Nu ska vi åka & göra åt some cash!

 2013-11-30    12:14:00   av:Jennyhellstrom
plåboken lär svida efter idag men det är ju bara julafton en gång om året. chaaaaio. 

Helg!

 2013-11-30    10:25:48   av:Jennyhellstrom
Just nu är fredrik & jagar, vet ej när han kommer hem så får se hur det blir med julhandlandet idag! Men jag ska i alla fall småpyssla här hemma lite, städa, tvätta, duscha, gå promenad med hunden, se film & annat sånt där segt :) 

Filmen igår var i alla fall jätte bra! Helt klart sevärd :) den får 5/5 av mig helt klart. Dock kommer det nog dröja ett tag innan jag får för mig att se den igen eftersom att den var så lång och så men åh så bra den var! Hade jättemysigt med min hubbebubbe ♥
 

min fina & knäppa kille :) 
från förra gången vi var på bio. ser ni hur stor fredriks dricka är? Den var typ över en liter och det var 
ändå inte deras största dricka, helt sick! 

Imorgon är det fredag!

 2013-11-28    19:24:00   av:Jennyhellstrom
haha, jag & fredrik - varje dag!!!! 
 
Nu är min hemtenta inlämnad så nu har jag inga skolarbeten på en hel vecka, woop woop! Imorgon är det VFU och det betyder - julpyssel! Guuuud så mysigt! Jag har verkligen valt rätt yrke, det är så roligt och givande! Man får så mycket glädje och tacksamhet tillbaka av eleverna! Dock kan det vara ett slitsamt jobb psykiskt sätt ibland men de bra studerna överväger de sämre!

& som alla vet så ska vi på bio imorgon, hur många gånger har jag skrivit om detta egentligen? haha! Men längtar så! Ni förstår verkligen inte hur jobbigt det är att sitta här ute i skogen och bara plugga plugga plugga hela dagarna! Så dessa små tillfällen uppskattar jag så himlans mycket, ska bli så mysigt att få en riktig myshelg med min älskling, vi behöver det. lite kärlek ♥
Nu ska jag äta lite kvällsmat & sedan bara se på film och pussa på min pojkvän. kanske unna mig en dusch med! 

Första VFU-dagen!

 2013-11-27    17:38:00   av:Jennyhellstrom
Randombilder från när vi var Branäs med klassen. Här har jag precis tacklat ner Marie! 
Min fina Daniella som jag saknar så mycket att det gör ont i hjärtat. 
 
Nu är min första VFU (praktik)-dag avklarad! Jag trivs väldigt bra och det är så mysigt när barnen kallar mig för fröken, mitt hjärta smälter lite varje gång! :) Jag ska vara där i en vecka nu & sen nästa torsdag så påbörjar jag min 3e kurs denna terminen, eller 4e om man räknar med denna "Att vara lärare"-kursen som är en vecka, haha. 
 
Alltså det är mycket skrivande om helgen nu men det är för att jag längtar så himlans mycket! Ska bli så skönt att inte ha något plugg att tänka på och bara hitta på massa saker tillsammans med fredrik! Vi har precis bokat biobiljetter nu och jag är så taggad! På lördag blir det julshopping & på söndag är det första advent = Vi får börja öppna våra chokladkalendrar :') 
 
Btw, det blåser väldigt mycket idag igen & det talas om storm så vi får se hur det blir med strömmen denna gången! Grannarna till oss har fortfarande två stycken stora träd som ligger rätt över el-ledningen så det är ju bara en tidsfråga innan vi får leva i mörker och kyla. 

Bla bla bla.

 2013-11-26    15:29:24   av:Jennyhellstrom
En massa bilder och ett himla tjat om katten men det struntar jag i! 
 
Nu börjar det bli jul här hemma hos Vivi-anne. Julgardinerna har kommit upp och några tomtar har börjat titta fram. Jätte mysigt men känns som om jag kommer hinna tröttna på julen innan den 24e december ;) men men! När brukar ni ta fram era julsaker? Hemma i min familj så sätter vi upp alla adventljusstakar och gardinerna runt den 1a advent men tomtarna brukar inte komma upp strax före julafton! Granen tar vi in & klär eftermiddagen innan julafton. Så vi är kanske lite sena men jag tycker inte att man ska börja allt för tidigt heller? 
 
Plugg plugg plugg hela dagarna. Jag har en hemtentamen som ska in på torsdagkväll och det tycker man låter ganska enkelt, eller hur? Bara läsa i sina litteraturböcker och skriva 6-7 sidor ungefär. Men nej, det är inte så enkelt. Jag finner ingen motivation alls. Har väl hittills nu skrivit 4-5 sidor så det är inte mycket kvar men om man hela tiden tröttnar och surfar in på annat så blir det segt och långdraget. Btw, fredrik klarade sin tenta idag så imorgon ska jag boka in oss på bio,  'Hunger games' tänkte bjuda honom på den. Stackarn har haft 3 tentor på en vecka så nu förtjänar vi verkligen att få gå och fira lite! :)

That's me.

