Dag 21

 2013-12-31    10:08:22   av:Jennyhellstrom
Armani code till killar // Flora by gucci till tjejer 

Dag 20

 2013-12-31    10:04:33   av:Jennyhellstrom
Daniella & Elina ♥
 
Jag har så många fina vänner men ärligt talat så har jag för tillfället inte så himla många nära vänner, det har blivit ganska annorlunda nu när man har flyttat 100mil hemifrån & så. Daniella & Elina är vänner som jag har haft väldigt länge, som betyder otroligt mycket för mig och som jag saknar varje dag. Detta är två vänner som jag vet att jag kommer hålla ihop med genom hela livet. De är mina närmsta vänner. Mina bästa vänner. 

Söndagshäng!

 2013-12-29    23:53:00   av:Jennyhellstrom
 
Kl 06.30 i morse bar det av mot Gekås tillsammans med victor, felix, ebba & evelina! Var framme 2h senare och knappt inget folk alls, så himla skönt! Lite fynd blev det såklart och dagens bästa och kanske mest onödiga pryl är nog min harry potterbox (alla 8 filmer) för ca 200kr - som taget! Hade i alla fall en riktigt rolig och mysig dag tillsammans med min lilla familj :) 
 
Imorgon blir det stan en snabbis för att inhandla lite inför nyår, annars slappa (plugga?!) och sedan jobba på kvällen! 
God natt alla mina fina läsare ♥

Dag 19

 2013-12-27    22:07:15   av:Jennyhellstrom
Att jag ska vara med fredrik & joackim är ingen nyhet, det är spikat redan sen förra nyår, haha. Men vi ska faktiskt vara hos daniella & timmy, där ska ett till par vara och så joackims flickvän så vi blir ett gäng. Det är de som jag vet just nu, sen om det kommer mer folk eller vad som händer under kvällens gång återstår att se men tror jag kommer få en riktigt fin kväll i år också :) 

Lever fint.

 2013-12-26    18:49:26   av:Jennyhellstrom
jag & baby på julafton! 
 
Jag hade en jätte bra julafton! orkar dock inte gå in så detaljerat på vad jag gjorde men jag fick massor utav fina julklappar och fick träffa många nära & kära! 
 
Idag har jag i alla fall varit en sväng på mellandagsrean på a6 tillsammans med victor. Vi var där redan när det öppnade för att komma åt alla godsaker först och slippa trängas med massa folk men måste säga att jag faktiskt blev ganska besviken. Det var inte så mycket rea, i vissa butiker var det ingenting alls och det som det var nedsatt pris på var ingenting som någon ville ha typ. Så jag köpte mig faktiskt en tröja till ordinarie pris (som vanligt!) haha, men men så kan det gå! De kanske får upp mer imorgon, inte vet jag men förra året fyndade vi massa parfymer & grejer men i år - neeeee. 
 
Imorgon blir det till att plugga hela förmiddagen & sen jobba på kvällen faktiskt. Blir även arbete hela lördagen, cashen måste in liksom - fattig student, hallå! 
 
Måste säga att det faktiskt känns konstigt att inte ha fredrik bredvid mig nu på nätterna. Har blivit så van vid att alltid somna i hans famn och vakna upp bredvid honom, nu sover jag i en stor säng helt ensam :( men det är väl bra att vara ifrån varandra lite också, får verkligen känna på att sakna honom lite igen (a) 

Dag 6 - dagens outfit & Kalle!

 2013-12-24    15:35:01   av:Jennyhellstrom

Dagens outfit är väldigt simpel! en ny vinröd & underbar tröja som jag fick av Kent & Åsa i julklapp, älskar den! & då svarta jeans & mckinleysockar! 


Nu är det Kalle hos mormor som gäller! Ska vara här några timmar & sedan bär det av till Fredrik en sväng :) 

Mina bröder sitter bänkade framför kalle anka! 

God jul!

 2013-12-24    10:22:03   av:Jennyhellstrom

Dag 18

 2013-12-23    22:30:00   av:Jennyhellstrom

Dag 17.

 2013-12-23    19:28:23   av:Jennyhellstrom
En till kissekatt & en lägenhet, ge mig! 

Dålig bild.

