Nu

 2016-03-28    20:40:55   av:Jennyhellstrom

Är just nu på jobbet & kämpar med mitt spinningpass! 
Måste bli klar ikväll för imorgon är det så mycket annat! 

Igår

 2016-03-28    20:39:45   av:Jennyhellstrom

Igår kom Evelina hem till oss med denna fantastiska kudde! Ser ni att det är zekis? :) hennes mamma har gjort den, så duktig! Man ser verkligen att det är min lilla plutt! 


Senare på kvällen igår så blev det lite plumpspel med dessa tre! Saknar alla där hemma redan <3 


Finaste ruffetuff! En väldigt speciell katt men så himla underbar. Har aldrig någonsin träffat en mjukare katt, pälsen är så gott som i silke! 

On the road again

 2016-03-28    06:29:40   av:Jennyhellstrom

Nu är vi på väg mot Umeå igen! 

Påsk

 2016-03-27    16:16:44   av:Jennyhellstrom

Började gårdagen med en god frukostbuffé tillsammans med Madeleine! Sedan gick vi runt halva stan i hopp om att finna ett ägg men nu i efterhand har man fått reda på att folk har tjuvstartat så inte konstigt att vi inget hittade :/ trevligt hade vi i alla fall! Vi gick sedan hem till Ingegerd en sväng innan vi hamnade på slutstationen - hos Caroline! 


Eftermiddagen & kvällen bestod utav god mat, fint umgänge & en himla massa olika spel! Det blev såklart kubb, även pingis & några timmars spelande utav "vem får sista ordet" inte förvånad att jag vann två gånger ;) 

Hade i alla fall en mycket bra påsk! Tack alla iblandade :) idag har det varit lugnt! Har suttit med mitt spinningpass ganska mycket & snart är det äntligen klart. Resten av eftermiddagen blir det plugg på examensarbetet. Imorgon åker vi hem till Umeå igen! 

Påsk

 2016-03-26    09:13:16   av:Jennyhellstrom

Glad påsk allihopa! Nu drar jag in mot stan med Madeleine för att leta efter lite påskägg i stan! Önska oss lycka till :) 

Friday!

 2016-03-25    17:16:36   av:Jennyhellstrom
I morse åkte jag & mamma till graven & tände ett ljus hos morfar & ett för lilla zekis <3 sen besökte vi mormor på lite frukost & fika! Man kan alltid räkna med att mormor har godsaker hemma! 

Vid 11.30 var jag nere på stan för att även idag träna med Madeleine! Blev ett riktigt tufft & intensivt pass med armar & även lite mage. Efteråt åkte vi en snabbis till stadium outlet & kikade, innan vi båda drog oss hemåt. Vi ses ju imorgon igen för lite umgänge, påskäggsjakt & troligtvis lite shopping också ;) 


Två härliga bilder på oss från i somras! 
Har jag sagt att jag längtar efter sol & värme?! 

Jkpg

 2016-03-24    16:55:39   av:Jennyhellstrom

Det är så skönt att få vara hemma! Igårkväll tog jag igen lite missad tid med Agnes, Madeleine I & Elin! Vi satt & pratade nutid, framtid & gamla minnen - underbart! Fick dessutom äntligen äta på Twin city, har längtat hela året efter deras Oxfilépasta! 


Imorse mötte jag upp Madeleine L på gymmet för att kötta lite ben & rumpa! Alltid lika trevligt att träffa henne :) morgondagen bjuder på ännu ett träningspass men då blir det nog fokus armar! Får se om man kanske skaffar ett gymkort på Nordic wellness sen, är ju alltid guld värt att ha en träningspartner! 

Glad hund!

 2016-03-22    16:03:20   av:Jennyhellstrom


On our way

 2016-03-22    13:41:34   av:Jennyhellstrom

Nu har vi åkt förbi Gävle så är mer än halvvägs! Ska bli skönt att komma hem en sväng faktiskt :) hörs sen! 