 2013-11-25    19:34:46   av:Jennyhellstrom

mina myskillar.

 2013-11-25    19:12:46   av:Jennyhellstrom
Det är buster som ligger i mitten på vänstra bilden om ni undrar :)
 
Så här ligger jag & mina myskillar varje kväll. Det spelar ingen roll hur kämpigt det är i skolan, att jag saknar allt där hemma eller någonting för jag vet att ikväll ska jag få somna bredvid dessa två ♥ min lilla familj ( bara zekis som saknas). Jag är så lyckligt lottad :) Tänk att vissa människor får leta hela livet efter den rätta partnern och jag har redan funnit honom (a) 

Glädje!

 2013-11-25    18:26:28   av:Jennyhellstrom
Bilder från när vi åkte forsränning i somras. aldrig mer säger jag. Det var skräckblandad förtjusning. 
Jag var nära på att börja gråta för jag trodde verkligen att jag skulle åka av men ändå så var det så härligt! 
 
Nu sitter vi här igen. Jag & min älskling, framför varsin dator & studerar. Båda har tenta på torsdag. & jag fick reda på att jag klarade min senaste tenta idag! Så nu har jag 6/6 avklarade än så länge! Dock får vi se hur hemtentan går, de är svårare tycker jag.. & så har jag kommit på till exakt alla vad jag ska köpa till dem i julklapp! Blir till att smått börja julhandla nu den kommande helgen (a) & så ska jag och fredrik kanske gå på bio i helgen med för att fira att några jobbiga skolveckor är över :)
 
Nu ska jag plugga några timmar för att sedan avsluta kvällen med ett avsnitt av 'once upon a time' :) Imorgon är både jag & fredrik lediga, så skönt! Godkväll allihopa everybody! 

svar på tal.

 2013-11-24    19:25:00   av:Jennyhellstrom
Har fått kommentarer om mina två senaste inlägg, att dem inte riktigt hänger ihop. Att jag kanske skulle ha lite dubbelmoral. 
Så här ser jag på saken: Ett fritt vilt levande rådjur som blir skjutet när han går på grönbete pga att hålla Sveriges viltrika stammar i styr, friska, förhindra trafikolyckor och för att utnyttja en av Sveriges viktigaste resurser på ett så humant sätt som möjligt. Ni flesta av mina läsare äter säkert själva kött och det som serveras i butikerna lever inte ens hälften så bra liv som de ute i skogarna. Så tycker man att detta är hemskt så tänk på vad eran köttfärs till fredagstacosen kommer ifrån nästa gång ;) 
Jämfört med att flå djuren levande, hålls hela livet i fångenskap för att sedan lida till dötts, dra av deras päls medan de lever, hålls instängda i små burar tillsammans med massa andra djur, kastas från hög höjd och bryta massa ben etc. 
 
Kolla på filmen nedan och jämför med de fritt springande rådjuren så förstår ni nog själva skillnaden! Men jag förstår absolut hur ni tänker först, jag själv tänkte ungefär likadant för några år sedan, innan jag blev tillsammans med en jägare och förstår nu att det inte handlar om endast nöje och kött - som jag först trodde. Det de håller på med i Kina och andra länder är endast ren tortyr och för pengar. Det är rent sagt ut vidrigt. Men jag förstår att det kanske inte är det mest ultimata att först skriva om djurplågeri i Kina och nästa lägga upp ett dött djur på bloggen men jag ser det inte riktigt som samma sak :) Jag själv är världens djurvän och skulle jag få bestämma så skulle inga djur (förutom kryp) dödas alls, men jag vet att blir det får många klövdjur i skogen så sprids det båda sjukdomar och inavel mm. så det är för djurens bästa! 
 
 
I fortsättningen blir det sådana här bilder - när vi hämtade hem bustis, 8 veckor gammal ♥

random.

 2013-11-24    10:26:28   av:Jennyhellstrom
Blir mycket gamla & random-bilder nu för att jag ej tagit så mycket nya! 

Evigt tjat om skolan hela tiden men idag ska jag faktiskt plugga i princip hela dagen & ta hand om min farm (haha, laddat ner en spelapp där jag skapat en egen farm..) och om ca 20min så ska jag, fredrik & vivi åka till Innertavle & gå på årets första julmarknad! Är nog en liten skitmarknad skulle jag gissa på men kul att få lite julfeelings (a) 
 
På onsdag så ska jag gå på VFU btw, (Verksamhetsförlagd utbildning) på ett fritids på Ersboda. Ska bli så himla roligt & nervöst! Kan inte förstå att jag snart har gått klart en hel termin, och att det har gått så bra för mig så här långt. Bara 5 terminer kvar! 

lördagsmyyyys

 2013-11-23    13:32:00   av:Jennyhellstrom
Herregud. Kan ni förstå att det redan är den 23e november och att det är första advent nästa söndag? Är så glad att tiden går fort nu fram till jul för jag längtar så mycket men samtidigt så är det nästan otäckt hur fort tiden går.. Man får bli bättre på att försöka ta vara på varje dag helt enkelt :) 