 2013-12-23    19:26:46   av:Jennyhellstrom
Så här ser det ut hos oss just nu! dålig bild dock. Fler klappar ska under granen (a) 
 
Vad gör ni för någonting? Jag & mamma sitter och glor på katter på nätet! Vi har för en liten stund sedan klätt granen, förberett maten, slått in klappar, städat osvosv. Nu är vi redo för god julmat & uppe-sittakväll :) Hoppas ni får en riktigt fin kväll & julaftonsmorgon, så hörs vi imorgon! ♥

Dag 16

 2013-12-23    16:40:38   av:Jennyhellstrom
Finns väl inte så hemskt mycket att skriva här faktiskt mer än att jag började blogga för att jag tyckte att det verkade väldigt roligt. Kom ihåg att Lisa visade mig några bloggare och så läste jag min kompis, Hanna bymans blogg väldigt mycket och tyckte att det verkade vara väldigt roligt, så det var väl så det hela började - inspiration helt enkelt!  Efter ett tag märkte jag att det faktiskt var en del som läste och ville att jag skulle fortsätta blogga, så så har det blivit :) 

Dag 15

 2013-12-23    16:32:14   av:Jennyhellstrom
Senast jag var utomlands var sommaren 2012 - Grekland med min babe. 

Dag 14 (nu är det bråttom)

 2013-12-23    16:27:44   av:Jennyhellstrom
 
Min familj består av mamma, pappa, två bröder & två katter. Kan göra en liten kort presentation av mina fina medlemmar ;*

Felix - För de som inte känner felix så kan man kanske föreställa sig en fåfäng, modemedveten & kaxig kille. Men när man lär känna honom så inser nog alla att han har ett hjärta av guld. Han har charm & en stor dosa humor! På fritiden så gillar han att sitta framför datorn, umgås med flickvän & vänner, se på film och träna! Han läser dessutom byggprogrammet på gymnasiet så en vacker dag så ska han få bygga mitt hus! (a)
 
Victor - min andra storhjärtade bror, som dessutom är tvilling med felix (tvåäggstvilling, så inte alls lika!). Han är nog den roligaste människan som jag vet, är det någon som skulle kunna bli en duktig komiker så är det han! Han läser el- och energiprogrammet på gymnasiet och på fritiden så tränar han mycket, umgås med kompisar & sin evelina, lyssnar på håkan hellström och bastar. Med victor kan jag prata om allting, jag litar på honom till 110% och vi har alltid så roligt ihop! 
 
Jag älskar mina bröder något så fruktansvärt mycket. Vi har väl inte alltid haft så himla bra kontakt men de senaste åren så har vi syskon fått en så himla fin och speciell relation. Dessa två är det så himla tufft att behöva vara utan när jag är i umeå. 

Mamma - min fina mamma. Vart ska jag börja? Världens vackraste människa. Hon är ängeln själv men när hon är på dåligt humör så ska man passa sig! Hon ställer alltid upp, lyssnar, ger goda råd, hjälper, lagar världens godaste mat, duktig i heminredning så jag är besviken på att hon ej satsade på det som yrke, generös & ödmjuk. 
 
Pappa - min speciella pappa. Det finns nog ingen i hela världen som är som honom. Alla som träffat honom vet vad jag talar om, det finns ingen som är så härlig och lätt att handskas med som min pappa tony! Han ser inte ner på någon människa och har den finaste själ som finns. 
 
& så får vi inte glömma pälsbollare - Zeke & Charlie! 
Zeke är min katt. Han är en 3.5år gammal maine coon. Han kan vara lite skygg av sig men när han känner sig trygg med någon (som han gör med mig exempelvis) så är han världens bästa katt. Han springer efter en hela tiden, pratar mycket, myser och är allmänt konstig som de flesta katter! 
Charlie är familjens älsta katt, nu hela 6 år gammal, vart har tiden tagit vägen? Han är som en liten gubbe. Sedan zeke kom in i familjen så har charlie blivit lite bitter men vi älskar honom ändå, vår röda lilla plutt. 

Vilken bra helg jag har haft!

 2013-12-22    23:55:24   av:Jennyhellstrom
Nu har jag varit hemma i två dygn & allt känns helt underbart! ♥ så mysigt att komma hem & bli halvt ihjälkramad av familjen! 
Igår så åkte jag en sväng till A6 med mina bröder, de skulle köpa lite julklappar & vad passar inte bättre då än att systern följer med som smakråd? :) Sedan blev det att åka hem, städa lite, slå in lite klappar, julpynta & sen kl 18 så åkte jag till hemtjänsten & jobbade några timmar faktiskt! Efteråt så gick jag hem, åt lite sen kvällsmat & såg på tv med mor & far :) 
 
Idag har jag varit ännu en sväng i stan, fast denna gången som smakråd och hjälp åt mig lilla mamma :) När vi sedan kom hem så blev det till att städa lite till och sen göra knäck tillsammans med victor & evelina och umgås lite med dem (a) åh vad jag längtar till julafton nu! Mer ikväll har jag inte gjort så mycket, småpysslat lite & sådär! 
 
Bilder från knäckbaket ikväll! 
 
Kan inte förstå att der redan är fjärde advent!?
 
Våra knäck som vi kämpade med men som dock blev lite väl hårda & brända! 
 
