Ibland får man ställa upp..

 2013-04-28    16:22:01   av:Jennyhellstrom

Är på golfbanan just nu med Fredrik & hans pappa! kanske inte det roligaste jag vet men ibland får man ställa upp för varandra & göra saker som man kanske själv inte alltid tycker är så kul + kanske lyckas jag få mig lite färg i ansiktet nu när solen skiner på så bra! :)

Dåliga bilder!

 2013-04-27    21:35:00   av:Jennyhellstrom

Fredrik har nyss åkt in till stan för att gå på någon bilträffgrej med timmy, så nu sitter jag & Victor med de vuxna & spelar plump! har en riktigt mysig kväll faktiskt :) sen kommer min älskling hit inatt & sover bredvid mig (a)

 

Har på mig min nya tröja ifrån MQ, jätte skön & lite smått söt sådär! :)

bra på att läsa, dåliga på att kommentera.

 2013-04-27    16:29:33   av:Jennyhellstrom
Hejho! Fullt upp idag, började dagen med 7h jobb och sen direkt hem för att storstäda och fixa iordning för ikväll kommer fredrik, hans mamma och stefan hit :) kommer nog bli en riktigt fin kväll tror jag! Nu ska jag duscha och fixa mig lite, kommer kanske något mobilinlägg senare! 

Btw, ser att det är rätt många som tittar in här varje dag men ingen som kommenterar? Ni gör som ni vill men visst är det lite tråkigt när man aldrig får någon respons på det man skriver men folk tjatar hela tiden om att jag ska blogga? ;o aja. PUSS 
 

Äntligen är den min!

 2013-04-26    16:25:25   av:Jennyhellstrom

Fin dag!

 2013-04-26    16:19:00   av:Jennyhellstrom

Dagens!

 2013-04-26    12:09:57   av:Jennyhellstrom

nu drar jag emot stan med elina för att införskaffa mig lite nytt! sen efter idag så måste jag verkligen börja spara & sluta slösa pengar på massa ytliga saker, men efter idag (a)

Har på mig mitt nya linne ifrån Gina tricot idag, loveit!

väx upp, snälla.

 2013-04-26    11:13:18   av:Jennyhellstrom
Nu tjatas det ju om Justin bieber hit och dit, lite väl mycket kanske men nu när han har varit i Sverige precis så kan man förstå att han nämns ovanligt mycket liksom. Det jag inte förstår är alla jävla haters?! När någon lägger upp en video med honom eller en statusuppdatering så fylls den genast med massa hatkommentarer. Jag är inte justins största idol men tycker absolut att han gör bra musik & är väldigt duktig! 
 
Varför är det sånt hat emot honom? Det finns massor av band och artister som jag tycker rent ut sagt suger men inte sitter jag & lägger ner min tid på att berätta det för deras fans? Tycker någon att en viss artist är bra så är det väl kul för dem? Jag får inte direkt ut något av att sitta & förklara min åsikt och kräkas ut massa negativt! Jag kan bara komma att tänka på en enda sak som gör att folk känner sig tvugna att sprida negativa åsikter - avundsjuka. För visst är 98% av alla hatkommentarer ifrån killar? ;) & tror inte egentligen att det är justin dem hatar, utan det är fansen som irriterar dem. Dem tål inte att en kille har så många tjejer som beundrar honom och är helt sålda. Dem är avundsjuka för att en så ung kille har lyckats med mer på några år än vad dem kommer lyckas med i hela deras liv. 
 
Detta ska inte bli någon lång roman utan jag ville bara säga att jag är sjukt trött på dessa negativa typer ute på nätet. Sluta hata! 

& ärligt talat, vem blev inte irriterad på dem där tjejerna som grät i den där videon som lades upp häromdagen? 
Dem grät för att han inte stannade och hälsade på alla typ? idioti. 

FREDAAAG!

