WTF

 2014-04-30    12:58:01   av:Jennyhellstrom
Börjar bli trött på Norrland nu.. 
1maj imorgon & det snöar?!?! 

<3

 2014-04-30    11:57:32   av:Jennyhellstrom

Ullared med kisse!

 2014-04-28    20:08:09   av:Jennyhellstrom
Kvalitétstid med zekis! 
Jag mår inte så bra så ligger & glor på världens bästa program :) 

min påsk!

 2014-04-26    21:12:00   av:Jennyhellstrom
Jag har haft en så himla fantastisk och mysig påsk ♥ här kommer en liten snabb uppdatering; 

I torsdag så åkte jag & handlade massa påskmat tillsammans med pappa, senare åkte jag till stan tillsammans med victor där vi bland annat besökte lager157, hittade ett par byxor men annars så imponerade det ej så mycket. 
I fredags så åkte vi till min lilla mormor och käkade påskmat & umgicks, på kvällen blev det ännu mer påskmat hemma & senare på kvällen så åkte jag in till stan tillsammans med mina bröder och deras flickvänner, vi gick & såg Non-stop på bio och den kan jag starkt rekommendera :) 
På lördagen så åkte jag och mamma till torget en sväng och sedan handlade lite igen! Hittade ett par underbara gardiner där som hon nu har köpt till mig, världens bästa mamma! ♥ umgicks lite med familjen & på kvällen åkte jag till daniella och timmy där även fredrik var! Så kul att få träffa min gamla vän igen :) 
Söndag så gick jag en sväng på a6 tillsammans med evelina, shoppade en helt underbar topp och satt ute och pratade i solen! efteråt åkte vi ner till sommarstugan där mamma & pappa var, grillade korv osv. 
 
Resten utav veckan var ganska lugn annars, umgicks så mycket som möjligt med min familj & njöt utav sällskapet och vädret! Lyckades till och med bränna mig lite :D åh vad jag älskar min familj, mest i hela vilda världen. 
 
haha, bilden på victor = när vi letade påskägg så hittade vi felix's gamla påskägg som var 2år gammalt! 
biomys med mina favoriter! 
finfina tjejen ♥

hur går det?

 2014-04-26    20:55:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag har lite dåligt samvete faktiskt. Jag var till en början otroligt skeptisk och tvivlade på att zeke skulle klara av att flytta 100mil, anpassa sig till en ny lägenhet och bo tillsammans med en hund. Helt ärligt så var jag inte ens säker på om jag skulle ta med mig honom.. Men denna lilla katt har imponerat på både mig och fredrik! 
 
För det första så låg han helt knäpptyst i bilen i 10h, var helt lugn och sov i princip hela vägen. När vi sedan kom hem så hade jag förväntat mig att han skulle gömma sig i sin bur i flera dagar innan han kom fram och kanske till och med kissa lite överallt och vara lite halvknäpp men redan efter någon minut så började han sniffa runt och hittade sedan ett gömställe. Bakom soffan ligger han för det mesta, men på kvällarna runt kl 21.00 så kommer han fram, springer runt i lägenheten, ligger i soffan med oss, går på toaletten, äter ordentligt och busar. Han & bustis har hälsat flera gånger och de fungerar bra ihop :) zeke är världens snällaste katt så han lyfter ingen tass mot hunden alls! 
 
Det jobbigaste är att han är så social av sig och vill vara med så på kvällarna när vi ska sova så början han skrika och krafsa på dörren, det gör ont i mitt lilla mattehjärta men om några dagar när vi känner oss mer säkra på honom och buster så skall vi börja sova med dörren öppen igen :) 

Godmorgon!

 2014-04-26    09:03:45   av:Jennyhellstrom
 
Godmorgon allihopa! Förlåt för kass uppdatering men det blir bättre idag :) 

Just nu ligger jag i soffan tillsammans med min lilla familj, om en stund ska vi åka ner till lite affärer och kolla läget, sedan blir det att plugga hela för- och eftermiddagen eftersom jag har redovisning på tisdag! Lite senare får ni se lite bilder på hur lägenheten ser ut nu, bilder från påsken och uppdatering om hur det går med katten! :) 
 

Vilken påsk!

 2014-04-20    23:13:05   av:Jennyhellstrom
I solen tillsammans med finaste Evelina idag! 

Vilken påsk jag har haft, varje dag har varit helt fantastisk! Jag berättar allting mer senare men åh så glad jag är! Har dessutom bränt mig, vi hade över 27 grader i trädgården i morse :') imorgon är det sista dagen på lovet, sista dagen hemma = Ikea & umgås med familjen (L) 

Bra lördag!