Kunde inte hålla mig från att ge evelina hennes julklapp (A) 
 
Jag är så glad för att båda mina bröder har hittat sådana fantastiska flickvänner, det värmer mitt lilla systrahjärta :)

On our way home!

 2013-12-20    14:18:00   av:Jennyhellstrom


Nu är vi äntligen på väg hemåt! Bilen är packad till max & vi har precis åkt förbi Höga kusten-bron så vi är på G men har i alla fall minst 8h kvar tills vi är hemma! 

dåligt med internet

 2013-12-18    14:32:25   av:Jennyhellstrom
Det är dåligt med bloggandet nu men det är för att vi inte har så mycket kvar på vårat internet för denna månaden så får se hur mycket vi har kvar imorgon, kanske kommer lite inlägg då isf men nu vet ni iaf varför det är så tyst här inne på bloggen :)

Jag ska strax hoppa in i duschen & göra mig iordning, plugga lite & sedan ska vi in till stan för att fira lilla Tove som fyller 4år! 
2 dagar kvar till jag kommer hem till Jönköping ♥ Ha en fin kväll allihopa!
Du är den bästa jag vet. 

Åh. Mitt hjärta smälter!

 2013-12-18    12:04:00   av:Jennyhellstrom
 

Dag 13.

 2013-12-16    09:52:11   av:Jennyhellstrom
min lilla zekisplutt. om några dagar så ligger jag & gosar med honom igen ♥
tänk vad ens kärlek till sitt djur kan vara stor, det är helt sinnes!

Dag 12.

 2013-12-16    09:43:45   av:Jennyhellstrom

Tips!

 2013-12-16    09:28:46   av:Jennyhellstrom
I helgen när mamma & pappa var i Göteborg så var de inne i en butik som heter Chilli och mamma totalt älskade den så jag har kollat upp den på nätet och jag kan bara säga att jag känner precis som min lilla mor! Det finns massor med snygga inredningsgrejer & möbler där och om jag har tid så ska jag försöka dra med mig mamma till Norrköping någon dag i vinter för det ligger en sådan butik där :) 
 
Det är så himlans bra priser också! Kan vara ett tips på den som vill ha lite nytt till sin lägenhet eller varför inte en julklapp? 
 
 
 

3e advent.

 2013-12-15    21:54:56   av:Jennyhellstrom
Hej allihopa everybody! 
Jag har inte så värst mycket att skriva faktiskt, det händer inte så speciellt mycket här uppe i Norrland för tillfället. Vi hade middag här igår med släkten & det var trevligt, bjöds på supergod smörgåstårta & grejer. Efteråt så blev det att se på lite julfilm & så, 'the santa clause' fick det bli! & idag har vi mest suttit hemma faktiskt eftersom fredrik måste plugga till tentan imorgon & jag har läst lite litteratur & slappat. 
 
Men nu börjar vi närma oss hemresa så i veckan blir det att börja småfixa lite! Imorgon ska vi ta in granen & baka lite pepparkakor har vi planerat. Kommer nog få in en hel del pluggande också eftersom fredrik har redovisning på torsdag & jag har seminarie på fredag men annars så ska vi göra saker som - städa ur bilen (vi ska ha med oss en klasskompis till fredrik & då måste vi fixa bilen så att han ser någorlunda okej ut iaf), städa rummet, tvätta, packa & duscha hunden mm. så det blir fullt upp de kommande dagarna & det gillar vi för då går tiden fort! Om exakt 5 dagar så är jag nästan framme vid den här tiden :)
 
 
Min soulmate. Det är ett under att han ej har tröttnat på mig än men snart får vi komma ifrån
varandra ett tag & då hoppas jag minsann att han saknar mig lite! ♥

Dag 11.

 2013-12-15    17:47:26   av:Jennyhellstrom
 
♦ Höjder är min stora rädsla! 
♦ Spindlar & ormar (no shit?)
♦ Att förlora någon jag älskar - familj, vänner & fredrik. 
♦ En stor rädsla är ifall jag ej skulle kunna få barn i framtiden. 
♦ Bränder
 
 Jag är inte kaxig när jag är i luften kan jag tala om!

Dag 10

 2013-12-14    15:24:00   av:Jennyhellstrom
 
måste måste måste börja träna igen - beach 2014 / måste börja ta hand bättre om mitt hår & fixa det oftare, 
nu ser man ut lite som en svinstia var & varannan dag / längtar tills den dagen då jag kan ha mysdag med en vän igen. 

Dag 9

 2013-12-14    15:21:00   av:Jennyhellstrom
Bild från nyårsafton förra året. & jag längtar så tills årets nyår för den ser ut att bli helt awesome! 