 2013-04-26    09:17:01   av:Jennyhellstrom
 
Nu är det fredag igen, äntligen! Klockan är bara strax efter 09 och jag har redan hunnit med att hålla ett spinningpass på gymmet, duschat, ätit frukost och betalat lite räkningar :) Nu ligger jag i sängen med min kissefis, ska se ett avsnitt av 'vampire diaries' innan jag gör mig iordning för att gå en sväng på stan med elina ♥
 
Igårkväll var fredrik här hos mig. Vi tog äntligen tag i det här med att ställa oss i bostadskö, så än så länge så är vi uppskrivna på 4 olika ställen, ska nog fixa med några fler i eftermiddag och även skriva upp oss på ställen i Umeå! Så det känns sjuuuukt bra faktiskt! sen vet jag att det kan ta år och dar innan man får tillfälle på en lägenhet genom att stå i kö men nu har vi skrivit upp oss i alla fall :) Så får vi hålla tummarna på att vi får något lägligt till hösten! 

hihi

 2013-04-25    12:22:41   av:Jennyhellstrom

Ganska skönt att vara ledig idag faktiskt :)

 2013-04-25    09:28:00   av:Jennyhellstrom

onsdag.

 2013-04-24    15:47:18   av:Jennyhellstrom
Onsdagar känns rätt meningslösa. En dag mitt i veckan, känns så långt till helgen.. I alla fall, om ca 1h så ska jag dra och jobba! känns så himla bra att ha något att göra om dagarna nu, även om det kan kännas piss att dra och jobba en kväll när de flesta andra är lediga. Men vet att det kommer vara värt det när lönen kommer :) 
 
Imorgon ska jag i alla fall in till stan en sväng med daniella. Då ska jag ta mig en extra titt på min väska och bestämma om den ska få följa med mig hem eller inte (a) haha, att en så liten sak som en väska kan göra en så glad? sick. 
 
får bli en bild ifrån i somras. såhär vill jag kunna gå runt nu, i bara linne & korta shorts. livet. 

Tack på förhand!

 2013-04-24    13:35:00   av:Jennyhellstrom
Satt nu & tittade runt lite på djurförsäkringar. Det är fy & skam att jag inte har försäkrat zeke än. Har haft sån himla tur att det inte har hänt honom något än! Men i alla fall, jag fastande för agrias kattförsäkring så tror jag ska köra på det. När jag var inne på deras hemsida så såg jag nere i ett hörn att det fanns ett galleri där folk lagt in bilder på sina djur och man kunde "gilla dem" genom att ge ett hjärta, så fanns det kategorier för 'mest gillade/flest hjärtan' så jag la upp en bild på min fina älskling :') så bara för skojskull - gå in lite snabbt & tryck på hjärtat längst upp när ni klickar upp hans bild! Tack! ♥
 
http://www.agria.se/katt/bildgalleriet#gly-date;1;Breed;042-MAC;NOTE-973EBS-0
 
Lade även upp en bild på lilla bustis, så gilla den med (a) 
http://www.agria.se/katt/bildgalleriet#gly-date;1;Breed;041-819;NOTE-973EBS-1

Gossis!

 2013-04-24    13:17:19   av:Jennyhellstrom
 
Ligger i sängen och myser med min fina kisse. Han ligger & sussar så sött på min mage, lite jobbigt dock för det är lite svårt att röra sig och skriva på datorn men åh så mysigt det är :') han har blivit så himla mammakär, ligger jämt och nanar kudde hos mig ♥ mattes älskling! så mysigt med katter med när dem ligger & spinner!

myser med min fis innan jobbet.

 2013-04-23    14:21:00   av:Jennyhellstrom
hoppas ni andra får en fin kväll! 

ren kärlek.

 2013-04-23    14:00:00   av:Jennyhellstrom
 
Gårdagen spenderade jag tillsammans med min svärmor, ille. Vi följde elin ner till jobbet i stan, sen strosade vi runt och fönstershoppade lite. På eftermiddagen gav vi oss an att baka lite cupcakes, riktigt goda blev dem! förstår inte varför man inte bakar oftare?! så fin är hon min svärmor, henne kan man vara sig själv med och prata om allt med ♥ jag har sån tur att jag fått en sån fin tillökning i min familj! 
 
