Nyår!

 2016-12-31    08:12:47   av:Jennyhellstrom

Igår spenderade vi kvällen med Danne & Hanna! De kom hit, hade med sig kinamat & vi satt i timmar & pratade om allt mellan himmel & jord. En mysigt fin kväll med mycket fina människor! 💕 


Idag är det nyårsafton! Vi ska vara hemma i år med lite folk så det blir fullt upp nu under dagen med saker som skall fixas! Bland annat måste jag hem till mina föräldrar för att leta efter en klänning, vet inte vart alla har tagit vägen så hoppas att jag har lämnat dem där, annars blir det en panikfärd till A6! Hoppas alla får en fantastisk sista dag, på detta året! GOTT NYTT! 🍾 


Bild från förra året! 

Busy

 2016-12-29    22:26:49   av:Jennyhellstrom

Idag efter jobbet så följde Daniella med mig till veterinären med Lulle! Han har under en tid varit lös i magen så ville kolla upp vad det kan bero på eftersom foderbyte inte har hjälpt. Nu får vi dock vänta några dagar på att provsvaren skall komma tillbaka. Hoppas att vi får veta vad det är så snabbt som möjligt så min bebis slipper detta eländet :/ 


Efteråt åkte vi & plockade upp Matilda för att sedan bege oss till Ica maxi för att köpa med oss en blomma till Emelie. Hämtade sen upp Hanna & begav oss ut på landet! Vi spenderade kvällen hemma hos Emelie i hennes sjuuuuuukt vackra hus! Jag är så himla avundsjuk & längtar verkligen efter ett eget! Vi bakade scones & bara pratade i timmar :') Kvällen var helt underbar, hade så himla trevligt att jag inte riktigt ville att kvällen skulle ta slut men det är ju en dag imorgon också, med jobb, så nu är jag hemma & ska göra mig iordning för natten :) 


Finns ingen finare!

 2016-12-27    19:02:17   av:Jennyhellstrom

Skriv inläggstext 

Juldagen!

 2016-12-26    14:44:08   av:Jennyhellstrom

Igår kom farmor till oss & firade lite jul! Vid 15.00 åkte jag, Victor & Evelina in mot stan för att shoppa & jag kom hem med ett ps4 (ja, jag är lite nördig) & de andra kom hem med en ny laptop! 


Spenderade resten av kvällen med Victor & eve framför spel, pizza & bara allmänt chill hemma hos mig! Så mysigt :) 


Louie tycker det är skönt nu när allt julstök är över! 

Julafton

 2016-12-26    14:41:11   av:Jennyhellstrom

Julafton började hemma med julklappsöppning, lite frukost & sen göra sig iordning! Sen gick vi hem till min familj där det blev ännu mer klappar! Sen hem till Fredriks mamma med hans syster för att umgås lite snabbt & dela klappar, Fredrik stannade där & jag åkte hemåt för att göra mig iordning det sista innan jag gick hem till min familj igen för att äta julmat :) 


Vid 15.00 åkte vi hem till mormor där hela släkten på mammas sida var! Ännu mer god julmat, Kalle anka, julklappar, tomte osv. Vid 19.30 typ så åkte jag hem till Frsdriks mormor där hans släkt var. Jag rullade typ fram efter den här dagen, åt så himla mycket mat! 

Vid 21.00 åkte vi hem för att chilla i soffan framför Tomten är far till alla barnen - bästa!  En mycket bra dag men nu är det skönt att julen är över! 

Igår

 2016-12-24    23:57:56   av:Jennyhellstrom

Den 23e är alltid den bästa juldagen enligt mig. Familjen samlas alltid, klär granen, lyssnar på julmusik, äter julmat, ser på bingon & bara umgås! Igår blev det precis så! Det var en riktigt underbar kväll med väldigt mycket skratt :') lilla louie fick såklart följa med också! 

Vi bytte våra julklappar med Felix igår med eftersom han skulle jobba under julafton! Vi byter alltid julklappar på morgonen annars i vår lilla familj. 

Världens bästa barn!

 2016-12-23    00:09:42   av:Jennyhellstrom

Idag har det varit julavslutning i skolan & många av barnen som gick på jullov kom förbi med lite julklappar :') hur underbara är dem inte? Jag är så lyckligt lottad, jag har världens bästa jobb med världens finaste barn! 

Vi är redo! 💪🏼

 2016-12-23    00:06:40   av:Jennyhellstrom

Det har ekat tomt här på bloggen nu i 2 veckor, sorry! Men har inte gjort så himla mycket & jag har varit ännu sämre på att fotografera. Nu är i alla fall Fredrik hemma ännu en gång, yeyy! 


Vi har ätit god mat, fixat med granen, julklappsinslagning & en halv julfilm! Nu är vi redo för julafton, känner dock fortfarande ingen julstämning konstigt nog! 

Nu är dem här!

 2016-12-09    19:02:04   av:Jennyhellstrom



Torsdag

 2016-12-08    12:26:26   av:Jennyhellstrom

Sitter på jobbet & har lite rast just nu. Ville bara kika in här & säga hej! Hoppas alla får en fin torsdag! Själv är jag lite småseg, vi hade apt med jobbet igår så jag var här mellan 09.00-20.30. Vi lagade tre-rätters, åt, hade lite underhållning & tackade av vår biträdande rektor! 



En bild från igår på Martina & adelina, hoppas dem bjuder på den! :) 

Underbart

 2016-12-05    16:53:37   av:Jennyhellstrom

Nu har det varit en fullspäckad dag på jobbet, det avslutar vi med ett härligt danspass! 😃💪🏼

Mys

 2016-12-04    10:06:03   av:Jennyhellstrom

Hade en så himla mysig dag igår! Vi avslutade som sagt med kinamat på rummet & såg två julfilmer :') kan inte bli mycket mysigare än så!

Nu har jag precis varit ute på en promenad med hunden. Ska duscha lite snabbt, äta frukost & sen är det inte långt kvar tills bussen går hemåt... Haft en väldigt bra helg här uppe men det har gått alldeles för snabbt.. Som tur är så kommer Fredrik hem igen redan på fredag :)

Mysig förmiddag

 2016-12-03    16:49:53   av:Jennyhellstrom

Idag har vi varit en sväng i stan! Letade efter julklappar men insåg efter en stund att internetshopping är lite skönare ;D nu är det chill i sängen framför el classico, senare blir det att hämta kinamat & julfilm :')

Uppsala

 2016-12-03    12:03:18   av:Jennyhellstrom

Nu har jag varit här i över ett dygn & vi har hunnit med en hel del! Vi har varit & besökt domkyrkan - som i övrigt var väldigt häftig, sen har vi varit i ett köpcentrum - köpte dock inget utan strosade mest runt, sett två julfilmer & på kvällen var vi på middag hos Kristoffer & Johanna :)

Får se vad denna dagen har att erbjuda! Hoppas ni andra har en lika bra helg som jag har :)

Mot Uppsala!

 2016-12-02    09:39:25   av:Jennyhellstrom

Mamma var en ängel & skjutsade in mig till stan vid 05.20 idag! Kl 05.50 gick tåget mot Stockholm. Nu sitter jag på nästa tåg som skall ta mig till Uppsala :) ska spendera hela helgen tillsammans med Fredrik, ska bli kul!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!