Äntligen!

 2015-08-31    21:49:31   av:Jennyhellstrom

Ikväll skaffade jag äntligen gymkort igen! Denna gången blev det på tenton, som är ganska nära hem så blir smidigt & så tränar även Jessica & linnea där så man har lite sällskap ibland! Ikväll körde vi ett true-hit & ett corepass, kommer antagligen vara väldigt mör imorgon! 

Nu har jag duschat & ska slå mig ner i soffan framför film med min sambo <3 Godnatt folks! 

Bullbak & söndagsstek!

 2015-08-30    17:34:43   av:Jennyhellstrom

Nu har jag för första gången bakat mig lite bullar! De vart inte helt perfekta men mannen i huset är nöjd iaf! Kommer bli en sån riktig husmor! 


& Fredrik står just nu och fixar söndagsmiddagen, blir stek med potatis & sås :') vilken mysig & bra dag vi har haft! 

Hårdträning!

 2015-08-30    14:41:09   av:Jennyhellstrom


Idag började jag & Buster med en lång cykeltur, det är dags för hårdträning för hans del eftersom jaktsäsongen börjar närma sig! Nu är han helt slut & det innebär en lugn kväll för matte & husse ;) 


Djuren är ute på balkongen, så fint väder idag! Jag står & bakar bullar medan Fredrik rensar alla blåbär från igår :) 

30års firande!

 2015-08-30    12:47:16   av:Jennyhellstrom

Igår vid 17.00 träffades vi en massa tjejer från klassen vid Marta & co, vi var där efter stängning & det bjöds på bubbel, snacks & lite rabatter! Köpte med mig två nya tröjor hem så jag vart nöjd! Så himla roligt att träffa alla fina vänner igen, som jag har saknat dem! 

Efteråt gick vi till O'learys där vi käkade & bara umgicks :) blev dock en tidig kväll för min del men hade väldigt trevligt! 

Kickan fyllde ju 30år i somras så denna kvällen var för henne. Vi hade gått ihop med 100kr var så hon fick en litet kuvert med pengar så hon kunde shoppa vad hon ville :) hoppas du hade en bra dag, fina kickis! 

Plocka bär & ny bil!

 2015-08-29    14:20:49   av:Jennyhellstrom

I förmiddags spenderade jag & älsklingen några timmar i skogen med bärplockning! Blev både blåbär & lingon så nu kan vi göra lite sylt, paj & smoothies :) mysig förmiddag! 

& juste, vi har köpt oss en ny bil också! En Volvo V70 från -05, älskar den! 

hejdå jönköping

 2015-08-26    22:12:35   av:Jennyhellstrom
Jaha. Nu är sommaren slut. Nu har jag varit hemma i 2.5 månad och jag har vid flera tillfällen längtat hem till umeå men nu känns det rätt konstigt. Jag längtar efter att komma tillbaka i rutiner & vardagen tillsammans med min sambo & mina underbara vänner där uppe men jag har haft en så fantastisk sommar i Jönköping så känns lite sorgligt att det nu är slut. 
 
Jag har haft ett bra schema på jobbet, slutat runt 14 varje dag så man har haft massa tid & energi kvar under resterande dag. Jag har varit mycket med familjen & jag har försökt träffa flera vänner varje vecka så jag är väldigt nöjd med denna sommaren. Vädret i juli sög men annars har det varit väldigt fint :) 
 
Tack för denna sommaren Jönköping & alla människor ♥ nu ses vi till vintern igen, om ni saknar mig för mycket så vet ni vart jag finns ;) annars håller jag er uppdaterade via bloggen! 
 
sommaren 2015, thank u ♥ nu ser vi fram emot en bra höst! 

Idag!

 2015-08-25    16:37:00   av:Jennyhellstrom
 
Idag har jag & madeleine varit hemma på fika hos elin & lilla melwin! Han börjar bli så himla stor & fyller hela 1 år nästa månad. Nästa gång jag ser honom blir till jul så då springer han väl runt som en galning & växt en hel del :) ska jag vara helt ärlig så är melwin nog den sötaste bebisen jag någonsin träffat! 
 
visst passar jag med en liten bebis på armen? eller vad säger du fredrik? ;) 

Söndagsmiddag!

