Vad gör ni på gymmet?

 2017-02-27    21:47:47   av:Jennyhellstrom
Nu kommer surtanten i mig fram. Men vad gör vissa människor på gymmet? 
Varje gång jag tränar så finns det alltid ett gäng med tjejer där som ständigt sitter med sina mobiltelefoner, eller sitter ner och för en konversation. & tro mig, jag blir inte irriterad över att folk kollar sina telefoner vid vila, utan dessa tjejer sitter ner under hela mitt pass, alltså mellan 45-60min! Folk får göra vad dem vill, men på ett litet gym som friskis i huskvarna så är det ganska irriterande att sådana personer är där och tar upp både yta och utrustning. Förra veckan var det småpojkar där och dem visste väl knappast själva vad dem gjorde där. Jag var tvungen att besöka gymmets hemsida när jag kom hem för att se åldersgränsen - 13år, 13ÅR! Är inte det helt absurt? Varför skall små barn träna på gym? De får dessutom vara på gymmet redan vid 10års ålder i vuxet sällskap, WHYYYY? 
 
Jag är ändå ganska imponerad över hur dessa tjejer faktiskt tar sig tiden till att byta om, ta sig till gymmet, betala för att vara där, duscha, byta om och åka hem, för att få kolla på sin telefon. Hoppas att det snart lugnar ner sig och att alla som inte är seriösa med sin träning gör ett klokt val i att stanna hemma istället :) 
 
Detta kan man också göra på ett gym ha AW & rulla upp toarullar! :)

Morgonmys

 2017-02-26    10:58:43   av:Jennyhellstrom

Haha, söndagsunderhållning för lulle! 

Mello

 2017-02-26    10:05:00   av:Jennyhellstrom

Igårkväll hade jag & lulle mellosmys med Erica! ♥

 

Ledighet!

 2017-02-25    19:12:00   av:Jennyhellstrom

Idag kom Elina hit en sväng på lite frallefrukost & lullemys! Det behöver inte alltid bli en så stor grej när man träffar någon, idag var helt perfekt med att äta frukost, prata och bara umgås, vi åkte sedan en liten snabbis till a6 för att köpa en present till min mormor som hade kalas idag! Alltid lika kul att träffa elina ♥ Crazy cat ladies båda två! 

 
Vid 14.00 blev det som sagt kalas hos mormor som fyllt år! Det bjöds på mat & fika, och umgänge med släkten ♥
 

Känslosamt

 2017-02-19    21:03:50   av:Jennyhellstrom

Igår var vi hemma hos farmor. Det var väldigt känslosamt men kändes ändå bra att vara där, det kändes som att hon var med oss på ett sätt. Usch vad jag saknar henne.. 


Kvällen spenderades med föräldrarna framför mellon. 

Idag startade jag dagen med ett träningspass tillsammans med Erica! Hela eftermiddagen har spenderats med Victor & Evelina i deras nya lägenhet. Jag har hjälpt dem att flytta in! :) 


Nu är det soffläge med lullen! Ska nog röra mig mot sängen om en stund & avsluta denna dagen med att läsa en bok. 

Fredag!

 2017-02-18    10:52:27   av:Jennyhellstrom

Igår var det dags för min första service på bilen! Gjorde den hos Timmy på autoexperten, tur man kan få lite hjälp, det är verkligen guld värt! Efteråt var det bara att åka hem, chilla i några sekunder & sen göra sig iordning för att åka in till Erica i stan. Vi spenderade kvällen hos henne med vindrickande, mat, pusslande & chill i soffan! Blev väldigt mycket skratt under kvällen vilket är fantastiskt!! 


Nu om en timme så jag & familjen åka till farmors hus. Kommer kännas konstigt att komma dit utan att ha henne där.. 

<3

 2017-02-14    21:26:39   av:Jennyhellstrom

Man borde stanna upp ibland & verkligen försöka uppskatta allting & alla människor man har runt omkring sig. Det är så himla enkelt att vardagen bara rullar på & att man tar vissa för givet. 


Idag har vi fått minnas & hylla dig lite extra, farmor. Vi har med oss dig i våra hjärtan, varje dag & vi saknar sig hela tiden. 

Måndag

 2017-02-14    10:37:00   av:Jennyhellstrom

Igår efter jobbet så var det dags för besiktning av Fredriks bil. Haha, jag förstår inte varför men det känns som att man är på vårdcentralen med sin bebis typ! Den gick i alla fall igenom så det var skönt! Efteråt åkte vi ut till Lekeryd, till Madeleine & Jonas för att titta in deras hus och äta lite middag! En mycket bra avslutning på denna dag ♥

 

50års fest!

 2017-02-13    10:34:00   av:Jennyhellstrom

Igår var det 50års fest för Eleonore, Fredriks mamma. Det var en fullspäckad kväll med tal, sånger, komedi, hyllningar, mat, dricka, musik & fint umgänge såklart. 