Idag är det inte mycket som händer. Fredrik är inne i Umeå & skriver tentamen och jag städar i vårt lilla rum! När plutten kommer hem så ska vi nog båda sätta oss & plugga, blir nog så hela eftermiddagen och ikväll har han lovat att se på 'sex and the city 1 & 2' med mig som går på tv kl 20.00 ♥ hihi, det är de där småsakerna i vardagen som gör det! :)
 
Har kommit på att jag vill ha en videokamera! Skulle tycka att det vore så roligt att ha lite filmer som man kan titta på när man börjar bli äldre sedan. Så ska väl önska mig en i julklapp eller kanske köpa mig en själv! Det är faktiskt väldigt underskattat att ha en videokamera. Jag är så glad för att mina föräldrar har en och att de filmade så pass mycket under min & mina bröders uppväxt, så kul att se tillbaka på. 
 
Randon bild på mannen & hans rådjur som han sköt för ca 1 månad sedan. Stolt flickvän! 

köp aldrig päls.

 2013-11-21    19:35:00   av:Jennyhellstrom
Jag varnar känsliga tittare. Jag själv kunde inte se klart hela videon för det gör alldeles för ont i mitt lilla djurvänshjärta men tycker den borde spridas vidare. Denna avskyvärda bransch kan inte fortsätta längre. Ursäkta mitt ordspråk men jag skulle allvarligt talat vilja sätta en kula i pannan på dessa vidriga människor. Har de ens något samvete eller något hjärta? fyfan vad deras mammor borde skämmas. 

Det finns kanske inte så hemskt mycket jag/vi kan göra tyvärr men för att försöka få stopp på detta så köp aldrig päls! Jag skulle aldrig kunna ta på mig äkta päls, jag mår illa av bara tanken. Fattar inte ens varför vissa svenska butiker stödjer detta genom att sälja vissa jackor som exempelvis canada goose. 
 
 

tidigt ute!

 2013-11-21    19:16:14   av:Jennyhellstrom
Förutom till pappa så har jag kommit på vad jag ska köpa till alla i julklapp! Jag älskar att vara tidigt ute! dock vet jag inte om jag ska börja köpa sakerna än för jag tycker det är så jobbigt att hålla dem hemliga. Jag vill bara ge klapparna på en gång! Någon som har förslag på vad jag kan ge till min kära far? 

Tänkte att i början av december lägga upp lite tips som jag brukar, på vad man kan köpa till sina nära & kära :)
 
Snart 3 år sedan. Zekebebis "hjälpte" mig att slå in paket! 
Han spillde ut sin vattenskål så att julpappret var helt förstört..

en sån där dag.

 2013-11-21    19:02:37   av:Jennyhellstrom
Idag är en sådan där dålig dag. Det flöt på bra i skolan men sen när jag kom "hem" så har det bara varit piss. Ärligt talat så har det börjat jag tära ganska mycket på mig att inte ha en egen lägenhet. Missförstå mig inte, jag är så otroligt tacksam för att ha någonstans att bo. Men det är så fruktansvärt jobbigt att vara inneboende hos någon och inte kunna vara sig själv, inte ha alla sina grejer, inte min katt och att göra vad man vill. 
 
Jag saknar min fina familj så himlans mycket. Min fina mamma som jag kan prata med allting om, jag ser mig själv i henne så mycket, vi är så lika. Min fina pappa som alltid får mig att le, han är världens bästa. Min fina victor = min bästa vän, finns ingen snällare själ än honom. han är så mysig som åker till stan med mig och ser på "Ullared" och "resa med ola-conny & morgan" tillsammans med mig. Min fina felix = kaxig utåt men världens snällaste och gosigaste egentligen. & sist min inte minst, min fina zeke. Vart håller han hus? Han är min kisse, han ska ligga här i famnen hos mig nu och inte vara 100mil härifrån. Usch vad jag saknar de allihopa. 
 
Det jobbigaste av allt tycker jag är att vi aldrig vet NÄR vi kommer få någonting eget. Vi kan bli kvar här ute i skogen som två inneboende i 1 månad till eller flera år. Det är jobbigt att vara ifrån allt och alla men det jobbigaste är att aldrig känna lugn och ro, ha eget space. 
 
mina älskade två. 

en ö i Japan.

 2013-11-20    17:09:00   av:Jennyhellstrom
Åh. Jag har hittat mitt drömresemål, haha. Det finns en ö i Japan som är världens kattparadise! Här skulle jag trivas hur bra som helst! Men skulle antagligen bli sugen på att ta med mig alla katter hem sen (a) usch vad jag saknar min pissenisse & vad jag är sugen på att köpa mig en :(

Btw, såg att efter mitt inlägg om kommentarer osv. så har många av er blivit väldigt flitiga med att kommentera! Tack! Så himla roligt & motiverande :) fortsätt så! 

drömde om tvillingar..

