Frisörbesök!

 2015-12-30    23:01:40   av:Jennyhellstrom

Idag har jag spenderat 3h hos frisören! Vi glömde ta en förebild tyvärr men ni kan ju föreställa er mitt hår 15cm längre & mycket mer slitet! På bilderna är det i alla fall skillnad på färgen, bilden gör dock inte mycket rättvisa pga ljuset men nu är det rätt mycket ljusare iaf :) var väldigt skönt att bli av med allt som var slitet! 

Ikväll har jag varit med Fredrik hos Kent & Åsa! Vi åt en helt fantastiskt god middag (som vi måste få recept till) & sen blev det mys i soffan <3 hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag :)

Hänger på gamla jobbet

 2015-12-29    13:40:55   av:Jennyhellstrom


Precis köttat ben & rumpa på mitt gamla jobb! De har dock bytt både ägare & namn, och inredning & maskiner, ser helt annorlunda ut men jag känner mig ändå som hemma :) 

Annandag

 2015-12-27    10:43:43   av:Jennyhellstrom

Igår var det ännu en dag med festligheter men jag höll mig cool eftersom det vart en del dagen innan! Vi var hemma hos min svärmor på lite glöggmys med en massa människor :) gott tilltugg, fint umgänge & spelande! 

Jag & min bästa vän! 

Här spelas det plump! 

Avslutar med en bild på mig & min fantastiska pappa! 

Btw, fick en locktång i julklapp & jag älskar den! Kommer jämt gå med lockigt hår nu typ, vad tycker ni? :D 

Juldagen

 2015-12-27    10:38:11   av:Jennyhellstrom


På juldagen var med med mina fantastiska vänner! Det började hemma hos Elina med henne, Johanna & Josefine! Var så himla roligt att få träffa Johanna & Josefine för det händer inte ofta nu förtiden men har känt dem båda väldigt länge! Det blev lite förfest & sedan vid 20.30 drog vi hem till Malin där ett gäng med snygga brudar väntade! Blev en massa spelade, lekande & dansande hela kvällen & jag hade så trevligt! Vid 01.30 drog vi mot evergreen & köpte oss lite fyllemat, sedan gick jag hem till Fredrik & sov där :) en toppenkväll med andra ord, måste göras om innan jag åker mot ume! 

Hemma hos Malin! Här är det lekdags!


På evergreen, ser på mig att jag börjar bli sliten! Fina Johanna! 

Malin & Elina <3 

Julafton

 2015-12-26    16:33:01   av:Jennyhellstrom

I vår familj brukar vi alltid samlas på morgonen & öppna alla julklappar men i år så jobbade en utav mina bröder så detta fick vänta tills kvällen! 


Vi käkade lite julmat & gjorde oss iordning hemma, sedan runt 14.30 var jag hemma hos släkten Lindqvist & umgicks lite med dem framför Kalle anka & sedan blev det julklappsutdelning! Klart man måste hinna träffa sin andra sida av familjen också :) 

Sedan bar det av till mormor där det blev ännu mer mat, julklappar & tomtebesök! Jag & mormor har tagit på oss rollen som tomte de senaste åren & i år var det hennes tur! 


Mina fina bröder! Victor i hans nya tröja som han fick av mig! 

Senare på kvällen så åkte vi hem & tog det lugnt, såg på "tomten är far till alla barnen", öppnade julklappar & hade det mysigt! 

Dagen innan

 2015-12-25    10:25:42   av:Jennyhellstrom
Fick världens finaste ljuslykta av Evelina & Victor i onsdags! 



Vi vann två nya lotter på uppesittarbingon, alltid något! Jag måste nog säga att jag nästan tycker att dagen innan jul är mysigare än själva julafton, det är en viss känsla då! 

Mys!

