Golf & Glass!

 2016-06-26    10:29:00   av:Jennyhellstrom
Vid 14.00 igår så träffade jag Madeleine! Vi tog en sväng på minigolfbanan & jag förlorade som alltid, dock med endast två poäng! Efteråt blev det lite glass! Var en väldigt spontan & mysig dejt! 
 

Lördagsmorgon

 2016-06-26    10:28:00   av:Jennyhellstrom
I lördags vaknade jag & Fredrik upp hemma i lägenheten i stan. Jag tog en morgonpromenad med bustis vid vätterstranden! Sån lyx att bo typ 100m från stranden, det var så mysigt att gå där med honom på morgonen & solen sken för fullt! 
 
 

Midsommar

 2016-06-26    10:15:00   av:Jennyhellstrom
Midsommarafton firades som vanligt i vår sommarstuga med familjen + en stor del av fredriks släkt! Det bjöds på otroligt varmt och härligt väder fastän det stått hela veckan att det skulle vart regn & åska så vi hade tur, sen blev det lite lekar och mingel. Runt 02 avrundade vi & drog hemåt! Tackar alla för denna midsommar, det var mycket trevligt ♥
 
Här kommer en rejäl bildbomb! (Kvalitén blir så dålig på bloggen...) 
 
 
 

Stugan

 2016-06-23    19:40:49   av:Jennyhellstrom

Är i stugan & fixar inför morgondagen tillsammans med pappa! 

En mycket bra torsdag!

 2016-06-23    15:36:07   av:Jennyhellstrom



I morse var jag hos mormor för att hjälpa henne att skruva ihop hennes nya grill! Varmt & svettigt ute men tillslut fick vi ihop den :) efteråt blev det lite fika & sen bar det av mot A6! Jag följde med henne lite snabbt in på Jula för att köpa bord & stolar, alltid mysigt med lite kvalitétstid med mormor! 💕

Efteråt gick jag mot A6 för att möta upp Daniella! Vi har strosat runt några timmar här, pratat, ätit & bara myst runt! Köpt mig ett par shorts, det behövdes verkligen! Nu har hon åkt hemåt & jag sitter & väntar på mamma som skall hämta mig efter att hon handlat! Ikväll blir det lugnt, ska planera lite inför morgondagen! 

Fina! 

Love!

 2016-06-22    17:20:11   av:Jennyhellstrom


En sväng på stan med denna fina donna! Köpte med mig lite nya fräscha underkläder, feels good! Blev en liten munsbit i form av någon kycklingpasta som var himmelskt god! Blir alltid på så bra humör när jag varit med Elina, gått med ett leende på läpparna hela dagen :) 

Svettigt

 2016-06-22    10:15:52   av:Jennyhellstrom


Börjat dagen med en liten springtur! Blev en väldigt kort runda men det är en början i alla fall! Nästa vecka ska jag skaffa gymkort så det blir ordning & reda igen! 

Shopping

 2016-06-21    21:59:00   av:Jennyhellstrom
 
I morse gick jag & buster en långpromenad! Vi gick hemifrån, genom hela stan och hem till fredriks mamma! Jag tror hunden flåsade i en halvtimme efteråt. Hos Eleonore var även hans kusin Anna så vi tog igen lite missad tid och sedan lite frukost. Runt 13 skulle eleonore till jobbet så jag drog mig ner mot stan en snabbis innan jag begav mig hemåt! 

Igår & idag har jag varit runt i olika blombutiker och införskaffat oss lite blommor. Jag tycker att hemmet blir lite mer hemtrevligare när det finns levande blommor så det var ju ett måste! När jag även var nere på stan idag så fann jag en så himla fin ljuslykta ("lampan") på bilden ovan! Har sett den en gång tidigare på Sävarmarknad men då köpte fredriks farbrors fru den (fanns endast en) och jag har letat efter en sån sedan dess! Man ser inte på bilden men inuti lampan så finns det hållare för tre värmeljus så kommer nog lysa fint på kvällarna :) 
 
Nu ikväll har jag varit hos Hanna & umgåtts lite, alltid lika trevligt ♥ nu spenderar jag min tid i soffan framför 'Orange is the new black' och inväntar att fredrik skall komma hem från jobbet! 

