wants från gina.

 2013-05-26    21:47:01   av:Jennyhellstrom
Något säger mig att det såklart inte har dessa varor inne i butik i lilla jönköping men det ska inte hindra mig 
ifrån att i alla fall åka & kika läget nu i veckan :) behöver lite färgglada fina undisar! 

mors dag.

 2013-05-26    21:40:00   av:Jennyhellstrom

Åkte hem tidigt ifrån fredrik imorse för att hinna med att svänga förbi en blomsterbutik & ica. Köpte med mig en fin blomma & en ask choklad till min lilla mamma :) Jag skrev till & med till min att jag älskar henne (vilket vi inte brukar tala om för varandra så speciellt ofta). Sen begav vi oss hem till farmor för lite mat & fika! 

 

Hoppas alla ni andra har visat er uppskattning till eran mor lite extra idag :) I alla fall, just nu ligger jag & tittar på 'weeds' med en utslagen katt på magen, söndagsmys!! 

blir så irriterad!

 2013-05-26    21:28:42   av:Jennyhellstrom
 
som det lyder ovanför.. Min brors moped har blivit stulen i natt! Alltså, hur vågar man ens gå in i någons trädgård & börja mecka med vår moped? Det måste vara någon som bor i kaxholmen eller som i alla fall vet att vi har mopeder stående i trädgården för vi har buskar och högt staket så man ser inte direkt ifrån gatan att dem står där, så dem borde veta att de fanns. 
 
Det är i alla fall anmält till polisen & vi har åkt runt och letat efter den så vi har gjort så gått vi kunnat. Det är väl ingen 100 000krs moped direkt men klart det är tråkigt när ens saker blir stulna. & det värsta är väl att man vet att det är någon fattig äcklig idiot som använder den istället eller i alla fall kört i väg med den & kanske dumpat den någonstans. 
 
så här ser den ut i alla fall, så om någon ser en liknande så kan man ju höra av sig :)

nu tar jag helg!

 2013-05-25    15:15:22   av:Jennyhellstrom
Nu går jag äntligen på helg, gud så fint! Fick reda på lönen igår med som kommer in på måndag, cashin' den kommer sitta sjukt bra så det firar jag med att beställa hem lite fina grejer (a) måste sluta slösa pengar men ibland måste man få unna sig också tycker jag! :) nu ska jag duscha & sen ska jag spendera lördagkvällen med min fina pojkvän ♥
 
denna får det bli, 329:- från nelly.com 
ville egentligen ha en vit men den var lite genomskinlig så fick bli en blå :)
fick även bli lite färgglada nagellack! hemskt vad färgglad jag börjar bli? :o

lite färgglada inköp!

 2013-05-23    17:11:00   av:Jennyhellstrom
Mina nya skor! visst är dem fräscha? :) sjukt sköna, är egentligen löparskor men jag har dem tillfälligt som arbetsskor eftersom man rör på sig mycket hela tiden och måste ha ett par ordentliga skor. 1100:- tror jag?
 
Fick även med mig denna hem igår efter att jag hämtat ut mina ppiller i huskvarna! 
Fanns även i svart men jag kände att jag behöver lite kläder med färg så fick bli denna godingen :) 149:- 

myweekend.

 2013-05-23    17:09:00   av:Jennyhellstrom
Bättre sent än aldrig! I fredags så var jag & fredrik nere i min sommarstuga, solade, badade hunden, köpte pizza, kollade på film & mös till det framför brasa! I lördags åt vi frukost i solen, sen åkte han hemåt & jag begav mig till stan med min kära mor för att köpa skor & sen till fredrik igen, kollade eurovision osv. & i söndags så åt vi middag hos hans mormor ute i gränna, rullade typ hem efteråt. På kvällen åkte jag sedan till elina för att mysa framför några avsnitt utav 'pretty little liars' :) 
 
Min helg det! Nu i veckan har jag arbetat varje dag & ska fortsätta med det tills på lördag, så söndag är min enda lediga dag! Aja, cashen måste bara in, så är det.
 
 
Bilder från när vi hade varit & badat i vättern en sommar.

Här ligger vi & har det bra!

 2013-05-20    20:00:09   av:Jennyhellstrom

Mer uppdatering om helgen osv. kommer kanske senare :)

ville bara kika in här för att säga att jag mår as bra för tillfället! det går bra på jobbet, lön snart, bra med pojkvän & vänner, sommar snart, min familj är bäst, massa mysiga planer inför sommaren & hösten, kissen ligger hos mig & nanar :)

Jag & pisse ligger & väntar på att min bror ska komma & joina oss framför 'Ola-conny & morgan, en stark resa' som börjar nu kl 20.00 (a)

hockeyeftermiddag.