 2015-12-23    19:43:47   av:Jennyhellstrom



Hos familjen Hellström så har julen kommit! 
Klätt granen, julmusik, ätit julmat & nu är det Bingolotto :) 

bildbomb på min älskling

 2015-12-23    10:53:06   av:Jennyhellstrom
För några veckor sedan var hanna hemma hos oss & hjälpte mig med bilder på zeke inför årets julkort, 
här är några utav alla favoriter; 
 
 
Jag har efter mycket ringande äntligen fått tag på en veterinär som arbetar jour idag, annars har många stängt. Hon kollade i alla fall upp hans journal och sa sedan att det kan vara så att han har lite sega slemhinnor typ eller vad det var, som gör att det kommer och går lite i omgångar med blodet osv. Och precis så har det varit nu det sista, ibland kissar han blod och ibland inte. Men det behövde inte ha något med att det fanns några bakterier kvar eller något, så länge han inte verkar ha ont eller man märker beteendeförändring hos han så skulle vi avvakta. Troligtvis är det inget allvarligt utan mer bara att han ej hunnit bli av med allt blod osv än. ♥

så less.

 2015-12-23    07:59:00   av:Jennyhellstrom
 
Nu är Zekes medicinkur slut & han kissar fortfarande blod. Jag är allvarligt talat så jävla less just nu. Jag är ledsen för hans skull för att han får gå igenom så himla mycket skit & han är den sista på jorden som förtjänar det för jag har aldrig mött en så snäll katt som zeke tidigare. Och jag är less för mina pengar i plånboken börjar ta slut. Jag är less på att ständigt slänga ut tusentals kronor på veterinärsbesök och hundratals kronor på medicin som aldrig hjälper. När skall eländet ta slut? Ska man ge sig snart?

Bra avslut

 2015-12-22    21:45:55   av:Jennyhellstrom


Bra avslut på denna dagen! Har kört ett hårt pass med svärmor på gymmet! Vi körde igenom hela kroppen & nu är vi ganska slut. 

Nu är det plugg som gäller! 

Måndag

 2015-12-22    15:47:45   av:Jennyhellstrom

Igår var jag en sväng på A6 med Elin & hennes son melwin! Han är den sötaste lilla killen som jag vet :') vi julhandlade lite & hade det allmänt mysigt bara! 

Efteråt så åkte jag hem till Elina! Vi spenderade kvällen framför serie & spel, sov även där inatt :) 

Söndag!

 2015-12-20    22:02:31   av:Jennyhellstrom


Haft en bra första dag hemma! Jag & mamma var ute på långpromenad med Buster & ceasar i förmiddags, var en snabbis på A6, varit på gymmet med Victor etc! 

Nu är det myskväll med pappa! Imorgon blir det gymmet, långpromenad med vicco, en träff med Elin & kanske Madeleine, och sedan på kvällen ska jag träffa Elina :) 

Mot hemstaden!

 2015-12-19    13:09:09   av:Jennyhellstrom



Nu är vi på väg hemåt mot Jönköping! Jag har kört ner till Gävle, & nu har Evelina bytt av mig en stund! Vi har käkat lite korv & fyllt på med olja så vi är laddade för en stund :) 

Fredag

 2015-12-18    21:49:31   av:Jennyhellstrom


Idag har vi haft fullt upp! Vi bestämde i morse att vi åker hem imorgon så dagen har varit fullspäckad med saker som vi vill & måste göra! Bland annat så har vi bakat lite lussekatter, Evelinas första gång & de blev riktigt lyckade :) 


Vi har även haft julklappsverkstad! Sen har vi varit en liten sväng på stan igen, & ja, dagen har bara gått i ett! 

Blir lite tråkigt att åka hem för har haft såna mysiga dagar med dessa två, men längtar samtidigt så himla mycket efter alla där hemma! <3 

Underbar torsdag!

 2015-12-17    20:01:04   av:Jennyhellstrom

Idag har vi sprungit en sväng på stan & vi alla fick med oss en hel del hem! Nu är hela hallen full med shoppingkassar, & vi är mycket nöjda :) 


Efter stan så drog jag & Victor till gymmet & köttade armar i 1.5h! Kul att träna med någon som är så duktig & kan visa mig lite nya saker! Denna dagen har varit riktigt bra, nu ska vi käka god mat & sedan mysa framför en julfilm, imorgon väntar ännu en fin dag <3 


Justin Bieber!