Börjar likna något

 2016-06-21    21:58:00   av:Jennyhellstrom

Det är fortfarande en röra här hemma i lägenheten men det börjar likna någonting i alla fall. Just nu längtar jag efter vår soffa som vi köpt. Vi ska även köpa lite andra möbler också så som säng, soffbord, tvbänk och lite hyllor. Vår skänk ska vi få in i lägenheten också, just nu står den i garaget och allt vårt porslin har vi inte fått upp än! Så det är mycket mycket mycket kvar att göra men det börjar som sagt likna något! Börjar i alla fall känna mig lite hemma :)

Kalas

 2016-06-21    21:51:00   av:Jennyhellstrom
I söndags var det som tidigare skrivet kalas för fredriks kusin, Madeleine! Det bjöds på god mat & lite eftersnacks i form av marsmellows doppade i smält choklad med lite strössel på - god & kul idé, den kommer jag använda i framtiden! Sen blev det som vanligt lite sällskapsspel, love it! Grattis ännu en gång madeleine & tack för en mysig eftermiddag ♥
 
 
Efter kalaset åkte jag hem till Elina! Vi grillade lite korv & tjötade på! Var länge sen jag skrattade så mycket, som jag har saknat den tjejen! Imorgon blir det att träffa henne igen för en liten sväng på stan ♥ längtar! 

möhippa

 2016-06-20    22:54:53   av:Jennyhellstrom
Förra lördagen (11/6) så var det möhippa för min vän, Daniella! Här kommer lite bilder från dagen, som innehöll frukostbuffé hos emelie, aktiviteter på stan samt spa på hudoteket, middag hemma hos hanna & sedan utgång! En väldigt rolig och lyckad dag :)
 
 
Bara ett handplock av alla bilder. Kvällen blev sedan ganska suddig så avslutar med denna! 

Badar Bullen

 2016-06-19    14:28:06   av:Jennyhellstrom

Har nyss varit & köpt en soffa på Mio, nu är vi & badar bullen i Västersjön! Om någon timma ska vi på kalas för Fredriks kusin & senare ikväll blir det dejt med Elina! :) 

Lördag!

 2016-06-18    21:07:49   av:Jennyhellstrom

Spenderar min lördagkväll med dessa grabbar, framför fotbollen! 

Fredag

 2016-06-18    20:11:16   av:Jennyhellstrom


En fredag i sommarstugan! Äntligen fick jag äta riktig kebab! Jag älskar Norrland men de kan fasen inte göra bra pizza & kebab, Jönköpings är något speciellt! Senare blev det såklart lite kubbspel, jag & mamma mot pappa & Fredrik! 

Avslutade natten i lägenheten i stan. Idag har vi gått lite på Ikea & A6. Nu ikväll har vi varit i stugan med hela familjen & käkat grillat! 

Igår

 2016-06-17    17:03:02   av:Jennyhellstrom

Igår träffade jag min gamle vän, Elin lindh! Vi tog en sväng på A6 med shopping & mat. Köpte med mig en klassisk klänning från Vila. Så kul att ha vänner som man träffar så sällan men när man ses så är det precis som vanligt, sådana är sällsynta & dem ska man ta vara på! Annars gjorde jag inte mycket igår, mådde inget vidare så låg mest & vilade hela eftermiddagen & kvällen. 

Idag är också en ganska lugn dag. Får se om jag träffar Fredrik ikväll, annars blir det nog att bara umgås med mina föräldrar. Hoppas ni alla får en fin fredagkväll. 💕

Vista kulle

 2016-06-16    22:58:42   av:Jennyhellstrom

Igår gick jag en promenad i regnet till Vista Kulle. Det var många år sedan jag var där sist. Ibland är det skönt att bara stänga in sig i sin lilla bubbla med musik & promenera. Satt på berget en liten stund & bara såg ut över Vättern. Det är riktig terapi för själen det! 

