Fredags

 2016-07-31    10:08:55   av:Jennyhellstrom

I fredags träffade jag en gammal barndomsvän, Frida! Vi tog en sväng på stan där det blev en del shoppande & en gofika! Var ett väldigt roligt återseende & hoppas hon snart kommer upp hit igen! (Hon bor i Skåne).

På kvällen blev det ännu en vända ut till Kaxholmen! Denna gången för att min kära far fyllde år! Av oss barn fick han en biljett till Arsenalmatchen som är i Göteborg nästa söndag (Arsenal är hans favoritlag). Vi barn har även köpt biljetter till oss själva så nästa helg blir det fotboll! Annars blev det gogrillat, dart för killarna & vi tjejer spelade en massa kort! Toppenkväll!

Torsdags

 2016-07-31    10:03:56   av:Jennyhellstrom

I torsdags tog jag med mig norrlänningarna till Stadsparken där barnen fick leka av sig lite. Det är helt perfekt att ha ett sånt ställe tillgängligt för alla, gratis & alla tider på dygnet! Kollade lite på djuren som fanns där & sen åkte vi ner mot stan för att käka lunch på Jensens. Vid kl 15 så åkte dem vidare upp mot Stockholm! Var väldigt trevligt att ha dem här & få träffa Kickis igen!

Runt 16.30 när Fredrik slutat jobbet så hämtade vi upp hans mamma & Stefan för att sedan åka ut till mina föräldrar i sommarstugan! Även Victor & Evelina var där :) vi käkade hemmagjorda hamburgare, spelade kubb såklart & bara hade en mysig kväll!

Onsdag

 2016-07-28    08:56:00   av:Jennyhellstrom

Igår kom mina norrlänningar hit - kickan med hennes två barn Liam & Nova! Jag tog självklart med dem ut till Gränna & visade dem runt, köpte en massa polkagrisar, var en sväng i hamnen, uppe på Grännaberget, bjöd dem på riktig pizza (Norrlands går inte jämföra med Jönköpings pizza = riktig kebabsås!), pokemonpromenad genom stan & sen ut till kaxholmen! En väldigt mysig & bra dag! Nu har vi nyss vaknat, blir att fixa till sig lite & käka lite frukost sen så bär det nog av till stan!

Nytt!

 2016-07-26    20:17:53   av:Jennyhellstrom

Lite nya möbler, äntligen!!!!! Älskar det!

Bra start på veckan!

 2016-07-25    22:40:50   av:Jennyhellstrom

Haft en mysig kväll med Madeleine! Vi cyklade in mot stan & köpte oss en sallad, som vi sedan avnjöt på vätterstranden! Sedan tog vi cykeln bort mot tempo & inhandlade lite godis! Får sådana minnen & sån nostalgi av att skjutsa någon på cykel, det gjorde man alltid förr, så mysigt & smidigt!

Sen satt vi & pratade framför "Lotta på Liseberg", Fredrik & Joackim var ju där ikväll men vi såg dem inte fastän dem tydligen var i rutan flera gånger ;D en väldigt mysig & bra kväll <3

Vi tar en dag på stranden

 2016-07-25    13:35:43   av:Jennyhellstrom

Ligger & har det gött på vätterstranden! Har nyss sagt hejdå till Fredrik som åkt iväg till Göteborg med Joackim! De ska se Lotta på Liseberg, jag vart inte så sugen på det så låter grabbarna åka iväg själva :)

Om en stund kommer mamma & pappa hit med en fläkt! Får låna en av dem eftersom det är så varmt i lägenheten vissa dagar så svetten bara rinner!

Kalas

 2016-07-24    22:43:55   av:Jennyhellstrom

Idag vart det kalas för bröderna som fyllde 20 år förra helgen!

Farmor ser lite konstig ut på sista bilden pga att hon rörde på sig för mycket! annars är det rätt coolt att ta en sån bild när man får med så mycket på en & samma gång!

Lördag

 2016-07-24    10:51:39   av:Jennyhellstrom

Just nu ligger jag i sängen med en snarkande Fredrik bredvid mig :') det vart ganska sent igår.