 2015-12-17    09:53:42   av:Jennyhellstrom


Evelina är redo för biljettköp!! 
Update; hon fick biljetter, överlycklig tjej! 

Nu är dem här!

 2015-12-16    21:17:52   av:Jennyhellstrom


Nu är mina goa äntligen här, som jag har längtat! Känns helt overkligt! Vi har i alla fall ätit lite tacos & nu blir det nog bara att ta det lugnt resten av kvällen <3 

För er som undrar kring zeke så är det nu mycket mer klarhet än tidigare! Han har urinvägsinfektion & inte stress (kan vara lite stress också, de vet de inte). Så jag kan säga till alla som bor i Umeå att inte gå till djurkliniken på röbäck, de är arroganta & kollar inte noga! Idag var vi på vettris & det var mycket mer professionella & väldigt snälla med zeke! Han har dessutom inga sperminer, är alltså helt kastrerad (förra veterinären var ju osäker?). Så nu vet ni, han går på antibiotika nu & vi hoppas han är frisk om några dagar! 

Godmorgon!

 2015-12-16    08:25:12   av:Jennyhellstrom
 
Har varit uppe en stund nu. Det är så mycket som skall hinnas göra idag! Nu sitter jag med mitt skolarbete, som skall in senast idag men tror att jag börjar se ljuset i tunneln nu och börjar bli klar. Sedan skall jag hinna gå långpromend med buster, byta och tvätta sängkläder, städa, storhandla, vara hos veterinären med z, äta lunch osv. sedan vid 19 ikväll så kommer äntligen victor & evelina hit ♥ Jag ska försöka uppdatera lite under dagen men om det ekar tomt här så förstår ni nu varför! 

dejtnight och veterinär.

 2015-12-15    21:09:00   av:Jennyhellstrom
 
Glömde helt bort att ta bilder när jag var hos erica, vi måste bli bättre på det! Men nu har jag i alla fall kommit hem från en underbar kväll hos min superwoman! Det bjöds på fantastiskt god mat och lite mysstund med film & prat. Är så glad att ha en sån tjej som erica i mitt liv ♥ 
 
Var nere på djurmagazinet innan dejten ikväll och skulle ju köpa ny mat till zeke. Det slutade med att jag stod och pratade med två veterinärer och berättade vår situation. De blev väldigt nyfikna när jag sa att han var kastrerad men att förra veterinären hade sagt att de "tyckte" att det såg ut som att han hade lite spermier, men att jag borde strunta i detta. De som jag pratade med idag sa att en sån sak är ju väldigt enkel att se och att en veterinär inte borde "tro" en sån sak, och dessutom så borde man inte strunta i det. Med hans problem med urinen & spermier, så har vi bokat en tid för honom imorgon på Vettris. De verkar riktigt professionella och duktiga så hoppas att vi får en mer klar bild utav vad som är problemet med honom nu. 

Sjukling.

 2015-12-15    15:36:29   av:Jennyhellstrom

Uppdatering kring min zekis; hans mående går upp & ned. På morgonen kissar han fortfarande lite blod men framåt eftermiddag/kväll så är det som vanligt. Han är lite orolig av sig & springer ofta på toaletten, ibland kommer det något & ibland inte. Jag har nu pratat med veterinären flera gånger & även en annan vet, ska testa en ny mat till honom men blir det ej bättre så ska de ta nya tester på honom. 

Om en stund ska jag en sväng till Erica! Hon ska bjuda mig på lite middag, sån lyx! Jag är så bortskämd med mina vänner <3 uppdaterar med hemma hos henne! 

Work hard

 2015-12-15    15:32:28   av:Jennyhellstrom
Igår efter skolan så blev det en mysig sväng på stan med Hanna! Har fortfarande julklappar kvar att hitta till Elin & Felix, men blev tyvärr inget fynd igår. Däremot blev det lite nagellack & pynt till mina pysselböcker, & såklart kvalitetstid med min fina vän. Sånt behövs i vardagen för att man ska orka med :) 

På kvällen blev det träning med Jessica! Vi gick på shake it, så skönt att starta veckan med ett roligt danspass & sen avslutade vi med ett hårt Cx worx! 