 2013-11-19    18:50:00   av:Jennyhellstrom
Åh. Inatt drömde jag att jag & fredrik hade fått två tvillingbebisar. Det var så mysigt! Jag har de senaste åren känt att jag inte vill ha barn förrän jag är i alla fall 25+ men åh så sugen jag blev nu. Fast jag står fast vid att jag kommer vänta några år till men man kan ju längta lite smått i alla fall :') Jag var tvungen att googla och fick fram vad drömmen betyder; "Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet." - det låter ju najs i alla fall! 

Jag vill kunna ge mitt/mina barn en trygg miljö att växa upp i. Jag vill vara utbildad, ha ett jobb med en fast inkomst, en fin lägenhet/hus, ett stabilt förhållande osvosv. Det sistnämnda har jag redan (a) Jag vill inte ta massa bidrag och leva på andra, jag vill att jag & min kille ska kunna försörja vår familj själva. Jag vill inte ha barn under studietiden, då kommer jag bli tvungen att ta uppehåll eller så blir mina studier fallande. 
 
Åh. Jag har aldrig riktigt tänkt på barn så mycket förrän nu när jag har påbörjat min lärarutbildning, har vänner som har barn och så nu denna drömmen. åh. Herregud vilken lycka den dagen då jag känner mig helt redo för att få ett barn och helt plötsligt visar stickan positivt! Men än så länge så är jag långt ifrån redo. 
 
Min bebis. Han duger gott & väl för några år ♥

Hur ska jag överleva?

 2013-11-19    18:25:38   av:Jennyhellstrom
Jag fick reda på idag att till nästa höst så kommer fredrik att åka i väg med sin klass på en "Sverigeresa" i 3 veckor då de ska besöka massa olika företag och se som omkring i skogen antar jag, haha. Det blir nog en upplevelse! Dock surt för mig att sitta ensam hemma & vara utan honom så länge.. 
 
Men vet ni vad? Då knäcker mannen för mig att till vårterminen 2015 så kommer de åka i väg på en Sverigeresa till, I 6 VECKOR!?!?! Detta är ju långt fram, 1.5år kvar tills dess men ändå. Hur sjutton ska jag överleva i 6 veckor utan min hubbebubbe? :( Hoppas verkligen att vi har en egen lägenhet tills hösten 2014, annars kommer jag ju dö om jag ska sitta här ute i skogen utan honom.. usch så tungt det kommer bli, det längsta vi varit ifrån varandra är 2 veckor. 
 
Vad vore livet utan dig? ingenting alls. ♥

paradise hotel 2013. oh no.

 2013-11-19    17:27:27   av:Jennyhellstrom
Trots att paradise hotel egentligen är rent trash så kan man inte låta bli att titta. Egentligen var det en ren slump att jag & fredrik såg premiären igår men nu så är man ju nyfiken på hur det ska gå i fortsättningen. Sen att Paulina Danielsson vars blogg jag har följt i typ 4 år, ska vara med gör det ju inte mindre attraktivt! Så ännu en gång är jag fast i dokusåpaträsket, haha. Jag tror vi människor nästan gillar att bli irriterade. För man blir ju inte annat än irriterad när man ser på sådana program när alla deltagare beter sig som 13år och det är 95% drama men ändå så är det så facinerande på något sätt. Aja, nog om detta. Nu ska jag käka, plugga & se PH :) 
 
Skulle ni kunna tänka er att vara med i en dokusåpa? 
När jag var yngre så ville jag medverka i Big Brother! Tycker fortfarande att det skulle vara ganska kul. 

Ingen rättvis bild.

 2013-11-19    17:15:44   av:Jennyhellstrom
Det här köpte jag med mig hem idag! Visst är den söt? Dock gör bilden den ingen rättvisa. 

Min tänkbara julklapp till mamma är slut, kommer inte tas in mer, finns ej att beställa och finns inte i någon annan butik så jag funderar på att köpa en sån här till henne istället. Det skulle hon nog uppskatta tror jag :) 5 veckor kvar till julafton & jag har redan panik, haha. Jag gillar att det ser ut som att det är sprucket glas i botten på den, så fin! Men nu har jag lovat fredrik att det är slut med att köpa mer ljus, haha. Helt fullt i vårt lilla rum, så nu får jag hålla mig tills vi får en lägenhet!
 
Btw. Det är inte jätte många läsare jag har, runt 30 st om dagen, men ändå. Hur svårt kan det vara att kommentera ibland? Visa lite uppskattning & faktiskt visa vilka ni är som läser! De enda jag vet som är mig trogna är ille, lisa & daniella ♥ så vill ni ha en väluppdaterad blogg så får ni gärna kommentera ibland (a) Det uppskattas!

åh vad jag saknar dessa tre..