Sunday

 2016-03-20    19:01:32   av:Jennyhellstrom

Hej alla fina människor! 

Måndag imorgon men har inte så mycket ångest som jag brukar ha eftersom denna vecka bara har roliga saker att erbjuda! Imorgon blir det plugg hela dagen & ska även träffa Jessicas nya valp! :') på tisdag bär det av mot Jönköping, längtar så mycket! 

Hade inte så mycket att skriva, ville bara kika in & önska alla en trevlig kväll :) 

Dejt

 2016-03-19    07:51:28   av:Jennyhellstrom


Igår gick vi på bio! Fredriks bror hade två biobiljetter som höll på att gå ut & då var han jättesnäll & gav dem till oss :') vi gick & såg Zootropolis! Den kan jag varmt rekommendera. En väldigt bra & rolig film! 

Vår

 2016-03-18    09:06:08   av:Jennyhellstrom

Våren börjar verkligen komma! Buster håller span på alla som går förbi. Idag blir det 100% plugg & sedan ikväll så ska jag & Fredrik gå på bio <3 

Snurrig

 2016-03-16    09:29:04   av:Jennyhellstrom

Idag blir det plugg hela dagen, därför kan det eka ganska tomt på bloggen. 

Det är många frågor som rör sig i huvudet just nu. Kommer man ha ett jobb till hösten? Ska man sommarjobba i år eller ska man ta sig en välförtjänt semester? Ska vi sälja lägenheten innan eller efter sommaren? Ska vi annars hyra ut den i andra hand under sommaren? Det hade varit så skönt att bli av med allting nu till terminslutet men samtidigt tjänar vi säkert 100 000kr mer på att sälja till hösten.. Jobbigt just nu att inte veta hur vi ska göra men samtidigt lite spännande! 

Ha en bra dag allihopa :) 

Vår!

 2016-03-16    09:23:37   av:Jennyhellstrom

Igår var det helt fantastiskt väder! Var över hos Jessica för lite plugg men efter en stund slutade jag på hennes altan! Solen stekte på ordentligt där så stod i korta shorts & T-shirt, underbart! Hoppas på fler sådana här dagar nu! Om några dagar bär det av ner till Jönköping & där hoppas jag på att all snö är borta & att det är varmt, hela tiden :') 

can't believe it

 2016-03-14    13:39:04   av:Jennyhellstrom
 
 
bara 22.5 hp kvar nu! Knappt 3 månader! 
 
 
Längtar så himla mycket efter sommaren nu! Tänk att få börja dagen med att sitta ute i solen några timmar, 
lyssna på musik, bli brun, solblekt hår, fina kläder, umgås med familj & vänner - utomhus, gå barfota, vara i sommarstugan, bada, klänningar, sena nätter, cykla, långpromenader osv. snart så! ♥

Jönköping

 2016-03-14    09:22:29   av:Jennyhellstrom
 
 
Om ca 1 vecka så åker jag & fredrik hem till lilla Jönköping. Jag hade egentligen inte tänkt åka hem någonting i vår eftersom jag snart flyttar hem igen ändå, men har fått två arbetsintervjuer nu under nästa vecka så vart tvungen. Vet inte hur dessa intervjuer kommer gå men hur som helst så kommer det bli skönt & roligt att komma hem ♥ saknar min familj väldigt mycket just nu. 

Helgen

 2016-03-14    09:14:00   av:Jennyhellstrom

I lördags så kom hanna & viggo hit! Vi åkte & handlade, jag tonade hennes hår, vi lagade god middag, åt frukter doppade i choklad & bara slappade! ♥ Alltid lika underbart! Sedan sov dem här! 
 

Igår så umgicks jag med dessa tre! Vi tog oss en sväng på stan & jag hittade äntligen mig en vårkappa! Jag tycker det är så sjukt snyggt med kappa, ser lite mer moget & stilrent ut ;D sedan åkte vi bort till ikea & där fick jag som vanligt med mig lite värmeljus hem. Vi handlade lite mat på coop & slutstationen blev sedan hos mig. Vi hade världens chillkväll, så himla skönt ibland. Bara sitta & prata med sina nära vänner, se på lite film, äta gotta & bara vara! :)

1 år sedan.

