Kom nu!

 2018-02-27    18:48:36   av:Jennyhellstrom
Alltså jag är så fruktansvärt trött på detta väder nu. Jag spyr snart. Så fort jag går ut så blir jag arg. Det är så himla kallt & blåser & är bara allmänt förjäkligt. Jag har dessutom åkt på antingen halsfluss eller en ordentligt förkylning. Det fungerar lite bättre på jobbet men på kvällarna & nätterna kan jag knappt andas. 


Jag vill ha vår nu. Snälla kom. Ge mig sol, värme & blommor. Jag vill kunna ta på mig skorna & bara gå ut, slippa klä på sig en hel utstyrsel i 10min för att få frisk luft. Jag vill ha grillkvällar med mina vänner. Jag vill gå långa promenader. Jag vill få lite färg på hyn & fräknar i ansiktet. 

& jaja, jag ska väl inte vara bitter. Finns ju folk som har det jobbigt på riktigt. Jag har det bra. Men lite galla måste man få spy ut sig ibland & klaga. 

(null)
 
Får bli en svartvit bild på mig för just nu är jag så blek & sliten. 

Söndag

 2018-02-25    19:25:00   av:Jennyhellstrom
(null)
 
(null)
 
I helgen har jag inte varit pigg. Har dragit på mig en förkylning, satt sig på mandlarna så har ont när jag sväljer hela tiden & konstant huvudvärk. Men livet rullar på ändå! Idag så blev det en ordentlig frulle hemma hos daniella med fina vänner ♥ Det är så välbehövligt att få träffa sina tjejkompisar och bara prata av sig, skratta & äta gott. 
 
Efter några timmar hos daniella så åkte jag hem en sväng till mamma & doris som är ensamma hemma nu när pappa jobbar helg. Tänk vad mysigt ändå att bo så nära sina föräldrar, kan hälsa på när jag vill. 

Kisse

 2018-02-25    19:24:00   av:Jennyhellstrom
(null)
 
Nu är det dags för mig att bli kattmamma igen! Jag har länge haft kontakt med en uppfödare i Jönköping, av sibirisk katt och nu har det äntligen fötts en kull! Det är sex stycken små bebisar och en av dem ska bli min nya familjemedlem. Jag får dock inte ta ut för mycket i förskott för allting kan hända eftersom de bara är några dagar gamla men kan inte låta bli att skriva ut det här & att drömma mig bort lite. Om allt går som det ska så finns det en liten pälsboll här hemma om knappt 3 månader :') 

Livet

 2018-02-25    19:24:00   av:Jennyhellstrom
(null)
 
När jag fyllde år i höstas så fick jag ett gammalt foto av mormor, på mig & morfar, från när jag var liten. Den står nu på min byrå i sovrummet. Tänk vad många fantastiska människor man har i sitt liv, för att sedan behöva säga farväl till många av dem. Min fina morfar. ♥ Jag sov ofta hos mormor & morfar när jag var liten. Ringde dem ofta & när mormor svarade så hörde man alltid moffa i bakgrunden skrika glatt: "Är det lilla jenny?". Minns fortfarande att han alltid åkte en massa karuseller med mig på liseberg. 
 
Det är så tröttsamt med meningen "ta vara på varandra, för man vet aldrig när det är sista gången man ses". Kan inte alla bara få bli gamla? Dessa sjukdomar är så fruktansvärda. Jag får ont i magen bara av att tänka på hur många liv exempelvis cancer tar varje år. Varje dag. Hur en så stark människa kan brytas ner & sen försvinna. 

Det är många år sedan du lämnade oss nu moffa. Men du finns alltid i mina tankar. Jag saknar dig. Jag är så himla glad över bilden på oss två. Blir varm i hjärtat varje gång jag går in i sovrummet & ser den. 

Bröllop

 2018-02-25    19:23:00   av:Jennyhellstrom
 
Förra veckan var det bröllop för fredriks syster Elin & hennes Fredrik! 
När man är kamerakvinna så är man inte med på många bilder så då får man ta selfies på toan! 

Hola bloggen!

 2018-02-03    13:19:01   av:Jennyhellstrom
Mina helger brukar vara ganska fullbokade men denna är väldigt lugn. Har inga planer förutom att vi ska hem till Elina & Gustav på lite trevligheter! Kände för att kika in här & uppdatera så ni vet att jag lever :) 
 
Fyller ut bloggen med gamla bilder för jag var helt klart fräschare förr ;D Chaio! 

Återblick 2017.

 2018-02-03    13:15:46   av:Jennyhellstrom
Denna månaden var väldigt känsloladdad för mig. Jag var utåt så himla glad & hemma bröt jag ihop. Det var för mycket för mig. Samtidigt kände jag mig så himla lyckligt lottad då jag hade fantastiska människor runt omkring mig hela tiden. Jag umgicks väldigt mycket vänner & med familjen under våren. Gick bl.a. på hockey några gånger med victor & evelina. Blev många timmar i farmors hus med rensning & städning. 
 
Fortsatte umgås väldigt mycket med Erica. Spenderade många stunder på gymmet & en dag på torget,
åkte på en fet Pböter den dagen men vad gör det?
 
Kickan med barnen kom ner & umgicks med mig under påskhelgen. ♥
 
Blev involverad i Djurens vänner. 
 
Mysig återträff med mina gääris. Åkte upp en helg till fredrik i Uppsala,
Gick på mall of scandinavia, åt gott & umgicks med några av hans vänner under valborg mm. 
 
Solen började titta fram. Hade grillkvällar med fina människor. 
 
Började hänga lite i sommarstugan med familjen. Jönköping kan vara fint ibland. 
 
Blev jourhem till lilla Noppe. 
 
Hade en mysig helg med Erica som innebar skräckfilm, grillat, efterrätt, promenader & ullared. 
Vi bokade Indien & Dubai. Jag hann även få in en grillkväll med la familia. ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!