I'm so jealous of my parents, I'll never have a kid as cool as theirs

 2013-12-13    15:27:04   av:Jennyhellstrom
åh. om en vecka får jag krama om dessa guldhjärtan ♥
 
Idag har vi haft ett seminarium i skolan - alltså, avslutat tema 1 av 3 i denna kursen, great! Herregud vad tiden i skolan springer iväg egentligen, har läst 3 1/2 kurs redan! I alla fall, ikväll ska vi antingen till Tina, Göran & barnen men får se lite för det verkade som att de var lite sjuka men annars så blir det en lugn kväll hemma framför lite film & sånt. 
Imorgon blir det i alla fall kanske att gå på julmarknad, jag & hunden eftersom fredrik måste plugga till tenta som är på måndag. Vid kl 17 så ska vi ha middag här hemma då Göran med familj kommer & Erik med familj så det blir lite släktkalas helt enkelt! :) 
 
Jag är så avundsjuk på mina föräldrar just nu. I somras när pappa fyllde år så gav vi barn honom & mamma biljetter till Magnus Uggla show + en trerätters middag. Så nu är de nere i Göteborg, har nyss checkat in på hotell och ska om några timmar se min ungdomsidol! Vilken lyx! Imorgon ska de antagligen gå på liseberg & nordstan. Är så avundsjuk men de förtjänar verkligen denna helgen, de är guld värda ♥ kan inte förstå att jag får träffa dem om en vecka, efter 3 månaders saknad & längtan. 

Dag 8. (jag börjar komma ikapp!)

 2013-12-12    15:40:53   av:Jennyhellstrom
 
♥ Mest av allt just nu så längtar jag tills den 20e då vi ska åka hem till Jönköping. Jag tänker på det hela tiden & vi räknar ner dagarna tills vi får träffa våra familjer, sova i en riktig säng, krama människor som jag älskar, ta en ordentlig & lång dusch, fira julafton & nyår osv.
♥ Jag längtar tills jag & Fredrik får en egen lägenhet. Ingen kommer vara gladare än jag den dagen eller det året. 
♥ Jag längtar tills utbildningen är avklarad & jag får en riktig anställning på en skola. 
 
Finns många saker som jag längtar till men dessa är de som snurrar i mitt huvud hela tiden just nu. 
 
Jag & min älskling, små tonåringar. Här hade vi ingen som helst aning om att vi om några år
skulle bosätta oss i Umeå. 

haha, roligt man kan ha.

 2013-12-11    17:08:06   av:Jennyhellstrom

Dag 7.

 2013-12-11    17:02:07   av:Jennyhellstrom
 
Jag har hoppat över dag 6 - dagens outfit, i know men har bara gått hemma hela dagen & sett allmänt grisig ut så vi får ta det imorgon eller på fredag :) Kunde inte heller välja just en speciell serie som jag blivit beroende av så jag valde två! Dock så måste jag väl ändå säga att jag är lite smått beroende av alla jag följer men dessa är de bästa! 
 
1. Pretty little liars. Här är jag så beroende att jag till & med går in flera gånger om dagen på en pretty little liars-blogg och kollar uppdatering om nya teorier osv. Detta är en serie som är så himla spännande & samtidigt har så många obesvarade frågor så tycker det är intressant att läsa om folks olika teorier om vissa saker som händer i serien & vem som ligger bakom vissa saker :) Detta är en serie som jag rekommenderar alla att se, kille som tjej, gammal som ung, alla älskar pretty little liars!
 
2. Awkward. Detta är min feel-good serie, i alla fall förr i tiden. Då såg jag bara några avsnitt för att det var så himla roligt och bra men nu tycker jag även att de har fått så himla bra handling och lite spänning så nu längtar jag verkligen till nya avsnitt! 

You've got to live it while you can, we only get one life.

 2013-12-11    16:56:00   av:Jennyhellstrom
 

Min älskling ska sluta snusa!

 2013-12-11    11:56:00   av:Jennyhellstrom
Fredrik hade för ett tag sedan 3st tentor på en vecka och han trodde ej att han skulle klara alla så han lovade mig att om han mot all förmodan skulle klara alla så skulle han sluta snusa! & nu kom han hem och berättade för mig att han har klarat alla 3! Jag är så himla glad, både för hans skull och för min eftersom jag har tjatat & velat att han ska sluta i ca 4 år nu! 
 
Graaaattis älskling, du är grym ♥ 

Dag 5.

 2013-12-11    10:54:00   av:Jennyhellstrom
 

Laugh 'n' A 1/2 - D-A-D (Har växt upp med den här låten. Får mig alltid på så bra humör)


Just the way you are - Bruno Mars (alla hans låtar är småfavoriter!) 

As long as you love me - Justin Bieber (bättre på spotify)
 
Simple man - Shinedown (bättre version på spotify)
 
Swallow (until you're gone) - Takida 
 
 
Jag tyckte allvarligt talat att denna var jätte svår. Har nog ingen riktig riktig favoritlåt tror jag inte så detta tog tid. men
här är några som jag tycker om väldigt väldigt mycket & som ni märker så är jag inne i en "lugna låtar" period just nu :)

I kväll ska vi se!

