Hundbus!

 2015-02-28    17:35:00   av:Jennyhellstrom
Tog mig själv i kragen & gick ut för att träffa upp sandra och lizzey! Sandra har en hund som heter nemo, och denna veckan har hon även hand om hennes föräldrars hund lizzey så vi tänkte att hon & bustis skulle få leka av sig lite! Vi släppte dem nere på ängen och herregud vad de sprang & lekte, var kul att se :) skönt med lite frisk luft också när man varit så hängig i ett helt dygn! Sen kom en kompis till sandra, en granne till oss med sin lilla tikvalp så de var tre hundar som sprang runt på ängen i en timme ♥
 
När hundägarlivet är som bäst! 

av en världens bästa uppfinningar.

 2015-02-28    13:30:04   av:Jennyhellstrom
 
Jag kanske låter lat men är inte självscanning typ en av världens bästa uppfinningar? Man sparar en massa tid och har hela tiden stenkoll på vad allting kommer att kosta, suverränt! Vet ej varför jag bloggar om detta, vet bara att jag har tänkt tanken varje gång jag handlar att detta är så ju himlans smart & underbart!

Bästa sambo!

 2015-02-27    22:11:40   av:Jennyhellstrom

Fredrik har fixat lite milkshake till mig & nu blir det film! Bästa sambo <3 

fredag & jag är magsjuk.

 2015-02-27    20:02:51   av:Jennyhellstrom
 
Så här pigg är jag just nu! Det är fredagskväll & jag har nog åkt på magsjuka! Har varit lite halvdålig i princip hela dagen, ont i magen osv. Nu den senaste timmen har det övergått till illamående & en sväng till toaletten, vad roligt! Ikväll hade jag antingen tänkt följa med några fina vänner ut på en liten tjejkväll eller en riktig myskväll med min sambo för det var länge sedan. Istället sitter jag själv i soffan & fredrik äter ute i köket, tror ej han kommer våga vara nära mig förrän vi vet om det är magsjuka eller om det är någonting jag har ätit.. Imorgon hade jag även tänkt fara till stan och strosa runt tillsammans med kickan men blir nog ingenting med det heller ♥ detta som skulle bli en så skön helg, utan plugg för en gångs skull. 

sluta hata!

 2015-02-24    20:09:46   av:Jennyhellstrom
Alla får ha sina åsikter och tycka precis som de vill men det börjar bli ganska tröttsamt att läsa överallt om hur folk gnäller på filmen 'fifty shades of grey'. Folk letar ju fel i filmen. De pratar om att kvinnor förtjänar bättre, kvinnor ska ej behandlas så & blabla. Det handlar inte om vem som är man eller kvinna, det handlar om att en person gillar att vara dominant och inte om att han är man och ser ner på kvinnor. Om man är uppmärksam så nämns det både i boken och filmen att mr Grey själv har blivit "dominerad" utav en kvinna tidigare, då är det ingen som säger någonting? 

& varför uppmärksammas det just så mycket i denna filmen? Det är ingen som klagar på alla skräckfilmer som finns? Där folk blir mördade & våldtagna osv. Det ger ju inte direkt heller någon bra bild utav världen för våra ungdomar. Jag förstår att man kanske hade högre förväntningar på filmen då den har uppmärksammats så pass mycket & många har läst boken tidigare, men snälla sluta gnälla. Känner ni er inte ganska bittra som sitter & gnäller över en liten film? Give me a break. Är så less på att läsa alla artiklar, blogginlägg & facebookstatusar. 
 
 
Personligen så upplever jag att boken är 100 gånger bättre men gillar ändå filmen faktiskt. Den har sina märkliga stunder men den är helt klart okej! Tänker i alla fall inte slösa min tid på att leta fel i den & sedan uppmana andra till att ej se den. Läste för någon dag sedan om någon löjlig idrottskvinna som uppmanade andra till att bojkotta filmen, herregud säger jag bara. 

Finally!

 2015-02-24    19:44:00   av:Jennyhellstrom
Nu är det redan tisdag igen. Igår arbetade jag på ersängsskolan på dagen, sedan hem & plugga! Idag har jag arbetat igen, 10-16 och imorgon blir det 11-16 så blir mitt femte pass på knappt en vecka, känns bra faktiskt. Så länge skolan ej blir lidande så vill jag jobba så mycket som möjligt! Ikväll har jag äntligen skickat in det där tråkiga arbetet som vi hållt på med några veckor nu, vart så less på det så känns som en otrolig lättnad faktiskt! Nu ska jag lägga mig & bara glo på serier - The originals är favoriten just nu! Trevlig kväll allihopa :)
 
mina gosisar ♥

Lyxfrulle!

