Sista dagen

 2016-05-31    22:07:18   av:Jennyhellstrom

Avslutar denna dagen med GOT & naturgodis :') är välförtjänt! Har haft mitt livs sista lektion idag, en redovisning. Så nu är det bara en uppgift att lämna in, sen är jag klar!! 


Jag & Jessica svängde förbi Nydala lite snabbt efter skolan: 



Mums!

 2016-05-30    20:47:00   av:Jennyhellstrom
 
Just nu: kräftskiva med Jessica! 
Detta har vi förtjänat efter en dag med plugg, träning m.m. 

Lördags

 2016-05-29    17:35:00   av:Jennyhellstrom

Medan alla andra har varit på brännbollsyran så har jag spenderat min helg med denna tjej. Igår så körde vi mitt sista spinningpass, kändes både skönt och sorgligt. Alltid så himla skönt att börja helgen med ett ordentligt pass, finns inte mycket som slår känslan när man kliver ut från gymmet och man är helt svettig. Efteråt så åkte vi i alla fall mot ö&b så jag kunde köpa lite flyttkartonger. 
 
Vid 15 så begav vi oss mot stan för lite strosande, mat och bio. Vi var och såg Alice i spegellandet. Den var helt okej men kommer nog inte se den igen på länge länge. Hoppas vi kanske hinner med en bio till innan jag flyttar, finns inte mycket mysigare än bio med min favorit. Senare på kvällen hjälpte jess mig med att rensa och packa här hemma, börjar likna ett riktigt flyttkaos. 
 
 

Fredags

 2016-05-29    17:30:00   av:Jennyhellstrom
 

I fredags var det också jobb, mellan 08.00-16.00. Cyklade sedan bort mot coop för att handla mig lite mat innan Hanna och Viggo kom. Vi spenderade kvällen framför lite skräckfilmer och allmänt mysigt umgänge. Är så glad att jag har dig! 

Torsdags

 2016-05-29    17:29:00   av:Jennyhellstrom
 

I torsdags jobbade jag mellan 07.30-16.00 och efter det blev det snabba ryck hem för att äta lite, byta om och gå ut med hunden för vid 17.10 gick bussen mot stan. När jag kom till stan så möttes jag upp av Jessica, sedan slöt hanna, kickan och erica upp. Köpte lite grejer för kroppen på The Rituals (kommer sakna den butiken!). Sen gick vi bort mot Marta & company, där träffade viktoria, linnea och Jessica V. Vi hade hyrt butiken för två timmar, så det var två trevliga tjejer som hade öppet för oss och hade ordnat bubbel och snacks. Alltid lika kul att få en butik helt för sig själva, vi trängdes vid provrummen och peppade varandra så plånböckerna grät lite men det var det värt. Fick med mig en ny kappa, en t-shirt och en klänning för examenscermonin! 
 
Vid 20.30 så var vi klara och begav oss mot Tapas för lite mat. En riktig mysig kväll med mina tjejer ♥ några timmar senare blev det att sitta ute vid Allstar för drinkar. Mot slutet träffade vi även på Kristan från Paradise hotell, självklart skulle vi ta en selfie! En mycket lyckad kväll, kommer sakna ihjäl mig efter er alla sen. 

Paus

 2016-05-29    14:05:37   av:Jennyhellstrom



Tog en paus i allt pluggande & packande i form av en långpromenad med min älskling! Njuter verkligen till fullo när det är fint väder ute, det gör så himla mycket med mitt humör! 

Bloggar sen!

 2016-05-29    09:15:07   av:Jennyhellstrom
Har varit usel på att blogga, jag vet! Det kommer lite bilder och uppdatering senare. Just nu är det packning av lägenhet som gäller, sen ska jag ut i solen & plugga, det är helt fantastiskt väder idag! 
 
Fick se detta på facebook nu, helt sinnes: 
SNART ÄR DAGEN HÄR!!!!! Mindre än 1 vecka, sen är jag officiellt lärare & har ledigt! 

SÅLD

 2016-05-24    13:52:52   av:Jennyhellstrom
 
I lördags var jag hos mäklarn och skrev på papper med nya ägarn. Nu är lägenheten såld. Känns skönt för vart orolig att vi skulle behöva betala för den hela sommaren men nya ägaren tar över redan 1/7 så blir perfekt. Samtidigt känns det otroligt jobbigt att sälja, det är ju vårt hem.. 

Måndag & Tis.