Dagen började med några timmars häng på stranden tillsammans med Hanna & Danne, samt Hannas systrar. Sen åkte jag & f hem, käkade lite, duschade, jag körde mamma & pappa till stan, gjorde oss iordning, handlade & sen drog vi hem till Danne & Hanna. Blev lite goda drinkar, sen kom även Daniella & Timmy. Killarna fixade grillen & vi tjejer satt inne framför en fläkt & minglade. Sen bjöd kvällen på underbar mat, drinkar, kubb, kortspel & finaste sällskapet!

Fredags

 2016-07-24    10:47:00   av:Jennyhellstrom

I fredags hade jag en riktigt mysig & bra kväll! Min bror Victor & hans Evelina kom hit! Vi lagade till god mat, käkade & sen drog vi ut på vätterstranden! Det är verkligen guld att bo typ 50m från stranden. Vi satte oss på en filt & bara pratade & njöt av sommaren. Sen i mellanåt blev det lite vollybollspel! Hade inte spelat sen jag gick typ i 9an men gick ändå rätt bra, var väldigt roligt i alla fall! Runt 23 blev det lite småkallt så vi drog oss inåt igen för lite snacks & prat fram till kl 02! Underbar kväll! 💕

YEYY

 2016-07-22    09:10:41   av:Jennyhellstrom

Jag saknar dessa två så mycket att det gör ont i hela kroppen.. Men tur som är så kommer kickan hit på onsdag! Ska bli så himla roligt! Är bara över 1dygn så vi hinner inte göra så mycket men ska bli så kul bara att få prata med henne igen & kramas!

Nu vill jag bara att Hanna, Jessica & Erica tar sina små söta rumpor hit också..... :(

Dåliga på att kommentera

 2016-07-22    09:07:35   av:Jennyhellstrom

Det börjar bli lite tråkigt att blogga eftersom det är så himla dåligt med respons från er som läser. Ta er 1min till att lägga in någon kommentar ibland så blir allt så mycket roligare för mig & ni får bättre uppdatering :)

Igår var jag ute i sommarstugan (som vanligt). Så kul nu när mina föräldrar har semester & en mysig stuga, då kan man alltid åka dit när man inte har något annat för sig! Idag ska jag in till stan en liten sväng, sätta mig på vätterstranden & sola, gå långpromenader & så får vi se vad som händer ikväll!

Link

 2016-07-21    09:40:21   av:Jennyhellstrom

Fick nya bilder av uppfödaren. Min lilla plutt är nu redan 7veckor gammal!

Något som jag älskar med honom är hans mörka ögon, hoppas det fortsätter så!

👌🏻

 2016-07-20    23:15:49   av:Jennyhellstrom

Varit ute i stugan idag hos mamma & pappa. Mitt lilla projekt för dagen var att måla vår lilla pall som vi tog efter Fredriks farmor, Vivi-Anne! Är väldigt nöjd över resultatet :) tänkte ha den i hallen kanske med en liten bit fårskinn eller något på!

Var ute i stugan i några timmar sen skjutsade mamma in mig mot stan. Nu ikväll har vi varit på grillkväll med Elin, Daniel, Madeleine & Joackim! Mysig kväll. Sa hejdå till E & D som åker utomlands i 3veckor nu. Är så himla avundsjuk!

Tog inga bilder ikväll så ni får nöja er med en på Bullen från i förmiddags :)

Igår

 2016-07-20    09:24:57   av:Jennyhellstrom

Där vi bor finns det så himla mycket fina områden att promenera i med hunden. Igår gick vi igenom Rosariet & där har jag faktiskt aldrig varit tidigare. Njöt ordentligt när jag gick där då det doftade gott, var så vackert & solen stekte på!

På kvällen åkte vi ut till kaxholmen till mina föräldrar. Vi spelade lite kubb & åt middag! Det var en så himla varm & härlig dag igår! Senare åkte vi hem till Danne & Hanna där det blev ännu mer kubb & kortspel! :) blir kanske att träffa dem i helgen igen! 💕

Måndags

 2016-07-20    09:21:13   av:Jennyhellstrom

Tog inte så mycket bilder i måndags men vi var i alla fall ute hos Fredriks pappa i Bankeryd. Det var sista dagen i Jönköping för Umeborna så ville passa på att träffa dem en gång till såklart! Blev lika trevligt som alltid med fint umgänge, god mat & en dålig match i kubb!