När vi strosade runt i stan så blev jag även lite förälskad. Inne på accent då fann jag en Urban expression dakota bag ♥ så nära att köpa den men smålänningen i mig sa åt mig att vänta. 899:- kostade den, vet inte om det är värt att lägga så mycket pengar på en väska men samtidigt ska det vara ett riktigt bra märke som håller länge så vet inte.. Nu har jag dock inte kunnat tänka på något annat än den där himla väskan så tror jag ska bege mig in mot stan imorgon & köpa den :') 
för visst är den fin?! 
 
Finns även dessa fräscha färger, gillar den bruna & blå men tror ändå att jag ska ha den svarta! 
 

som en söndag ska spenderas!

 2013-04-23    12:10:00   av:Jennyhellstrom
I söndags slappade jag & fredrik i soffan med tänd brasa och film. Spenderade även en liten stund ute i solen. Sen åkte vi hem till mig för att packa ner alla sakerna vi köpt till lägenhet & så i en liten flyttkartong för att sedan åka ner och ställa det i stugan. Har samlat på oss lite mer än två flyttkartonger med grejer än så länge som bara står där nere & väntar :') 
 
På eftermiddagen så åkte jag in mot stan för att mötas upp utav fredrik igen och även timmy! Åkte till ica för att köpa lite saker till årets första grillning! Blev en riktigt trevlig kväll hemma hos danne faktiskt! God mat, roligt sällskap och sen avsluta kvällen inne med xbox. Senare på kvällen kom även dannes tjej hanna hem och då tvingade killarna oss att köra mot varandra i ett "pangpangspel" haha, mest för deras egen underhållning. Ingen av oss två visste riktigt vad vi gjorde men kul var det :) 
 

vilken helg!

 2013-04-23    10:54:00   av:Jennyhellstrom
I fredags var jag som sagt ute & åt med min finaste vän, lisa. Fanns inget stopp, munnarna gick i ett av diskussioner och händelser som vi var tvugna att dela med oss av! Det är dem vännerna man ska ta vara på, dem som det kanske går flera månader i mellan att man träffas men när man väl ses så är det som om man sågs igår ♥ i love u bejbo. 
 
I lördags åkte jag & fredrik till Gekås ullared! Begav oss från Jönköping runt 06.30, så mysigt att åka i väg någonstans tidigt tycker jag & ha med sig lite matsäck :') vi var framme lite efter kl 08 och det var mer folk än väntat! Trodde inte det skulle vara så mycket några dagar innan löning men ack så fel jag hade. Vi överlevde i alla fall dagen & fick med oss en himla massa bra köp! Det fick bli en del inför framtida lägenhet faktiskt, en mycket nöjd jenny! Unnade mig även en bondelid tröja ifrån MQ :) 
 
min fina man! 
 
När vi kom hem så var det bara att lämna av grejerna, hämta hunden och bege sig neråt mot sommarstugan. Trots att mamma & pappa tjatat om att det skulle vara så kallt att vara där nere så hade vi ändå planer på att spendera natten där :) Satt ute i solen en stund i trädgården, lekte med buster, såg på film, tände brasan och myste med världens finaste kille & lite chips (a) kan det bli bättre?! & det var inte alls kallt, så där slapp jag höra ifrån mamma sen "vad var det jag sa?" kändes bra! 
Jag älskar dig mer än vad du någonsin kan föreställa dig. Du är min soulmate, mitt liv, min kärlek. 
 
bild på vår fina vovve i stugan ifrån i vintras. Skönt att det äntligen närmar sig sommar! 

äter ute med favorittjejen!

 2013-04-19    20:34:00   av:Jennyhellstrom

har en väldans bra kväll med min efterlängtade tjej! hugger nu in på lite efterrätt, kan knappt bli bättre! :)

drömmer.

 2013-04-17    08:46:00   av:Jennyhellstrom
Sitter & drömmer mig in i lite fin inredning som jag vill ha när jag flyttar sen, tycker det är roligare än att surfa runt på kläder faktiskt. (vuxenpoäng?) Är verkligen sugen på att börja införskaffa mig lite fina saker. Ska kanske till ullared i helgen med mitt hjärta så kan förhoppningsvis hitta lite fint där :) I sommar ska jag & fredrik i alla fall börja leta lite efter lägenhet, åh, är så spänd & exalterad! 
 
