Halloween

 2016-10-30    08:26:59   av:Jennyhellstrom

Igår var jag på min första halloweenfest någonsin (eller, sen jag var liten i alla fall). Var hemma hos Elin där även Madeleine, Peter & Joackim var, plus massa tjejer från Elins jobb! Var väldigt trevligt men jag var nykter & åkte hem vid 00 för nu idag, om en liten stund, ska jag köra till Göteborg för att få träffa min älskade Kickis!!!!

Jag gjorde ett litet försök till att likna en vampyr! Ögonen var mer röda & svarta än vad dem ser ut på bilderna!

Tooooooorsdag

 2016-10-28    08:23:27   av:Jennyhellstrom

Igår efter jobbet så åkte jag förbi Joackim på Elgiganten för att köpa mig en ny router & sen direkt vidare hemåt för att få lite finbesök av Madeleine & Caroline! De hjälpte mig att få igång mitt internet (halleluja!) så nu kan jag äntligen surfa runt igen!

Fick en gullig lite blomma av dem som nu pryder mitt fönster! Man kan aldrig få för många! Tack så mycket för en mysig kväll C & M :)

Nya accesoar

 2016-10-23    18:48:48   av:Jennyhellstrom

Tog med mig katten i väskan & drog till mina föräldrar :) han är så himla sällskapssjuk så försöker ta med mig han så mycket som möjligt!

L-kväll!

 2016-10-23    18:47:52   av:Jennyhellstrom

Lördagskvällen spenderades med några gamla pinglor - Madeleine, Agnes & Johanna! Har inte skrattat så mycket på länge, helt underbart! Senare drog vi ut på glädje & dansade loss lite granna innan jag tog bussen hemåt :)

Jag & made roade oss med snapchatfilter!

Lördag!

 2016-10-23    18:45:17   av:Jennyhellstrom

Igår åt jag en god lunch med Hanna & sen spenderade vi en sväng på stan! Alltid lika underbart att träffa den damen! Fick med mig en ny blus hem, det är aldrig fel!

Världens gosigaste

 2016-10-23    18:43:38   av:Jennyhellstrom

Tack älskling!

 2016-10-18    12:19:55   av:Jennyhellstrom

I födelsedagspresent av Fredrik fick jag en Daniel Wellington klocka! Är så himla nöjd, har länge velat ha en sån! Tack älskling! ❤️

Go stil

 2016-10-18    12:18:02   av:Jennyhellstrom

Varje morgon så ligger jag kvar en stund i sängen för att mysa med min pälsboll. Han sover i sängen varje natt, hela nätterna & när han hör att mitt alarm går så vaknar vi båda till liv & myser lite. Han har ju världens härligaste stil, right?

Lördag

 2016-10-17    17:25:11   av:Jennyhellstrom

Lördagskvällen kom Kent & Åsa hem till oss för lite tacokväll! Fick en massa fina presenten av dem, tack tack tack! 💕 efter några timmar åkte dem hem så jag & Fredrik spenderade resterande kväll framför några avsnitt utav 'House' :)

Höstmarknad

 2016-10-17    17:23:15   av:Jennyhellstrom

I lördags blev det lite spontant till A6 för höstmarknad med min fina Madeleine! Köpte mig lite smått som en mantel till halloween, en ljuslykta från en gårdsbutik & lite smått, men alltid kul att kika runt lite! Blev mat på Wook & chili, en sväng till granngården & djurmagazinet, Ica maxi & sen avslutades dagen på hemmahallen!

Lånade några bilder från Madeleine! :)

Svärmor

 2016-10-17    17:17:41   av:Jennyhellstrom

I veckan var Fredriks mamma hemma hos mig en sväng på lite fika & kolla in min nya lägenhet :) fick en massa fina saker i födelsedagspresent, tack ännu en gång!

Fint folk

 2016-10-17    17:13:24   av:Jennyhellstrom

I fredags hann jag knappt hem efter jobbet innan det knackade på dörren, vi fick finbesök av daniella, Hanna, Danne & Timmy på kvällen! Vi tog igen missad tid & spelade lite spel, lika underbart som vanligt :-)

Lulle trivdes som fisken i havet, han gick från knä till knä & mös ordentligt under kvällen 💕

F

 2016-10-16    16:51:28   av:Jennyhellstrom

I onsdags eftermiddag kom äntligen Fredrik hem! Har saknat honom otroligt mycket så vart glad att han var hemma igen efter flera veckor ifrån varandra!

Har varit dålig på att ta nya bilder på pojken min så här får ni en "gammal", vilken liten pluttis lulle var :') han växer så fort!