Igår

 2016-06-14    12:46:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår vid 10.00 var jag på min nya arbetsplats. Jag träffade rektorn, biträdande rektor, mina nya kollegor m.fl. Fick en ordentlig rundtur, snackade lite om hösten & skrev på mitt anställningsavtal. Kändes så himla bra! Ser fram emot hösten då jag får börja jobba med det jag vill. Runt 11.30 kom jag därifrån och åkte då till ikea för att köpa en byrå till lägenheten. Jag vet inte om jag skrivit det men jag och fredrik har nu en liten etta på liljeholmen. Eftersom det endast är en etta så är det väldigt lite förvaringsutrymmen så köpte en byrå så man kan förvara sina kläder osv. 
 
 
Victor kom till lägenheten efter jobbet och hjälpte mig bära upp kartongerna, sen åkte vi till gymmet och köttade lite! 
 

På kvällen åkte jag och fredrik ut till Bankeryd till kent och Åsa. Såg på fotbollen och umgicks! Senare åkte vi till lägenheten och pysslade ihop vår nya möbel! Jag kanske är udda men jag gillar att skruva ihop ikeamöbler! 

Söndag

 2016-06-13    21:44:03   av:Jennyhellstrom

I lördags var det möhippa för en av mina bästa vänner, Daniella! Tog mycket bilder med kameran & har ej datorn på mig så mer uppdatering om den dagen kommer senare! 

I söndags vaknade i alla fall jag & Fredrik upp hemma hos Danne & Hanna på Torpa. Vi tog oss en gofrulle ute på deras gård & det var så himla varmt & mysigt! Efter några timmar drog vi oss dock hemåt. Jag åkte förbi svärmor på hennes Kollo & hämtade hunden. Stannade en liten stund & snackade lite! 

Fredags

 2016-06-12    20:30:59   av:Jennyhellstrom
I fredags så var det lite examensfirande för mig i sommarstugan! Var omringad utav fantastiska människor, underbart! Tack alla för att ni kom, det betyder väldigt mycket! 

Farmor var på plats tidigt & hjälpte till att dekorera! 

Pappa fixade & trixade! 

Jag & farmor! 💕 

<3 

Love

 2016-06-08    23:30:29   av:Jennyhellstrom

Varit en ganska lugn dag idag. Blev en sväng till gymmet med Victor & Evelina! Måste försöka hålla igång i sommar så man inte tappar allting som man kämpat för under hela året! 

Tisdag

 2016-06-07    23:41:51   av:Jennyhellstrom

Träffat den här pärlan ikväll & tagit igen lite förlorad tid! 

Mot Jönköping

 2016-06-06    14:14:54   av:Jennyhellstrom

Nu tackar vi för dessa år & lämnar Norrland! Kommer sakna många saker med staden, framför allt alla människor där. Men nu är det dags att ta sig an södra Sverige igen, hem till värmen! 

BILDBOMD FRÅN EXAMEN

 2016-06-06    09:53:44   av:Jennyhellstrom
Min favorit i hela världen. 

Så glad över att Fredrik kom & delade denna dagen med mig 

Alla examinerade lärare 2016. 
Jag var så nervös när jag skulle hämta mitt diplom! 

Min fina Erica! 

Två glada tjejer! 
Ni två <3 
Vårt rätta jag. 

Efter ceremonin & allt så drog jag, Jessica & kickan utomlands! Haha nej, men ser ut så! Vi åt middag på båten i stan efter ceremonin & allt! 
Jag älskar er! 
Påväg mot Rex för lite utgång! 

Jag hade en fantastisk dag! Ceremonin började vid 14.30 typ, innan dess så höll jag & Fredrik på för fullt med flytt & såna grejer. Hade fantastiska människor runt mig hela dagen <3 tack alla! Nu kan jag titulera mig som lärare i fritidshem, samt idrottslärare för åk 1-6! 