 2015-02-24    19:31:47   av:Jennyhellstrom
 
Igår åkte ille & stefan hemåt mot Jönköping igen! Det har varit ett par trevliga dagar där vi har hunnit umgås mycket & ta igen förlorad tid. Vi har varit ute & ätit, gått en sväng på stan, pysslat, kollat film, varit ute i skeppsvik, ätit god mat osv. ♥ igår gjorde jag & fredrik en riktig lyxfrulle som bestod utav allt möjligt så som äggröra, bacon, smoothies, jucie & mackor :) 

lördags.

 2015-02-23    19:29:00   av:Jennyhellstrom
 
I lördagsförmiddag var vi ute i skeppsvik & även en liten sväng i sävar! Kollade runt & hade det allmänt mysigt bara! Var & tände ett ljus hos lilla vivi ♥ På något sätt finner man ett inre lugn när man kommer ut en bit utanför stan. I skeppsvik var det helt tyst, vindstilla och solen sken! 
 
 
På kvällen åkte vi till Peppes för en god bit mat! Deras pepparstek & sås är to die for ♥ blev kvar där några timmar! 

bokvikning!

 2015-02-20    20:44:28   av:Jennyhellstrom
 
Har ej kunnat lägga ut detta tidigare eftersom svärmor ej skulle få se men under den senaste 1.5vecka så har jag gjort ännu en ny bokvikning till min svärmor! Kunde dock ej hålla mig, gav den till henne så fort hon kom hit innan jag ens hade hunnit slå in den och dekorera men det har vi gjort nu ikväll, vad tycks? :) Dekorerade även min "Home" ♥ Tycker detta är så roligt, helt klart en ny hobby som jag kommer fortsätta med! 

myskväll!

 2015-02-20    17:35:20   av:Jennyhellstrom
 
Igår när jag slutade jobbet så kom fredrik & svärmor och hämtade upp mig! Vart så glad över att se henne igen! Vi tog en lugn myskväll där vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord, åt god gryta som hon hade lagat, drack lite gott vin osv. ♥
 
Idag har vi tagit lite sovmorgon, satt & pratade med stefan någon timme i morse. Gick sedan en bra promenad med bustis, åt god frukost, pratade lite till & sedan kom fredrik hem från att ha skrivit tentamen så då gjorde vi oss iordning för att sedan ta en dag på stan! Nu har jag skjutsat fredrik till hans klasskompis som fyller 30år, och vi andra ska ta en lugn myskväll hemma! Stefan står & lagar mat, medan jag har fått igång ille på att lära sig bokvikning & jag skall försöka plugga lite! 

äntligen får man ta det lite lugnt.

 2015-02-18    22:50:07   av:Jennyhellstrom
 
Vilken dag! Jag gick upp tidigt för att fixa lite saker, började skolan vid 10.30 då vi skulle ha bedömning på varandras arbeten, åkte sedan direkt från skolan till jobbet för att arbeta till kl 16.00. Kom hem, åt middag, gick promenad med buster & jessica, tvättade, städat en jäkla massa, hängt tvätt, städat lite till & vid 21.20 fick jag ett ryck att åka och handla på coop så strax efter 22.00 var jag hemma och nu tänker jag nog ta det lite lugnt faktiskt. Är helt slut, har stressat med så mycket idag eftersom jag skall jobba imorgon från 9.00-16.30 och svärmor & stefan kommer hit! 

kärleken blir större.

 2015-02-18    22:44:14   av:Jennyhellstrom
 



När jag först såg filmen fifty shades of grey så vart jag lite smått besviken faktiskt, men nu har jag fastnat för låten "Love me like you do" som är ifrån filmen, jag kan inte sluta lyssna och när jag lyssnar så tänker jag hela tiden på filmen & inser så här i efterhand att jag faktiskt tycker filmen är mycket bättre nu när jag hunnit smälta den lite, kommer absolut se den flera gånger! låten måste ni lyssna på, love it ♥

torsdag!

 2015-02-17    12:01:04   av:Jennyhellstrom
På torsdag kommer dessa människor hit; 
 
= en sån här glad jenny; 

 
Jag älskar att ständigt ha saker att se fram emot, stora som små! På torsdag kommer fredriks mamma & stefan 
hit & det ska bli så himla roligt. De stannar till måndagmorgon så vi har flera dagar på oss att bara umgås! 

Gosisar!

