Godmorgon!

 2013-08-31    08:15:07   av:Jennyhellstrom

Nu ska jag & min bruna lockiga vän ut & springa tänkte vi, hoppas vi inte stöter på en älg eller Björn! PUSS

nya favoritaffären!

 2013-08-29    18:26:44   av:Jennyhellstrom
Idag har det varit fullt upp! Har varit och farit runt i hela stan, skulle köpa patroner till vår skrivare och en skrivbordsstol eftersom som mitt skrivbord kom igår! & hade man bott i Jönköping så hade det ju bara varit att åka till ikea och handla alla sina möbler nu när man är student & allt men nu finns ju inte det här uppe (norrland är sjukt efter, i know, men det ska dyka upp ett ikea här runt våren 2015!) så nu har vi varit och köpt allt på JYSK, rusta och mio typ, herregud vilket evigt farande det blir hela tiden. Bilder kommer imorgon iaf på hur vi bor och hur vårat rum nu ser ut :) 
 
I förrgår var jag i alla fall i stan och köpte lite smått till mig själv, bland annat ett megastort fia-med-knuff spel (favoritspelet!) från Village och sen har jag fått en ny favoritbutik - Indiska! Herre, vad mycket fina grejer dem har alltså! Ville typ köpa allt men får försöka hålla mig tills vi får en egen lägenhet! Köpte i alla fall de på bilden under :) letat igenom ALLA butiker i hela Umeå efter en fin riktigt blå tröja/topp men ej funnit någon, så går man in på Indiska & så woop! Fick även bli ett helt underbart ljus som är från indien typ? & luktar vanilj & valnöt :)
 
Haha, vilket långt & värdelöst inlägg, creed till er som läst allt! 
 
 

Lång morgonpromenad, standard!

 2013-08-28    08:54:34   av:Jennyhellstrom

Puss

 2013-08-26    14:47:00   av:Jennyhellstrom
 

Hellu mates! Nu är det måndag igen & vi har redan bott här uppe i 9dagar, sick vad tiden går! Måste dock tala om att jag faktiskt lipat ett par gånger efter min lilla familj.. saknar dem något så fruktansvärt mycket ♥ en vecka klarar jag ju lätt utan dem, men det är ju tanken på att det kommer dröja månader innan vi ses igen som är jobbig.

 

Just nu är fredrik i skolan iaf, kommer dock hem om någon timme! Jag har varit ute på långpromenad med hunden, duschat och ätit typ, haha, that's what i do. Senare i eftermiddag så ska vi nog ut en sväng till Fredriks farbror och kusiner :) 

 

Känns ju annars ganska sådär nu om dagarna när man mest bara går hemma & väntar på att fredrik ska komma hem. Försöker hålla mig sysselsatt men det är svårt nu, kan ju inte gå flera mil med hunden varje dag eller springa på stan jämt & ständigt osv. Dock börjar min skola nästa måndag, inte så långt kvar! Då kommer jag ha något att göra halva dagen, andra halvan kommer gå till att studera hemma & jag kommer hitta mig lite nya vänner :)

 

 Här är en bild ifrån förra söndagen då vi hade inhandlat lite möbler till ett av våra rum.
(ni får för & efterbilder på rummet när mitt skrivbord som jag beställt har kommit!) 
 
I förrgår gick fredrik ut i skogen i 10min, precis vid vårat hus & sköt en bock! Livet på landet! haha. 
 
Här satt jag med buster häromdagen, bilden är tagen nere vid sjön som ligger i mitten av alla universitet. 
Snacka om att campuset är mycket finare & mysigare här uppe än nere i Jönköping, dock är skolan
som jag ska gå på här uppe mycket fulare & mindre än den jag gick i förra hösten :/
 
& här ligger vi just nu, jag & bullen. 

norrlänning.

 2013-08-21    13:59:55   av:Jennyhellstrom
 
Efter att ha gått en promenad på 2h så tänkte nu jag & bustis se en film! Jag måste säga att jag trivs faktiskt bättre än väntat här uppe, dock har det ju bara gått 5 dagar än. Fredrik började skolan i måndags, idag är dem ute & vandrar och ska sedan övernatta ute i skogen typ så jag är ensam hemma med hunden & farmor! 
 
Min skola börjar den 2september så jag har ju lite tid på mig att lära känna staden så att säga. Dock är den ganska enkel, har redan lärt mig att hitta till det mesta & skulle det bli fel någon gång så är det ju staden som gillar rondeller ;) 
 
I alla fall, dessa dagar har vi hållt oss riktigt sysselsatta hela tiden, har knappt hunnit sakna jönköping än. Vi har åkt runt en hel del, vi har handlat möbler till vårat pluggrum så som 2 skrivbord, bokhylla & diverse småsaker! Beställde även böcker i söndags, 1700kr gick det på, för 1 kurs! Svider i plånboken kan jag säga.. Hörde igår att Umeå ska vara den staden i hela Sverige just nu som det är svårast att få lägenhet i så det känns väl sådär, bara att börja göra sig som hemma här ute i Sävar helt enkelt! 
 
Så ja, en så länge så mår jag faktiskt väldigt bra & mellan mig och fredrik bara flyter det på, känns faktiskt bättre än någonsin. Min hubbebubbe & jag ♥ får dock se hur länge han står ut med mig, pms-veckan är på g ;) 

HAHA

 2013-08-14    22:30:57   av:Jennyhellstrom

lite allt möjligt.

