haha!

 2014-01-29    11:29:00   av:Jennyhellstrom
 
 
Haha, tycker att denna är lite rolig dock så föredrar jag ändå katter alla dagar i veckan framför en hund ;)

Äntligen!

 2014-01-28    17:13:00   av:Jennyhellstrom
 
Efter alla dessa olika moment som vi har haft i utbildningen om massa teorier & blabla så ska vi äntligen ha någonting roligt! Först tyckte jag att det lät lite sådär men nu med eftertanke så tycker jag att det ska bli väldigt intressant och roligt! Vi ska lära oss ca 50fåglar & 12st fågelläten! :D Jag har alltid varit så dålig på fåglar faktiskt så denna tentan ser jag fram emot, dock är den inte förrän i slutet av mars typ och innan det är det typ 100 andra tråkiga saker vi måste göra :( 

så myyyysig!

 2014-01-28    16:51:00   av:Jennyhellstrom
 
Ett filmtips till alla som älskar disneyfilmer, se 'frozen' ! Jag & fredrik såg den igår och den var så bra och så himlans mysig! 

Godmorgon!

 2014-01-27    08:43:48   av:Jennyhellstrom
 
I'm back! Hur har eran helg varit? 
Min har varit ganska seg faktiskt. Det har mest blivit att både jag & fredrik har pluggat men det känns ändå inte som att jag har kommit någonstans, men jaja! Nu är det en ny vecka med nya möjligheter så nu tar vi nya tag! :D 
 
Just nu sitter jag i skolan & väntar på att några klasskamrater ska komma, vi ska hjälpas åt att plugga lite inför seminariet imorgon! Sedan kl 12.00 så kommer fredrik & hämtar mig, då ska vi åka och kika på en sak och sedan åka hem! 

Tar nog en liten bloggpaus.

 2014-01-23    21:47:06   av:Jennyhellstrom
Okej, ärligt talat nu då. Jag är så himlans nedstämd & ledsen just nu, så det får bli en liten bloggpaus för min del. 
Grejen är att igår hittade jag & fredrik en bostadsrätt som var till salu, vi ringde mäklaren och berättade att vi var intresserade. Till vår stora förvåning så fick vi komma på en privatvisning tillsammans med mäklaren redan samma dag. Vi älskade lägenheten och frågade vad säljaren ville ha för den för att den skulle slippa gå till den riktiga visningen & vi skulle få den på en gång. 
 
Säljaren gav oss ett bud som vi absolut inte kunde tacka nej till. Mäklaren ringde oss senare på kvällen & ville att vi skulle komma in & skriva på papper. Herregud, det här är ju bara för bra för att vara sant, tänkte vi! & ja, självklart var det de också.. 

Efter en stund ringer mäklaren tillbaka & säger att säljaren har köpt ett hus och det är besiktning imorgon (alltså idag) & vill då vänta med att skriva på några papper tills huset är kollat. Så idag, torsdag kl 20.00 skulle lägenheten bli vår. Om det inte skulle vara någon annan som skulle försöka tränga sig in i budgivning. Vi har gått på helspänn hela dagen och varit nervösa över att mäklaren ska ringa & säga att någon har budat.. nu ikväll, 3h innan vi ska in och skriva på pappern så ringer det och han säger att det är någon som har budat.. 
 
Så det som inte fick hända, hände. Det blev en budgivning. Igår var lägenheten i princip vår för 450 000:- och idag steg den upp till 570 000 och då gav vi oss. fy fan säger jag bara. Jag förstår både mäklaren och speciellt säljaren, självklart vill de ha så mycket pengar som möjligt men det känns som att någon har pissat på oss. 

Hade besiktningen på hans hus varit igår istället så hade vi ägt en lägenhet nu. Men istället står vi här nu utan någonting. På ruta ett igen. usch vad jag börjar bli less. Visst, ska väl inte vara så himla nere för detta, det var antagligen inte meningen att vi skulle ha den lägenheten men vi har väntat länge nu och för första gången på ett halvår så var det så himla nära. Men som vi märkte igår så kan det gå fort. Vi kan få en lägenhet på en dag om vi har tur och vi kan få vänta flera år. Det är det som jag hatar mest med allt - att inte veta någonting om hur framtiden ser ut. 
 