 2015-02-16    11:56:00   av:Jennyhellstrom
 
 
Är hemma hos Jessica för att studera just nu men svårt när dessa sötisar springer runt! Visst har de blivit stora?!

Graaaattis ♥

 2015-02-16    10:55:00   av:Jennyhellstrom
 
Idag fyller min fina pite hanni hela 21år! Hoppas din dag blir helt underbar ♥ crazyhannibannani! 

Tjejkväll!

 2015-02-16    09:51:00   av:Jennyhellstrom
Igår vid 18.30 blev det fika på Café Göteborg tillsammans med fina flickor. Jessica Hanna Angelica Kickan & Linnea! Tog en krossad kladdkaka med grädde & glass, mums! Där satt vi & pratade i någon timme, sedan blev det bio! Vi såg fifty shades of grey & helt ärligt så vet jag inte vad jag skall tycka riktigt. Den var bra och dålig på samma gång, kommer nog aldrig se den igen men ser ändå fram emot 2:an & 3:an :) 
 
Här kommer en bildbomb från en mysig kväll ♥
 
Tack för en mysig tjejkväll allihopa ♥

söndagsångest.

 2015-02-15    10:42:27   av:Jennyhellstrom
 
Idag blir det ännu ett försök till att studera, usch vad det tar emot men nu är det bara två dagar kvar så måste väl.. Alltid samma visa på söndagar, har sån ångest över allt skolarbete och att det är måndag imorgon. Ikväll är det i alla fall fika med schemat med några tjejer i klassen & sedan blir det bio - fifty shades of grey! Ska bli så mysigt :) 

Spännande!

 2015-02-14    20:46:03   av:Jennyhellstrom
Koncentrerad tjej! Vikingen börjar ta sig! 

Bustis är uppklädd idag såklart! 

Spännande! 

Bokvikning!

 2015-02-14    19:59:54   av:Jennyhellstrom

Nu är det pyssel & melodifestivalen som står på schemat! Vilken mysig & bra alla hjärtans dag jag har! Hoppas ni andra har en lika bra kväll som jag :) 

Lördagsmys!

 2015-02-14    19:19:02   av:Jennyhellstrom
Romantisk middag för två! <3 

Mello!

 2015-02-14    17:01:36   av:Jennyhellstrom

Nu är jag & Erica redo för en mellokväll! Undra vem av oss som vinner!? :D 

det här med motivation för skolan.

 2015-02-14    13:17:00   av:Jennyhellstrom
Jag studerar 3 år på Universitetet. 3år. Jag är så otroligt imponerad på de människor som väljer att studera ännu längre tid & ännu mer imponerad över de som har barn samtidigt. Hur finner ni motivationen och tid? Jag har nu tagit mig igenom halva utbildningen och kan ärligt säga att motivationen är lite som bortblåst för tillfället. När jag började Universitetet hösten 2013 så gick jag in med rätt inställning och var så strukturerad. Jag vart så nervös första halvåret för att jag inte skulle klara mig igenom alla tentor att jag gjorde inte mycket annat än att plugga under dagarna. Jag lämnade in alla uppgifter flera dagar innan deadline. 
 
Nu tar det lång tid för mig att påbörja uppgifterna som vi har. Jag har börjat falla in i gamla vanor lite med att göra allting några dagar innan. Jag har alltid varit en person som arbetar bäst under press men när jag började skolan för 1.5 år sedan så försökte jag få bort den vanan och ändra mina rutiner, nu är jag tyvärr där igen. Jag finner ingen riktig motivation för tillfället. Jag klarar fortfarande av allting i skolan, det går bra för mig så det är inte det som är problemet men jag blir besviken på mig själv över hur seg jag har börjat bli. Är jag skoltrött tro? Den enda ledigheten som vi får är vid sommarlov och då jobbar man ca 5-7 dagar i veckan så kallar inte det någon riktig ledighet heller. 
 
Vi har en uppgift som skall in nu på måndag, då endas preliminärt och den behöver ej vara klar men man skall ändå ha hunnit komma en bit eftersom den skall bli bedömd utav en klasskamrat och vi skall ha ett seminarium kring våra arbeten. Jag har knappt börjat än, ändå har vi haft flera dagar på oss att studera inför detta. Istället får jag sitta lör, sön & måndag inför detta. Usch, efter denna uppgiften så måste jag hitta tillbaka till mig själv och finna ett inre fokus. Detta fungerar inte längre! Vilket tråkigt inlägg detta blev men behövde lätta mig hjärta lite för att kunna ge mig själv en spark i arslet! 
 

