Adopterade!

 2017-11-19    22:55:27   av:Jennyhellstrom
 
I veckan fick vi besök av ett par som var intresserade av Sten & Stanley. Fick sedan veta att de vill adoptera dem så idag har jag & Eva från djurens vänner varit på hembesök hos dem. I början av december flyttar dem till sitt nya sanna hem ♥ tänk att dessa godingar har vandrat från jourhem till jourhem, men nu äntligen har de hittat hem på riktigt. Jag är så glad! 

Bra helg.

 2017-11-19    22:52:27   av:Jennyhellstrom
Har varit en lugn & skön helg. I lördagskväll var vi på Les miserables, på spira. Så himla bra! Flera gånger under musikalen som jag fick rysningar genom hela kroppen. Den var lite lång men annars kan jag verkligen rekomendera alla till att se den! 
 
Alla var så fantastiskt duktiga! 

Höstdeppression.

 2017-11-13    20:52:35   av:Jennyhellstrom
Jag vet inte vad det är med mig. Den senaste tiden har mitt humör pendlat en del men idag har det varit värre än på länge. Utåt har jag försökt hålla fasaden uppe & jag har gjort mitt jobb, men på insidan känner jag mig helt slut. Jag har börjat få sån prestationsångest & känner mig inte tillräcklig. Jag vet inte om det är hösten & mörkret som gör mig extra nere men brukar annars må väldigt bra vid denna årstiden & tycker den är mysig så tror det är någonting annat. 

Nu efter jobb & träning så blir det bara chill i soffan. Ska nog se fotbollen & bara försöka vila upp mig. Hoppas ni andra har det bra ❤️

(null)

Hade nya myströjan på jobbet idag.
Känns alltid kul att ha någonting nytt. 

Söndagsmys

 2017-11-13    20:46:35   av:Jennyhellstrom
Igår vart det en sväng till Ullared med Madeleine & Evelina. Jag tycker att det är så mysigt att gå upp tidigt, när det är mörkt, sätta sig i bilen & åka några timmar. Speciellt med så fint sällskap & lite fika! 

(null)

Tack för en mysig dag, bästa ni. 

Äntligen

 2017-11-13    20:44:06   av:Jennyhellstrom
I lördags var det äntligen dags för att fixa till håret lite. Vi klippte upp det nästan 10cm & gjorde slingor. I vanliga fall brukar det bli ljusa & kalla slingor så håret blivit nästan vitt men nu är jag trött på det så vart mer naturligt med mörka & ljusa slingor istället & lät en del av utväxten vara kvar :) väldigt nöjd! 

(null)

Bff.

 2017-11-13    18:46:40   av:Jennyhellstrom
(null)

Idag saknar jag dig extra mycket. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!