Söndag

 2016-10-11    12:40:25   av:Jennyhellstrom

I söndags gick jag upp tidigt för att åka till Ullared med några arbetskollegor! Köpte inte så mycket men är väldigt nöjd över förmiddagen :) på eftermiddagen var det lite kalas för mig! Blev firad av mina föräldrar, Victor, Evelina, farmor & mormor! Jag bjöd på en god tårta som min kollega Martina hade bakat åt mig! Har så underbara människor i min närhet, är så lyckligt lottad!

Utställning

 2016-10-11    12:36:21   av:Jennyhellstrom

I lördags var jag på utställning igen med louie! Denna gången i Norrköping över dagen & Madeleine följde med :) det gick bättre för honom denna gången, först blev han ex1:a & sen blev han bäst i variant! Gick dock inte längre men vi är nöjda :) man måste stanna tills allt stänger men vi var ju redan klara runt 11.30 så vi stack iväg en sväng till stan för att shoppa & äta lite! Var en mycket bra dag med bra resultat & fint sällskap! 💕

Bilägare!

 2016-10-07    19:15:11   av:Jennyhellstrom

Idag har jag blivit bilägare till denna söta lilla Renault clio :')

Birthday

 2016-10-07    06:24:44   av:Jennyhellstrom

I måndags fyllde jag år. Nu är jag 23bast. Vart tog all tid vägen? Jag var ju nyss 7år & det bästa jag visste var att följa med mina föräldrar till Coop så man fick gå in på BR & köpa Pokémonkort!

Jag hade i alla fall en bra dag, fick en väldigt läcker bomberjacka på morgonen av mina bröder! Sen på jobbet blev jag uppvaktad av barn & kollegor med en massa grattiskramar & fina kort! Till min stora förvåning så kom trädslöjdsläraren med blommor & frågade om jag ville gå på dejt med honom, haha, han skämtade, för blommorna var ett blombud från min fina bff från Norrland! Blommor & choklad, hon vet hur man smälter mitt hjärta :')

När jag kom hem så fanns det ännu mer blommor på bordet! Mina föräldrar hade varit där & lämnat presenter & blommor, ett fint välkomnande hem, så skulle man ha det oftare ;)

Vid 18.15 kom det bästa på hela dagen! Min gamla bästis Lisa kom hem till mig! Jag bröt typ ihop när jag såg henne, det erkänner jag. Inte sett kvinnan på 2.5 år & är tidigare van vid att dras med henne varje dag! Vi snabbspolade igenom våra liv på 2h & bara tog igen förlorad tid! Hoppas jag hinner träffa henne igen innan hon flyttar iväg till Norge! 💕

Helgen

 2016-10-07    06:17:30   av:Jennyhellstrom

Helgen som var (1-2okt) var väldigt upp & ned. Vi var som tidigare nämnt i Falun för utställning med louie & det gick väldigt bra. Han blev Ex 1:a (exellent 1), vilket betyder att han blev bästa hane i sin ålder & färg, han gick då vidare till att tävla om bäst i variant. Där tävlar man mot den bästa honan & då förlorade han mot sin syster! Han hade två syskon som var med så vi ställde ut dem i "bästa kull" & där vann vi så vi fick pokal & gå upp på panelen & visa upp dem :) det gick exakt lika bra dagen efter så han fick två rosetter för ex1:a & bästa kull :)

När vi skulle hem på söndagen vände dock allting. Vi hade kommit till Örebro för att käka, när vi är påväg att stanna till så känner vi att det luktar bränt men tänker inte att det är vår bil (det är ju aldrig ens egna bil, alltid någon annans). Efter 2min så ser vi att det börjar ryka imellan våra säten. Det brann i bilen. Vi slängde oss ut, jag ringde larmcentralen medan Eleonore slängde ut alla våra saker. En kille från Statoil kom med en brandsläckare & släckte den då fullt utvecklade branden. Räddningstjänsten sa senare att det var tur att det hände när vi stannat till för hade detta hänt på motorvägen så vet man inte hur det hade slutat. Vi fick ringa bärgningsbil & efter mycket letande fick vi äntligen tag på en hyrbil så vi kunde ta oss hem. En mycket omtumlande dag, jag vart så himla rädd. Det som är extra jobbigt är att det var pappas bil & inte min, så har dåligt samvete över att det blev som det blev när han varit snäll & lånat ut den men enligt räddningstjänsten så var det ett elfel & då är det inte någons fel.

Louies morfar!

Vi är här!

 2016-10-01    09:36:57   av:Jennyhellstrom

Nu är vi på utställning, snart är det dags!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!