I morse blev det ännu ett pass, körde på gymmet idag & det blev fokus ben/rumpa! Älskar att ha en träningspartner, allting blir mycket roligare då & mycket tuffare eftersom vi pushar varandra. 


Jessica visar hur man köttar röv! 

3e advent

 2015-12-14    10:56:13   av:Jennyhellstrom




Igår var det adventsmys hemma hos mig igen. Förmiddagen var en ren skitdag så att tjejerna kom på eftermiddagen/kvällen behövdes verkligen <3 

Söndag

 2015-12-13    10:45:28   av:Jennyhellstrom



Sitter just nu & ser på barnfilm med Buster, så mysigt. Zeke springer runt & är lite stirrig, hoppas han lägger sig & sover en stund snart :/ Apoteket öppnar inte förrän kl 12, ska försöka vara där exakt när de öppnar så han får sin medicin så fort som möjligt.. 

Ikväll kommer några kompisar hit på lite 3e adventsmys <3 

Kvalitetstid

 2015-12-13    10:00:07   av:Jennyhellstrom

Igår tog jag & min snygga karl en liten sväng på stan för att införskaffa sista klapparna. Sedan blev det biomys & vi såg "en underbar jävla jul" och den var faktiskt bättre än vad jag trodde så den kan jag varmt rekommendera, i alla fall till er som har lika tråkig humor som jag & Fredrik ;) 

Nu har Fredrik åkt iväg mot Stockholm & jag är ännu en gång ensam. I samma veva som vi ska lämna lägenheten så ser vi att zeke kissar blod igen, ringde veterinären som inte tycker att vi ska komma in utan hon skriver ut ytterligare en medicin till honom så nu hoppas vi att det hjälper. Men i mitt lilla hjärta så känns det egentligen som att det är någonting annat än vad de säger men man får väl lyssna på dem, de är ju experter på djur, inte jag. 

Julmys med min man

 2015-12-12    10:04:06   av:Jennyhellstrom

Igår var det julklappsverkstad här hemma & de på bilden är inte alla! På kvällen såg jag & Fredrik två julfilmer, "a christmas Carol" & "four christmases" <3 så mysigt! 

Julmys

 2015-12-10    10:19:02   av:Jennyhellstrom

Igår hade vi familjen Sandström här på lite julmys! Det blev pepparkaksbakning, glögg & julmusik. Alltid lika trevligt att få umgås lite med dessa fantastiska människor :) 

Idag blir det plugg på schemat, sedan träna & kanske julpynta lite! Fredrik är ju bara hemma i 2 dagar till ungefär så vill hinna julpynta innan han åker <3 

1 vecka!

 2015-12-09    18:42:00   av:Jennyhellstrom
 
1 vecka kvar tills dessa två goingar kommer hit ♥ can't wait!

Snäll bror!

 2015-12-09    13:32:18   av:Jennyhellstrom

Nu är jag äntligen hemma! Jag ringde min lillebror & han höll mig sällskap nästan hela vägen hem, i 45min! Tänk vad mycket enklare allting blir när man pratar med någon, tiden gick mycket fortfarande än ifall jag hade gått själv! Tack Victor <3 du ska få något fint i julklapp! 

Nu ska jag plugga & sen städa här hemma :) 

👍🏼

 2015-12-09    12:16:39   av:Jennyhellstrom

Precis haft seminarie, skönt! 
Nu promenerar jag hem, inte lika skönt! 

Hem & plugga ännu mer, ikväll kommer familjen Sandström till oss :) 

Finally!

 2015-12-08    09:07:55   av:Jennyhellstrom


Igår kom mina älsklingar hem igen, så därför det har varit lite tyst på bloggen! Igår mös vi bara framför film, var & handlade, åt lite god mat & hade det mysigt! Hann med lite plugg också! Nu har jag & Buster precis kommit in från en lång morgonpromenad, ser ni vad fin himlen är?! Dock är det inte lika fint på marken, så himla halt! 

