mors dag.

 2015-05-31    08:10:00   av:Jennyhellstrom
Du är den viktigaste pusselbiten i mitt liv ♥
 

Så!

 2015-05-30    14:07:01   av:Jennyhellstrom

Sådär! Nu är 4.6km avklarade & har även passat på att köra lite styrketräning utomhus i det vackra vädret idag, struntar i om grannarna glor! Nu är det dags för dusch & sen bär det av till sävar :) 

Lördaaaag

 2015-05-30    10:37:00   av:Jennyhellstrom
När jag har hunnit smälta frukosten så skall jag ge mig ut på en liten löprunda, får ju inte tappa konditionen nu när man äntligen har börjat få upp den! I eftermiddag skall jag till Sävar! Jag ska till familjen Högdal på grill- och spelkväll! Blir till att sova över där också och gå på sävarmarknad imorgon ♥ 
 
 
Två bilder från när vi var hos familjen högdal en annan gång :)

en vecka kvar!!

 2015-05-30    10:33:58   av:Jennyhellstrom
Jag kan inte förstå att det snart är 1 juni?! om 8 dagar är jag på väg hem och om 5 dagar går jag på sommarlov ♥ Jag längtar så mycket efter fint väder. Jag längtar efter soliga mornar när man kan börja dagen med att ligga i solen, äta jordgubbar med mjölk till frukost, fina sommarkläder, mina bröders student, midsommarafton & grillkvällar m.m. 
 
För er som undrar så kommer jag för tredje året arbeta inom hemtjänsten. Jag var på en arbetsintervju för ett fritidshem men de sökte egentligen en som kunde arbeta heltid fram till vintern, så det blev tyvärr ingenting. Förra året jobbade jag hela tiden och hade inte mycket ork kvar till annat så i sommar kommer jag endast arbeta 75% och har fått ett helt fantastiskt schema med 7.15-14.00 måndag till fredag, kan det bli bättre? Sen kommer jag såklart få arbeta så mycket jag vill då det oftast behövs i hemtjänsten. 
 
Nu börjar jag verkligen verkligen verkligen längta ihjäl mig efter sommar och alla där hemma i Jönköping. Jag ser fram emot att få börja jobba & ta en paus från plugget en stund. När man har jobbat så är man ledig, det är så skönt. Då kan man göra vad man vill, tills det är dags för nästa arbetspass. Men när man studerar så hänger det över en hela tiden, man kan alltid plugga lite till. 
 
Familjens sommarstuga är riktig sommar för mig ♥

Graaaattis ♥

 2015-05-29    22:03:00   av:Jennyhellstrom
Idag säger vi grattis till fina madeleine som fyller 24 år ♥

Skulle funka på mig!

 2015-05-29    16:14:00   av:Jennyhellstrom


äntligen!

 2015-05-29    07:50:00   av:Jennyhellstrom

Gött!

 2015-05-27    23:35:00   av:Jennyhellstrom
Haft ett fullspäckat schema idag! Försov mig i morse så direkt när jag vaknade så for jag till praktiken (har jag sagt att jag fått punktering på cykeln dessutom?) så var där från 8.30-14.30 och sedan arbetade jag i 2h. Direkt efter det så tog jag mig hem, slängde i mig mat och drog ner mot blodomloppet! 

Jag hade tänkt springa 5km och inte fokusera på någon tid. Jg vart glad bara om jag skulle klara av att springa och ta mig igenom loppet men när jag väl sprang så vart jag så full av energi och blev så taggad på att komma om annat folk så jag gasade på rätt bra ändå! Fick i alla fall en sluttid på 33.36 minuter och det är jag sjukt stolt över eftersom jag ej tränat så mycket. Har precis börjat komma igång med löpningen och nu vet jag att kroppen enkelt klarar 5km, allt sitter i huvudet! 
 
mina fina bruttor ♥ åh så jag kommer sakna ihjäl mig efter er i sommar. 