 2016-03-12    12:12:14   av:Jennyhellstrom
 
Roligt att titta tillbaka ibland. För exakt 1 år sedan så var det helt fantastiskt väder, precis som idag fast mycket mindre med snö. Jag & fredrik var ute på skjutbanan och sedan på kvällen så grillade vi, såg på melodifestivalen & åt räkor! Jag saknar min sambo just nu, men om 2 dagar så är han äntligen hemma igen ♥

Partner in crime

 2016-03-12    11:41:00   av:Jennyhellstrom

Har nyss kommit hem från mitt spinningpass! Hade min trogna partner, Jessica med mig såklart! Vi var ett härligt gäng på 12st som cyklade igång den här helgen tillsammans! Känns alltid så fantastiskt efteråt. Bästa känslan är när man får svett i ögonen & det svider som satan, då kan man ge sig själv en klapp på axeln!
 
Nu ska jag duscha & sedan blir det att fara & handla innan Hanna kommer i eftermiddag! 

Fredagsmys

 2016-03-11    22:33:38   av:Jennyhellstrom

Idag har det varit en slappdag! Eftermiddagen spenderades på gymmet med Jessica, vi körde ben & rumpa :') sen kom hon & tilly över och bakade lite muffins! 


Nu ikväll har jag varit med dessa trevliga damer! Freja (till höger) är en kollega på gymmet & två kompisar till henne! Alltid roligt & spännande att träffa nya människor men lite nervös är man alltid men dessa människor är så fantastiska så kunde vara mig själv på en gång, sånt är så sällsynt! 

Nu har jag hämtat Buster hemma hos familjen Smith, de har varit lite hundvakt ikväll :) nu checkar vi ut, godnatt! 

min.

 2016-03-11    10:42:15   av:Jennyhellstrom
 
Jag saknar dig hela jäkla tiden. Livet är så himla orättvist. 
Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka & för att du skulle få hålla dig frisk. 

Finlunchar

 2016-03-10    13:15:00   av:Jennyhellstrom

Nu under förmiddagen så har jag & min trogne kompanjon haft två intervjuer med en rektor & en pedagog på en skola. Nu är vi nere på stan & firar med en finlunch att vi har lyckats bli klara med 9st intervjuer på tre dagar. Vi är så awesome! Sedan blir det en liten sväng på stan, sedan bibblan & ikväll skall linnea fixa mitt hår :)

Alligent

 2016-03-09    20:14:00   av:Jennyhellstrom

Bio ikväll med dessa tre ♥

Underbara

 2016-03-09    08:00:52   av:Jennyhellstrom


Igår efter träningen så kom Hanna & Viggo hem till mig! Blev en riktig myskväll med lite film men var så himla trött så höll på att somna! 


& finaste tjejen hade med sig en överraskning till mig, nämligen detta armband. Hur underbar är hon inte?! Ska alltid ha på mig det & bära med mig min lilla zekis <3 som jag saknar honom.. 

Partner in crime

 2016-03-07    21:54:01   av:Jennyhellstrom

Idag har jag umgåtts med denna sköna böna typ hela dagen. Vi har arbetat på exjobbet & nu ikväll har vi varit på gymmet. Det var rygg- och mage som stod på schemat ikväll. Detta var första gången som jag var riktigt omotiverad på att träna, men det gick hyfsat ändå. Bättre än att ligga hemma iaf! 

Nu är jag dödstrött. Godnatt! 

Söndag

 2016-03-07    21:50:52   av:Jennyhellstrom
Bild från i vintras 

Igår gick vi upp tidigt här hemma för jag skulle hinna skjutsa Fredrik till familjen Sandström. Fredrik åkte igår hem till Jönköping tillsammans med Elin & Daniel. Men innan de åkte så firade vi lilla Viggo som fyllde 3år igår, tiden går så himla fort. Det var inte länge sedan han var 6månader gammal, vart tar all tid vägen? 