Alla hjärtans dag!

 2015-02-14    10:54:00   av:Jennyhellstrom

Idag har fredrik jagat & i eftermiddag/kväll skall han iväg på en middag tillsammans med jaktvårdsföreningen på hans skola så vi firade lite alla hjärtans dag igår istället :) När han kom hem så hade han med sig en massa godsaker till mig. Jag hade en gång visat honom denna uggla som jag älskar men köpte den inte, nu hade han köpt den åt mig ♥ sen vet han att jag gillar tulpaner mer än rosor så fick en massa rosa fina tulpaner & lite fredagssnacks (a) världens bästa pojkvän/sambo! 
 
Igår var vi på kalas för Saga ute i sävar, hon fyllde 10år. Tänk vad tiden går fort, snart är hon tonåring! Var där till kl 21 sen åkte vi hem för lite fredagsmys! Idag blir det till att plugga hela dagen, sedan städa lite för ikväll kommer erica hit för att fira alla hjärtans dag tillsammans med mig :D blir till att äta god mat, se melodifestivalen & så skall jag lära henne bokvikning! längtar tills ikväll ♥

nya drogen.

 2015-02-13    15:41:02   av:Jennyhellstrom
 
Jag har blivit förälskad i Mannafrutti, tror jag har ätit ca 7st sedan i måndags (a) love! 

i can be your hero baby.

 2015-02-12    20:40:29   av:Jennyhellstrom

Färdig :)

 2015-02-11    07:52:41   av:Jennyhellstrom

Blev klar igårkväll, vad tycks? I love it!

tbt

 2015-02-10    22:47:49   av:Jennyhellstrom
Vissa dagar saknar jag er flickor lite extra mycket. 
 

Pysselkväll!

 2015-02-10    19:50:37   av:Jennyhellstrom

Igårkväll var kickan & Jessica här. Det var pyssel som stod på schemat, började på en bokvikning! Hann ej klart igår så sitter nu i soffan & viker samtidigt som Ullared går på tv'n & zeke gör mig sällskap, kan inte bli mycket bättre just nu :') resultat får ni se sen! 

Graaaattis ♥

 2015-02-10    16:47:00   av:Jennyhellstrom
 
Grattis på födelsedagen svärmor! Jag hoppas att du har haft en riktigt bra dag, om lite mer än en vecka så är du här & då får vi uppvakta dig! Det finns nog ingen som kan gå mig på nerverna så som du (haha) men det finns samtidigt få människor i världen med ett lika stort & gott hjärta som Eleonore Lindqvist ♥ Ha en faaaaaantastisk dag, din gämla kääärring ♥

True!

 2015-02-08    22:43:35   av:Jennyhellstrom


Bustis!

 2015-02-08    19:19:00   av:Jennyhellstrom
 
Min fina klasskompis Camilla är otroligt duktig på att måla så jag skickade en bild på bustis till henne, och nu har jag fått tillbaka resultatet. Ser ni hur otroligt bra & likt det är? Man ser verkligen i hela ansiktsuttrycket att det där är vår buster! Får skicka en bild på zeke sen också (a) Hon är så otroligt begåvad & duktig, tack cami! ♥ Nu måste jag bara köpa en fin ram till den så man kan sätta upp målningen någonstans!
 
Orginalbilden! 

Söndag!

 2015-02-08    19:16:36   av:Jennyhellstrom
 
Idag blev det loppis en snabbis tillsammans med Jessica! Detta fick jag med mig hem! 4st förvaringslådor/boxar 60kr (ord. 250), ett oöppnat nytt pyssel 30kr (ca 199:-), 4st böcker som jag skall ha till min bokvikning 5-10:- st och en resturangchansen! Nöjd med dagen :) 
 
Annars har det varit lugnt idag. Gått lite promenader med hunden, som vanligt. Lagat & ätit tacos, sett på lite serier & fixat här hemma ♥ hoppas på en pysselkväll tillsammans med kickis & jessica imorgon! 

trött.

 2015-02-08    00:19:41   av:Jennyhellstrom
en favorit utav alla lyktor jag har här hemma, den lyser upp så vackert! 
 
Jag är fortfarande vaken! Håller på att somna i soffan men måste hålla mig vaken tills fredrik ringer och vill hämtas. Det blåser som rena stormen ute så blir det att köra i kärringfart sen! Har ändrat lite på bloggen nu de senaste dagarna om ni märkt det? Det fick vara nog med vintern och nu kör vi på lite mer vårtema! Jag är nöjd i alla fall :) Imorgon/Idag (?) blir det loppis på nolia tillsammans med kickan & jessica, hoppas den är lika bra denna gången som förra! Hoppas ni alla sover gott ♥

<3

 2015-02-07    22:20:00   av:Jennyhellstrom
Här försöker vi få till ett par moves till "all the single ladies", ganska likt ändå! 
 