 2014-04-19    12:26:54   av:Jennyhellstrom
Njuter i solen tillsammans med bror & Charlie :) 

Haft en underbar förmiddag tillsammans med mamma! Vi har varit både på torget & A6, handlat blommor & gjort åt mitt presentkort på Iems :) nu solar vi lite & om en stund ska vi ner till sommarstugan lite! Ikväll blir det myskväll med Daniella ;* 

Upp & hoppa matte!

 2014-04-19    07:58:51   av:Jennyhellstrom
Nu tjatar zeke om att jag ska stiga upp så bäst att lyda! 

Jag har the time of my life här hemma, fullt upp hela tiden men jag berättar mer om det en annan dag! Nu ska jag & mamma strax åka till torget & kika runt :) 

imorgon!

 2014-04-15    16:41:10   av:Jennyhellstrom
 
Imorgon efter skolan så åker vi mot Jönköping ♥ ser fram emot dessa 5 dagar så mycket! 

min helg!

 2014-04-15    16:39:57   av:Jennyhellstrom
 
Jag tog massor av bilder men de busade nästan hela tiden så alla de bilderna blev ganska suddiga. Måste lära mig systemkameran bättre, men har nog tappat intresset lite. Detta var bilder från min helg iaf, fullt upp men väldigt mysigt :)

Fullt upp!

 2014-04-12    10:00:21   av:Jennyhellstrom

Vi har fullt upp nu hela helgen med de här två busarna, det ligger hundhår i hela lägenheten & energin verkar aldrig ta slut! 

Idag blir det till att vara hemma, gå långpromenader, plugga, köpa present till mamma & sedan slappa! Hoppas alla ni andra får en bra lördag ;) 

Heldag i skolan!

 2014-04-10    13:44:13   av:Jennyhellstrom
<3 

Tentan/förhöret i morse gick väldigt bra & nu blir det seminarium hela eftermiddagen! Efteråt blir det att handla lite & sedan ikväll ska jag skria rapport & slappa, så skönt! 

Graaaattis!

 2014-04-10    10:02:34   av:Jennyhellstrom

Hoppas du får en helt fantastisk födelsedag <3 min fina fina mamma som jag älskar mer än livet! 
Du är bäst! & världens snyggaste 43åring! 

once in a lifetime

 2014-04-10    08:17:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag önskar att jag också kunde få till sådana här bra bilder! 
Får i fortsättningen bära med mig kameran överallt! 

balkongen

 2014-04-10    08:10:15   av:Jennyhellstrom
en av busters favoritplatser i huset - balkongen! 
 
Det är så mysigt att ha en balkong, dock så får vi inte mycket sol på den tyvärr men en varm vår- och sommarkväll så kommer det ändå bli skönt & mysigt att kunna sitta där :) I annat fall så gillar hunden den i alla fall! Om ni undrar över det fula bordet som är med på bilden så lämnades det kvar här utav honom som tidigare bodde här, så vi ska slänga det & köpa någonting annat i framtiden :)

Imorgon ska vi vara hundvakt! Fredriks klasskompis ska åka iväg över helgen så vi ska passa honom fre - mån, ska bli så himla roligt! Det är en blandras mellan Wachtel (som buster) och jämthund! Annars blir det en lugn helg för vår del, har varit en stressig vecka! 

Billigt & bra!

 2014-04-09    18:30:00   av:Jennyhellstrom
Från HM 199:- 
 
Tänk att för några år sedan så kunde jag inte köpa ett enda plagg som inte var av något dyrt märke. Jag kunde lägga hela mitt barnbidrag på en tröja eller ett par skor som jag knappt inte ens tyckte var snygg, så länge det var ett populärt & bra märke så kvittade allt annat. Allting handlade om status! 
 
Idag handlar jag oftast lite billigare & roligare kläder, för ni måste ändå erkänna att nästan alla dyra märkeskläder för tjejer ser ut som tantkläder? Det är mycket roligare att kunna köpa flera och roligare plagg än en enda dyr, halvtråkig tröja. 
 
För någon dag sedan så köpte jag i alla fall denna färgpigga tröja från HM, 199:- kostar den men eftersom jag hade 20% så fick jag den endast för 159:- helt perfekt! Nu när jag har lägenhet och allting så får jag lite ångest över att ens tänka på att köpa kläder till mig själv när det är en massa annat som borde införskaffas men ibland kan man få unna sig och speciellt när det är sådant här pris! :)

alla borde ha en!