Klart man är feminist

 2015-12-07    14:19:00   av:Jennyhellstrom
Jag tycker att alla ska gå in på min fina vän, lisa moberg's blogg & läsa detta inlägget "här" ♥ Jag har själv läst det flera gånger för det är så jäkla bra. Världen utvecklas ständigt framåt och vi går mot bättre tider vad kommer till jämställdhet osv. men på flera ställen i världen så står det fortfarande still och många människor har fortfarande sitt synsätt kvar på 1900-talet. 
 
 
Många är rädda för att kalla sig själv för feminist. Många tror att en feminist har håriga armhålor och hatar män, och det finns dem också men det är ingen definition på vad en feminist är. En feminist är en person som tror på jämställdhet. Och det gör jag. 

Jag förstår inte

 2015-12-07    10:58:36   av:Jennyhellstrom

I onsdags så sa zekes veterinär att han har blivit lite tjock & måste börja gå ner i vikt. Jag förstår inte vad hon menar? ;) han väger nu 7kg & det är 7kg kärlek! 

Hanni <3

 2015-12-06    22:00:05   av:Jennyhellstrom

Ikväll har Hanna & lilla Viggo varit här och hållit mig sällskap! Sett två julfilmer, pratat massa & myst med våra små bebisar. Ett riktigt bra avslut på denna veckan & en mycket bra 2a advent <3 

Julmarknad x2

 2015-12-06    21:56:45   av:Jennyhellstrom


I morse när jag gick upp så såg jag att zeke hade rivit ned en sak som jag köpte på marknaden igår. Det var en julklapp, & zeke hade bitit & haft sönder den så kickan var snäll & tog med mig på marknaden idag igen så jag kunde lämna in den på lite lagning :) var mysigt att gå på marknaden idag också, lite bättre väder & lugnt med folk! Hennes dotter Nova var också med, vi köpte var sin munk & hade det mysigt. 

Hela eftermiddagen har sedan gått till att plugga inför seminarie & uppgift! 

önskelista till tomten

 2015-12-05    21:34:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag brukar önska mig saker till lägenheten osv. men nu känner jag mig faktiskt nöjd, har allting som jag vill ha och får knappt plats med mer. Jag önskar mig egentligen inte så mycket i julklapp, jag har allting men om jag måste säga någonting så är jag ju förälskad i porslinet från matues, deras mer mörka färger så som lila och grå. Sedan skulle det vara kul med lite saker till mig själv som jag inte unnar mig själv så ofta, så som smink, hud- & hårprodukter och nagellack. Skulle behöva en ny ögonbrynspenna, och tycker det är så roligt med ögonskuggor så gärna något sånt kanske. Jag har gärna lite nya nagellack från essie, köpte ett häromdagen & det tycker jag mycket om. 
 
Jag behöver egentligen inga nya kläder men vill någon gärna ge mig en gosig tröja så tackar jag inte heller nej :) & sådana där goa tjocka strumpor, inte raggsockar utan mer som en fluffig strumpa, vet ej vad de heter men finns på typ lindex, kappahl osv. 

zeke

 2015-12-05    19:22:56   av:Jennyhellstrom
 
Många som frågar hur min lilla älskling mår. Helt ärligt så vet jag inte säkert. Han mådde bra efter att vi varit hos veterinären men igår så kissade han blod igen. Jag ringde veterinären som sa att det var normalt nu medan han äter sin medicin och inte är riktigt frisk än, men är det inte bättre på måndag så skulle jag ringa till dem igen så får vi kolla upp ännu en gång vad som kan vara problemet. 
 
Annars verkar han okej, han äter och dricker som vanligt. Han börjar dock bli dålig i magen av all medicin men imorgon är sista kuren med metacam så det går nog över tills på måndag! Nu ikväll blir det lugnt för vår del, har satt på en julskräckis (a black christmas) dock är den sådär men innehåller två genre som jag gillar - skräck & jul! Hoppas alla får en fin kväll ♥

Julmarknad

 2015-12-05    14:21:49   av:Jennyhellstrom


Nu har vi kommit hem från julmarknaden! Det småregnade lite hela tiden men jag klagar inte, tycker det är så mysigt med marknader. Köpte lite saker som jag kanske visar sen :) nu blir det lunch & sen plugg & slapp hela kvällen! Om 2 dagar är älsklingen hemma igen <3 

Godmorgon!