Nu har jag dessutom skickat in terminens sista inlämning! Den har hängt över mig som en tung sten i några dagar så var skönt att bli av med den. Nu är det bara en redovisning kvar den 4/6 och sen får jag gå på sommarlov! 

that's me

 2015-05-26    21:42:23   av:Jennyhellstrom
 
Detta är jag just nu, distraheras utav allting när jag egentligen skall plugga.. Allt annat är mer intressant. 

saknaden är enorm

 2015-05-26    21:38:46   av:Jennyhellstrom
 
Tänk att vi varit ifrån varandra i snart 5 veckors tid & nu är det bara 1.5 vecka kvar tills vi ses. Varför känns de sista dagarna så himla långa? Jag vill hem till dig nu. Jag saknar dig så mycket & känner mig just nu helt tom. Dessa veckor har varit så himla tuffa, på en massa olika sätt och nu vill jag inget hellre än att allt ska bli som vanligt igen. Du & jag, vår lilla familj. Puss ♥ ses snart! 

hörs på torsdag!

 2015-05-26    16:25:59   av:Jennyhellstrom
 
Nu i eftermiddag har jag fått pms och är i stort behov av att studera så kan rekommendera allt folk att ej kontakta mig idag då jag inte är den trevligaste på planeten just nu :) vi får helt enkelt höras på ons/tors! PUSSHEJ 

Bästa Erica!

 2015-05-25    17:30:55   av:Jennyhellstrom

Efter praktiken så kom jag hem & möttes utav Erica! Vi ska ha en myskväll & bara ta det lugnt, kanske ta en promenad & se en Harry Potter film! Hon kom hit med en jättefin HP-plåtburk till mig som innehöll dumlekakor :') <3 

Godmorgon!

 2015-05-25    08:16:02   av:Jennyhellstrom

Så här somnar & vaknar jag upp varje morgon! I vanliga fall får zeke ej vara i sängen men nu när Fredrik är borta så tycker jag att det är mysigt. Min lilla hårboll ;) 

saknar min bulle

 2015-05-24    13:55:41   av:Jennyhellstrom
 
Trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag saknar min busbulle ♥ 

2 veckor!

 2015-05-24    13:17:22   av:Jennyhellstrom
 Om exakt 2 veckor så sitter jag & zeke på tåget hem mot Jönköping! Jag är lite klyven i hur jag känner över det. Jag längtar så otroligt mycket efter min familj, midsommar, studenten, vänner och fredrik men samtidigt så kommer jag sakna ihjäl mig efter mina vänner här uppe & lägenheten ♥ Men har hört att det ska bli lika fantastiskt väder i år som det var förra sommaren så ännu en grej att se fram emot :) denna sommaren ska bli mycket bättre än förra, då arbetade jag typ bara hela tiden, nu ska jag försöka parera mer mellan jobb & nöje! 
 
Ser fram emot sådana här spontana småresor tillsammans med nära & kära. 
Här fick jag & elina för oss på 2 sekunder att åka till Gällstad en sväng, en toppen dag ♥

söndag!

 2015-05-24    13:12:00   av:Jennyhellstrom
Idag tog jag mig en liten sovmorgon & sedan bar det av på en springtur tillsammans med Jessica! Blev kanske ca 4 km sammanlagt & usch vad min kondition är hopplös, även min motivation. Jag känner att benen och resten av kroppen orkar så mycket mer men mitt psyke lägger av. Därför är det bra att jag tränar tillsammans med någon, som kan pusha mig lite extra. När jag kom hem så fick det även bli lite styrketräning! Om 3 dagar är det dags för blodomloppet! 
 
Nu blir det plugg hela dagen! Hade verkligen velat ha mer morgon- och dagssol här hemma så man hade kunnat sitta på balkongen & pluggat. Här får vi bara kvällssol men då är det för kallt ;/
 
Börjar bli lite för varmt att springa klädd såhär nu! 

Eurovision!

 2015-05-24    13:10:07   av:Jennyhellstrom
Igår var jag hemma hos amanda en sväng! Där var det fint umgänge, spelkväll & sedan slog det över till Eurovision! En mycket trevlig kväll, tack amanda ♥ Senare på kvällen så cyklade jag & jessica hem till mig och såg klart finalen. Det är lika hemskt och underbart varje gång, sitter på helspänn och får hjärtklappning. Egentligen vet jag inte varför man blir så himla exalterad men igår var det något extra. Hade det stått mellan Sverige och Italien så hade jag nog tagit det lite lugnare, för tycker italien var värdiga vinnare också men inte ryssland, så när det stod mellan oss & dem så blev jag så himla nervös! 
 
& vad många ballader/duetter det var igår, typ 22/27st. Snark! 
 