Mer från dalaresan

 2016-07-20    09:19:10   av:Jennyhellstrom

Efter att vi varit hos uppfödaren så åkte vi till en strutsfarm! Väldigt otippat & väldigt roligt! Det fanns en gårdsbutik där & ett café så vi tog oss en strutsglass, kikade runt & handlade i butiken & sen gick vi ut & matade strutsarna! Var mycket roligare än vad jag trodde. De såg så roliga ut, otroligt stora djur & de högg som sjutton efter maten.

Efter en stund där så åkte vi vidare in mot stan, det var dock stängt så vi var inte där en längre stund. Hittade ett köpcenter så där sprang vi in en sväng! Köpte en present till min lillebror & en duscholja till mig själv från rituals. Vi började sen dra oss hemåt, köpte med oss lite snacks & hade en mysig bilresa framför oss. Tack ännu en gång för att ni följde med mig! Det är jag väldigt tacksam för & det var verkligen en så himla bra dag!

Lördags

 2016-07-20    09:12:10   av:Jennyhellstrom

Just nu!

 2016-07-18    18:42:31   av:Jennyhellstrom

Link

 2016-07-18    13:47:45   av:Jennyhellstrom

Igår åkte jag, Madeleine & Eleonore upp till Borlänge, Dalarna. Vi skulle upp & titta på kissebebisar! Uppfödaren hade 6st kattungar & hade valt ut 2st till mig som troligtvis blir bra i utställning. Link & Lenny hette dem, jag hade nästan innan bestämt mig för Lenny men när jag kom dit så valde Link mig. Han var den sökte upp mig, la sig hos mig två gånger & såg mig rätt i ögonen. Han var så himla gosig & fin. Han har mörkare ögon, bättre uttryck & färg. Han blev det! Nu är han tingad & min. Jag längtar ihjäl mig efter honom. Han kommer runt 26/8 någon gång :)

Mer bilder & uppdatering om dagen kommer senare! Ville bara berätta vilken prins som snart blir vår familjemedlem :)

Stadsparken

 2016-07-16    14:54:05   av:Jennyhellstrom

Är i Stadsparken med Elin & Fredrik! Snart kommer deras pappa & familjen från ume. Vi ska vara här en stund medan barnen leker av sig & sen ska vi ut till bankeryd för en massa mat, spel & umgänge!

Bra fredag

 2016-07-16    00:48:46   av:Jennyhellstrom

Ikväll har Joackim varit hemma hos oss på lite middag! Blev lax med potatis & morötter i ugn, god sallad & sås såklart! Sen skjutsade jag killarna hem till Joackim & jag fortsatte ut till sommarstugan! Umgåtts med mor, far, bror & Evelina!

Imorgon blir det nog att åka ut till Bankeryd eftersom Fredriks bror med familj, från ume är här på besök!

Ändrade planer

 2016-07-15    13:24:26   av:Jennyhellstrom

Igår vart det lite ändrade planer. Daniella & Timmy fick förhinder så jag & Fredrik cyklade bort till bryggan i stan där vi mötte upp några i hans familj! Blev sittande där i några timmar med godsaker & dryck, fint umgänge & stekande sol i nacken! Ibland glömmer man bort hur fint Jönköping faktiskt är!

Idag är en lugn dag hemma i kaxholmen! Det är så tråkigt att sitta ensam i lägenheten i stan när Fredrik arbetar & typ alla andra arbetar också så passar på att umgås med min familj <3

Bokmärken

 2016-07-14    15:13:59   av:Jennyhellstrom

Är ute i sommarstugan hos mamma & pappa! Hittade mitt album med gamla bokmärken, sån nostalgi! :') tänk att sådana saker kan väcka så mycket minnen!

Finbesök

 2016-07-14    14:11:50   av:Jennyhellstrom

Är på citygross & handlar, ikväll väntas finbesök av Timmy & Daniella :) nu ska jag ut till mamma & pappa en sväng!