Känns bra att bli bjuden på samma fest som zorro, batman, superwoman, mystique & wonder woman m.fl. 
Inte alla som får gå på sådana vippartyn! (a) 

Lördag!

 2015-02-07    20:34:00   av:Jennyhellstrom

Nu har jag skjutsat Fredrik till hans grabbkväll! Nu blir det melodifestivalen för min & djurens del :) 

Hjälte!

 2015-02-07    15:48:00   av:Jennyhellstrom
Igår var det en riktigt bra dag! Det började med att jag klarade min tentamen, med god marginal dessutom! Efteråt gick jag hem från Universitetet med Jessica, Angelica & bustis så hann få mycket gjort innan klockan ens hade hunnit slå 11. Ett snedsteg igår var bara att jag fick en parkeringsböter på 500kr, klumpigt! Träffade hanna en stund & skjutsade henne till flyget! Sedan blev dagen ännu lite bättre när jag fick tillbaka min rapport som vi skrev över jul, remember? Jag blev godkänd på den, så skönt! 
 
Vid 18 var det dags för superhjälptekvällen, dock hade jag känt mig som en superwoman hela dagen. Det blev även min utklädnad - superJ! Fick låna en "mantel" av hanna, skrev ut ett "J" tryck och tejpade fast på min topp, gjorde ett eget "kreativt pannband" som det står superJ på, haha. Sedan var jag klar, tyckte att jag hade fått till mig ganska bra så kommer fina erica och visar vad hon är.. Hon är superwoman & så mycket snyggare än mig! Men jag hade en bra kväll, alla var väldigt bra utklädda, lekte & tävlade, åt snacks & hade allmänt trevligt :) 
 
Dåliga bilder, ångrar nu i efterhand att jag ej tog med mig kameran. Men ska gulla lite med erica så kanske 
jag kan få hennes bilder som hon tog & lägger sedan upp dem här :)

Klarade tentan!

 2015-02-06    11:47:52   av:Jennyhellstrom

Jag klarade tentan! Är så glad, nu kan man slappna av & njuta av helgen! Nu är det bara 6 av 11 uppgifter i denna kursen kvar! ;) har även varit duktig & gått med hunden från universitet och hem, både igår & idag! Nu har jag ätit lite soppa & ska strax börja städa här hemma innan jag ska skjutsa Hanna till flygplatsen vid 14! 

sista minuten.

 2015-02-05    21:55:23   av:Jennyhellstrom
Imorgon kl 8.30 är det dags för tenta! Är faktiskt lite nervös, det var länge sedan vi gjorde en tenta och detta är första gången som vi gör den på datorn och får svar direkt på om vi är godkända eller inte. Jag känner mig själv så väl att jag vet om att jag kommer säkert sitta 5-10min och bara titta på "lämna in" knappen. Läskigt att veta om att så fort man klickar på knappen så får man se resultatet, samtidigt är det skönt att veta på en gång istället för att vänta i ca 3 veckor! 
 
På kvällen är det i alla fall dags för tentafest! Klassen ska umgås lite och fira att tentan är gjord och för att vi tagit oss igenom halva utbildningen. Detta gör vi genom något slags "hjälpte" tema och jag sitter såklart i sista minuten och funderar på vad jag ska vara för något. Funderar på att vara denna powerkvinna här under, ms Marvel. Men har ingen utklädnad så får se hur det blir, annars har jag en plan b då jag får låna kläder utav jessica till en annan karaktär! Bilder kommer kanske imorgon ;)
 
Egentligen gillar jag inte att klä ut mig alls. Tycker att jag borde få komma på festen precis som jag är, 
jag menar - jag är ju redan en superwoman liksom? 

This is my fight song.

 2015-02-05    14:38:08   av:Jennyhellstrom
Fick ett låttips av min fina hanni, tycker alla ska lyssna på den! En riktig girlpower låt på något sätt tycker jag :)  
 
 
 And I don't really care if nobody else believes, Cause I've still got a lot of fight left in me

Att flytta från Jönköping & sin familj till något främmande.