 2013-12-10    18:29:00   av:Jennyhellstrom
 
Börjar få en sån julkänsla nu! På knappt 2 veckor så har jag & fredrik sett; a christmas carol, ett päron till farsa firar jul, santa buddies, beethovens juläventyr, julfilm med shreak & ikväll blir det som sagt 'the flight before christmas'! 
Har ni börjat se på lite julfilmer? isf, har ni några filmtips? :)

Bilder från idag.

 2013-12-10    16:07:00   av:Jennyhellstrom
Buster blev helt galen idag när vi skulle ut & försöka göra en snögubbe (dock gick det inte så bra).
Vi har verkligen fått oss en hund som älskar vintern! 
Fredrik drog ihop en "tävling" om vem som träffar mitten först, 2-0 till mig! 
 

Köpa julklapp till sina djur?

 2013-12-10    12:17:00   av:Jennyhellstrom
Vad tycker ni om att köpa julklappar till sina djur? Jag vet inte riktigt varför men jag gör alltid det! De är liksom också familjemedlemmar & jag får lite dåligt samvete när alla öppnar sina klappar & där sitter zeke & tittar på! Jag vet att djuren inte bryr sig men det gör mig gott av att köpa i alla fall en liten klapp till dem (a) även om det bara är någon liten godis eller leksak!

Brukar ni köpa klappar till era husdjur? 
 
Här är min lilla hubbe i sin säng som han fick i julklapp förra året, lite liten kanske! 

9 december!

 2013-12-09    20:30:00   av:Jennyhellstrom
Nu har jag endast 5 skoldagar kvar eftersom vi har lite självstudiedagar också och sen packar vi väskan & beger mig hemåt :') Men åh vad jag kommer sakna mina fina tjejer i klassen, jag trivs något så fruktansvärt mycket tillsammans med dem men "jullovet" kommer nog gå riktigt fort så det ska nog gå bra! Har i alla fall massa saker att se fram emot, jag & victor har pratat om att julbacka med felix & deras fruntimmen ♥ & sen dra en dag till Ullared och ha massa mysdagar! Usch vad jag saknar mina småbröder.. 

Här uppe börjar det i alla fall bli riktigt kallt! Ett riktigt vinterland och runt 5-10 minus varje dag så inget annat än vinterjacka, mössa & vantar gäller! Dock måste jag åka & införskaffa mig ett par riktiga skor nu när man bor här uppe. Har ju hört rykten om att det brukar vara 30- och flera meter hög snö så det gäller att vara förberedd på det värsta! 

Nu börjar det likna något, 9 luckor öppnade och om 11 till så sitter vi i bilen på väg hem ♥

Julklappstips!

 2013-12-08    10:49:00   av:Jennyhellstrom
 
Goda yankee candle's går alltid hem & de brinner länge! / Ett etagefat för frukt, kakor & godis - stilrent & praktiskt 
/ En kapselmaskin som passar alla, allt från kaffe, latte & choklad mm. / Någon tavla med fint budskap 
/ En digital fotoram / Digital fotoram med väckarklocka, radio & väderstation / Fina & populära salt&pepparkvarnar! 
 
 

Bitch, i'm famous!

 2013-12-07    22:24:53   av:Jennyhellstrom
 
Har märkt att min blogg har blivit ganska stor på senaste tiden & nu är man kändis lite i hela världen, omg! 
 
 
 
Inte alla som kan säga att de har blivit uppmärksammade av självaste Obama! 

Dag 4.

 2013-12-07    20:49:00   av:Jennyhellstrom
 
 
♦ En dröm har alltid varit & kommer nog alltid vara att få åka till Walt Disney World i Florida! 
♦ Man kan nog helt enkelt säga att ett ställe jag skulle vilja besöka är USA eftersom 4/5 ställen jag har valt ut ligger 
där - Florida, New York, Las Vegas & Hawaii. 
♦ Thailand är mitt nästa resmål, det har jag & älsklingen bestämt för länge sedan :) Är trött på Europa, vill till det tropiska!

Dag 3

 2013-12-07    20:22:28   av:Jennyhellstrom
 
Min väckarklocka ringde runt kl 08 i morse men låg och drog mig en ganska bra stund faktiskt. Vi kom äntligen upp ur sängen och tog oss lite frukost, gjorde oss iordning, gick en promenad med hunden & åkte sedan in mot staden. Vi började på Strömpilen heter det, ett litet köpcenter med lite butiker även utanför där vi köpte lite julklappar. Sedan blev det vidare till city där jag även handlade en liten klapp till min kära far & så köpte vi en födelsedagspresent till Tove som fyller 4 år den 18/12. Vi tog oss lite käk på donken (standard att göra det varje gång man shoppar, haha) och vidare till Ersboda där vi införskaffade oss sista julklappen! Så nu är vi så gott som klara i princip, i alla fall jag! 
 