 2016-05-24    13:51:07   av:Jennyhellstrom
Igår hade vi utbildningens absolut sista seminarium & jag blev godkänt, så himla skönt. Nu är det en uppgift kvar, någonsin och den består av en skrivuppgift på ca 7 sidor och en redovisning - sen är jag klar! Efter skolan igår så åkte jag hem, cyklade en runda med bullen & sen drog jag mot stan med kickis. Strosade runt, pratade och jag köpte med mig en byxdress hem från HM. På kvällen spacklade jag lite i badrummet och sen tog det lugnt. 
 
Alla byxdresser är från H&M, jag köpte den i mitten. Ska hålla utkik efter de andra två också, såg dem ej igår. 
 
Idag började jag dagen med en ordentlig cykelrunda med hunden, bra start! Sen har jag pluggat & slappat lite, så himla tråkigt väder idag. Ikväll blir det mitt sista tisdagspass med spinningen, känns både skönt & lite tråkigt. Hoppas alla får en fin dag! 
 

Examensmiddag

 2016-05-22    15:39:00   av:Jennyhellstrom
 
 
 
Igår var det examensmiddag men jag & min sköna böna Jessica skippade den med klassen & drog istället till Vezzo på tu man hand & åt världens godaste pasta & efterrätt i form av en sjukt god pannacotta med daim! Sedan vid 21.30 drog vi mot examensfesten & umgicks med de andra i några timmar. 
 
 
Tog inte så mycket kort, har bättre saker för mig! 

@tenton

 2016-05-21    09:44:46   av:Jennyhellstrom

Godmorgon! Är just nu på gymmet, har spinningpass om 20min. Känner mig inte alls pigg & kry idag men det är bara att bita ihop, det händer en massa roliga saker idag så tänker inte ligga & tycka synd om mig själv. 

Hoppas alla får en bra dag, hörs senare! 

dogs.

 2016-05-19    20:34:00   av:Jennyhellstrom
Idag har det varit plugg på schemat men ärligt talat har det inte blivit mycket. Är så himla skoltrött och oprydd just nu känns det som men ska försöka ta tag i detta ikväll, har ju seminarium imorgon så måste väl anstränga mig lite. Är ju inte mycket kvar nu så får bara bita ihop helt enkelt. Idag har jag även varit en liten sväng på stan med Jessica. Hon köpte en klänning men annars så gick vi mest runt och flummade, snacka skit och jag bara njöt av min väns sällskap. Tur jag har henne, vem skulle annars skjutsa mig till djurmagazinet så buster får mat imorgon? Min personliga taxidriver. 
 
Ikväll har vi tagit en traditionell träff på ängen, då kan det se ut så här: 
Börjar med en liten puss! 

haha denna bilden är så söt. 
 
 

Life.

 2016-05-19    10:19:42   av:Jennyhellstrom
 
Jag kan inte förstå att jag tar examen om 16 dagar. Vart sjutton har all tid tagit vägen? Om någon av er funderar på att börja studera - gör det! Det känns segt med flera års studier men det går så himla fort verkligen. Jag ångrar inte en enda sekund, dels så har jag säkrat min framtid för all evighet eftersom det alltid kommer vara brist på lärare, jag har hittat mig vänner för livet och jag har fått så himla mycket mer kunskap och erfarenheter. Men jag skall inte ljuga, det ska bli otroligt skönt att börja känna riktiga pengar och att få vara ledig när man är ledig, inget plugg som hänger över en under kvällar och helger. 
 
Men nu går allting mot sitt slut. Om 2.5 vecka är jag offeciellt lärare mot fritidshem och idrott. Om 2.5vecka lämnar jag min trygga plats i umeå. Jag lämnar min lägenhet som jag älskar och jag lämnar vänner som jag avgudar. Jag lämnar den norrländska härliga luften. Men jag får med mig så himla mycket fina minnen och lärdomar for life. Jag lämnar snart allting här uppe, men kommer tillbaka & hälsar på, så ofta jag kan. ♥ 
 
Alla som vill studera på andra orter, just do it. Det kommer kännas otroligt jobbigt, ensamt och förvirrande i början men tillslut finner man sig en ny liten familj i form av vänner och då känns allting så himla rätt igen. Man skall inte vara rädd för att flytta lite på sig, man kommer aldrig ångra en sån resa. Tack & hej för mig! Nu är det plugg som gäller, har kommit halvvägs genom sista kursen = tre uppgifter gjorda, tre kvar to go! 