Lamporna längst ner till vänster (happy lights) är ett måste för mig i alla fall, så fina! Synd dock att dem kostar lite men det är det ju värt :) 
 
Annars idag så händer inte mycket, ska börja jobba vid 15.00. Förhoppningsvis kommer mina kläder idag som jag beställde för några dagar sedan, som jag längtar efter lite nya clothes! Hoppas dem är lika snygga som på bild & att dem passar! Jag är så lat annars att jag inte orkar skicka tillbaka om jag blir lite sådär över det jag köpt men om inget av det passar nu så har jag väl inget annat val eftersom det gick på en del. 

Spännande!

 2013-04-16    12:40:00   av:Jennyhellstrom

Sitter i tatueringsstudion nu med Madeleine, spännande! börjar dock bli hungrig men har köpt med mig
en sallad som jag ska hugga in på om en stund :)

nervös.

 2013-04-15    17:24:00   av:Jennyhellstrom
 
Har jobbat hela dagen så nu ligger jag utslagen i sängen & väntar på mat (en fördel till att bo hemma fortf.) får se om man orkar släpa arslet bort till gymmet en sväng sen men det är tveksamt alltså.. I veckan blir det i alla fall mest bara jobb för min del. Imorgon ska jag dock med madeleine en sväng till stan när hon tatuerar sig, och på kvällen kommer fredrik till mig så morgondagen ser ut att bli toppen! :)) 
 
Sitter även nu & tittar runt lite på lägenheter i Umeå, usch vad jag är nervös för att vi inte ska hitta någon. Som tidigare nämnt så har vi fredriks farmor att bo hos tills vi hittar vårat eget men hur lång tid det tar är ju svårt att veta. Vill ju gärna hitta något så snabbt som möjligt men lär bli ett krig att hitta en som passar oss, med tanke på att vi kommer att söka boende i studenternas stad = inte lätt! En fördel vi har är i alla fall att vi är två och kommer behöva en 2a, de flesta andra studenter söker nog oftast en etta. Men vi får se! Inte ens säkert att det blir umeå i höst än så då kanske vi får slåss om boende här istället ;) 

Gör som alla andra..

 2013-04-15    17:15:38   av:Jennyhellstrom
& lägger upp lite tips på studentklänningar, eftersom jag vet att det är svårt & man vill hitta sig den där perfekta fina klänningen. Helst vill man ju också ha en som ingen annan har. Så det bästa är ju att beställa eftersom butikerna oftast inte har så mycket fina klänningar tycker jag (konstigt dock!) och så är chansen inte lika stor att klasskompisen har just samma ;) dessvärre så kan det vara svårt att få rätt storlek men på nelly.com där jag har tagit fram dessa klänningar så står det i alla fall lite till hjälp så att man ska få rätt storlek! 
 
som sagt så är alla ifrån nelly.com :)

fredagsunderhållning.

 2013-04-12    20:38:43   av:Jennyhellstrom
känner ni igen er på någon? själv känner jag nog igen mig i alla ;)

drömmer.

 2013-04-12    18:24:00   av:Jennyhellstrom
saknar min lilla fis. får äntligen träffa & sova bredvid honom imorgon ♥
 
Har ju som tidigare nämnt varit sjuk, så mycket händer inte i mitt liv. Tog mig trots allt till stan idag en timme för att titta efter kläderna på gina men som jag redan hade fattat så skulle dem inte finnas där så nu är dem beställda istället! & jag taggar så galet mycket till sommaren, då måste jag bara till bråvalla festival alltså! om jag inte får med mig några fler så ska jag & min lillebror i alla fall åka dit på fredagen för att se Green day & bullet for my valentine (BFMY var mitt favoritband i flera år och är fortfarande en av dem) så måste bara se dem! 
 
Några som ställer på att hänga med till norrköping i sommar & ser några av världens bästa artister eller? kostar bara 1695kr för tre dagar + typ 200kr för camping, inga pengar alls ju, det gör ju vissa av med på en utekväll liksom! ;o 
 
Tyckte att när jag väl passar på & slösar en massa pengar så kan man ju lika gärna lägga till 10kr och ge barnen i Bangladesh lite malariamedicin, känns rätt bra faktiskt, dagens goda gärning! Tycker alla ska göra detsamma, fanns andra saker som man kunde välja till också mer än just medicin men jag tyckte väl att det var viktigast! 