Dubbelbilder på den, bara för att visa hur glada vi var igårnatt! :D 

student

 2015-05-23    10:32:00   av:Jennyhellstrom
Om 2.5 vecka tar mina bröder studenter. Herregud, jag blir lika förvånad varje gång när jag inser hur stora de två börjar bli. Kan inte tiden stanna upp lite? Jag ser i alla fall fram emot denna dagen så himla mycket för jag kommer ihåg hur helt fantastisk min student var, från början till slut. Denna gången är jag en av alla personer som får hjälpa till bakom allting och försöka se till att deras dag blir lika bra som min! Har redan lovat att vara deras chafför hela dagen & ska hjälpa mamma med dekorationer och maten! 
 
Måste bara hitta de perfekta studentpresenterna också, svårare sagt än gjort. Victor är dock lättare för han ger mig lite tips men felix vill bara ha en tatuering och ingenting till lägenhet osv. Får klura på detta i 2 veckor till! 
 
Skulle vilja göra om denna dagen 100 gånger! 

best friends.

 2015-05-23    10:21:00   av:Jennyhellstrom

Igår efter praktiken så tog jag bussen (hör & häpna, första gången på evigheter!) ner till stan. Där möttes jag upp utav kickan & jessica. Vi gick till Norrlandsoperan där lärarförbundet bjöd oss på god mat :) satt där en stund & sen gick vi på stan en sväng! 
 
Idag hade jag & jessica tänkt ta en löprunda men vet ej hur det blir med det. Regnet öser ner utanför fönstret. Det får kanske bli lite hemmaträning istället! Ikväll ska jag till Amanda på grill- och spelkväll med några i klassen!

att skaffa valp.

 2015-05-20    21:26:19   av:Jennyhellstrom
Det är absolut inte rätt tidpunkt just nu för vår lilla familj att skaffa en till familjemedlem just nu men kan inte låta bli att drömma mig bort lite. Fredrik har länge tjatat om att han vill ha en till hund men jag har alltid sagt nej. Nu börjar jag dock mjukna upp lite vid tanken på en Jämthund. De är så stoltliga & vackra hundar, skulle kunna tänka mig en sån. Men det får bli i framtiden, när vi vet vart vi ska bo & när jag har arbete. Just nu vet vi ju inte ens vart vi ska bo om 1.5år och hur vi kommer bo, känns dumt att ta in en hund i familjen då.
 
Känns i alla fall som att buster börjar komma upp i en bra ålder nu för att kunna skaffa en liten valp, då kan han lära den allt han kan. Om det är bra eller dåligt vet jag dock inte, haha! När vi skaffar oss en liten familjemedlem till så vill jag i alla fall bo lite större, har tid för all uppfostran & kärlek och dessutom så måste en utav oss arbete heltid. Vill absolut inte få ännu ett problemdjur, det räcker med de två vi har! 
 
Titta så vackra! :') smälter ju. 

toughest

 2015-05-20    21:15:00   av:Jennyhellstrom
 
Det är mycket lopp jag har framför mig nu. Om en vecka är det blodomloppet, i höst är det både tjejmilen & color me rad. Nu har jag tydligen lovat att jag skall vara med i toughest nästa år också. Jag var ju & tittade på det när det hölls i lördags & fy säger jag bara. Det knöt sig i magen bara av att titta på alla som var med! Stor applåd till er alla :) 
 
Antar att det kan vara dags för att lägga i en hög växel så att man är tränad till allt detta! kör, bara kör! 
 

Vilken dag

 2015-05-20    21:04:00   av:Jennyhellstrom
Den här dagen har varit upp & ned. Den började bra med vfu och idag kom min lärare från universitetet och skulle se mig ha hand om en barngrupp och efteråt skulle han, jag & min handledare sitta och samtala/reflektera kring saker som rör verksamheten och mitt förhållningssätt osv. Det gick väldigt bra faktiskt! Jag har kommit en bra bit på vägen och känner verkligen att jag kommer att passa bra som lärare i framtiden :) har valt helt rätt. 
 