 2013-11-18    21:58:36   av:Jennyhellstrom

Åh. Ge mig ♥

 2013-11-18    18:31:00   av:Jennyhellstrom
Jag satt hur länge som helst och googlade efter i fall man kunde hitta några av dessa spel att spela online men det fanns ju så klart inte.. Sån nostalgi när jag tänker på dessa spel; The lion king 2 simba's pride, Pettson och findus i trädgården och captain claw ♥ så segt att dessa spel typ bara fungerar till gamla datorer med windows :/ nästan så att man är sugen på att köpa en gammal skitdator bara för att kunna spela dessa (a) Hur svårt kan det vara att lägga upp dessa spel online på nätet då? det fungerar ju så lätt med filmer & allt annat? ;o
 
Saknar ju så klart nördkvällarna med lisa. En gång satt vi uppe halva natten & "lanade" the sims. 
Önskar fredriks dator skulle fungera bra igen så att jag kan istallera sims :/

it's a beautiful day!

 2013-11-18    18:26:30   av:Jennyhellstrom
En bra start på veckan! 2 st långpromenader med buster, föreläsning, plugga på hemtentamen tillsammans med erica, hem till erica en sväng och prata om allt mellan himmel & jord, hemtjänsten ringde så nu har jag i alla fall 3 tider som jag ska jobba under jullovet och nu ska jag plugga lite & sen se film ♥ 
 
åh. hoppas min mormor kan laga min onepiece snart så att man kan gosa i den på kalla kvällar. 
Himla skit att man tror att man köper bra kvalité bara för att man köper en äkta onepiece, gick sönder 
i dragkedjan efter att ha använt den ca 5 gånger!

Måndag - börjar nytt liv!

 2013-11-18    09:34:12   av:Jennyhellstrom
Jag vet inte hur många gånger som jag sagt detta men idag börjar mitt nya liv! Jag mår verkligen inte bra just nu eftersom jag ej tränar. Förut blev det träning flera gånger i veckan och inte alls så mycket sötsaker. Jag jobbade på gym och hade tillgång till att träna när jag ville. Nu när vi bor här uppe så ser det lite annorlunda ut. Vi bor hos fredriks farmor som älskar att baka! Hon bakar flera gånger i veckan och vill så gärna att vi ska äta, hon kommer upp till vårt rum med en skål chips & dip, det har helt enkelt varit svårt att låta bli. 

Men nu blir det ändringar! Nu blir det stopp på sötsaker, jag blir äcklad av tanken på vad det gör mot min kropp och hälsa. Jag har slängt alla onyttigheter jag hade i rummet och har gått en lång powerwalk med hunden nu innan skolan. Ska ställa klockan en timme tidigare nu varje morgon för att gå ut med Buster, en bra start på dagen helt enkelt! 
 
Hade jag haft pengarna så hade jag åkt direkt & köpt mig ett gymkort på IKSU men det är så satans dyrt, 2000kr för 4 månader.. Är så himlans sugen men känns som att man ska försöka utnyttja hunden lite och lite hemmaträning, tills snön kommer. Då kommer jag nog åka & bli medlem på gymmet! Det ligger precis vid Universitetet så det är smidigt att träna antingen innan eller efter skolan! 
 
Får se hur länge jag kan hålla ut denna gången.. 

Bloggen ska bli proffsigare.

 2013-11-17    13:31:00   av:Jennyhellstrom
Nu de senaste dagarna har jag tittat tillbaka mycket på min blogg & jag blir så glad av att jag faktiskt har uppdaterat så pass flitigt och skrivit roliga och bra inlägg (oftast). Det är roligt att kunna gå tillbaka & se vad man gjorde för exakt 1 år sedan, 2 år sedan osv. och att ha alla dessa bilder sparade! 
 
Jag blir så motiverad av mig själv på något sätt. När jag läser mina gamla inlägg så vill jag bara sätta mig & skriva, skriva & skriva! Jag tycker att min blogg var mycket mer "proffsig" på något sätt för ca 1 år sedan, än vad den är idag. Nu skriver jag oftast tråkiga inlägg med någon taskig mobilbild. Så jag ska försöka skärpa mig! Ta lite mer bilder, skriva intressanta inlägg ibland och lite tips osv! Inte bara för eran skull utan också för min, det är så roligt att ha. 

Btw, hittade en gammal bild från 2010. Jag tycker att jag ser så himlans liten ut där! 17 år gammal tös. Är ju faktiskt inte så länge sedan men jag tycker ändå att man ser ganska stor skillnad? 
 
 
Bilden till höger kanske inte är den bästa jämförelsebilden men ni ser ändå skillnad, right? ;o 

all the time, haha.

 2013-11-17    10:31:00   av:Jennyhellstrom

Utan ström!

 2013-11-17    08:58:28   av:Jennyhellstrom
I natt har det varit världens storm. Varken jag, Fredrik eller buster har kunnat sova ordentligt.. träd ligger ner & fågelhus ligger lite överallt. Det värsta av allt - vi är utan ström! får se hur det blir med bloggandet idag.. 

Inte så bra kanske..