När vi kom hem så har vi slagit in alla klappar, ätit lite middag & sett en film. Nu blir det nog att se en film till tror jag och sen nana kudde :) Btw, vi var inne en sväng på Åhléns idag och då hittade vi någonting som verkligen chockade mig - en bajspysselbok! haha, låter det inte sjukt? aldrig i hela livet att jag skulle få för mig att ge en sån till mitt barn eller någon annans barn heller för den delen. En hel pysselbok med bara massa bajsbilder & klistermärker, herregud. Man kan verkligen tjäna pengar på allt tydligen! haha fatta vad pinsamt att ge fram den till kassörskan om man tänkt köpa den! 
 
haha alltså allvarligt! skulle ni kunna ge ert barn en sådan här bok? kan det vara bra på ngt sätt? 

Mina!

 2013-12-07    09:24:00   av:Jennyhellstrom
Så här sitter mina fina killar just nu, vi har en riktig knähund! 

Idag ska vi öppna lucka 7 i vår chokladkalender - jisses vad tiden rullar iväg! Om mindre än 2 veckor är vi hemma ♥ om någon timme ska vi dra oss in mot staden för att gå på julmarknad & sen julhandla i stan, lördagsmys! 

fredagsmyyyys

 2013-12-06    22:16:04   av:Jennyhellstrom

Hoppas ni andra har en lika bra fredag som jag har! 

Dag 2.

 2013-12-06    18:47:00   av:Jennyhellstrom
 
Gillar: 
♥ När man hittar sitt nya favoritplagg som man bara måste ha & den finns både i sin storlek & inte är alltför dyr! 
♥ När solen börjar titta fram & det börjar bli varmare efter att ha varit vinter i 6 månader. våren rockar! 
♥ Julaftonsmorgon. Då är det mys med familjen, öppna klappar, umgås & sedan äta god mat innan man åker till mormor! 
♥ Gekås Ullared! Heaven on earth, haha. 
♥ Myskvällar hemma med människor jag tycker om. 
♥ Känslan efter ett riktigt bra träningspass. 
♥ Katter! De kan verkligen få mig så lugn på något sätt & så är de så mysigt sociala. Alla hem borde ha en katt! 
♥ Att få fina sms från någon man tycker om! Eller bara få ett litet sms från någon man saknar & ej pratat med på länge. 
♥ Att gå på bio! (märks det att jag är en riktig mysmänniska?) 
♥ Jag älskar känslan när man pluggat 
i flera dagar/veckor & sedan får lämna in sitt arbete eller får G på sin tenta!

Ogillar: 
♦ När folk som röker inte respekterar andra & tänder sig en cigg precis bredvid en. 
♦ När man hyr en film som fått massa bra kritik & så visar det sig att den var urkass! Var kritikerna fulla eller? 
♦ Människor som behandlar djur illa. 
♦ När man beställer något & sen visar det sig att det inte alls ser ut som på bilderna eller kläderna är halvt trasiga. 
♦ Folk som går på/över vägen i mörkret utan reflex (no surprise?)
♦ När någon smsar, jag svarar tillbaka & sen dröjer det timmar/dagar innan han/hon svarar tillbaka. 

♦ Att det är hela 100mil hem.. 
♦ När en serie jag har följt i evigheter tar slut! 
♦ När folk som jag tycker om är ledsna. 
♦ När det är kallt & snöstorm ute när man väntar på bussen - som då alltid är sen. 

Dag 1 !

 2013-12-06    14:29:00   av:Jennyhellstrom
  
♦ Jag har bott i Jönköping hela mitt liv, världens bästa stad men är nu bosatt i Umeå de närmsta åren.
♦ Jag är äldst av 3 syskon. 
♦ Jag läser till grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem på Umeå Universitet (3års studier)
♦ Jag har en egen katt som heter Zeke som just nu bor i Jönköping hos mina föräldrar tills jag hittat en egen lägenhet. 
♦ Jag har mindre än 4 månader kvar på min prövotid på körkortet, woop woop! 
♦ Just idag så har jag & min sambo varit tillsammans i 61månader. holyshit! 
♦ Jag är en crazy-cat-lady! 
♦ Jag har bloggat i ca 4-5 år men tog bort min tidigare blogg & började om, så mitt arkiv sträcker sig lite mer än 3 år tillbaka. 
♦ Jag är nog väldigt blyg kring nya människor & hatar att stå inför folksamlingar och prata (speciellt hålla redovisning i klass) 
♦ Jag är en serienörd, följer nog 9st bara just nu (som inte har uppehåll, annars är det nog runt 15)
♦ Jag älskar barn, finns inget underbarare! Dock blir jag lika irriterad som andra när de skriker på bussar & i butiker. 
♦ Jag varken röker, snusar eller dricker kaffe - aldrig gjort & kommer heller aldrig göra. Jag håller mig till varm choklad & drogfri :)
♦ Jag tänker aldrig mer följa idol & kvällens final visar på varför! 