 

Några bilder är snodda från Madeleines blogg! ♥

Söndagsmys

 2017-02-12    22:35:00   av:Jennyhellstrom

Söndagen har varit relativt lugn. Vi har tagit en ordentlig sovmorgon & bara chillat. Var ute i Bankeryd hos fredriks pappa & Åsa, blev bjudna på middag & bara umgicks. Sen åkte vi hem, spelade lite kort och senare svängde Ille förbi en stund! ♥

 

50fest!

 2017-02-11    21:46:44   av:Jennyhellstrom

Här livebloggar vi! Hoppas alla har det fantastiskt bra, det har vi! Nu är det efterrätt & sen får vi se vart kvällen tar oss! :) 


Tors & fre!

 2017-02-11    10:33:00   av:Jennyhellstrom

I torsdags blev det tjejkväll hemma hos Matilda, tillsammans med Frida, Hanna & Emelie! Vi gjorde hemmagjord pizza & bara umgicks. Alltid lika trevligt. Senare gick vi ner till Daniella för att se hur hon hade det & ge henne en liten present inför bebisen som kommer snart, längtar! 

 
 
I fredags öppnade vi frisörsalong på avdelningen på jobbet så kvällen till ära bar det en fläta som ett av barnen hade gjort på mig, så duktig! Senare kom fredrik hem & vi spenderade kvällen framför film & kortspel i soffan ♥
 

Finbesök!

 2017-02-05    16:45:07   av:Jennyhellstrom

Svärmor har varit här hela eftermiddagen! Alltid lika mysigt! Hon tog med sig lite lunch, hade med sig presenter från Thailand, vi har pratat om allt som finns typ & kollat igenom en massa bilder! Så kul att få lite sällskap :) 

Nu har jag inget planerat för kvällen, är sugen på att dra till gymmet men var där i morse så vet inte, väääärldsproblem! 

Skärpning!

 2017-02-04    19:04:26   av:Jennyhellstrom

Jag må vara dålig på att blogga men ni är ännu sämre på att kommentera! Vilket gör att jag bloggar ännu sämre! Vet att ni är ca 30-40st om dagen, någon liten kommentar här & där skadar inte & tar inte upp alltför mycket utav er tid ;) 



Saknar min maaaaaade & längtar till sol & värme! Spola fram tiden två månader, please! 

Alone

 2017-02-04    16:50:01   av:Jennyhellstrom

Bara varit hemma idag & chillat, skönt till en  början men tillslut börjar det klia i hela kroppen, så jag drog till gymmet! Tränade en timme, handlade lite kvällemat & sånt, tankade bilen & nu sitter jag här igen, ensam. Jag trivs i vanliga fall med att vara själv, kan tycka att det är rätt så skönt men ibland får jag nästan panik. 


Hoppas ni har en fin lördag! 

Godnatt!

 2017-02-04    00:57:48   av:Jennyhellstrom
Nu checkar vi ut! Är han inte det sötaste ni sett? 

Det är nu helgen startar, igeeeeeen.

 2017-02-04    00:47:00   av:Jennyhellstrom
Hoppas alla sover gott! 
 
Jag har nyss kommit hem från en väldigt mysig kväll med Erica! Har varit hemma hos henne hela kvällen, bara druckit vin, ätit gott & pratat hela kvällen lång. Det var välbehövligt med en tjejkväll & bara vara. ♥
 
Jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga nu förtiden men mitt minne på telefonen är alltid fullt så tar inte mycket bilder, vilket gör att det är tråkigt att blogga och dessutom så går dagarna så himla fort! Vet inte vart den här veckan har tagit vägen riktigt. Jag jobbar, tränar och ibland umgås med någon. Annars spenderar jag kvällar hemma med min katt. Haha. Det låter otroligt tragiskt men faktiskt väldigt skönt efter en heldag med arbete och träning osv. Ofta har jag haft något eller någon som hjälpt mig att fördriva tiden med, så mitt liv bara rullar på! 
 
Helgen är oklar hur den kommer att se ut men blir nog väldigt lugnt. Hoppas ni alla haft en bra vecka & njuter ordentligt av helgen nu! Ska försöka uppdatera bättre imorgon! Kanske visa bilder på lägenheten, för kom på tidigare att jag nog aldrig visat er (er norrlänningar framför allt) hur den ser ut! ¨
 
 
Om 6 dagar så är det exakt ett år sedan jag tog mitt livs svåraste beslut. Jag saknar dig zekis & tänker på dig ofta ♥ 

Bästa

 2017-02-02    21:31:00   av:Jennyhellstrom

Hade en fantastisk helg med min bästa! Åka bil, äta en massa gott, spela kort, se film, shoppa, prata, skratta & bara vara allmänt flummiga. Jag har mått så bra hela helgen, och så här vill jag ha det hela tiden. Men snart får Kris flyt, så ni kan flytta ifrån Norrland och du kan bli hemmafru här i Jönköping! :D 

 

Du är världens bästa vän. Jag saknar dig hela hela hela tiden. Men snart ses vi igen! Tack för en underbar helg ♥ Jag älskar dig! 

 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!