Underbart

 2016-05-18    20:40:21   av:Jennyhellstrom

Myskväll med Kickis - ansiktsmask, peeling för händer & läppar, tedrickande m.m. 
Perfekt avslut på denna dagen! 

Bra tisdag!

 2016-05-17    22:38:00   av:Jennyhellstrom

Ikväll har det varit visning på lägenheten, under tiden så tog jag & Buster en ordentlig cykeltur runt hela ersboda. Det börjar äntligen bli riktigt skönt väder ute så vi cyklade ganska länge, tog det hur lungt som helst och bara njöt! Jag har en sån härlig känsla i kroppen nu förtiden, kan det vara för att det snart är sommar tro? Jag låter lat nu men skall bli så himla skönt att få vara ledig i några veckor och bara göra roliga saker :')
 
Visningen gick annars bra! Under kvällen har jag även tränat med Jess, varit en snabbis på Coop & även äntligen fått reda på vad jag ska ha för lön! Sån lättnad, jag är nöjd & nu längtar jag efter att få börja jobba :') men först: ta examen & slappa hela sommaren! 💕

2.5 vecka till examen!!!

 2016-05-16    23:30:53   av:Jennyhellstrom

Jag mådde inget vidare i morse så har varit hemma under förmiddagen, pluggat & tagit det lugnt. I eftermiddag/kväll så har jag tränat rumpa & ben med Jess, sen vart det städdag på gården med alla grannar. 

Bilden ovan visar antagligen min outfit inför examen. Har inte riktigt bestämt mig än men är inte så himla brydd faktiskt, det är antagligen ändå ingen släkt som kommer & firar mig så känner inte för att lägga ner för mycket tid & energi på att leta efter klänningar på stan som så många andra stressar över just nu. Ni får ta mig som jag är helt enkelt, dock så är skorna på bilden nya så lite fräsch blir man ändå! 

Godnatt! 

Underbart

 2016-05-15    22:28:53   av:Jennyhellstrom








En helt underbar promenad på 1.5h genom de norrländska skogarna med bustis & Jessica. Gick på nya stigar & upptäckte nya områden på ersboda :) nu är det soffläge innan läggdags! Imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen, kan inte slappa såhär mer! ;D  

Slappt

 2016-05-15    17:33:15   av:Jennyhellstrom

Världens slappaste dag har jag. Lilla bustis har blivit lite sjuk, han är lös i magen så vi springer ut & in ganska ofta. När vi är inne så ser vi en massa serier & bara myser. Han har fått bada, blivit borstad & blivit behandlad med baddning (han har utslag på kroppen just nu). Vi saknar husse båda två men det gör mycket att vi har varandra, hade varit så tomt här hemma annars!

Hoppas ni andra har en bra söndag! Imorgon är det en ny vecka med nya tag! 

Lördag!

 2016-05-14    20:55:44   av:Jennyhellstrom

I morse flyttade Fredrik hem till Jönköping. Känns sjukt tråkigt & jobbigt men tur jag har min bff! Vi började lördagen med spinning (som vanligt), sen skildes vi åt en stund innan vi träffades på lekdejt med hundarna & sedan for vi till både avion & maxi. Köpte en ny T-shirt & strumpbyxor bara men fick kvalitetstid med Jessica så är nöjd! 

Nu sitter vi strandade framför tvn med snacks! Just nu ser vi på Aziz men om en stund blir det att spela lite spel framför ESC! Hoppas alla får en fin kväll :) 

Bubbe

 2016-05-11    22:33:04   av:Jennyhellstrom

Mannen i mitt liv. Jag älskar dig så mycket <3 

Odd molly.

 2016-05-11    14:56:48   av:Jennyhellstrom

Igår var det fullt upp. Hade seminarium mellan 10-12, sedan var det hem & städa inför ännu en visning. Under eftermiddagen gick jag & Fredrik en sväng på D&D, fick med mig en tröja från Odd Molly. På kvällen blev det spinning 18.20 55min! Efter flera år som spinninginstruktör fick jag äntligen med mig Fredrik på ett pass - kan ni förstå detta?!?! Hans bror & Anna var också med, så utan dem hade han nog aldrig kommit men jag är så glad & stolt! De kämpade på bra! 

Idag är det en lugn dag. Tar en liten paus från pluggandet. Om en stund ska vi ner till förrådet & rensa lite, åka en sväng till sortergården m.m. Hoppas alla får en fin dag! 