 2015-02-05    14:00:00   av:Jennyhellstrom
Nu är det 1.5år sedan vi gjorde resan och lämnade lilla staden Jönköping för norrland, umeå. Helt ärligt så känns allting fortfarande som en resa, som att vi håller på och gör en livsförändring som bara ser ut att fortsätta. Det känns inte som att vi har stannat upp och verkligen insett att vi faktiskt har ett nytt liv här uppe, även fast det har gått så lång tid. Vi har ett hem här uppe, ett nytt liv och folk runt omkring oss som vi älskar och som verkligen har kommit oss nära in på livet. Samtidigt har vi ett liv där nere med minnen och familj. 
 
1.5år har gått otroligt fort. Jag hinner inte ens med om vad som verkligen händer. Jag är mer än halvvägs genom min utbildning och om några år kanske vi flyttar tillbaka till småland. Men just nu känns livet i Jönköping som väldigt långt borta. 

Många undrar nog hur vi har det här uppe egentligen, vad som hänt under detta året och hur allting känns för oss. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra här uppe som jag faktiskt gör. Jag är så glad över att jag vågade ta mig ur min trygghetszon och ge mig ut på denna resan. Det har varit otroligt känslomässigt men samtidigt så värt det. Det har varit många dagar man bara har gråtit över saknaden och avståndet hemifrån men också mycket skratt med nyfunna vänner. Umeå är en mysig stad med ett positivt och glatt folk. Universitetet är av hög stantard där det verkligen satsas. Jag har provat på högskola tidigare, i hemstaden, som inte var något för mig. Där var det tempo men ingen sammanhållning alls, där fick man klara sig själv och skolan var inte utav någon personlighet alls. Jag har hört så mycket om andra högskolor och universitet och Umeå känns så rätt. Här satsade man på en gång med att klassen ska få en sammanhållning och man skall känna sig trygg med varandra, sen är det ett ständigt högt tempo så att man får känna att man lever kan jag tala om. Jag känner hela tiden att jag lär mig saker och bygger på min kompetens inför framtiden. Man har hört så många tala om att det ofta är ett högt tryck första terminen och sedan sänks hastigheten men det har jag aldrig upplevt. Här levereras det och jag känner att de människorna som går klart sin utbildning här uppe gör det med god kompetens och styrka inför framtida yrket. Jag är så nöjd! Förutom skolan och vännerna så har det varit en period i mitt liv som har varit som en bergodalbana. Vi fick bo hos vivi-anne, fredriks farmor i 7 månader. Jag är så otroligt tacksam över denna fantastiska kvinna, utan henne så hade vi aldrig kommit så här långt och varit här vi är idag. Men det var samtidigt en tuff period att inte veta hur länge vi skulle leva där ute. Vi bodde hos henne ute i sävar som ligger 2 mil utanför umeå i ett litet litet samhälle. Jag trivdes bra där men att inte veta inför framtiden tärde mycket på mig. Att bo i ett litet rum och inte ha alla sina saker, inte min katt och en familj 100 mil ifrån var jobbigt. Mest av allting så var det nog jobbigast att inte kunna ha min zeke hos mig. Just då gick dagarna och allting långsamt men nu i efterhand så inser man hur månaderna bara sprang iväg. Vi fick vår lägenhet, katten kom upp och vi blev en riktig liten familj. Vinter blir till vår som blir till sommar. Vi har haft familj som kommit & hälsat på en del som gör allting enklare också, det gör att man har någonting att se fram emot. Vi har mist våran fina vivi ♥ efter att gud tog henne ifrån oss så känns det mycket tomt här uppe, det är någonting som saknas. Vi har i alla fall turen att ha fredriks farbror och bror, med deras familjer här. De har givit oss mycket glädje och fina stunder!
 
Det är både skönt men samtidigt otroligt jobbigt att ha ett liv i två helt olika landskap/städer. Jag kan tänka mig att leva hela mitt liv kvar i Umeå, samtidigt så vill jag vara nära min familj och bo mer centralt i landet. Jag kan inte tänka mig ett liv med barn och då inte bo nära min och fredriks familj. Men här uppe har jag hittat mina allra bästa vänner. Jag fasar inför den dagen då jag skall flytta tillbaka, samtidigt som jag längtar. Usch vad jobbigt det kan vara när man tänker för mycket på det, ska nog sluta reflektera över det och bara ta allting dag för dag. Man vet aldrig vilken vändning livet tar. Titta bara på mig och fredrik, inte trodde jag för två år sedan i mina vildaste drömmar att jag skulle vara bosatt uppe i Norrland. 
 