 2015-12-05    10:16:49   av:Jennyhellstrom

Här kikar vi in lite snabbt för att säga godmorgon! Vi sitter i bilen påväg hem, har kört ett hårt multi-training pass (som varje lördag). Nu ska vi hem & duscha, sen blir det kanske julmarknad på gammlia! 

Julfest

 2015-12-05    08:11:46   av:Jennyhellstrom



Igår var det julfest hemma hos Madeleine & Robert. Ungefär halva klassen var där. Det var en massa julgodsaker, julpynt & så lite tävlar! De hade gjort ett quiz som handlade om oss i klassen & även några tävlingar. Jag hade en trevlig kväll & julkänslorna kommer fram mer & mer :)

Just nu;

 2015-12-04    08:45:26   av:Jennyhellstrom


VIP-shoppar på hm med mina ladies! 
Jessica kickan Linnea & Viktoria :) 

Elina, 22 år!

 2015-12-03    11:08:01   av:Jennyhellstrom
Idag fyller en utav mina bästa vänner, 22 år! Min fina elina svahnström ♥ här nedan har du en liten utplockad samling med bilder från våra år ihop, tänk att vi har känt varandra i snart 10år? 
 
 
Fast all skit du går igenom just nu så hoppas jag verkligen att du får en bra dag ♥ att du blir ordentligt uppvaktad som den fantastiska person du är, och att du har många fina människor runt omkring dig idag. Snart är jag hemma & då får jag äntligen krama om dig igen & ta igen all missad tid! Jag hatar detta avståndet som är imellan oss, vill ha dig nära jämt. Ha en fin dag mitt hjärta, jag älskar dig!

Bästa

 2015-12-02    21:33:00   av:Jennyhellstrom

Jag har de bästa vännerna i världen. Vid 19 ikväll kom min fina kickis hit och vad hade hon inte med sig om inte allting på bilden?! Hon känner mig alltför väl. Min dag har varit allt annat än rolig och ikväll kommer hon hit, ger mig underbart sällskap och en massa godsaker ♥ Dagen fick sig ett bra avslut. Tack kickan, för att du är en utav de mest fantastiska människor som jag känner! 

Veterinären igen.

 2015-12-02    12:18:02   av:Jennyhellstrom
 
Mattes lilla älskling. Just nu är han hos veterinären, igen. Denna stackars katt har fått stå ut med så mycket skit. Han är den snällaste katten jag någonsin träffat, men ändå för han stå ut med så mycket orättvisor. Han kissade blod i morse så veterinären tyckte att vi skulle komma in så fort som möjligt. Jag ringde Viktoria och hon var så himla snäll & skjutsade oss. Veterinären lät väldigt säker på att han har urinsten så de ska söva honom & kolla, tömma honom på kristaller osv. Förhoppningsvis är det inget allvarligt och han är snart hemma hos matte igen ♥
 
Tur att man har så fina vänner. Jag ringde Viktoria i morse och storgrät, hon tvekade inte en sekund utan kom hit så fort hon kunde. Vi körde till veterinären och sen efteråt skulle hon jobba, så hon lät mig låna hennes bil. Så när zeke är klar & hon slutat jobbet så skall jag hämta henne. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne för all hjälp, detta är guld värt. Är så himla tacksam för att jag får ha så fina vänner i mitt liv ♥
finaste viktoria ♥

HLR

 2015-12-01    13:07:33   av:Jennyhellstrom

Jag har haft HLR-utbildning idag mellan 9-12. Detta är ju verkligen något man borde gå på oftare för att det verkligen ska sitta. Hoppas jag aldrig behöver vara med om en situation där jag behöver livrädda någon men uppstår det något så vill jag vara väl förberedd & kunna hjälpa en människa till en andra chans. 

Nu i eftermiddag blir det en sväng på stan med Erica :) 

äntligen!

 2015-12-01    07:29:00   av:Jennyhellstrom
Du är så välkommen ♥ bästa månaden på hela året! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!