Tycker väl inte att detta stämmer riktigt..

 2013-07-17    12:40:08   av:Jennyhellstrom

As skönt att vara ledig idag, det såg mörkt ut när jag tittade i mobilen på vädret i morse men dem har som vanligt fel (a)

Btw, bilder ifrån umeåresan kommer någon gång i veckan kanske. vi tog mest kort med Fredriks pappas kamera, orkade ej släpa med mig min tunga systemkamera överallt när Kent har en likadan! :)

WTF?

 2013-07-16    12:27:20   av:Jennyhellstrom

Morgonpromenad!

 2013-07-13    08:49:50   av:Jennyhellstrom

Är ute på en lång morgonpromenad mitt ute i ingenstans. Det kryllar av älgar här i Norrland & jag bara väntar på att det ska dyka upp en stor Björn framför mig!

Nu vet ni i alla fall att jag lever :) haft fullt upp alla dagar & i eftermiddag blir det dop!

Jul. 09, 2013

 2013-07-09    15:09:00   av:Jennyhellstrom
 

Nu har jag lite rast så åkte hem & myste med min favorit (kommer ju sakna ihjäl mig efter zekis nu när jag är borta i nästan 1 hel vecka!!) och right now sitter jag & glassar mig i solen :') Jobbar till 21.30 & efter det bär det hemåt för att packa lite & fixa ny musik tills den långa bilresan imorgon (10h!!!!)

Ibland behövs det rensas!

 2013-07-09    10:30:48   av:Jennyhellstrom
Igår tog jag mig någon timme till att rensa ur garderoben, mest för att bli av med en massa mörka & tråkiga kläder så att min lilla walk in closet ska se lite roligare ut! Dock är jag väldigt svår med att slänga saker, man tänker ofta att 'detta kan jag kanske behöva när jag ska göra si eller så..' Det ligger säkert kläder i min garderob som är 5år gamla. Hade även tanken på att kanske sälja lite kläder som man knappt använt men det var jag alldeles för lat för, haha. 
 
Min skolavslutningsklänning som jag hade i 9an åkte i soporna igår. Dock har jag vikt upp den lite finare på
bilden för egentligen är det typ 15cm längre, inte snyggt. 
Dessa hade jag lite beslutångest över. Slänga eller spara? Var ju trots allt mina favoritjeans ett bra tag. 
Det blev att de fick hänga kvar ett tag till, dock har dem blivit alldeles för stora men jaja! 
 

Fin sommar än så länge.

 2013-07-09    10:18:00   av:Jennyhellstrom
Jag har mig allt en riktigt fin sommar, det är inte många dagar kan jag tala om som jag bara ligger hemma & inte vet vad jag ska göra. & fint väder är det ganska ofta också, WTF liksom?!
 
I alla fall, i fredags så hade jag en helt fantastiskt trevlig kväll. Då var det tapas & vinkväll hemma hos Danne näslund & hans sambo, Hanna! Även två nya ansikten för min del kom, Pernilla & Nicklas. Vi åt god mat, snackade om allt möjligt, spelade spel & hade det hur trevligt som helst! Så kul att träffa lite nya människor också :) så det var nog inte sista gången vi umgicks med det gänget! 
 
 
I lördags var det kalas för fredriks mormor som fyllt 75 år. Så vi alla var hembjudna till carro & dan, där det var mat, musik, kubbspel, underhållning, tårta osvosv. 
 
 
I söndags jobbade jag delad tur, så alltså hela dagen. Igår satt jag i solen en sväng och sen begav jag mig in mot staden för att köpa dopgåva till Viggo (fredriks brorsson som vi ska på dop för på lördag i Umeå). 
 
Hoppas ni andra har en lika fin sommar som jag har! nu är det bara 3 dagar kvar tills jag & fredrik får veta lite mer om hur det kommer ligga till i höst, så spännande! Om 3 dagar kanske vi vet om vi ska flytta till umeå om 1månad, GAAAAH!!!!

Snygg sovstil!

 2013-07-08    20:57:47   av:Jennyhellstrom

Ligger i sängen med min gullemull & kollar på 'Buffy the vampire slayer' :) lite bilder & kort om vad jag gjort sista dagarna kommer kanske imorgon, på onsdag åker jag till Umeå!

Jag vill också flytta hemifrån..

 2013-07-02    11:12:42   av:Jennyhellstrom

Igår hjälpte jag & Fredrik till när Daniella & timmy skulle flytta! tog dock inga bilder, men lägenheten var jätte mysig & fin :) blev också sugen på att flytta hemifrån nu.. men bara 10dagar kvar tills jag & Fredrik vet hur det blir i höst!

Även Danne, Hanna & daniellas familj hjälpte till så vi var ett gott gäng! killarna fick fixa de stora grejerna som skulle sättas ihop & vi tjejer fixade småplocket ;) GE MIG EN FIN LÄGENHET NU! en lägenhet som jag & f kan inreda hur vi vill, göra det mysigt & hemtrevligt, något som bara är vårt..

Nu sitter jag i alla fall på bussen på väg hemåt, ska slappa lite & sen i eftermiddag bär det av mot Gränna till Fredriks mormor som fyller 75år idag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!