 
Vi flyttade ifrån vår hemstad, trygghet & familjen till något helt främmande. Men det här som kändes som främmande vände ganska snabbt till någonting annat. Jag följde mitt hjärta och flyttade med min kärlek 100mil hemifrån och det visade sig att vi klarar så otroligt mycket tillsammans. Vi har skapat oss ett liv och ett hem från scratch. Efter dessa år kommer jag nog inte vara rädd för att leva livet & testa på flera nya, främmande & spännande saker :) 

låt till ica-stig

 2015-02-04    22:25:11   av:Jennyhellstrom
 En söt liten avskedslåt till ica-stig som nu har slutat!

barncancerfonden.

 2015-02-04    21:09:53   av:Jennyhellstrom
Min brors flickvän, evelina och några kompisar har startat ett UF-företag där de gör handgjorda och fina nyckelringar, kostar 50kr och hälften går till barncancerfonden. För det första så tycker jag att dessa är väldigt stilrena & fina, men samtidigt går det till en fin sak så jag har beställt/köpt två stycken så jag och fredrik får en varsin. Tycker att det är fler av er som borde göra samma sak (a) de heter "Bling uf" på facebook eller gå genom mig som kan prata med eve! 
 
Så ser dem ut, och på baksidan står det "GE HOPP" ♥

036.

 2015-02-04    16:36:00   av:Jennyhellstrom

Vilken stil har du hemma?

Vi har nu äntligen börjat få riktig ordning i lägenheten så som vi vill ha det. Det tar ett tag när man skaffar 
en helt ny lägenhet till att finna sin stil & att införskaffa sig allting. Jag skulle nog säga att vi har en modern stil 
blandat med mycket shabby chic, jag älskar det! :') mycket grått & vitt! Här kommer lite smakprov; 

 
Inte de bästa och mest skarpa bilderna kanske men systemkameran är inget vidare att fota med när det är mörkt & jag tycker inte bilderna blir bra med blixt, därför lite suddiga :) Jag trivs så bra i vår lägenhet, lägg dock märke till alla djurleksaker på golvet - de är överallt! Det är lite stökigt här hemma just nu men det går att leva med, behöver inte se ut som i en katalog alla dagar i veckan (a)

shopping kan faktiskt göra en lyckligare.

 2015-02-04    16:01:40   av:Jennyhellstrom
 
 
I fredags var jag på stan med jessica & kickan en sväng, då fick dessa godingar följa med mig hem! Det blev ett gulligt linne från bikbok, ett eos lypsyl från åhléns (tips, de är billigare på hm!) & min älskade téaburk från téahörnan + téa! Love it! Ibland hittar man vissa saker som verkligen skulle passa in hemma hos oss & då bara måste jag köpa det, så var det med denna téaburk, den skrek verkligen "Jenny!" ♥

035

 2015-02-04    13:03:15   av:Jennyhellstrom

Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?


Jag vet inte om folk brukar rota bland mina grejer men det gör väl inte så mycket. Jag har inga pinsamma saker eller något att dölja, dock är man lite rädd för att folk ska sno saker om man har hemma massa folk & några som kanske ej känner så bra. Så snoka lite får folk gärna göra, men inte ta med sig godsaker hem ;) 
 
Fick bli en randombild på bustis, han ser lite sneeky ut på den bilden ;) 

Lill-lördag

 2015-02-04    10:35:00   av:Jennyhellstrom
Randombild på min prins för något år sedan, här var han så fluffig ♥
 
Nu är det fullt upp i skolan hela tiden, vi har väldigt många uppgifter, workshops & nu en tenta på fredag så det hinns inte med att blogga så mycket. I måndags var erica & hanna här på kvällen i alla fall ♥ vi hade en del att ta igen så satt mest & pratade, gick en promenad med hunden & hade det mysigt bara, kollade på ullared så klart! Igår hade vi workshop i skolan hela dagen & sedan redovisning, gick bra & blev godkänd så nu kan man bocka av det på listan! På kvällen gick jag över till min granne, jessica & pluggade några timmar men sedan blev det såklart sidospår med annat som en massa prat & skratt! 
 
Idag ska jag över & plugga hos jessica igen, sedan hem & fixa lite och senare ska jag ta en promenad med vår granne sandra & deras hund nemo :) gick en promenad med dem i morse & det gick bra, buster är lite valpig när han träffar en annan hund, kan vara både gulligt & jobbigt! 

034.

 2015-02-02    16:01:37   av:Jennyhellstrom

Hur ser ditt drömhem ut?