Så nu tar jag en bloggpaus. Har inte mycket att skriva om och känner mig inte på alltför bra humör så jag återkommer om några dagar :) Hoppas ni får en riktigt fin helg, jag ska bara plugga & umgås med min fina kille ♥
 
Tur att jag har dig älskling. 

nervös!

 2014-01-23    08:17:59   av:Jennyhellstrom
 
Det är en otroligt speciell dag, är så himlans nervös & spänd. Det kan gå exakt hur som helst. usch. 
Får se om jag berättar ikväll, beror på hur det har gått! 
 
Hoppas ni andra får en riktigt härlig dag! Själv så sitter jag i skolan just nu, första lektionen börjar om 1.5h! PUSS  

Tisdag!

 2014-01-21    20:52:18   av:Jennyhellstrom
Idag har jag haft eget arbete så har varit hemma från skolan idag, skönt! Dock när det är sådana dagar så betyder inte det att man är ledig utan jag har fått sitta i princip hela dagen & skriva ett arbete som jag tänkte få klart ikväll och kunna skicka in!
 
Det är idag den 21/1 2014 och vi står fortfarande utan lägenhet. Det verkar ju helt omöjligt att lyckas få en lägenhet i den här staden alltså? Vi har ändå ett väldigt brett kontaktnät ute nu men ingenting som nappar än men vi håller tummarna. Kanske att vi ska ha lite tur snart! ♥ hoppas hoppas! 
 
En fet diss går till mitt hår just nu, usch vad jag blir ledsen varje gång jag ser mig i spegeln nu om dagarna. Det är så livlöst och tråkigt. Eftersom det är så kallt också & vi har hund så blir det att man slänger på sig en mössa flera gånger om dagen så det kanske är en bidragande faktor.. aja, får försöka fixa till & bry mig om mitt hår oftare! 
 
Dagens bild får bli på bullen ♥
tre olika årstider! 

En fin vinterdag hos oss!

 2014-01-19    17:54:07   av:Jennyhellstrom
Vår fina bustis! 
Här bor vi! 
Favoritstället för alla rådjur, ekorrar & fåglar! 
 
Idag har vi -20 grader här hemma, dock tycker jag inte att det känns så kallt. Det är en annan slags kyla nere i Jönköping, det blåser inte på samma sätt här osv. Vi har i alla fall en glad hund, han älskar kylan & snön! Tur att någon är nöjd! ;) 
 
Annars händer det inte så mycket idag. Vi har sett en del på SOA, fredrik har pluggat, jag har klippt farmor & sedan ska vi nog även färga hennes hår. Så det har varit en skön dag, får förhoppningsvis med fredrik på att spela lite spel senare ikväll om jag har tur (a) Jag har verkligen njutit utav den här lediga helgen, imorgon sätter allvaret igång igen då termin 2 drar igen & en ny kurs - barnet & omvärlden! :) 

Lördag!

 2014-01-18    11:39:36   av:Jennyhellstrom
 
Godmorgon allihopa! 
Jag hade jättetrevligt igår hos min fina klasskompis! Vi tittade på pll & ravenswood och avslutade sedan kvällen med att dansa lite till kinect xbox :)
 
Just nu sitter jag & fredrik och tittar på SOA och om en halvtimme så ska vi ta oss in till stan en sväng och kika runt lite! Hoppas ni alla får en fin lördag och njuter ordentligt! PUSS 

Lugn fredag!

 2014-01-17    09:41:45   av:Jennyhellstrom
Tänkte ta en egopicc men då kom hunden & ville ha uppmärksamhet som vanligt! 
 
Idag ska jag bara sitta & skriva klart min paper som ska vara inlämnad innan kl 17.00, ska även skicka in min gruppreflektion och sen är den här kursen avslutad, skönt! 
 
Annars blir det en lugn dag. Jag ska till Jessica en sväng ikväll & ha lite filmmys & spela lite spel tror jag! 
Imorgon ska jag & fredrik en sväng till stan och sen blir det nog att mysa hela kvällen framför SOA, men vi får se! 

Ha en trevlig fredag alla mina vänner! & till min klass - ta det lugnt på tentafesten ikväll! ;)

Sons of anarchy

 2014-01-15    17:59:40   av:Jennyhellstrom
 
Nu när vi har -17grader här hemma så är det ganska mysigt att hålla sig inne & se film/serie. Så nu har jag & fredrik börjat se på 'sons of anarchy' och jisses vad bra den är! Ingen av oss vill sluta titta! Har varit sugen på att börja se denna serie länge nu efter att båda mina bröder har sett den & min mamma har nog sett serien två gånger! 
 