 2015-08-25    07:15:00   av:Jennyhellstrom

I söndags var det söndagsmiddag hemma hos min mormor i hakarp :) vilket fantasiskt väder vi har haft nu i augusti, kärlek! 
 
Evelina gjorde en fin frisyr på mig som vi hitta på instagram, behövde inspiration! 

Lördags!

 2015-08-24    08:15:00   av:Jennyhellstrom
 

I lördags var det dejt med daniella, timmy & såklart min fredrik! Vi grillade, spelade spel & hade en helt fantastisk sommarkväll! Nu träffar jag inte dessa underbara människor förrän vid jul, om de inte kommer & hälsar på oss i umeå (vilket jag verkligen hoppas!) love u guys ♥

Kräftfiske

 2015-08-22    10:45:50   av:Jennyhellstrom

Igår var det kräftfiske som stod på schemat! Dock blev det inte mer än ca 50st men vi hade trevligt ändå med fint umgänge, korvgrillning, varm choklad & annat som hör till! :) 

filmtips!

 2015-08-20    13:36:13   av:Jennyhellstrom
Rock of ages. Väldigt bra, rolig & helt sjuk film - måste ses, i alla fall om man gillar rockmusik :)

Mot Norrköping

 2015-08-19    17:58:07   av:Jennyhellstrom

Sitter på bussen på väg mot Norrköping, är framme om ca 1 h! Ska bli så roligt att få umgås med Fredrik i några dagar :) 

Uppdate; fick precis sms från sambon... suck..
/en tjej som inte är det minsta intresserad av sport.. 

Ta vara på varandra

 2015-08-19    09:38:53   av:Jennyhellstrom
Usch, jag har haft två hemska mardrömmar inatt. Först förlorade jag min pojkvän i ett streetkrig & sen min pappa i sjukdom. Fyfan vad hemskt det var & jag vill aldrig tvingas uppleva sån förlust på riktigt! 

Det som är nyttigt med fruktansvärda drömmar är att de är just bara drömmar & man får en chans att tala om för personenerna när man har vaknat, hur mycket de betyder för en. Man ska inte ta någon förgiven, helt plötsligt är de borta & då är det försent. 

Min familj, jag älskar er! Bättre syskon & föräldrar kan man inte ha! 

Sommar!

 2015-08-18    10:58:29   av:Jennyhellstrom

Jag & bustis ligger ute & njuter av sommarvärmen! Dock har det börjat blåsa en del nu sista dagarna.. I eftermiddag blir det kanske att träffa Elina en sväng :) 

Jag har köpt bussbiljett till Norrköping så imorgon åker jag till Fredrik & stannar där tills fredag <3 

2 år sedan.

 2015-08-17    19:51:51   av:Jennyhellstrom

Tänk att idag är det exakt två år sedan vi tog det stora klivet & flyttade upp till Norrland. För exakt två år sedan var jag så himla ledsen. Jag har tidigare alltid varit ganska feg, jag har gillat tryggheten & ogillat förändringar. Detta var en stor förändring i mitt liv. Jag fick sluta mitt jobb, flytta ifrån min familj, mina allra bästa vänner & staden som jag alltid levt i. Jag trodde aldrig för en chans i världen att jag skulle komma att älska Umeå! Nu ser jag förändringar som någonting spännande & allt detta har fått mig att utvecklas så mycket som person! 

Nu efter två år så räknar jag ner dagarna tills jag ska få åka upp till mitt kära Norrland igen! Jag är så glad för att jag vågade lämna allting, för kärleken. Tack Fredrik för att du drog med mig & för livet vi har tillsammans! Jag följer dig överallt <3 

Mitt råd till alla; var inte rädda för förändringar & var inte rädda för att flytta på er lite! 

Måndag!

 2015-08-17    19:43:28   av:Jennyhellstrom

Idag har jag & bustis varit tillsammans med Jenny & nalle :) vi har mest bara gått & gått, lite i kaxholmen & sen blev det runt munksjön i stan! Förhoppningsvis ska vi ses en sväng i helgen igen. Älskar att vara ledig!