 
Mitt drömhem ligger lite utanför stan. Det ska vara ett hus som är lagom till storlek - inte för litet & trångt men inte heller för stort & omysigt. Det ska finnas en stor uteplats så man kan grilla på kvällarna & äta frukost på morgorna. En stor trädgård är det viktigaste så att mina framtida barnen kan springa runt och leka, och så man får plats med en liten barnpool. Bygga snögubbar & ha snöbollskrig på vintrarna och på sommaren skall jag ha massa blommor! Själva huset ska vara vitt eller ljusgrått med vita knutar :) 
 
 
Själva insidan vet jag inte riktigt mer än att jag vill ha ett stort men ändå mysigt kök, med en liten köksö! 
Stilen skall vara mysig, modernt blandat med mycket shabby chic! :)

033.

 2015-02-02    15:50:02   av:Jennyhellstrom

5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier

 
1. De som söker uppmärksamhet genom att vara "hemliga" 
Exempel; Idag har jag varit med om det sjukaste någonsin!!! Herregud! 
(sedan när någon frågar vad som hänt så vill denna person ej berätta) 
 
2. Överanvändaren. Personen som skall berätta exakt allt! 
Exempel; (kl7) påväg till jobbet. (kl7.30) frukost. (7.45) måndagar suger. 
 
3. Dramaqueenen. 
Exempel; Jag trodde bättre om dig, detta kommer jag aldrig glömma. 
(Är det nödvändigt att skriva sådant så alla kan läsa? Berätta för den personen hur du känner ist, dramaqueen!) 
 
4. För mycket hashtags. 
Exempel; En dag på stranden! #sol #livetpåenpinne #strand #sommar #blibrun 

kom bara på 4st just nu, whateveeeer :)

032

 2015-02-02    15:34:41   av:Jennyhellstrom

Hiss & Diss - Sociala medier

 
+ Instagram 
 
 
Det jag gillar med instagram är att det är massa bilder där & endast bilder. Jag vill inte ha långa föredrag av vad folk gör just nu eller reklam osv. Det räcker med en bild & en kort text, det gillar jag. Det ska vara enkelt & stilrent :) 

 - Facebook 
 
 
Jag har inte varit speciellt förtjust i facebook alls de senaste åren faktiskt men man kan inte heller riktigt klippa banden till ett socialt medie som man hängt på så länge. Där har man alla gamla kontakter, bilder, nyheter & man kan hänga med lite grann vad som händer i livet hos gamla kamrater. Däremot så får den dissen av mig för det är alldeles för mycket reklam där. Reklam, hemsidor & videos som varken har med mig eller mina vänner att göra. Det är inte många av mina närmsta vänner som uppdaterar sin fb så det mesta består bara av reklam & videos på min facebook. Dock så har jag gått med i en grupp som heter återbruka mera & bokvikning - finner inspiration & idéer där, det kan vara kul :)

avslut.

 2015-02-01    19:49:37   av:Jennyhellstrom
Bra avslut på denna veckan! Haft en mysig & trevlig kväll hos familjen sandström ♥ god mat & underbart sällskap! Det är så roligt att se hur mycket barnen har lärt sig, växt och utvecklats från varje gång man träffar dem, man vill nästan stanna upp tiden så att de stannar så här små hela tiden! 
 
Bjuder på en romantisk höstbild på bustis & nikki! 
 
Nu blir det nog att gå en promenad med bustis & sedan avsluta kvällen med en film - unbroken, som jag bara hört gott om! Imorgon är det fullt upp igen med skola & studier inför workshop, skrivuppgift & tenta denna vecka! 

Februari

 2015-02-01    09:24:22   av:Jennyhellstrom
 
Nu är det redan 1 Februari. Jag kan inte förstå vart all tid tar vägen? Februari är i alla fall den månaden som jag gillar minst. Det händer inte mycket & det riktiga vintervädret kommer, vilket jag kan tycka är ca 2 månader för sent. Nu börjar man ju bli trött på vintern & ser fram emot våren! Men just i år så har jag lite småsaker att se fram emot faktiskt så kommer nog gå bra ändå & det ser ut att bli bra väder för scooteråkning! 
 
Igår var det en lugn dag med långpromenad med hunden, pyssla lite här hemma & på kvällen åkte vi en sväng till Erik för lite lördagsmys med barnen. Efteråt åkte vi hem & kollade på Hunger games 3 & jag tycker att den var helt okej faktiskt men eftersom de mest bygger upp inför part 2 så hände ej så mycket & man längtar mest efter nästa film. 
Idag skall jag städa, tvätta, pyssla, studera & sen är vi bjudna på middag hem till erik & anna igen, ser jag fram emot ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!