sluta hata!

 2015-02-24    20:09:46   av:Jennyhellstrom
Alla får ha sina åsikter och tycka precis som de vill men det börjar bli ganska tröttsamt att läsa överallt om hur folk gnäller på filmen 'fifty shades of grey'. Folk letar ju fel i filmen. De pratar om att kvinnor förtjänar bättre, kvinnor ska ej behandlas så & blabla. Det handlar inte om vem som är man eller kvinna, det handlar om att en person gillar att vara dominant och inte om att han är man och ser ner på kvinnor. Om man är uppmärksam så nämns det både i boken och filmen att mr Grey själv har blivit "dominerad" utav en kvinna tidigare, då är det ingen som säger någonting? 

& varför uppmärksammas det just så mycket i denna filmen? Det är ingen som klagar på alla skräckfilmer som finns? Där folk blir mördade & våldtagna osv. Det ger ju inte direkt heller någon bra bild utav världen för våra ungdomar. Jag förstår att man kanske hade högre förväntningar på filmen då den har uppmärksammats så pass mycket & många har läst boken tidigare, men snälla sluta gnälla. Känner ni er inte ganska bittra som sitter & gnäller över en liten film? Give me a break. Är så less på att läsa alla artiklar, blogginlägg & facebookstatusar. 
 
 
Personligen så upplever jag att boken är 100 gånger bättre men gillar ändå filmen faktiskt. Den har sina märkliga stunder men den är helt klart okej! Tänker i alla fall inte slösa min tid på att leta fel i den & sedan uppmana andra till att ej se den. Läste för någon dag sedan om någon löjlig idrottskvinna som uppmanade andra till att bojkotta filmen, herregud säger jag bara. 
 Anonym

Sluta va så bitter <3 ;P

Svar: Alla måste sluta gnälla. Finns värre saker i världen, that's it :)
Jenny

 2015-02-25    12:30:57
 / Arg Jessica Hehe

MEN ELLEEER HUUUUR!!! TAACK JENNY! Jag är också sjuuukt less på att höra hur folk klankar ner på filmen just för dom där anledningarna! Dom som inte läst böckerna har inte rätt att vara så kritiska mot filmen, för det är antagligen från dom som dessa klagomål kommer ifrån! Hur många har inte läst böckerna?? Hur mycket klagomål har böckerna fått? TYP NADA! MEN! Sen när filmen kom ut, ja då jävlar ska folk klaga! Producenterna kan ju inte helt ändra handling för folk blir upprörda, filmen ska följa bokens handling och detta är bokens handling! Han är ju jättefin mot henne också, han bryter mot hans egna "regler" och kallar henne flickvän som han aldrig gjort! Folk som läst böckerna vet vart detta kommer sluta när uppföljarna kommer.

JAG HÅLLER MED! GIVE ME A BREAK! Jisses.

Svar: ÄNTLIGEN NÅGON SOM HÅLLER MED MIG, TACK! <3 <3 folk måste hitta bättre saker för sig än att gnälla på allting.
Jenny

 2015-02-25    15:18:33     URL: http://jessicavanman.blogg.se
 Babicake.blogg.se

Taaaack! (Har inte sett den eller läst boken) men jag fattar fan inte hur folk orkar!? Hört talas om porr? 90% av allt på internet är typ porr. Vad handlar det om? Vem är dominant och inte? Inte en jävel som sitter och klagar så på det?
Håller med dig till hundraa

Svar: Taaaack finaste Lisa! Skönt att det faktiskt finns folk som hållet med & inte bara en massa gnällig där ute i världen! ;*
Jenny

 2015-02-26    02:31:55
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!