Nu är vi hemma & ikväll ska jag bara slappa framför tv'n & sen läsa lite Harry Potter :') 

Bustis

 2015-08-16    22:15:12   av:Jennyhellstrom


Nu har Fredrik åkt till Norrköping igen, tänk att detta var äntligen sista gången vi behövde skiljas åt för denna sommaren. Varje söndag har vi behövt säga hejdå för en vecka ifrån varandra men nu är det slut på det! Han jobbar veckan ut & sen är han också ledig. Den 27e åker vi hem :) 

Jag får i alla fall ha bustis nu i veckan, kom precis in från en liten mysig kvällspromenad! Min fina hund. 

Kärlek!

 2015-08-16    19:58:07   av:Jennyhellstrom

Igår var det en jäkligt flumig & underbar kväll med min fina Jenny! Vi var hemma hos mig en stund, spelade spel & bara hängde. Sen tog vi bilen in mot stan där vi traskade runt hela natten, vi var nog överallt! 

En väldigt bra kväll som jag hoppas vi hinner ta en repris på innan jag åker hem mot Norrland igen! Min första bff, Jenny. Tänk att vi lyckats hitta tillbaka, vissa saker är helt enkelt meant to be :) <3 

Vid strax efter 01 så hämtade vi upp Fredrik & drog hemåt! Körde hem Jenny & sen fick jag somna tillsammans med min fina sambo! Denna kväll får 10/10! 

Se hit!

 2015-08-16    19:02:35   av:Jennyhellstrom

En uppdatering: min blogg har varit död i en vecka kan det se ut som, men faktum är att jag har bloggat från min telefon men av några anledning så har de ej kommit upp. Nu har jag i alla fall lagt upp allt igen så om ni scrollar ned så ser ni var som hänt i veckan (långt ifrån allt dock, bloggar bara om jag har tagit bilder)! 

Ha en fin söndag :) 

Sunday!

 2015-08-16    12:04:59   av:Jennyhellstrom

Idag blir det en mysig dag tillsammans med min Fredrik! Nu är vi i stugan hos mina föräldrar :) hoppas alla får en fin dag! 

GIRLSNIGHT!

 2015-08-15    12:54:00   av:Jennyhellstrom

Hade en väldigt trevlig kväll igår med mina fina vänner! Jag, Madeleine, Johanna, Elin & Emma var hemma hos Agnes. Vi grillade, tog igen missad tid & strax efter 23 så blev det taxi in till piren! 

Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner. Tänk att efter alla dessa år så sitter vi fortfarande här :') 

Semester!

 2015-08-14    14:48:47   av:Jennyhellstrom

Nu har jag semester! Arbetade mitt sista pass på hemtjänsten idag så nu är jag ledig i 2.5 vecka innan skolan drar igång igen :) hade en passande tshirt idag (köpt på Ullared!). Ikväll blir det träff med vännerna. 

Graaattis!

 2015-08-14    11:14:38   av:Jennyhellstrom

Idag fyller min fina vän Erica år! Hoppas du får en bra dag hjärtat, om 2 veckor så ses vi äntligen igen! Love u 

Zekis!

 2015-08-12    14:46:36   av:Jennyhellstrom

Haha, zeke vill också komma ut till matte när hon solar :') gulleplutten! 

Spontant!

 2015-08-10    19:44:07   av:Jennyhellstrom

När jag kom hem från Ullared igår så fick jag & Madeleine en spontanide att ses & gå runt munksjön! Man får passa på att vara med sina vänner så mycket som möjligt nu innan man åker till ume igen! 

Ullared!

 2015-08-10    17:41:32   av:Jennyhellstrom

Igår kom vi hem igen från vår lilla weekend! Vi kom fram till Ullared runt 09.30 i lördags & där förblev vi i några timmar! Jag hade inte tänkt köpa så himla mycket men var chockad över hur mycket fint de hade, speciellt med träningskläder, jackor & inredning! 

Med dessa två damer (de är syskon) så blev det mycket skratt & flum! Vi shoppade, åt god mat & efter några timmar i varuhuset så åkte vi till stugan som vi hyrt. Väldigt fin den också. Vi spelade våra nya spel som vi köpt under dagen & beställde hämtmat! 