 2013-11-16    18:39:00   av:Jennyhellstrom
 
På app store på datorn så hittade jag igår ett jaktspel som jag visade Fredrik. Det var inte så smart kanske ;) Istället för att jag ska plugga så använder han min dator nu till att spela! haha, jaja, det är ju trots allt lördag ♥ ha en fin kväll allihopa! 

Vill ha.

 2013-11-16    16:59:11   av:Jennyhellstrom
För de som har egen lägenhet, eller de som vill ha tips på presenter/klappar eller de som bara vill ha så kan jag tipsa om Ellos.se och bli medlem där! Dock får du hem en bunt med reklam varje vecka som kanske kan vara lite too much ibland men man får så himla bra erbjudande! Jag tror jag får något mail varje dag om ett nytt erbjudande, exempelvis: Dyraste varan 40% och resten 20%. osv. hur gött är inte det? dock så kan det snabbt svida i plånboken ;)
 
åh. skulle inte tacka nej till något av dessa. 
lite fina saker inför julen (haha, vilket tjatande om jul..)

FYND!

 2013-11-16    16:29:46   av:Jennyhellstrom
 
Idag gjorde jag & älsklingen ett litet gulligt fynd! Här i Sävar (där vi bor) så var det något företag som hade utförsäljning så vi drog dit och hittade detta ursöta glöggsettet! 80:- gick det på & det skulle kostat runt 200 i vanliga fall. De hade massa andra fina saker också men detta fick det bli! Dock kanske vi inte har jätte användning av det den närmsta tiden men när vi väl vill så har vi ett litet sett iaf :) 

Igår.

 2013-11-16    16:24:05   av:Jennyhellstrom
 

Igår var vi som sagt på busplaneten med Tove & company. Fredrik blev som ett litet barn igen, haha! Nej men det var roligt faktiskt, ett drömställe för de små i alla fall! Efteråt gick vi in mot centrum, åt tacobuffé, såg ca 2000 tända ljus som var gjorda av förskolebarn mm. Efter 19 någon gång så åkte vi hemåt igen & slappade framför idol & sedan fotbollen. Dock somnade jag efter en stund men men, haha. Godkänd fredagskväll ♥

Jul jul jul!

 2013-11-16    15:52:00   av:Jennyhellstrom
Åh. Idag är en sån dag då jag bara går runt & längtar efter julen. Har funderat en del på vad jag ska köpa till mina nära & kära i julklapp, vad jag ska göra på julafton, juldekorationer som jag skulle vilja köpa mm. och så har jag tänkt ut massa filmer som jag & fredrik ska börja ladda upp med nu när det blir december - för att få extra pepp & känsla inför den mysiga dagen! dessutom har jag redan köpt julpapper, etiketter & chokladkalendrar, kunde inte hålla mig (a)
 
A Christmas carol är helt klart min favorita julfilm! 
 
När jag var yngre så tyckte jag inte julen vars så speciell. Det var liksom bara gött att få klappar tyckte jag. Man kunde inte sova på natten för att man ville bara att det skulle bli morgon så man fick öppna sina paket! I vår familj så gör vi så att vi öppnar alla julklappar på morgonen och sen lite på kvällen hos mormor. 
Nu för tiden så är det allt annat än själva paketen jag längtar efter. Det är så mysigt att få pynta, äta god mat, klä granen (& den luktar så gott!), musiken, glädjen, att få ge gåvor till andra, massa tända ljus, filmer mmmmmm. 

ingen vila här inte!

 2013-11-15    11:06:13   av:Jennyhellstrom
 
Är ledig från skolan idag så hade först planerat en lugn förmiddag med lite film & plugg osv. Men nej, istället blir det att gå upp tidigt, tvätta, gå långpromenad med hunden, duscha hunden, duscha själv, försöka plugga, äta och sen vid kl 14 så måste jag cykla till bussen för att åka in till stan där jag möter upp fredrik. Vi ska följa med hans bror Erik, Anna och deras dotter Tove till busplaneten och ikväll blir det någon ljusshow i stan :) fullt upp! 

kul att ha blogg!

 2013-11-15    11:03:28   av:Jennyhellstrom
Jag har precis suttit och kollat tillbaka lite på gamla inlägg från förra året som jag skrev. Det är så kul att ha bloggen, man kan titta tillbaka och minnas roliga händelser, bilder mm. Men usch vad man börjar sakna vissa saker/personer samtidigt.. 

För exakt ett år sedan så hade jag redovisning i skolan, sen var jag med lisa & hade myskväll med zeke ♥
Matte saknar dig bubbe.

HAHA

 2013-11-13    19:26:40   av:Jennyhellstrom
 



Lite gott skratt så här på kvällen. 

photos of today.