Åh vad sugen man är!

 2013-04-11    16:46:23   av:Jennyhellstrom

favoriter från gina tricot

 2013-04-11    13:25:00   av:Jennyhellstrom
Om jag känner mig frisk imorgon så ska jag nog försöka ta mig in mot stan för att besöka gina tricot och införskaffa mig dessa snyggingar! Dock så hänger ju alla småflickor där 24/7 så allt tar ju slut på 15sek och i Jönköping får dem inte alltid in allt snyggt som dem har på hemsidan men man kan ju hålla tummarna iaf :) handlar i vanliga fall aldrig där men nu hade dem faktiskt lyckats få in något som jag fick upp ögonen för! Annars får man väl i värsta fall beställa men blir så krångligt om det inte passar osv.. 
 
Aja, idag mår jag i alla fall bättre än igår, dock så är jag helt slut i kroppen efter att inte ha ätit något förutom lite isglass på 2dygn men jag lever iaf! Ska väl i alla fall spendera resten av dagen i sängen & kanske framför någon serie, får se. 

Ingen bra dag..

 2013-04-10    12:31:00   av:Jennyhellstrom

Igår efter jobbet så skulle jag sova hos Fredrik men eftersom Felix & Victor mått illa de senaste dagarna så vågade min lilla pojkvän knappt vara nära mig. Så det slutade med att han körde hem mig & så gick vi en promenad bara, men jag förstår honom samtidigt, inte kul att bli magsjuk men när vi bor ihop, då får han minsann dras med mig i vilket fall!

I alla fall, vem tror ni inte åker på & blir magsjuk idag? Jo, jag.. har spenderat hela förmiddagen inne på toaletten & i sängen :/
Så tråkigt att det blev så, mamma fyller ju år idag & ikväll var det tänkt att jag skulle träffa Lisa.. Hoppas ni andra mår bra iaf! 

 

haha, såhär bra går det när jag försöker tvätta! mattes buse :)

skärpning.

 2013-04-08    18:55:00   av:Jennyhellstrom
haha, fick bli en studentbild till nu när vi ändå är igång! 
 
Det är dåligt med uppdatering, i know, men skyller faktiskt på att jag jobbar & sliter. Visst, är ju inte så svårt att lägga in ett litet inlägg via mobilen & skriva vad man gör liksom men saken är ju att jag ej gör så mycket om jag inte jobbar, tränar, slappar eller är med fredrik, men vill ni läsa om det så sure! :) 
 
Nu ska jag i alla fall i väg till gymmet med victor & träna upp aaaaaset. 

studentens lyckliga dagar.

 2013-04-08    18:52:50   av:Jennyhellstrom
Tänk att det snart har gått ett helt år sedan en av världens roligaste dagar. Det är helt sinnes vad tiden springer iväg. Tagga hela veckan, köpa outfit, införskaffa alkohol, äta middag med klassen, klä flaket, champangefrukost, musik, glädje, lite sorg, vänner, familj, springa ut & vara crazy i 40sek framför massa folk, bli uppvaktad, presenter osvosv. vilken vecka, vilken dag ♥ tänker på alla ungdomar som ska ta studenten nu om 2månader, njut ordentligt sista tiden i skolan och kör 100% på dagen D! 
 
I år ska jag vara med & fira fredriks kusin, Joackim, när han tar studenten, ska bli så roligt! & om 2 år så är det mina bröders tur :) 

<3

 2013-04-07    16:42:54   av:Jennyhellstrom
I fredags efter jobbet så kom fredrik hem till mig så chillade vi lite under dagen, på kvällen så drog vi in & nanade hos honom. Igår jobbade jag till kl 15.30 och efter det så drog jag in till honom i stan igen, hyrde lite filmer & mös till det lite. Idag har vi varit en sväng i stadsparken med svärmor & buster, får passa på att vara ute nu medan solen skiner :) 
 
Härrom dagen fick jag hem papprena ifrån skatteåterbäringen också, cashing, massa pengar tillbaka - skönt :')
& det som jag var så glad över härrom dagen är att min fina lisa kom hem nu i helgen, äntligen! som jag har saknat min besti.
Så, nu vet ni det! 