Vaknade ganska tidigt dagen efter & efter att vi gjort oss iordning så åkte vi till gekås igen! Åt lite frukost där, shoppade lite till & sen blev det att gå i butikerna utanför. Det var väldigt spännande att försöka få in allting i bilen men efter mycket möblerande så gick det tillslut! Hade aldrig gått om vi var fler i bilen! 

Här att jag i två timmar, trångt & mysigt :) 

Tack för en fantastisk helg, Eleonore & Caroline! Detta gör vi om nästa sommar igen, hade helt fantastiskt roligt med er två! <3 

Mot ullaled!

 2015-08-08    07:55:03   av:Jennyhellstrom

Nu är jag, ille & Carro påväg mot ullaled för en liten mysig tjejweekend! Hasta la vista baaabes! 

En bra måndag!

 2015-08-04    15:34:23   av:Jennyhellstrom
Gårdagen vart riktigt lyckad! Jag & Jenny traskade runt i det fina vädret runt om i kaxholmen, tillsammans med hundarna. Sedan tog vi bilen till västersjön där hundarna fick bada, skönt för dem nu när det är så varmt ute! 

På vägen hem fick vi en spontanidé att stanna till i stan, sätta oss på bryggan & ta en fika :) satt där en stund innan det bar av till sommarstugan där hundarna fick leka av sig! 

Det var så himla roligt att då umgås med Jenny igen. Tänk att hon var min absoluta bästa vän i så många år & nu har vi inte umgåtts alls på så lång tid! Hoppas i alla fall att vi hinner ses fler gånger innan jag flyttar till Umeå igen! 

Jenny & hennes fina nalle, så söt när han är blöt ;)

:D <3

 2015-08-03    19:22:32   av:Jennyhellstrom

I väntan

 2015-08-03    15:13:27   av:Jennyhellstrom


Jag & bustis sitter & väntar på Jenny Lundh & hennes lilla hund :) Jenny är en gammal barndomsvän till mig så ska bli så roligt att umgås efter flera år! 

Är det möjligt?

 2015-08-02    22:24:41   av:Jennyhellstrom

Är det möjligt att ha starkare känslor för den här killen än vad jag redan har? Jag trodde inte det men jag överraskas fortfarande när jag själv märker att mina känslor ständigt stärks. 

Detta är mannen i mitt liv. Jag vill alltid stå vid hans sida & hoppas att jag alltid kommer ha honom vid min. Tänk att vi varit tillsammans i över 6.5år redan, hoppas för allt i världen att åren bara kommer fortsätta rulla på, tillsammans med dig <3 

Fårskinn!

 2015-08-02    22:15:37   av:Jennyhellstrom
Idag har jag, Fredrik, timmy & Daniella varit ute hos timmys mamma i drefseryd. Solen sken & hundarna fick följa med, en perfekt söndag :) Ute i drefseryd har de en liten gårdsbutik. Jag & Fredrik pratade redan förra året om att vi ville köpa ett äkta fårskinn av timmys mamma & idag slog vi till! Var svårt att välja färg & vilken "tjocklek" man ville ha men vi båda fastnade tillslut för "pricken". Den är vit med en liten svart prick på & riktigt tjock & fin ull, så underbar! 


I eftermiddag har jag annars tagit det lugnt, cyklat med buster & gjort vardagliga sysslor :) 

Stugan!

 2015-08-01    20:38:51   av:Jennyhellstrom


Stugan ikväll hos mamma & pappa tillsammans med Fredrik :) ätit riktig god mat & nu är det kubbturnering som gäller, tjejerna mot killarna & vi leder än så länge med 3-1! 

Äntligen!

 2015-08-01    14:01:25   av:Jennyhellstrom

Det tog bara flera veckor men nu äntligen tittar solen fram igen! Har dock en känsla i kroppen som säger att detta ej blir långvarigt så passar på att sitta i solen några timmar :') blir dock aldrig brun men man kan ju låtsas.. 

Till alla pojkvänner där ute!

 2015-08-01    11:57:17   av:Jennyhellstrom



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!