 2013-05-18    15:37:04   av:Jennyhellstrom
Sitter just nu hemma hos fredrik, han & de andra kollar på hockeyn medans jag sitter på hans rum & chillar! Försöker få ihop ett nytt spinningpass, deadline på torsdag - ajdå! Är så lycklig, på vägen hit idag så svängde jag & mamma förbi intersport & köpte mig ett par nya löparskor, ska dock mest ha dem på jobbet. Helt underbara! Visar bild på dem imorgon :) 
 

svar!

 2013-05-18    12:18:16   av:Jennyhellstrom
Hej! Tyvärr har jag inte så mycket kontakt med tjejerna från gymnasiet, det är väl mest lisa & daniella som jag pratar & träffar ibland. Varför det inte är bättre kan jag inte riktigt svara på, alla lever olika liv, upptagna osvosv. Man glider ju ifrån varandra så klart när man inte ses varje dag som vi gjorde tidigare och vissa klickar man helt enkelt bättre med. men jag saknar ju så klart allihopa & tänker på dem ofta, hur dem har det osv. så får väl försöka bli bättre på att skicka iväg något litet sms ibland & jag har faktiskt tänkt tanken på att dra med alla flickor & rida islandshäst någon gång nu i sommar, hur låter det tjejer? :) 
 
Men som sagt, lisa & daniella pratar jag rätt ofta med ändå. dock skulle jag vilja träffa dem oftare men jobbar nästan hela tiden nu så. Min modiga & fina vän danni drog ju även iväg på volentärresa för några veckor sedan för dem som inte vet det? Besökte massa länder, hjälpte till & så. Min godhjärtade tös ♥ men nu är hon hemma igen så det dröjer nog inte lång tid innan vi ses :) 

ser ni någon skillnad?

 2013-05-16    17:30:00   av:Jennyhellstrom

 

Igår när jag var hos fredrik så låg vi i soffan & chillade. Helt plötsligt säger mannen att min fot än knölig? Vilket jag bara skämtar bort & säger att, ja mina fötter är lite knöliga & beniga. Men när jag jämför dem både så ser jag att jag har en stor knöl på insidan av vänsterfot! Herregud, vad har den kommit ifrån? Den är mjuk & ömmar lite, kan den vara vätskefylld? Har inte en aning om vad det kan bero på och jag har inte slagit i någonstans heller. får väl vänta & se om det försvinner.. haha, bra att man inte ens märker sånt själv? tur att jag har min kille som håller koll på mig ;) 

lugna favoriter.

 2013-05-16    12:25:00   av:Jennyhellstrom
 
 
En liten lista jag bjuder på! Vissa dagar orkar man inte lyssna på allt dunk & fartfyllt utan bara 
koppla av & njuta av lugn och skön musik :) bästa listan i såna fall, made by me! :) 

lägenhetsletande & sommarplaner.

 2013-05-16    11:38:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår satt jag & fredrik och letade efter lägenhet i umeå, gick väl sådär. Verkar inte finnas lika bra system där uppe som det finns här, + att man måste typ betala för att kunna kontakta en hyresvärd osv. men men, vi kämpar på. Har i alla fall ställt oss i lite köer osv. Om vi nu lyckats göra rätt, haha. 
 
Härrom dagen så gick vi & skaffade ICA-kort med, vuxenpoäng! & jag skaffade även coopkort, som kom hem med posten redan igår! Via det så kunde man boka 2 hotellnätter & betala för 1 typ, så vi har nu bokat två nätter på Quality hotell 11 (tredje gången vi väljer det hotellet nu, så bra!) den 8-11/6 åker vi :) Vi har runt 2 veckor semester där i början av sommaren så då åker vi till GBG, studentfirande och så ska vi även åka några dagar till Smögen, kommer bli kanon! :) 
 
Så mysigt hotell! Om ni har planer på att ligga över i GBG så välj detta :) dock ligger det en liten bit utanför centrum & nordstan osv. men tar bara några minuter med bil! Ligger precis vid en liten hamn, massa uteserveringar, jacuzzi, bastu m.m. jätte mysigt på sommaren när det är fint väder! Annars hade vi först tänkt ta ett hotell precis bredvid nordstan men vi har varit så nöjda med detta tidigare så varför inte köra på säkra kort? ;) 1498:- blev det för ett dubbelrum, två personer, två nätter, med frukost - inte farligt!  
 
haha, söta! Har bara fina minnen från Göteborg med min prins! Undrar hur många gånger vi har varit där tillsammans nu, 5-6 gånger som vi legat på hotell kanske? 
(haha, vad tjock man ser ut på bilden i mitten?)

mitt hem.

 2013-05-16    11:09:00   av:Jennyhellstrom

Tavlan som jag gav till fredrik för ca 2 veckor sedan! :) 

 

Lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor.

 2013-05-11    16:55:00   av:Jennyhellstrom

 

 

Står & gör kladdkaka med Victor just nu :) om någon timme kommer Fredrik hit & då blir det 100% mystime! på menyn ikväll står det även grillat, fint!

 

As bra!