De åkte iaf hem igår. Väldigt tråkigt, dessa dagar har bara sprungit iväg men vi har hunnit med en hel del & jag har haft så himla mysigt & roligt! Det är verkligen så himla kul när folk hemifrån kommer upp & hälsar på oss! 

Nu är det tomt här hemma när inte sambon är här. Det är bara jag & lilla bustis. Tur att jag börjat vänja med mig vid att han är borta ibland så tycker inte att det är så farligt men lite trist är det ju såklart. Men igårkväll kom Jessica & Linnea över hit & såg på skräckfilm med mig :') underbart avslut på veckan! 

Lördag

 2016-03-07    21:45:41   av:Jennyhellstrom

På lördagkvällen åkte vi ut till familjen Sandström. Ännu en kväll med fantastiskt god mat, sällskapsspel & fint umgänge! Det är guld värt att ha lite släktingar (till Fredrik men ser dem även som min egen) här uppe som man kan umgås med & ännu roligare att få följa med & se barnen växa upp, utvecklas & ständigt lära sig nya saker! :) 

Fredags

 2016-03-07    21:41:20   av:Jennyhellstrom



Det har varit tyst på bloggen en stund men har varit så himla mycket den sista veckan! I fredags var vi i alla fall ute i Sävar hos familjen Högdal! Det bjöds på god mat, mycket spelande & fint sällskap såklart. Jag & Fredrik åkte hem runt 00 eftersom jag skulle upp tidigt på utbildning under lördagen. 

Mellan 09-17 så var jag på utbildning/workshop på gymmet. Vi fick göra en del uppgifter, mycket diskussioner & mycket ny kunskap om hur man lägger upp en bra fysiologiskt korrekt pass osv. Väldigt intensivt men intressant & givande. 

Just nu!

 2016-03-04    20:20:18   av:Jennyhellstrom


Live!

 2016-03-03    20:32:26   av:Jennyhellstrom

Mannen min står just nu & gör godaste rostbiffpastan! 


& jag sitter här & gör honom sällskap genom att se söt ut! Skämt å sido. Vi har varit en sväng hos familjen Sandström ikväll, trevligt som vanligt! Nu blir det strax mat & sedan fortsätter kvällen i spelanda :) 

Lovely

 2016-03-03    09:39:27   av:Jennyhellstrom


Igår var det en riktigt bra dag! Var så mysigt att strosa runt i stan & bara umgås & shoppa! E & D bjöd oss dessutom på lunch på Texas Longhorn, de har fantastiska hamburgare! 



På kvällen blev det en riktig spelkväll & den fortsätter nog även denna kvällen :) blir nog även en liten sväng till på stan under dagen men först måste jag hinna plugga några timmar! 

Lillördag

 2016-03-02    11:01:27   av:Jennyhellstrom

Min lilla hjälpreda i pluggandet! 

En riktig pluggmorgon/förmiddag, senare blir det att göra stan & Ersboda för lite shopping tillsammans med Fredrik, Elin & Daniel! :) kvällen bjuder på god mat & antagligen lite sällskapsspel! Har en bra dag framför mig men först - plugg! 💪🏼

Tisdag!

 2016-03-01    10:55:34   av:Jennyhellstrom

God morgon! 

Jag har precis kommit in från en långpromenad med Jessica & Buster! Vi har gått runt till en massa olika skolor & lämnat ut missivbrev inför intervjuer till vårt examensarbete! Nu ska jag ta mig lite frukost & sen blir det att läsa & skriva lite litteratur. I eftermiddag blir det att fortsätta städa lite för under kvällen så kommer Fredriks syster hit! :) 

ÄNTLIGEN

 2016-03-01    08:56:00   av:Jennyhellstrom
 ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!