Inte lika kul att komma hem dock & behöva ringa min gamla operatör 3. Jag har fått en saftig faktura på över 1300kr pga upplåsning av telefon, men även 882kr för uppsägningstid på 3 månader. Jag är så himla less på det, att man skall behöva betala en så saftig summa när man haft telefonen i 4.5år och varit kund hos dem i evigheter. Tycker i alla fall att de borde kunna sänka kostanden, för den är på 299kr i månaden - för en gammal iphone 4!!! Man får ju en helt ny telefon för mycket billigare peng än så, helt sjukt. Jag ringde idag & kom till en sur tjej, får försöka ringa imorgon igen & hoppas då på att få prata med en glad kille, kanske har bättre lycka då! Annars är det väl bara att betala & se glad ut men det svider ordentligt, så tråkig utgift. Betala över 1300kr bara för att man vill byta operatör. Det komiska är ju att jag skulle byta till halebop för att det skulle bli billigare. Billigare my ass säger jag! 
 
Annars är jag också sjukt sur över vädret. Det är ju för sjutton 20 maj! Jag går fortfarande runt i jacka, vantar, halsduk och pannband! Det är så kallt! Det regnar ofta och när det ej regnar så blåser det storm. Är så less på norrlands väder, hoppas det blir bättre i södra sverige när jag kommer hem ♥ 2.5 vecka kvar, börjar längta lite! 
 
Så här skall man ej gå klädd i slutet av maj månad!! 

Så stolt över mig själv!

 2015-05-19    20:34:00   av:Jennyhellstrom
Idag hade vi besök utav Krister som tidigare arbetat på det gamla tropikhuset i Holmsund. Han hade med sig 3 st ormar till oss. Jag tror att den stora gula var en Kungsboa och den lilla var en kungspyton, den lilla var en albino! Den tredje kommer jag ej ihåg. Alla barnen var mycket exalterade och många vågade prova att klappa och även hålla i ormarna! 
 
När allting var slut så passade jag på att få klappa och hålla i de två gula ormarna! Har alltid varit totalt livrädd för ormar och jag ljuger om jag säger att jag ej var supernervös idag! Var så rädd för att de skulle bitas men de var så himla snälla, blev till och med lite kär i den lilla gula :') kanske man skaffar sig en liten orm någon gång, dock så blir den ju större sen. Detta var bara en liten unge! 
 
Vi fick ett minne för livet idag i alla fall. Kommer aldrig glömma denna dagen & det mest oförglömliga var när den stora gula får för sig att börja kissa medans krister håller i honom och krister märker ingenting utan för ormen runt i rummet och det flyger kiss överallt, haha. 
 
bebisalbinoormen ♥
 
Den kissande kungsboan, också långt ifrån fullvuxen!  Här vart jag lite nervös, han tittade mig rakt in i ögonen! 

haha, så grym!

 2015-05-19    17:48:14   av:Jennyhellstrom
 

nostalgi

 2015-05-18    19:12:30   av:Jennyhellstrom
När jag inte är på VFU, pluggar, är med vänner, tränar eller ser serier så försöker jag få tid till lite the sims 2. Haha jag må vara världens nördigaste 21 årig men det är ju så roligt :') kommer ihåg när jag & min gamla bästi lisa satt hemma en fredag kväll/natt och "lanade". När alla andra var med sina respektive eller festade så satt vi hemma & spelade the sims! Då satt vi bredvid varandra, hade en massa godis och hade satt upp vissa mål som vi skulle nå och vem som klarade av mest först. Tider det ♥
 

bloggar dåligt.

 2015-05-18    17:55:00   av:Jennyhellstrom
Vad jag bloggar dåligt men det är så fullt upp i mitt liv just nu med VFU, uppgifter, träning och vänner. Helgen har varit så gott som fullspikad med olika människor och olika aktiviteter. Idag har jag påbörjat mitt temaarbete på vfu-platsen. Det är tema ormar och allting har startat bra! Vi såg lite olika filmer, samtalade, pysslade och kom på lite frågor inför morgondagen. Imorgon har jag nämligen fixat så att det kommer en man från gamla tropikhuset med 2-3st ormar till oss :) är lite nervös men ska samtidigt bli så himla roligt! 
 
vill ha sommar & värme nu, längtar efter mina fina vänner där hemma ♥

Fredag!

 2015-05-15    21:28:38   av:Jennyhellstrom
Vilken dag! Idag var vi ca 7 st pedagoger på 1 barn på fritids, så fanns mycket tid till att planera, städa & fixa inför nästa vecka :) slutade kl 14 & cyklade då till coop för att möta upp Hanna & handla lite! 

