Lördags

 2017-04-17    20:39:00   av:Jennyhellstrom

I lördags var vi överallt & ingenstans! En sväng på torget, A6, shopping i stan, Stadsparken, pizza på 39an & sen hem till Kaxholmen. Det var en intensiv dag men ändå rätt chill samtidigt, så det ska vara! 

 


Det var ingen värme & inte mycket stånd på torget så vi var där en liten snabbis bara. Alltid mysigt att gå där och kul att få ta med kickis dit eftersom dem ej har sånt i Ume. Hoppas verkligen att våren kommer på riktigt snart ♥



Stadsparken tog jag dem till i somras och det vart ju en självklar favorit så vi åkte dit nu igen. Det är egentligen helt fantastiskt att det finns ett sånt ställe = en massa roliga klätterställningar, gungor, labyrinter & rutchkanor mm, dessutom grillplats och en massa djur. 

Kvällen blev verkligen mysdelux. När barnen gått och lagt sig så åkte snacksen & vinet fram. På med mysoutfit som vi dessutom matchade från dagens shopping. Vi hade på "Frankie & Grace" i bakgrunden, som är en underbar liten serie på netflix, och vi pratade på om livets alla stora frågor och dilemman! Saknar att ha kickan nära hela tiden, men att få ha henne en hel helg har varit fantastiskt det med. Gillar dessutom min nya myströja (bilden ner till höger).
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!