<3

 2016-05-09    16:20:10   av:Jennyhellstrom


Bilder från i söndags - Grillkväll hos familjen Sandström 💕

Här har vi det bra!

 2016-05-09    12:43:46   av:Jennyhellstrom





Lördagsmys

 2016-05-07    23:38:16   av:Jennyhellstrom

Haft en mysig kväll med min bff. Äntligen fick vi oss en ordentlig skräckfilmskväll, hann med två stycken! Älskar att se sådana filmer, man blir både rädd, upprörd, arg, frustrerad, lättad & får sig ibland ett gott skratt imellanåt. Vi åt en massa gotta & hade lika underbart trevlig som vanligt. <3 

Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan plugga i solen :') 

:(

 2016-05-07    16:35:58   av:Jennyhellstrom

Usch vad det brinner överallt nu känns det som. Fick nyss ett sms från SOS alarm. Blir till att hålla sig inomhus resten av dagen :( 

<3

 2016-05-06    07:18:07   av:Jennyhellstrom

7.5år tillsammans med denna plutt idag. 
Tänk vad tiden går fort <3 

Lyx!

 2016-05-05    21:00:44   av:Jennyhellstrom

Ikväll lyxar jag till det ordentligt :') 

Badbus!

 2016-05-05    19:52:00   av:Jennyhellstrom
Nu i eftermiddag/kvällen åkte jag & jess ner till Nydala med hundarna för årets första badbus! 
 

Blommor & fjädrar.

 2016-05-05    19:47:00   av:Jennyhellstrom
 
 Igår var det visning på lägenheten så jag åkte till plantagen och köpte lite nya blommor. Tänk vad lite blommor kan göra. Det känns så mycket mysigare, finare & hemtrevligare. ♥ Vi som i vanliga fall har mycket vitt & grått här hemma behöver lite färgklickar! 
 
I bokhyllan har vi en liten fjäder liggandes. Många undrar kanske varför, den är inte speciellt vacker direkt haha. Men den får mig att minnas zeke. Han hade en pinnleksak med sådana fjädrar på, i 2.5år. Vi lekte ofta med den och aldrig gick den sönder, inte ens en fjäder åkte av. Zekes sista dag i livet så busade vi med pinnen & han tog av denna fjäder. Fredrik tyckte det var ett tecken. Vi valde att behålla den. Så nu ligger den i bokhyllan för zeke tyckte vi skulle ha kvar den ♥ Mattes plutt. Trodde inte det var möjligt att sakna någon så här mycket.. 

Underbar dag!

 2016-05-05    16:29:11   av:Jennyhellstrom





Dagen började med ett spinningpass! Efter träningen klev vi ut genom dörren & kände vilken otrolig värme det var ute = det måste bli en pluggdag utomhus! Sagt & gjort, jag & Buster har varit över hos Jessica nu efter lunchen & pluggat på hennes altan! Nu är examensarbetet äntligen klart & inskickat, nu går vi vidare med våra liv & hoppas på ett godkänt! Efter några timmar i solen har jag även äntligen fått mig lite färg, känner mig redan mycket fräschare! 

Buuuu & bääää

 2016-05-02    19:59:28   av:Jennyhellstrom

Lägenhetsvisning om 2 dagar. Vilken duktig gubbe jag har som putsar fönster, jag har uppfostrat honom bra :') 

Idag påbörjade vi utbildningens absolut sista kurs, 7.5 poäng, sen är det examen som gäller! Är så blandade känslor. Jag längtar efter min examen, flytt & sommar samtidigt som jag vill att tiden skall stanna upp för en stund för om 1 månad kommer jag att flytta ifrån några fantastiska människor & om 1 månad är jag & Fredrik ej sambos längre utan särbos. Känns förjäkligt men vad finns det att göra just nu? Det är bara att hänga med tiden & se vad som händer. Jag ska i alla fall försöka åka upp till Norrland ibland & absolut göra allt för att hålla kontakten med vissa. Fredrik & jag ska försöka åka till varandra varje helg så vi får det nog att fungera. Vi har varit tillsammans i 7.5år, vi låter inte lite avstånd komma imellan oss <3 

Djungelboken

 2016-05-01    08:42:52   av:Jennyhellstrom

Vi var ju på bio igår & såg Djungelboken, & den var ännu bättre än vad jag hade förväntat mig! Denna måste ni alla se! Den var spännande, rolig, sorglig & så himla bra gjord med kvalitén! Det är helt klart en film man skall se på bio i 3D. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!