 2013-05-09    19:28:00   av:Jennyhellstrom

Det var ett par halvslitna & sega tjejer efter en lång arbetsdag som tog sig till cirkusen men så fort vi kom dit så fylldes vi utav glädje! vilken show! jätte roligt var det faktiskt! tack min fina Elin för en rolig kväll ♥

 

Nu kom jag precis hem & möttes utav pappa som stod vid grillen, gives me some summerfeelings! :*

söta tjejer som kommer direkt från jobbet i princip! 

röd dag.

 2013-05-09    15:36:11   av:Jennyhellstrom
haha, ser så fjortis ut där. två år gammal bild typ. 

Är nu hemkommen, ligger i sängen med min kissemisse & försöker få ihop lite nya goa låtar till mitt spinningpass som hålls nästa torsdag, har ni några bra tips så kommentera gärna :) om en timme bär det av mot cirkusen, haha, barnet i mig är så lycklig!
 
Igår var jag hos elina några timmar, vi slappade framför ca 5 avsnitt av 'pretty little liars' så sjukt bra är den serien alltså! Hade med mig första säsongen till elina eftersom hon inte hade sett den innan men efter första avsnittet igår så var hon helt såld så fick lämna min box där ;) mysig kväll var det i alla fall ♥
 
 
 
 

Cirkus!

 2013-05-09    13:57:00   av:Jennyhellstrom

Imorse jobbade jag ihop med Elin & vi fick någon spontanide att dra på cirkusen som är idag kl 17.00 i kaxholmen, så på rasten stack vi bort & köpte biljetter!

haha! ska bli så roligt! har inte gått på cirkus sen jag var ca 5år gammal eller något & sen att jag får lite kvalitétstid med min fina vän är ju inte fel det heller :)

And you are my man.

 2013-05-08    16:19:58   av:Jennyhellstrom

Igår hade jag en mysig kväll med min fina kille! satt ute på balkongen i solen & sen fick vi idén om att ta med oss lite glass & åka bort till vista kulle!

Så där satt vi i solnedgången, åt glass, såg ut över Vättern & pratade lite om framtiden! herre vad jag ser fram emot att leva resten av livet tillsammans med Fredrik, jag är så förväntansfull! :)

måndagsunderhållning!

 2013-05-06    20:11:40   av:Jennyhellstrom
Efter en heldag med jobb & ett bodyattackpass så tänker jag nu slappna av & njuta. Det gör jag såklart som de flesta måndagar, framför ola-conny & morgans starka resa på 5an med min fina bror ♥ bäst!
 
Just nu: Victor har gjort sig en kopp varm choklad & har underhållningen klar på TVn! 
 
Tidigare: låg & gosade med världens finaste kisse i knät :)

Söndagstrip med bror!

 2013-05-06    20:01:28   av:Jennyhellstrom
Jag & min lillebror, victor, får alltid för oss att hitta på saker på helgerna. Antingen så tränar vi, åker runt i stan eller ner till stugan osv. Igår fick vi en idé att dra till Gällstad så vid 09.00 igår så begav vi oss! :) Hade en mycket fin förmiddag! På eftermiddagen softade jag med min andra pojkfavorit, nämnligen fredrik!
 
hahahaha, victor gör en så sjuuukt ful min på andra bilden :') 
 
Fick med mig en söt topp hem ifrån Lager157! 
 
Fyndade även & köpte två body butter för 40:-/st och klockan är den som jag köpte från ur&penn i fredags :)

4.5år = 54månader ♥

 2013-05-06    20:01:00   av:Jennyhellstrom

4.5år tillsammans med min kärlek idag. Jag är lyckligare än någonsin & kommer vara med min fredrik

tills hans tröttnar & slänger ut mig ;) love u bobbo! 

Min fredag i bilder.

 2013-05-04    13:33:00   av:Jennyhellstrom

Igår var jag äntligen ledig, solen sken & humöret var på topp! Först åkte jag in till stan, hämtade ut nya p-piller, köpte mig en armklocka & en tavla till fredrik som det stod 'home is wherever i'm with you' på, tyckte den var lite gullig och något vi kan ha i lägenheten sen. *romantisktjej_93* :) 

 

Sen när jag kom till fredrik så dröjde det inte länge innan jag fick med mig honom bort till stadsparken med hunden, vi gick runt och kollade på djuren och sen slutade vi med en fika i solen! På kvällen sen så lagade vi till lite god mat & slappade i sängen ♥  

the love of my life. 

 

Idag ska jag arbeta kl 17.00 så ska passa på att vara ute så länge jag kan, ska nog ner till sommarstugan med mamma & pappa en sväng :) Haaaaade fint mina vänner! & ja, jag har solat lite = massa fräknar kring näsan.  

1 maj!

 2013-05-01    11:42:38   av:Jennyhellstrom

Det har sina fördelar att jobba kvällspass ibland alltså! Jag börjar kl 17.00 så jag hinner både sitta ute i solen med Charlie & även åka till stan en sväng :)

Tråkigt bara att nästan alla man känner är lediga denna dag utan jag..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!