Idag

 2016-06-05    23:23:34   av:Jennyhellstrom


Idag har det varit flyttkaos här hemma. Jag & Fredrik började städa & packa runt 08 i morse, vid 10 kom Jessica & runt 14 kom kickan. Vilka vänner jag har som kommer hit & hjälper till, det är verkligen guld värt! Hade vi inte fått hjälp så hade vi nog fortfarande städat! Nu är i alla fall allting klart, fick hjälp på slutet av Kristoffer & Johanna med att lasta in all packning i släp & städa det sista, tack!!! 


Nu ikväll har jag sagt hejdå till alla. Usch vad jäkla jobbigt det är att skiljas från dessa underbara människor.. Men vissa vänner är förevigt, så är det bara & jag vet att vi alla kommer att hålla ihop, även om det är 100mil imellan, det hindrar inte oss. Men känns ändå förjäkligt att inte kunna ses spontant. Saknar er alla redan.. Imorgon bär det av mot Småland, är med väldigt blandade känslor. Hade alla mina vänner följt med så hade allting varit så himla enkelt. 

Uppdatering om gårdagen kommer imorgon! 

Sista

 2016-06-02    18:10:32   av:Jennyhellstrom




Absolut sista dagen på Universitetet är avklarad! Känns faktiskt riktigt skönt men till hösten kommer jag nog att sakna det! Campusområdet är faktiskt väldigt fint, har trivts som fisken i havet här. 

Nu i eftermiddag skulle jag till Avion med kickan men hennes bil ville inte samarbeta idag utan gick sönder på parkeringen här! Istället blir det träning på gymmet med Jessica, handla & sen fortsätta packa! :) 

FÖRBANNAD

 2016-06-01    17:18:00   av:Jennyhellstrom
Igår ringde min mamma & berättade om att hon nyss varit hos mormor. Härom dagen så hade mormor varit ute i skogen med hennes hund ceasar, som hon brukar. Men denna dag hände något som aldrig hänt innan. Det kom en lös "kamphund" (förlåt, gillar inte det ordet men om jag skriver så så vet alla vad jag menar, vet inte riktigt vad det var för ras) och flög på Ceasar helt oprovocerat. Han bet tag Ceasar i örat och kinden m.m. Tillslut kommer hans matte & försöker få bort hunden, lyckas men tappar taget och hunden flyger på C igen. Det slutar i alla fall med att de tillslut får bort hundarna. Ceasar vart chockad och kunde knappt röra på sig. Han är världens snällaste hund och över 13 år gammal. Det otäcka är att hunden gjorde detta helt oprovocerat, han kom från ingenstans och flög på. Nästa gång kan det vara ett barn likaväl. 
 
Det som gör mig mest arg är att kvinnan med hunden inte gör något. Hon har inte erbjudit sig att betala några veterinärskostander eller något, det är väl det minsta man kan göra? Dessutom är det lag på att ej ha sin hund lös om du inte har riktig pli på den, vilket hon uppenbarligen inte hade. Hade jag varit mormor så hade jag tagit hennes namn, personnr och telefonnr och anmält henne. En sån människa ska inte ha en sådan hund. Tycker det är så himla tråkigt att sådana hundar hamnar hos fel människor så de fortsätter ha ett dåligt rykte. Usch. 
 
Ceasar är lite omtumlad och stel, men mår i nuläget rätt bra tror jag. En så gammal hund ska inte råka ut för sånt här, det skall ingen hund egentligen men när man är så gammal som han är så tar det lite extra på kroppen.. Stackarn. 
 
Bild på C i sina yngre dagar! ♥
 
Här har vi i alla fall tre som hårbollar som aldrig skulle göra något liknande. 
& skulle någon göra så mot buster så råkar den illa ut! 

1 JUNI

 2016-06-01    16:15:51   av:Jennyhellstrom
 
1 Juni idag! Känns helt overkligt, det var ju vinter nyss?! Om 3 dagar tar jag examen, känns också rätt sjukt, jag började ju nyss?! Om några dagar får jag i alla fall äntligen träffa min fredrik igen, som jag saknar honom ♥ & om några dagar är jag hemma igen, i sommarstugan med familjen. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!