 2013-11-13    13:45:06   av:Jennyhellstrom
 
Mina fina älsklingar ♥ Är han inte en av de sötaste hundarna ni har sett? Buster är nu 3.5 år gammal och han är lugnet själv, jag tycker det är så skönt (& ibland tråkigt) att han är så lugn! Eller så är det för att han tycker att husse & matte är tråkiga, who knows? ;) 
 
I alla fall, nu fick jag precis reda på att jag blev godkänd på den sista tentamen i första kursen så nu är den helt avslutad, så otroligt skönt! Äntligen kan man gå vidare :) Hoppas ni andra har det bra också - på jobbet, skolan, hemma, förhållande, på era resor osvosv. 

iiiiih

 2013-11-13    09:02:11   av:Jennyhellstrom
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

 

Godmorgon! Ge mig tips!

 2013-11-13    08:34:00   av:Jennyhellstrom
 
Här sitter jag & fular mig just nu i skolan. Sitter själv i ett grupprum, tänkte läsa lite i min bok innan föreläsningen börjar runt kl 10.15. Annars mår jag faktiskt väldigt bra! Tycker bara att det är helt sinnes hur fort alla dagar går, man hinner ju knappt med!

Jag undrar om ni kan tipsa om någon bra serie som man kanske kan börja följa? Jag följer ju redan en massa serier men de kommer ut ett avsnitt i veckan eller så har de uppehåll så ni får gärna lämna något förslag om ni vet någon :) Just nu följer jag; Revenge, awkward, teen wolf, pretty little liars, once upon a time, vampire diaries, american horror story, ravenswood, orange is the new black, true blood & hart of dixie. 
Serier som jag följt tidigare; Desperate housewives, buffy the vampire slayer, grey's anatomy, gossip girl, lost, prison break, weeds & OC. Ja, det är kanske det mesta, haha. Nörd? Nej men har funderat på om man ska se 'One tree hill' kanske, vet ju att vissa (exempelvis lisa & elin) är helt nerkärad i den serien så kanske ska ge den en chans? 

& ja, om ni undrar så tycker jag att det är mycket roligare att följa en bra serie än att leta efter nya och bra filmer hela tiden, men om ni vet någon bra film så får ni gärna kommentera den också (a) 

På min lista just nu.

 2013-11-12    18:10:50   av:Jennyhellstrom
Nu tänkte jag tipsa om några bra låtar som spelas flitigt på min spotifylista just nu! Dock så lyssnar jag inte så hemskt mycket på musik längre så antagligen har ni redan hört dessa låtar för flera månader sedan men ändå ;) 
 
Miley Cyrus - I adore you (en favorit just nu!) 


Can't believe it - Flo rida ft. Pitbull 


Talk dirty - Jason Derulo 


Under control - Alesso ft. Calvin Harris 


What now (R3hab remix) - Rihanna 


Ignition - Nickey Romero (bilmusik)


Thunder - W&W (bilmusik)


Castle of glass - Linkin park 


Work bitch - Britney spears (sådär men bra pepp inför träning & plugg!) 


haha, gamla godingar.

äntligen ett intressant ämne i skolan!

 2013-11-12    16:54:59   av:Jennyhellstrom
 
Just nu håller vi på med något som heter "Det heterogena klassrummet" i skolan som handlar mycket om kön och genus/manligt och kvinnligt, homosexualitet, värderingar osv. Det är faktiskt väldigt intressant! Hur mycket saker som finns där ute i världen där det faktiskt är så att rosa, prinsessor, smink, dockor mm. är riktat till tjejer och blått, krigare/hjältar, lego mm. är till killar. Bara en sån sak hur vi pratar till små barn, till en liten tösabebis pratar man så puttinuttit och till en kille är det mer "åh, vilken cool kille". Det är sådana småsaker som formar och faktiskt gör att det blir sån skillnad. Killar i högre ålder sedan kan inte leka med barbie om han vill för det har han fått lära sig att det är till tjejer osv. Åh, skulle kunna skriva så mycket om detta ämne egentligen, det är så viktigt och intressant! 
 
I alla fall, nu är det snart bara 5 veckor kvar tills jag kommer hem till Jönköping på vinterlov ♥ Det är på något sätt så himla roligt att vara i en ny stad, nya människor, som en helt ny liten värld men samtidigt så saknar man så mycket där hemma men jag är så glad för att jag faktiskt gör den här resan. & vad fort tiden går egentligen, snart har jag redan läst en termin = bara 5 terminer kvar, sen är jag färdigutbildad och kan börja jobba! Fast nja, egentligen har jag lärt mig att vi lärare aldrig blir riktigt färdigutbildade men ni förstår vad jag menar! :) 

Lördagsmyyyys

 2013-11-09    18:55:00   av:Jennyhellstrom


bio ♥

 2013-11-09    13:50:00   av:Jennyhellstrom
Det finns 2 filmer som jag längtar så otroligt mycket efter att se just nu! 
En av dessa är 'Jobs': 
 
 The hunger games



Sen ser jag såklart fram emot 'hobbit' osv också! Jag & fredrik firade vår 5års dag genom att gå på stan, äta och sen gå på bio (a) hade det hur mysigt som helst. 10 röda rosor blev det också, min romantiska hubbe (a) i alla fall, vi såg då 'prisoners' som var helt klart sevärd! :) tänk att vi har påbörjat vårat 6e år tillsammans nu, herregud vad lycklig jag är! :')

hola amigos!