Onsdags

 2016-07-14    08:58:46   av:Jennyhellstrom

Igår var jag en sväng på gymmet & köttade armarna lite. Biceps är helt klart den skönaste muskeln att träna, älskar när det värker & pulserar så gött!

Vid 18.30 gick jag på bio & såg nya Tarzanfilmen tillsammans med Fredrik, Madeleine, Jonas, Elin & Daniel! Jag tycker att den var bra! Den var inte alls vad jag hade förväntat mig men väldigt bra :)

Min tisdag

 2016-07-13    09:48:53   av:Jennyhellstrom

Igår så åkte jag & Madeleine på en liten spontanresa till Ullard! Vi kom iväg vid 06.30 & var framme strax efter 08! Var lugnt med folk i början så vi tog det lugnt, käkade lite lunch & sen kom var det fullt med människor! Jag fick en hel del handlat, bland annat en skitsnygg jacka! Visar i ett annat inlägg :)

Hade i alla fall en underbar med M! På kvällen åkte jag & Fredrik ut till sommarstugan till mina föräldrar, Victor & Evelina. Åt grillat, spelade kubb & bara umgicks! Väl hemma sen så började vi se serien "House". En mycket bra dag som får 10/10 solar!

Myskväll

 2016-07-12    06:01:04   av:Jennyhellstrom

Igår var en ganska lugn dag. Var ute i Kaxholmen hela förmiddagen med hunden, bara tog det lugnt med familjen. På eftermiddagen blev det lite ärenden & sen bara en mysig kväll med Fredrik!

Nu fixar jag mig iordning för om 20min så åker jag & Madeleine till Ullared :)

Bra avslut på veckan!

 2016-07-10    21:16:47   av:Jennyhellstrom

Idag har vi umgåtts ute i bankeryd hos Kent & Åsa hela dagen! Familjen Högdal från Umeå är här i helgen så vi har tagit igen lite förlorad tid, ätit god mat & nu är det fotbollsfinal som gäller! Alla i soffan hejar på Frankrike men jag lägger min röst på Portugal!

Hoppas alla haft en bra helg, nu väntar en ny vecka imorgon :)

Kalas för Ingegerd

 2016-07-10    11:24:39   av:Jennyhellstrom

Vilken härlig dag, nanananana!

 2016-07-09    14:27:43   av:Jennyhellstrom

Nyss har vi varit en liten sväng på stan med Madeleine & köpt present till Fredriks mormor som har lite kalas idag! Tog en välförtjänt glass på piren som avslut :)

Fredag

 2016-07-09    08:52:05   av:Jennyhellstrom

Igår började jag dagen med ett danspass på Friskis! Var lite lagom för mig eftersom jag knappt kunde gå efter benpasset vi hade för några dagar sedan, har sån träningsvärk! När jag kom hem så blev det mys i soffan med ruffe :')

På eftermiddagen så åkte jag & Fredrik hem till Danne & Hanna! Alltid lika kul att träffa dessa. Vi grillade god mat, snackade om allt, åt glass, spelade kort & bara hade en fantastisk fredagskväll helt enkelt! Nu är dem påväg upp till Norrland för att hälsa på dannes släkt, är så avundsjuk på dem! Hoppas de har en fantastisk semester där uppe samtidigt som jag hoppas de kommer hem snart igen så vi kan umgås! :)

Torsdag!

 2016-07-07    17:46:15   av:Jennyhellstrom

Idag har jag varit med Jenny! Var hemma hos henne en sväng & kikade på hennes lägenhet, så mysig! Sen gick vi en långpromenad till Stadsparken, käkade en liten glass & sen släppte vi hundarna lösa i Hundhagen! Runt 16 kom min bror Victor & hämtade mig, åkte upp en sväng till Intersport för att han skulle kolla på träningsskor! Nu är jag ute i kaxholmen hos familjen, får se vad kvällen har att erbjuda :)

Grillkväll!

 2016-07-06    21:16:06   av:Jennyhellstrom

Idag har jag varit & tränat tillsammans med Elina, blev lite ben idag! Sen har jag & pappa varit ute hos farmor i Norrahammar en sväng!