Efter en heldag med arbete..

 2013-04-04    20:10:00   av:Jennyhellstrom

så får jag äntligen lägga mig & slappna av! min fina tjockisbebis ligger & gosar så gott på min mage :')
Är rätt seg så det blir dessvärre inga fler inlägg ikväll. Ha det mysigt allihopa!

Underbart!

 2013-04-03    11:16:00   av:Jennyhellstrom

Sitter ute i solen & steker med min lillebror Victor & Charlie! detta kallar jag riktig vår & jag njuter varje sekund :)

Charlie ser lite tjurig ut och det ser ut som om han ger mig fingret, haha! 

vill ha.

 2013-04-03    10:35:53   av:Jennyhellstrom
det blir mycket kläder i bloggen nu känner jag men jag vill i alla fall ha färgglada jeans, tycker det är sjukt snyggt faktiskt, i alla fall på ett par snygga ben! Jag ska nog träna lite till innan jag införskaffar mig ett par ;) snyggt & lite roligare till sommaren (somrarna brukar ju inte vara så soliga så kommer säkert få gå runt i jeans). Dock om jag köper ett par så blir det nog mer åt ljusfärgade, är inte riktigt för det här med skrikiga kläder. 

så snyggt!

 2013-04-03    09:50:39   av:Jennyhellstrom
Jag har verkligen börjat tycka att dessa volangtoppar är så sjukt snygga, i alla dess färger! 
har ju själv en i mörkblått (dåliga bilder dock) och jag älskar den! Snygg både till fest & vardags. 
i sommar tror jag verkligen att alla kommer springa runt i dessa, även jag kommer nog ha köpt några fler ;)

LYCKLIG!!!!!

 2013-04-03    09:33:46   av:Jennyhellstrom
bild i repris, whatever. skulle ni få en nytagen direkt från sängen live så skulle ni dö :)
 
Är i alla fall väääääärldens lyckligaste tjej idag, hihi men varför jag är det får ni reda på om några dagar (a) I alla fall, idag ska jag chilla, steka i solen lite kanske och sen vid 17.00 börjar jag arbeta, najs! 

Motivation.

 2013-04-02    18:19:00   av:Jennyhellstrom
efter dessa motivationsbilder så drar jag mig nu mot gymmet, tycker ni gott kan göra detsamma ;) 

Bra dag!

 2013-04-02    17:16:19   av:Jennyhellstrom
Fastän jag gick upp strax efter 06 i morse och har arbetat i 8h så är jag fortfarande full av energi! Jag är lite tvärtemot alla andra, de flesta blir sega av att hålla på med aktiviteter under dagarna men jag blir seg om jag bara ligger stilla. Så nu har jag gjort mig lite mat & tänkte strax dra in på ett 'bodystep-pass' på gymmet :) 
 
Att arbeta idag gick förövrigt väldigt bra, ska även lära mig/jobba imorgon & på torsdag, sen får vi se hur mycket det blir framöver! Annars händer det inte så mycket i mitt liv, har kollat mycket på programmet 'Ullared' (är sjukt underhållande) och igår tjatade elin om att jag skulle följa med henne till Ullared idag men skulle ju jobba så det gick inte, men i alla fall - nu efter allt det så har jag blivit sjukt sugen på att åka, så förhoppningsvis så drar jag & älsklingen ner dit om några veckor. Även om det är lite småtidigt så blir det nog att köpa lite saker till framtida lägenhet & så, dags att samla på sig lite känner jag. Tiden går fort & helt plötsligt står vi där, redo att ta steget i att flytta hemifrån. (OMG!) 
 

L.O.V.E

 2013-04-02    17:09:50   av:Jennyhellstrom

Mys!

 2013-04-01    16:34:00   av:Jennyhellstrom

Sitter ute på verandan i bankeryd med mina killar, Fredrik & bustis :') har till & med fått lite röd färg idag, haha!
Ska steka lite till & prata om livet, sen blir det att se film innan jag åker hem ikväll för jag ska upp tidigt imorgon för att jobba!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!