma. Det har varit så himla mycket det senaste så behövde verkligen en lugn helg där jag kan återhämta mig lite. Fredrik var på en sittning hela kvällen så jag satt hemma själv, såg på O.C & bara slappade. Min vän kickan kom förbi en sväng & pratade en massa, alltid mysigt med lite spontanbesök! :) 

Idag blir det att börja skriva på sitt cv & lite skoluppgifter. Senare blir det nog även en sväng på gymmet! 

Bästa starten!

 2016-02-06    11:22:31   av:Jennyhellstrom

Då var veckans 5e pass avklarat! Idag var det jag som höll i spinningen kl 10.05 (som varje lördag nu förtiden) & det är en så himla bra start på helgen! Nu är klockan strax efter 11 & jag har hela dagen framför mig :) 

Hos hannibannani

 2016-02-05    19:33:50   av:Jennyhellstrom
 
Är hos min kära vän haannni ikväll. Har nyss blivit bjuden på god middag & nu väntas en ren slapparkväll utan dess like! Har längtat efter detta hela veckan, I really need this! Ärligt talat så ska vi lira the sims hela kvällen, haha. Vi är bara 22 år gamla liksom. See u on the other side guys, PUSS 

Promenix

 2016-02-04    15:07:19   av:Jennyhellstrom

Promenerar hem från en dag på skolan! Nu ska jag hem & käka lite, gå ut med hundarna & sen blir det gymmet med Freja! Rumpa & mage står på schemat idag! Ha en fin torsdag allihopa :) 

Kickis

 2016-02-03    22:29:00   av:Jennyhellstrom

Godkväll! 
 
Min fina kickis har äntligen kommit hem efter att ha varit i Norge i två veckor så ikväll blev det lite kvalitétstid med henne. Jag fick något ryck och ville verkligen gå på bio, så så blev det! Vi såg The 5th wave och den var faktiskt väldigt bra. Dock så är det en triologi så det fanns ju inget riktigt slut på denna filmen. Jag börjar faktiskt bli ganska trött på att alla filmer är triologier och att man måste vänta i flera år innan man får reda på hur det slutar, samtidigt så är det spännande och man har något att se fram emot. I vilket fall som helst så hade jag en mysig kväll med min vän ♥
 
Har träningsvärken från helvetet också. I söndags blev det kondition & armar, i måndags blev det multi-training och igår spinning. Har världens träningsvärk i benen så kan ej gå ordentligt, men det är samtidigt så himla skönt. Jag njuter samtidigt som jag svär för mig själv i varje steg jag tar. 
 
Imorgon är det ännu en dag på VFU, sedan på kvällen blir det nog träning med fredrik och på fredag väntas det jobb mellan 8-16.30. SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA NU, JAG LOVAR ♥ Godnatt! 
 

Miss my bitch

 2016-02-01    23:37:09   av:Jennyhellstrom

KOM HEEEEEEEM <3 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!