Nu ikväll har det varit grillkväll hos Elin & Daniel tillsammans med Fredrik & Madde! Väldigt gott, nu tvingas vi se på fotboll resten av kvällen... Tur jag fått mat i magen ;)

Kissebebis

 2016-07-05    22:35:04   av:Jennyhellstrom

Som många vet så är jag ute efter en liten kissebebis, i form av rasen ragdoll! Har kontakt med lite olika uppfödare men en speciell som har en kull på 6st ungar. Det är två stycken i den kullen som är riktigt fina & som ser ut att passa utställning (vilket jag är intresserad av). Så om 1.5 vecka ska jag åka uppåt i landet & besöka uppfödaren & få träffa kissarna :')

Lenny & Link heter dem just nu, så himla fina båda två! Får se om någon av dem känns rätt & ifall någon av dem då blir vår nya familjemedlem, kan alltid hoppas!

Bröllop

 2016-07-05    22:28:55   av:Jennyhellstrom

I lördags var det bröllop för en av mina närmsta vänner, Daniella! Hon gifte sig äntligen med sin Timmy! Jag har dåligt med bilder på telefonen så skriver mer om dagen när jag fått bilderna från kameran :)

Matmarknad

 2016-07-05    22:23:50   av:Jennyhellstrom

Förra veckan gjorde jag en hel del, träffade Hanna, Danne, Fredrik, var ute i sommarstugan med mina föräldrar en kväll, åkt fram & tillbaka mellan stan & kaxholmen, träffade elina två gånger, gått långa promenader med hunden, klippt & slingat håret, gått på stan osv. Tagit lite dåligt med bilder & nya blogg.se-appen har blivit så dålig tycker jag så därför det varit dålig uppdatering!

Men i torsdags tog jag i alla fall bilder, då var det matmarknad på schemat med Elina! Dock blev det väldigt lite matmarknad & istället en del shopping på stan! Fick med mig lite smågrejer hem & ett par nya skor. Sen gick vi hem till henne en sväng & käka lite glass :)

En av hennes två ragdolls, Melker, så himla söt! Snart får jag mig en egen liten raggis, längtar så mycket :')

Friskis & Svettis

 2016-07-05    22:14:56   av:Jennyhellstrom

I morse var jag till veterinären med Bullen, inte något allvarligt utan lite smågrejer bara! :) Efteråt cyklade jag bort till Friskis & Svettis där jag mötte upp Elina! Vi skaffade oss ett träningskort där så nu är jag fast i 12 månader framåt! Vi tog oss ett litet konditionspass + köttade lite armar, så himla skönt att vara tillbaka igen!

Nytt

 2016-07-05    22:12:29   av:Jennyhellstrom

Igår eftermiddag så åkte jag & Fredrik upp på Mio & Ikea! Fick med oss en ny säng & ett skoskåp hem så nu börjar vi verkligen få ordning här hemma! Fredriks pappa överraskade oss & kom till Ikea när vi var där, alltid lika kul! Han har dessutom krok på sin bil så vi fick enkelt med oss sängen hem på en gång, så smidigt! Nu är det bara soffan, soffbord & TV-bänk kvar :)

Inte den bästa bilden men vår nya säng iaf! Den är bara 1.20 men är ju mest jag som skall sova i den & lägenheten är inte så stor så det får duga så länge som vi bor här!

Sköna dagar

 2016-07-05    22:09:56   av:Jennyhellstrom

Igår hade jag inget planerat på dagen så gick en långpromenad med bustis runt halva stan, var nog ute i över 1.5h & strosade runt, så skönt att bara lyssna på musik & gå nya stigar & se sig omkring! Var varmt & skönt, han tog sig ett bad i ån & sen kom spöregnet lagom till att vi var hemma!

Livet

 2016-07-03    21:39:27   av:Jennyhellstrom

Haft fullt upp hela veckan med att träffa vänner & gå på bröllop! Skriver & uppdaterar er imorgon, ville bara kika in här för att tala om att jag lever! Sitter just nu & kollar fotboll med Fredrik! Godkväll!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!