Julklappstips!

 2013-12-06    13:19:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag skulle bli överlycklig över några fina nagellack, speciellt ifrån o.p.i / alla tjejer borde ha en tangle teezer / en tjej kan aldrig få för många söta toppar / Jag själv skulle nog vilja ha alla body butter som finns, de luktar så gott
/ en seriebox - alla borde se 'pretty little liars' den är helt klart bäst! 

Tradition!

 2013-12-06    10:42:00   av:Jennyhellstrom
 
Nu kör vi igen! Jag har lite bloggtorka och det har ju blivit lite utav en tradition med att skriva en sån här lista 
varje december. haha. & jag ska försöka hinna svara på allt före jul! Dock har jag några dagar att ta igen men det blir
nog inga konstigheter! & jag utmanar alla andra som har blogg till att skriva denna också, good luck! 
Madeleine, Lisa, Therese, Erica, Emelie m.fl? :) 

Boyce Avenue

 2013-12-05    18:08:00   av:Jennyhellstrom
 
What makes you beautiful 
 
 It will rain
 
Breakeven (Falling to pieces)
 
We can't stop
 
Here without you 
 
Without you 

Favoriten just nu. De gör covers på andra artisters låtar och tycker ärligt talat att dessa ofta är bättre 
än orginalet! Perfekta att lyssna på under en mysig kväll & man kan aldrig låta bli att sjunga med (a) 
Alla låtar han gör sjungs med sån himla känsla! 

Julklappstips till honom!

 2013-12-04    19:15:55   av:Jennyhellstrom
 
 
Någon t-shirt eller annat klädesplagg / en snygg mössa som värmer nu i dessa kalla tider / alla vill ju lukta gott så ett parfympaket kan aldrig slå fel, speciellt inte när du får välja doften / en seriebox nu som man kan se på mörka kvällar / gratisbio uppskattas av alla / även om inte många andra ser ens underkläder så känner man sig alltid så snygg med ett par fräscha undisar / en armklocka / checkar är alltid kul, då får man spendera mycket tid ihop / en egendesignad nyckelring kan man göra - enkelt är gott! 
 
 

4 december!

 2013-12-04    13:45:13   av:Jennyhellstrom
Idag var sista dagen på praktiken. usch, lite sorgligt faktiskt men förhoppningsvis återkommer jag dit i framtiden fast som vikarie! Vi får se! Jätte roligt har jag haft i alla fall & jag har lärt mig så otroligt mycket! 
 
& jag vart lite irriterad när jag läste på facebook igår om vissa saker så därför det blev ett sådant konstigt inlägg igår. Jag ska inte skriva inlägg när jag är upprörd för då formulerar jag mig så otroligt dåligt, så det inlägget är nu borta - för er som undrar! :)
 
Idag ska jag bara slappa, se på film och städa lite osv. Tänkte göra lite julklappstips till bloggen & lite andra roligare inlägg med smått & gott och inte bara ett massa tjat om vad jag gör för "spännande" saker i vardagen ;) 
 
Min fina chokladkalender, tradition! 4 december redan. 16dagar kvar tills vi åker hem. ♥

Använd reflex!

 2013-12-03    19:05:00   av:Jennyhellstrom
Någonting som jag har tänkt många gånger på och som jag ett flertal gånger har irriterat mig på är folk som inte använder reflex! Jag tror nog att nästan alla människor med körkort har reflex för alla vet hur irriterande det är när man kör bil i mörkret och helt plötsligt så dyker det upp en människa eller två framför bilen. Hur irriterande är det inte med alla övergångsställen när alla människor tror att bara för att de står vid ett övergångsställe så kan man gå rakt ut över vägen i förtroende till att alla bilister ska se dig? Det är inte så himlans enkelt när det är bäcksvart ute och du inte har reflex på dig! 
 
Så snälla alla ni fina människor som läser, gå & köp er en reflex och använd den väl! Det räcker med en liten, det behöver inte vara en stor ful väst! Det underlättar för alla som kör och det räddar liv. Bor man på landet med lite lampor så måste man utrusta sig ordentligt. Är vi ute och går med hunden så har både han, jag och fredrik en väst på oss! 
 