Sen cyklade vi hem till mig, skjutsade Hanna på pakethållaren & det gick väldigt bra! Det var år & dagar sedan man gjorde det sist :) ikväll har vi lagat mat, spelat massa spel, matat Jessicas katter & bara umgåts! Nu ser vi på star wars i 3D, har aldrig sett dessa filmer tidigare så nu var det dags :) ha en trevlig fredag allihopa! 






fuck it all.

 2015-05-13    18:09:00   av:Jennyhellstrom
 


Jag har lagt upp denna video/låt tidigare men det är en sån dag idag. Den beskriver mina känslor så bra just nu! Min handledare är dock helt underbar så jag fick gå hem redan vid 10.40 idag för att plugga. & har suttit framför datorn sedan dess i princip. Jag är ännu inte klar med denna tråkiga uppgiften men den ska in senast 23.59 så det skall väl hinnas med. Jag börjar närma mig mitt slut men vill göra så himla mycket annat än att skriva på detta just nu. Ja, nu vet ni i alla fall varför jag ej uppdaterar någonting. Imorgon är det studiedag så då lär ni höra mer från mig :) chaio! 

Just nu!

 2015-05-11    20:46:00   av:Jennyhellstrom
 
Sitter & försöker plugga men går inget vidare. Har en inlämningsuppgift på 3-5 sidor som skall vara inlämnad 
på onsdag så börjar känna mig stressad. Har i alla fall satt målet att komma halvvägs innan jag lägger mig idag!

Igår!

 2015-05-11    18:52:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår var jag nere på stan & pärlade armband för ungcancer, tillsammans med två kompisar! En mysig kvalitétsstund med vänner, samtidigt som man bidrar & gör nytta. Varje armband säljer de för 100kr och jag pärlade 10 st igår :) Efteråt blev det en sväng på stan & jag blev lite fattigare i plånboken men garderoben blev 1 klänning och två toppar rikare! 

color me rad

 2015-05-11    00:02:02   av:Jennyhellstrom
Nu är jag anmäld, taggad! 
 

bubbleroom

 2015-05-10    09:28:00   av:Jennyhellstrom
I fredags blev det en spontan tjejkväll med bubbleroom i Övik tillsammans med kickan, linnea & jessica! Det blev en liten roadtrip, goodiebags, hårstyling, drinkar, dans & mycket annat ♥ En mycket välbehövlig kväll/natt! 
 

 
 
Tänk vad tomt mitt liv skulle vara utan er! 

vill ut och resa

 2015-05-10    09:06:24   av:Jennyhellstrom
 
Jag har alltid varit så nöjd. Jag älskar mitt liv uppe i Norrland tillsammans med min sambo & min finaste vänner. Jag älskar staden och jag trivs med min utbildning. Men nu de senaste veckorna har jag fått en så stark längtan efter att bara släppa allting och dra mig ut för att resa. Jag vill inte resa till de vanliga turistorterna som man gjort tidigare utan jag vill resa överallt och se mycket. Jag vill till tropiska skogar, vattenhål osvosv. Vardagen känns helt plötsligt ganska grå, jag vill vakna upp på morgonen och inte veta vad som skall hända eller vad man skall få se under dagen! 
 
Så fort jag är klar med utbildningen så skall jag försöka resa så gott jag kan. Pendla mellan att arbeta & resa! Längtar ihjäl mig ♥

en funderare

 2015-05-09    15:44:09   av:Jennyhellstrom
 
Genom allting man går igenom och alla människor man träffar på under vägen så formas man till den man är idag. Ibland kan jag fundera på hur jag hade varit som person om de människor jag tidigare träffat, hade kommit idag istället. Om de människor jag har i mitt liv just nu, hade kommit för 10 år sedan istället. Hur hade jag varit då? Vart hade jag varit? Kan bli galen av att tänka på sådant här, hade så gärna velat veta. 
 
Idag blir det en tråkig dag. Bara sitta hemma. Ska försöka plugga så mycket som möjligt, träna, städa lite och kanske laga mig någon middag ikväll. Vi får se, blir en tråkig lördag för min del iaf :)

onsdag

 2015-05-06    21:57:00   av:Jennyhellstrom
Det har varit en bra dag med VFU och sedan jobb i några timmar. Nu har jag nyss kommit hem från ett träningspass! Jag sprang nästan 4km ner till ett utegym tillsammans med Jessica, där mötte kickan oss och vi tränade lite. Sprang/gick upp för en skidbacke och sedan bar det av hemåt. Åkte tillsammans med kickan hem men hon släppte av oss 1 km hemifrån så vi fick springa den sista sträckan hem :) 
 
haha, lite död :)

Jag har världens bästa vänner.