Så ni som har mycket fritid eller vill ha någonting att se på dessa kalla och mörka kvällar så rekommenderar jag (& fredrik) er att se på 'sons of anarchy', ni kommer inte att ångra er :) 

Nu har rådjuren börjat komma!

 2014-01-15    15:49:18   av:Jennyhellstrom
Fredriks farmor brukar mata rådjuren varje år när snön har kommit & det brukar minst sagt bli några stycken. 
Nu har de börjat titta fram lite smått och än så länge har vi sett 5st. Kan kort & gott sagt bli en mycket intressant vinter när man varje dag ska gå ut med en jakthund, förbi rådjurens matställe! Inte det mest ultimata kanske men vi är ju bara inneboende så det är bara att finna sig i det ;) 
 
Så här såg det ut när vi var uppe i Umeå för 3.5år sedan! 
Detta är bara några meter ifrån vårt hus & bara några av alla rådjur! 

Måste ha!

 2014-01-14    09:03:28   av:Jennyhellstrom
Såg på madeleine's blogg att det har kommit in massa fina toppar på bikbok & jag bara måste ha dem! ser ni hur fina de är? Har aldrig riktigt tyckt om bikbok men dessa plagg måste jag bara få tag på! & ryggsäcken är perfekt nu när man går i skolan, då kan man inte ha en vanlig handväska! 
 

Ett inlägg till mina nära & kära.

 2014-01-13    15:50:00   av:Jennyhellstrom
Eftersom det blir mycket skriverier om vad jag gör om dagarna mest & då mycket om fredrik så tänkte jag nu tillägna detta inlägg till många andra fina människor i mitt liv. Några som står mig väldigt nära & några som har stått mig väldigt nära & som jag fortfarande bryr mig om & saknar. Jag tänker på er här uppe, er alla ♥
 

Kärlek.

 2014-01-13    15:38:00   av:Jennyhellstrom
 
Ibland kan man inte låta bli att tänka, "är detta för bra för att vara sant?". Tänk att jag fann mitt livs kärlek när jag var 14 år gammal (15 när vi blev tillsammans). Låter inte det helt sjukt i era öron? När folk bli tillsammans i den åldern så tänker man alltid "åh, de är så nykära nu och tror att de kommer hålla ihop hela livet, vänta några månader bara." men kan ni tänka er, här sitter vi nu - 5år & 2 månader senare och starkare än någonsin. 
 
Ibland skrämmer den tanken mig, kan man verkligen hålla ihop hela livet när man blir tillsammans vid 15 års ålder? & då säger jag - självklart! Det som det handlar främst om tror jag, är att man ha tillit, kommunikation, respekt och att man nog ändå ska vara ganska lika. I alla fall när det kommer till mig & fredrik. Det hade varit en stor utmaning för oss om vi hade helt olika åsikter, mål och intressen. Men vi har nog legat på ett ganska jämnt plan hela vägen tror jag. 
Det som är det svåra i den åldern är ju att man förändras något så fruktansvärt. Vi var ju egentligen bara barn när vi fann varandra, vad visste vi egentligen om ett riktigt förhållande och riktig kärlek? Inte mycket, men gud så mycket vi har lärt av varandra. 
& jag säger inte allt hela vårt förhållande har gått som en rak linje uppåt, vi har haft våra ups and downs men sådant måste man nog egentligen ha tror jag, lite motgångar för att sedan kunna växa & lära, bli starkare tillsammans osv. 

För många blir det nog svårare & svårare med åren, man tappar gnistan, intresset och man låter allt annat i livet ta över & egentiden för sin käraste försvinner. För oss, eller i alla fall för min del så har det nog blivit tvärtom. Jag ser fortfarande på fredrik med en beundran i blicken & är fortfarande som helt nykär. En sån himla mäktig känsla. För mig är kärleken det viktigaste av allt - kärleken till fredrik, vänner & familjen. Allting annat spelar egentligen ingen roll om man inte har kärlek, så för mig har det alltid varit en självklarhet att lägga mycket fokus på min sambo. Jag uppvaktar honom ofta, talar om för honom hur jag känner för honom, försöker hitta på saker tillsammans etc. 
 
Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med detta inlägget mer än att jag tycker att det är lite tråkigt att folk inte tror på ungdomsförälskelser. Jag har nog själv varit väldigt skeptisk till det tidigare men jag & fredrik är nog ett ganska bra bevis på att man kan få det att funka även fast tonåren & allt sånt innebär många förändringar osv. Nu ska jag inte snacka alltför mycket heller, för 5 år är egentligen ingenting gentemot 20-50 år men dessa 5 år har inneburit så himla många förändringar och stadier som vi har tagit oss igenom & nu står vi här och känner oss lyckligare och tryggare än någonsin, och det bevisar någonting. Punkt slut. ♥
 
Detta är mannen jag vill spendera mitt liv med. Mannen jag vill gifta mig med. 
Mannen jag vill resa & upptäcka världen med. Mannen till mina barn. Min fina Fredrik :)

söndag, lathetens dag.

 2014-01-12    18:56:58   av:Jennyhellstrom
Idag har jag inte gjort många knopp kan jag tala om. Jag har för det mesta bara ätit, kollat på film, studerat & varit ute med hunden. Men tycker att man får ha sådana här dagar ibland, speciellt nu när en riktigt stressig vecka drar igång! På onsdag har vi seminarium, torsdag har vi tenta & på fredag så skall min paper senast vara inlämnad! 
 
Idag har det varit ca 1/2m snö! Detta är nog det värsta jag har varit med om i hela mitt liv - att det har kommit så här mycket snö på så kort tid! Jag vet inte hur många gånger vi har fått skotta här hemma bara nu under 1dygn, och ändå har en kille varit här & plogat åt oss 2 gånger också! 
 
Anyway, nu när det har kommit en himla massa snö & antagligen kommer den stanna i ca 100år så nu har jag nästan bestämt mig för att införskaffa mig ett gymkort! Jag hoppas på att kickan vill börja med mig också, & kanske även erica? Skulle vara så roligt att ha någon/några att träna tillsammans med, motivera varandra! I sådana fall blir det på IKSU, det ligger precis vid Universitetet, har jättemånga pass om dagen, stort gym & även simhall! Men blir nog i februari & jag är så taggad! 
 
Nu ska jag & min hubbe se på film :) söndagsmyyyys ♥ bästa som finns! 
 

haha!

 2014-01-11    16:48:35   av:Jennyhellstrom
 
 
Haha! Idag köpte vi ett par skor till Buster. Nu när det börjar bli så kallt & man ska gå längre promenader så är vi rädda för att han ska bränna sönder sina små tassar, så idag fick han sig ett par skor han med! Dock var han ganska ovan = en rolig stund för oss andra! :)

Vinterland!

 2014-01-11    14:56:00   av:Jennyhellstrom
 Så här ser det ut hemma hos oss just nu, ca 4dm snö & -13 grader & någonting säger mig att detta är bara början.. 

Så idag har jag & fredrik varit en sväng i stan. Jag införskaffade mig ett par ordentliga vinterskor & en ny mössa
(glömde min förra hos elina hemma i jkpg) blev ganska mycket fattigare men väl investerade pengar! 
 
Nu blir det nog bara att stanna inomhus & ta det lugnt. Studera lite & sedan mysa framför film ♥
Btw, filmen igår var så himlans bra! så synd bara att sista delen inte kommer förrän i december..

Biomyyys.

 2014-01-10    18:46:22   av:Jennyhellstrom
 
Det var varit en väldigt lugn & skön dag. Har varit på en föreläsning i morse och sen har jag bara umgåts med älsklingen ♥
vi har spelat spel & myst hela eftermiddagen. Om 45min ska vi åka in till staden för att avsluta kvällen med biomys! 
 
Hade bra! 

stor kille!

 2014-01-09    20:22:57   av:Jennyhellstrom
favorit i repris! 
 
Right now - Jag sitter & pluggar lite medan fredrik glor på film, avis! 

Tomorrow - Inte vilken dag som helst, min fina sambo fyller 21 år! Dock får jag ej köpa någon födelsedagspresent till honom (Han tyckte att jag köpte en för dyr julklapp så nu blir han sur om jag köper en present också...) och jag som älskar att skämma bort honom & ge han fina saker :( men jag har fått lov att bjuda prinsen på bio i alla fall! Så imorgon ska vi se Hobbit 2 i 3D och vi ska sitta i sådana där plusstolar så hoppas på en riktigt härlig bio-upplevelse :) 

mitt liv.