 2013-11-09    08:02:00   av:Jennyhellstrom
Idag är jag uppe med tuppen eftersom hunden väckte mig kl 07.00 genom att kräkas i sängen! Så det var bara att stiga upp och byta alla lakan osv. gå ut en sväng och nu ska jag ta mig lite frukost tänkte jag! 
 
Jag är så himla glad! Det går så bra i skolan och jag tycker faktiskt är det är rätt kul ibland, haha! Än så länge så är jag godkänd på alla tentor, alltså 4/6 (de sista två har jag ej fått reda på än) så det känns så himla bra! 

Idag händer det nog inte så mycket skulle jag tro. Fredrik är i väg och jagar och har bilen så jag är lite som fast här ute. Ska väl bara ta det lugnt, ta hand om hunden & kanske fixa på rummet lite, plugga osv. KUL LÖRDAG! ha, nej, inte direkt men blir förhoppningsvis lite myspys & så ikväll! ♥ igår var vi hos tina & göran för att fira lilla zelma som fyller 6år, var väldigt trevligt! :)
 
om 1.5 månad ses vi igen bobbo :)

5 år!

 2013-11-06    10:56:00   av:Jennyhellstrom
 
Nu ska jag göra mig iordning lite, sedan när fredrik slutat skolan kl 12 så ska vi fika på ett ställe som heter Göteborg, sen strosa runt på stan & avsluta kvällen med en bio ♥ ha en fin dag allihopa, det ska jag ha i alla fall :)

HAHAH

 2013-11-05    20:25:00   av:Jennyhellstrom
jag saknar mina bröder. åh. de är bäst ♥
 
haha, det här är min humor! 
Harry Potter fans: I wanna go to Hogwarts.
Narnia fans: I wanna go to Narnia.
Hunger Games fans: Nope I'm good.

GÖTT!

 2013-11-05    18:43:41   av:Jennyhellstrom
haha, mycket kattbilder nu men det är för att jag saknar min fis så mycket :( 
 
Precis just nu njuter jag något så fruktansvärt. Just nu har jag ingenting att göra i skolan. Jag hade tenta igår, skickat in en uppgift idag och även haft ett case idag som var betygssättande. Imorgon är vi lediga eftersom de andra grupperna ska ha case och det passar ju som handen i handsken eftersom jag & fredrik firar 5 år tillsammans imorgon :') 
 
Så nu ska jag sätta mig och bara se en massa serieavsnitt och chilla :') det enda jag har kvar på denna kursen nu är en casedag till, en uppgift och en hemtentamen & dem båda ska vara inlämnade den 28e november, så skönt! :D 

Bullen

 2013-11-01    10:55:00   av:Jennyhellstrom
nu ska jag ut & gå med bullen :) det är jobbigt att hela tiden behöva gå ut med honom (speciellt när vi bor här ute, man kan bara gå höger eller vänster, inga roliga rundor) men samtidigt är det bra att ha hund för då måste jag ut & röra på mig! 

Tangle teezer

 2013-11-01    10:55:00   av:Jennyhellstrom

Nu har min efterlängtade borste kommit! Min kompis Jessica hade en & jag älskar den så beställde en för några dagar sedan & den är verkligen en dröm för mitt hår ♥ Det gör inte alls lika ont längre när jag borstar håret & jag tycker faktiskt håret blir lenare också! Kan varmt rekomendera den till alla, speciellt till er som har barn :)


"Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt."

babyboo.

 2013-11-01    09:54:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag tackar Eleonore & Kent för att ha fört denna underbara man till jorden. Ni har verkligen lyckats kan jag säga, ni har uppfostrat en son som har blivit så otroligt smart, rolig, ödmjuk, självständig, påhittig osvosv. listan kan göras lång! & OMG, vilket utseende! Jag förundras ofta när jag tittar på fredrik, hur sjutton jag kan ha fått en så perfekt kille? Jag vet inte alls hur mitt liv skulle ha sett ut utan honom vid min sida och jag vill aldrig tvingas behöva uppleva det heller. Jag älskar alla stunder tillsammans med honom. Tänk att vi på onsdag har hängt ihop i 5år. Vi var bara små pluttisar när vi först blev tillsammans & här är vi nu. Herregud. 

Nog pratat om f nu, han får inte bli alltför självbelåten :) vad gör jag just nu? Jo, jag spenderar denna fredag med att studera hela dagen med lite småpauser då jag tänkt tvätta, städa, se på 'revenge' & lite sånt. Hittade en lapp på djurmagazinet igår där det stod om att det är ett gäng som träffas med sina hundar varje kväll så får se om vi kanske drar dit med buster någon kväll nu i helgen! 
 
Hoppas ni alla får en toppenhelg! ♥ see u! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!