 2015-05-05    23:35:21   av:Jennyhellstrom
Ikväll knackade det på dörren & vem var det inte om mina finaste; kickan & jessica! De överraskade mig med en spontan tjejkväll som innehöll allting från ansiktsmask, vindruvor, choklad, téa, pussel och en massa tjejsnack såklart! Blev verkligen helt chockad när jag öppnade dörren, var nära på att börja gråta! De visste precis vad jag behövde just nu när jag är så ensam hemma. 
 
Den människan som ser söt ut i en ansiktsmask kan ju ringa mig! 
 
Tack för att jag får ha er i mitt liv, ni lyser upp min tillvaro ♥ så mycket kärlek! 

tbt.

 2015-05-04    23:03:03   av:Jennyhellstrom
Det är en sån dag idag. Längtar tillbaka lite ♥
 
 
 
 
 
allt från 7an fram tills studenten. 
Jag saknar inte tonåren, osäkerheten & alla ilandsproblem men jag saknar det spontana livet. 
När man var yngre så var livet inte lika planerat. Man tog varje dag som den kom helt enkelt. 
Fina minnen har jag i alla fall ♥

Måndag!

 2015-05-04    09:32:03   av:Jennyhellstrom
 
Godmorgon allihopa everybody! Om 20minuter skall jag fara till praktiken, ville bara in här & säga hej & önska er alla en bra dag :) jag slutar kl 16 i eftermiddag och resten utav kvällen består utav pluggande & game of thrones! 

kom hem..

 2015-05-03    19:18:07   av:Jennyhellstrom
 
huset är så tomt utan dig. 

Harry potterdagen!

 2015-05-03    16:21:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår var det ett så mulet & tråkigt väder så det passade helt perfekt med ett riktigt maraton! Redan klockan 11 började några utav tjejerna dyka upp. Kl 12 var hanna, kickan, erica, jessica & hennes dotter tilly här! De hade bakats harry pottertårta & en massa andra gosaker fanns tillgängligt under hela dagen! Runt kl 23.30 gav vi upp. Då hade vi sett 4.5film, så vi får ha ett till maraton snart då vi ses klart de sista 3.5 :)
 
Av en ren slump så fick vi reda på att det faktiskt var internationella harry potterdagen igår också, vilken timing! Tack tjejer för en mysig dag & kväll ♥ bästa tjejer, framför världens bästa filmer & med världens bästa kisse! vilken lördag! 

Det vet du!

 2015-05-01    21:00:00   av:Jennyhellstrom
 


En väldigt skön & peppande låt för er som skall festa till det ikväll! Eller göra som jag, stå själv i vardagsrummet & träna/dansa :D Det är ganska gött att bara fucka ur när det varit en lång & tuff vecka! Lyssna & tagga inför helg! 
 
Förlåt för mitt bittra inlägg tidigare idag! Jag tog mig faktiskt i kragen & cyklade ner till stan en sväng, hittade dock ingenting mer än en ny body butter från bodyshop! Men jag fick ju motion iaf, blev väl ca 1.5mil! Sen har jag bara tagit det lugnt, fram tills nu då jag fick ett ryck att sätta på hög musik & bara gå helt crazybananaz Trevlig helg :) 

tråkigaste dagen ever.

 2015-05-01    10:28:00   av:Jennyhellstrom
 
Klockan är inte så mycket men jag har redan insett att detta kommer bli en riktigt tråkig dag. Jag hade tänkt cykla ner till stan för att spendera lite pengar men vädret suger & jag ids inte till att åka buss, har fått någon fobi för det helt enkelt. Jag får väl försöka plugga lite, fastän att jag inte alls känner för det. Det är ju faktiskt en röd dag! Kanske tränar lite senare men annars blir det väl till att spela the sims & se på the big bang theory. 
 
Usch vad jag saknar min fredrik. I vanliga fall kan vi alltid hitta på någonting tillsammans sådana här dagar, han finns alltid där. Hade han varit hemma så hade vi tagit bilen till stan och sen kanske sett på bio eller någonting, nu är jag helt forever alone. Kom hem älskling ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!