 2014-04-09    15:23:34   av:Jennyhellstrom
 
Jag fick min digitala fotoram utav fredrik i julklapp för 1 år sedan och herregud vad jag älskar den! Personligen så älskar jag fotografier och jag tycker att ett hem blir mycket mer personligt och hemtrevligt med lite bilder osv. Men vill man inte ha massor utav bilder överallt eller vet ej vart man ska ha dem, kanske har man svårt för att bestämma sig för vilka bilder som skall få vara framme så är det helt perfekt med en digital fotoram! 
 
Igår lade jag över en hel del nya bilder till min och ska nu bara hitta någon bra plats att ha den på :)

ljusfreak

 2014-04-09    10:30:34   av:Jennyhellstrom
 
Alltså jag är nog ljusfreak #1. Fredrik tycker att jag är way over the top med ljus & har i princip förbjudit mig från att köpa fler. Kan det bli för mycket ljus? Jag tycker att det är så mysigt och det är ju så fint! Vi har ljus över allt här hemma och ändå har jag inte tagit fram alla än, hälften ligger typ i en kartong i garderoben för jag har ingenstans att ha alla. Okej, jag kanske har alldeles för mycket i alla fall.. 

just nu

 2014-04-09    10:26:18   av:Jennyhellstrom
♥ saknar jag mina bröder något så fruktansvärt mycket 
♥ vill till ullared och spendera pengar 
♥ är jag fruktansvärt trött på skolan 
♥ längtar enormt mycket efter sommarlov 
♥ skiner solen här uppe i Norrland
 
Idag är jag ledig men vi har imorgon både ett "förhör/tenta" och ett seminarium så hela dagen kommer gå åt till att studera. usch vad jag är less på skolan för tillfället, det är så himla trist, vill bara börja jobba och tjäna pengar. Fredrik är i skolan hela dagen & sedan ska han hämta sin cykel ute i Sävar så jag har lägenheten för mig själv hela dagen. Mindre än 2 månader kvar till sommarlov, åh vad jag längtar!!!

finbesök!

 2014-04-07    18:08:43   av:Jennyhellstrom
Åh. Jag riktigt bubblar utav lycka nu förtiden! om 9 dagar så är vi på väg hemåt, om 2 veckor så åker vi upp till Umeå - med zeke och den 8/5 så får vi finbesök här uppe i Norrland! Det är mamma & svärmor som skall komma upp i några dagar & hälsa på, ska bli så himla roligt att få visa dem hur vi har det :) 

Herregud vad jag saknar mycket just nu. Jag saknar min mamma. min pappa. mina bröder. deras flickvänner. mina vänner. fredriks familj. min katt. den andra katten. kaxholmen. A6. vättern. men snart så ♥
 
Här är lite bilder från ett finbesök vi hade för några veckor sedan ♥
Jag älskar dessa två människor & jag älskar att gå på bio. finns det något mer mysigt? 

Bullen!

 2014-04-06    19:51:34   av:Jennyhellstrom
Jag vet inte vad det är som har hänt men bullen har blivit riktigt sällskapssjuk. Flera gånger om dagen så kommer han & sätter sig och bara stirrar på en! Nu i vår lägenhet så får han inte vara i varken sängen eller soffan men när vi bodde ute hos farmor så fick han ligga i vår säng och det gjorde han ständigt. Jag vet inte hur många gånger som jag har vaknat upp mitt i natten av att han ligger tätt intill mig, så vi brukade ligga och skeda! hihi. 
 
För något år sedan så var han inte alls sådan här, då kunde han ligga och mysa med oss i typ 1-2 minuter men nu kan han gosa i flera timmar. Nu är han inte bara en tuff jakthund längre utan nu är han även mattes lilla kelgris! (a) Dock så tycker jag att det är lite creepy ibland när han bara kommer och stirrar på mig men tror att han sitter så för att han ber om att få komma upp i soffan så det tar emot att ej låta honom men men! 

bebis!

 2014-04-06    17:33:06   av:Jennyhellstrom
Åh. hittade en gammal bild på min bebis! Nu är det bara 1.5 vecka kvar tills jag träffar honom 
& sedan följer han med mig hem för att bli norrlänning for life! 

sovrum

 2014-04-06    14:52:00   av:Jennyhellstrom
Det är många som har önskat bilder på vårt sovrum & här kommer några på hur det ser ut just nu! 
Som ni kanske kan se så är det inte klart än, det saknas gardiner, blommor & nattduksbord mm :) 
Jag kan även säga att bilderna inte ger lägenheten riktig rättvisa, fondväggen är mer beige än vad de ser ut på bild. 
 