 
& en annan upplysning! Inte någonting som jag direkt stör mig på men det kan vara bra att använda bälte i bussen! Jag själv har väl varit lite sådär med att använda det flitigt men efter att min lillebror fick en böter på 1500:- för att han åkte utan bälte i ca 3km sträcka så åker jag nu aldrig längre utan! Dock tycker jag att det är helt sjukt att de kan ge sådana böter när de inte ens har bälte på alla bussar och ibland när busschaffören tar in fullt med folk så att de får stå upp och trängas i bussen - gäller inte bälteslagen då? I sådana lägen så borde han som kör få böter. Så är det i alla fall i en vanlig personbil, har man passagerare i bilen utan bälte och dessa personer är under 18 så får chaffören böter. Har för mig att det är så i alla fall? 

Det är de små sakerna i vardagen som gör det!

 2013-12-02    19:46:29   av:Jennyhellstrom
2 December. Nu har jag bara 2 dagar kvar på min VFU, ganska sorgligt faktiskt men ju snabbare tiden går dessto närmare jul kommer vi, får försöka tänka så! & nu har jag köpt en klapp till så nu är det i princip bara pappa kvar & en liten sak till mamma (har redan köpt en liten sak till henne). Jag tycker att jag ändå är ganska tidigt ute med att köpa julklappar men så hör man om vissa som redan är klara i oktober och november? herregud, hur kan man hålla sig så länge? Jag är glad för att jag bor i Umeå just nu för annars hade jag säkert gett mina bröder deras klappar nu, haha. 
 
Nu ska jag skriva lite loggbok om dagen & sen ska jag se lite film tillsammans med min älskling. Vi fick hem en film idag som vi beställde för några dagar sedan från cdon.se , de hade ett erbjudande - en film för 9:- så vi beställe hem Alvin & gänget 1 & 3 (a) 

Btw. Jag beställde precis hem 6 st kurslitteratursböcker och de skulle ha kostat sammanlagt typ 1500:- men smart som man är så googlade man lite och lyckades finna några rabattkoder så fick det 144:- billigare! Så det är ett tips till alla som beställer saker via nätet, kolla alltid efter kampanjkoder innan ni beställer! 
 
min lycka. 

Julmyyyys.

 2013-12-01    20:25:30   av:Jennyhellstrom
 
Åh vilken mysig dag jag har haft! Hittade 3 julklappar till i förmiddags när jag var i stan så nu är det bara mamma & pappa kvar! Och nu ikväll så har jag och älsklingen slagit in våra klappar och jag måste säga att jag blev förvånad när jag såg hur engagerad och kreativ min pojkvän var! haha, det trodde jag faktiskt inte, sorry babe. & så har vi för första gången i våra liv skrivit julkort så om ni har tur mina läsare så dyker det upp ett litet kort hos några av er om 2 veckor :) medan vi gjorde allt detta så var det såklart julmusik i bakrunden & julmust i glasen! 
 
Nu ska vi koppla av och se på film, ikväll blir det 'Beethovens juläventyr' eller vad den hette :) Godkväll! 

Julklappstips!

 2013-12-01    12:59:00   av:Jennyhellstrom
Man kan aldrig ha för många parfymer & lukta gott / tofflor är perfekt och en gudagåva när det är kallt på kvällarna / Smyckeskrin / presentkort på bio är aldrig fel / jag tackar aldrig ner till en fin ljuslykta / armband / armklocka / en god pläd som man kan mysa ner sig i framför tv'n! Fler tips till henne kommer! :)
 
 

Första advent!

 2013-12-01    11:11:00   av:Jennyhellstrom
 
Idag är det äntligen första advent! Är det bara jag eller har folk börjat julpynta fruktansvärt tidigt i år? Det känns som att alla har satt upp allting redan så som gardiner, adventljusstakar/stjärnor, bakat, tomtar och vissa har till och med tagit fram sina plastgranar?! Jag kommer alltid köra enligt vår tradition och ta upp julgardiner & adventstjärnorna/stakarna den 1 advent men resten väntar jag med tills längre in i december. Herregud, man kommer ju kräkas på julen annars om man ska behöva ha allt julpynta framme i en hel månad? :o Jag tycker det hör till julen lite att man lite under hela månaden ska förbereda inför afton, det är ju det som är mysigt?! 

Igår så mös jag & fredrik till det lite efter julhandlandet i alla fall, vi satte på en julfilm 'A christmas carol' (min favorit!) och drack julmust (a) idag blir det till att öppna sin chokladkalender & sedan ska jag in till Ersobda och kika på lite julklappar till :) Nu på morgonen har vi varit ute en sväng i skogen & släppt hunden så att han har fått träna lite! 
 
Visst är min lilla ljuslykta söt? Texten är utbytbar, så under den ligger det fler "träklossar" med annan text på så som; andra advent, tredje advent, fjärde advent, lycka, gott nytt år, glad påsk och glad sommar. Så man kan ändra lite efter vilken högtid det är, annars har man bara 'lycka' framme :) 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!