 2013-08-14    22:30:35   av:Jennyhellstrom
 
Bilder ifrån när vi var på väg ner till Ullared för ca 2veckor sedan. Jag har alltid så himla roligt tillsammans med denna tjej alltså! Min fina Elin, vi har varit nära & bästa vänner, i 8-9år nu? Helt sinnes! Just nu är hon påväg ner till Turkiet för en veckas semester, snacka om att jag är avundsjuk just nu! 
 
En av de härliga sommar-eftermiddagarna som vi varit ute med båten i Bunn! 
 
Hjälpt mormor en hel del med att gå ut med hundarna då hon nu har två stycken! 

spindlar borde inte få finnas.

 2013-08-14    22:13:32   av:Jennyhellstrom
Usch. Upptäckte nyss en stor äcklig spindel i mitt rum, victor ville inte ställa upp på att döda den så fick ta saken i egna händer. Sprang & hämtade dammsugarn för att suga upp den jäkeln, tror ni inte då att den springer ner på min stora svarta matta så att jag inte kan se den? Dammsög som sjutton så ber till gud om att jag fick med äcklet. Aja, nog om det :)
 
Snart tar mitt liv en ny vändning & jag har börjat säga hejdå till mina nära & kära (de jag har hunnit med under denna korta tid i alla fall). Var med Elina två dagar förra veckan, ska även träffa henne sista gången imorgon, Daniella & jag hade en riktig myskväll i måndags, har sagt hejdå till fredriks familj & hunnit prata en del med de flesta vännerna, nu är det bara la familia kvar, den jobbigaste biten. Jag kan knappt tänka på att behöva lämna dem så länge utan att börja gråta.
 
För någon dag sedan så pratade jag & fredrik om min bebis, zeke, hur vi ska göra med honom osv. Vi är 100% säkra på att han ska få vara kvar i Jkgp tills vi hittar något eget & när vi diskuterade det lite så började jag på allvar lipa. Förstår ni då hur mycket den lilla hårbollen betyder för mig? Det är ju helt sinnes, det är som lisa säger, jag är en riktig crazy-cat-woman! 
 
Har nu två dagar kvar på jobbet i alla fall, det blir snabba ryck med tanke på att sista jobbdagen är på fredah & vi ska flytta på lördag! Så under fredagen blir det fullt upp, det ska jobbas, packas, fixas & umgås med familjen ♥ så det blir nog inte många fler inlägg förrän jag sitter där uppe i västerbotten! 
 
min fina pappa. 

denna plutt kommer jag sakna mest.

 2013-08-14    21:57:12   av:Jennyhellstrom
mitt hjärta. 

whatever.

 2013-08-08    23:43:27   av:Jennyhellstrom
Just nu är jag livrädd samtidigt som jag verkligen längtar tills nästa helg. Tänk att jag snart ska flytta & bli norrlänning! Jag kommer sakna min familj mest - tryggheten, det bekväma, alltid någon hemma att prata och umgås med, glädjen & kärleken. Nu kommer jag bara få prata med dem i telefon & via skype, kommer försöka komma ner till Jönköping så ofta jag kan men det blir kanske 1 gång varannan månad, max. Sen på loven så är jag såklart hemma också (jul&sommarlov) & självklart kommer jag tjata hål i huvudet på familjen & vänner att dem ska komma upp till Norrland! Men alla måste ju lämna boet någon gång, & nu är det dags för mig. Det jobbiga är bara just det att det är 100mil hemifrån. 
 
Min bebiskisse kommer ju få stanna kvar hemma tills jag & fredrik har hittat oss en egen lägenhet, så honom kommer jag att sakna ihjäl mig efter. Tycker bara synd om honom ifall han ska få flytta runt & hålla på, då har han det bättre här hemma så länge ♥
 
 
 
Något man verkligen har börjat inse nu när man börjar bli äldre är vilka ens riktiga vänner är. Under hela ens ungdom så kommer vänner & dem går, men nu känner jag att jag verkligen har funnit mitt umgänge, vissa gamla som hållt sig kvar vid mig & vissa nyare bekantskaper. & jag tänker verkligen kämpa för att hålla kontakten med dessa underbara människor nu när jag bor så långt bort för vill ha dem vid min sida när jag kommer hem igen. 
 
Tänk att bara på några dagar så kommer mitt liv vändas helt ut & in. Jag kommer inte ha min familj där som jag kan träffa när jag vill, jag kommer inte ha någon som tvättar åt mig eller lagar mat, jag kommer få klara mig själv, jag kommer inte kunna ringa någon vän jag saknar för en fika, inte gosa med min kisse när jag vill, inte ha ett heltidsjobb med en go lön varje månad. Det kommer vara en helt annan miljö där uppe, längre vintrar, helt annan dialekt, känna mig vilsen överallt osvosv. men åh vad det ska bli spännande, bara att ge sig av och se vad som händer! 

Nu är det klart.

 2013-08-06    15:33:00   av:Jennyhellstrom
Har massvis med bilder & saker att blogga om men har varken tid eller ork för det just nu, det får komma senare. 
Kände mig i alla fall tvungen att gå in här & uppdatera er om att jag & fredrik kom in på våra utbildningar uppe i Umeå så om två veckor flyttar vi! 

Kan inte riktigt beskriva känslan jag har just nu alltså, både glädje & panik. Har nog samtidigt inte riktigt förstått ännu vad det är som håller på att hända.. Ska i alla fall passa på att umgås så mycket som möjligt med mina fina vänner & familjen nu de sista dagarna ♥ 
 
Är vi redo älskling? Herregud, nu kör vi! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!