 2014-01-08    20:56:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag är så himla glad idag. Jag har klarat av en hel termin på universitetet och jag tänker minsann skryta lite nu för det är man värd ibland! Jag har klarat av allting så här långt, alla j*klar tentor, redovisning, uppgifter osv. Jag trodde allvarligt talat att jag skulle stapla mig fram men det har gått väldigt bra! Sen skall jag inte ljuga, det har varit en del blod, svett och definitivt många tårar men i slutändan har jag fått mitt G/VG (vi kan aldrig få MVG - det finns typ inte i vår utbildning) och det har varit värt allt! 
 
Sen får jag ju inte glömma att mycket är tack vare mina fina klasskamrater. Speciellt tack till kickan, jessica & erica. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan dem?! ♥ & min stöttande sambo med såklart! 
Sen tror jag det gör väldigt mycket att vi faktiskt bor ute i skogen & inneboende hos någon, vi har inte så himla mycket annat att göra än att plugga - värre när man bodde hemma, då gjorde man allting annat än att studera! 
 
& sen lite annat som har varit bra idag - en jätte rolig "lektion" i skolan idag i form utav rollspel där vi var en grupp på 4 personer. 1 skulle agera lärare och de 3 andra skulle vara bråkiga elever, konflikthantering alltså! & snart får jag mina pengar från csn. Jag har världens finaste pojkvän. Jag ska börja ta tag i träningen. Så nu är jag känns allt riktigt bra faktiskt! Bara en lägenhet som fattas men har en god magkänsla angående det så får se om det dyker upp något snart! 

Dock tar väl glädjen snart slut med tanke på att jag ska skriva klart min paperuppgift, ha ett seminarium och en tenta på en och samma vecka! Men nu ska jag plugga lite & sedan mysa med min fina kille ♥ 
 

sista kvällen hemma!

 2014-01-05    17:33:00   av:Jennyhellstrom
Yes, som ni ser på bilden ovan så ska jag nu ha en myskväll med min ena lillabror framför massa harry potter! Igår såg vi hemligheternas kammare & ikväll blir det en fortsättning på några utav de resterande filmerna :) finns typ ingenting bättre än lite kvalitetstid med familjen ♥

Felix & Ebba har åkt hem till henne nu så har redan varit tvungen att säga hejdå till dem, nu träffas vi inte förrän i febuari/mars någon gång. usch :( saknar dem redan! tur att datorn & telefonerna finns! 
 
Imorgon beger jag & fredrik oss upp mot Umeå igen, runt kl 8 på morgonen åker vi. Lika jobbigt varje gång att behöva lämna Jönköping, det blir så känslosamt även fast man vet att vi kommer prata varje dag, vi är fortfarande i samma land (även fast det inte känns så) och jag missar inte något speciellt här hemma - allt fortsätter som vanligt. Tiden kommer förhoppningsvis gå ganska snabbt också så snart ses vi igen! 
Jag har i alla fall hunnit träffa alla som jag velat. Det har varit två väldigt intensiva veckor men otroligt bra ♥

Jag & mamma !

 2014-01-04    12:53:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag & min favoritmänniska ♥ finns ingen så bra som hon! 
Bilden är från igår när vi var på middag hos Fredriks mamma! 

Godmorgon!

 2014-01-04    12:51:01   av:Jennyhellstrom
Godmorgon! 

Jag har varit urkass med bloggen nu under "lovet" men har allvarligt talat inte haft en enda lugn stund sedan vi kom ner hit till Jönköping så jag har varken hunnit eller haft någon lust. Jag kan lite kort och gott i alla fall säga att jag har det jätte bra! Jag har haft en bra jul, firade nyår med fina vänner & pojkvän och allt blev jätte lyckat, varit en heldag med min elina, ullared, många mysiga stunder hemma med la familia osvosv. 
 
Imorgon är sista dagen här hemma, åker alltså till Umeå på måndagmorgon igen. Så på tisdag ska det väl bli bra uppdatering igen antagligen :) Nu ska jag fortsätta att plugga för imorgon ska min paper vara inlämnad! PUSS 
Bild från nyårsafton! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!