åh. jag kommer trivas så bra här uppe i norrland dessa år nu när vi har en så mysig lägenhet :') 

blir så frustrerad.

 2014-04-04    12:02:00   av:Jennyhellstrom
Gosenosen! 
 
Idag är jag hemma ifrån skolan, dock har vi bara en föreläsning på 2h så missar väl inte så mycket egentligen. Är hemma eftersom jag har blivit så himlans förkyld & ont i halsen så sitter & försöker skriva klart den här rapporten som skall in & sedan ikväll blir det att ta det lugnt & mysa. 
 
Angående det här med rapporten. Vi avslutade en kurs förra torsdagen, samma dag så gav vår lärare ut en uppgift i form av en rapport som skall skrivas på minst 5 sidor. Är det egentligen okej att ge ut en så pass stor uppgift när kursen är avslutad och vi redan har hunnit påbörja nästa kurs? Det låter helt sjukt i mina öron. Så nu sitter jag med den här uppgiften, fast jag egentligen har annat att göra i nyvarandra kurs. Den kursen som vi skriver rapporten i heter i förkortning "PSK" och är på 15hp, alltså kommer vi inte få några av dessa poäng förrän rapporten är inlämnad & sedan skall läraren rätta denna & det kan ta upp till 3 veckor.
usch vad jag blir irriterad! 

lite osedda bilder

 2014-04-03    17:58:29   av:Jennyhellstrom
 
Här är lite bilder från när vi åkte forsränning i somras! Herregud säger jag bara, vilken upplevelse! Detta är någonting som jag tycker att alla borde testa på. Jag kan erkänna att jag var väldigt nervös och nära till gråt men efter att ha åkt igenom första forsen så släppte det sen. Dock kommer jag nog aldrig göra det igen (a) haha. 
Glada över att vi överlevde! 

Bra start på dagen!

 2014-04-03    10:30:00   av:Jennyhellstrom
Haha älskar den bilden på buster, ser helt galen ut! 
 
Nu har jag & bustis cyklat hemifrån till skolan, vet ej hur långt det är riktigt men 7-8km kanske! Om 5min ska jag möta upp kickan på gymmet & efter det blir det föreläsning. Snacka om en bra start på dagen! Hur har ni startat dagen? :)
 
Just nu svalkar vi av oss lite! 

Haha, så sant!

 2014-04-02    17:44:31   av:Jennyhellstrom

Rusta!

 2014-04-02    17:43:00   av:Jennyhellstrom
Alla victoria's secret älskare - nu finns det massor av body lotion och body mist på Rusta av alla ställen! Jag blev helt chockad eftersom det märket är någonting som typ inte säljs någonstans i svergie förutom på vissa få! & på rusta kostar de endast 99kr! Dock så var det väldigt utplockat nu när jag var där så köpte inget men får hålla utkik :)

5 dagar!

 2014-04-02    09:53:05   av:Jennyhellstrom
den 7/4 börjar äntligen Game of thrones igen!

Nu har sängen kommit!

 2014-04-01    20:26:00   av:Jennyhellstrom
 
Efter över en vecka på luftmadrass så får vi äntligen sova i en riktig säng! Snart är lägenheten komplett! :) 
Btw, rummet är inte så gult som det ser ut på bilden! 

Tack!

 2014-04-01    17:21:00   av:Jennyhellstrom
Förresten, så himla roligt att se att så många tycker att vår lägenhet är så fin :D 
 

happy

 2014-04-01    17:18:25   av:Jennyhellstrom
Gammal bild. 
 
Jag mår så himla bra nu. Sedan vi flyttade in i lägenheten så har jag bokstavligt talat svävat på moln! För någon månad sedan så kände jag verkligen inte igen mig själv, jag var nedstämd, bitter och väldigt lättirriterad. Men nu är det som en helt ny start på livet! Det är så himla skönt att få ha sitt egna space och att ha så nära till skolan/stan! Kan verkligen inte beskriva känslan ♥
 
Annars så händer det inte så mycket. Har tränat både igår & idag och det börjar verkligen kännas i kroppen nu! Älskar att ha så fina vänner att träna tillsammans med också, erica & kickan. Visst är det skönt att träna själv ibland, i sitt egna tempo men ingenting går upp mot att någon står och pushar en lite extra när man verkligen inte orkar mer. 
 
Ikväll mellan 18-22 så kommer vår säng också, äntligen ♥ 
Nu ska jag duscha, dammsuga & sedan laga lite mat - hade så bra allihopa! 

Haha

 2014-04-01    17:06:00   av:Jennyhellstrom

Jag som inte ens tycker att småländska är en dialekt! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!