Fullt upp

 2016-01-30    22:45:18   av:Jennyhellstrom
Det har varit fullt upp hela veckan så nu kan jag äntligen skriva lite här! Jag har haft spinning två gånger nu & de gick båda väldigt bra. Var ganska nervös tidigare men nu känns det bara väldigt roligt :) hade ett pass imorse & det är ju helt klart den bästa starten på helgen! 

Efter spinningen så duschade jag på gymmet innan jag tog bussen in mot stan där jag spenderade några timmar med min fina Erica! Helt underbart att få strosa runt med en vän, prata igenom en massa saker & shoppa - kan det bli mycket bättre? Spenderade dock alldeles för mycket pengar men ångrar inte ett öre, kan visa imorgon! 

Fredrik har nu äntligen också skaffat sig ett gymkort, så imorgon ska vi köpa träningsskor till honom, sen har han inga ursäkter ;) 


Nu är det mys i soffan framför Vikings , bra avslut på dagen då jag är helt slut.. Hoppas ni andra haft en bra dag! 

Godnatt!

 2016-01-25    23:41:26   av:Jennyhellstrom

Stressigaste dagen på länge! Först var det VFU, sen innan veterinären så skyndade jag in på team Sportia & köpte mig ett par spinningskor, ut med hunden, till veterinären, sen hämta Fredrik, åka till gymmet & fixa med passmusiken men iTunes strulade så fick aldrig över det på skiva så måste göra om allt imorgon.. Sedan hem & slänga i sig mat & sen till gymmet igen för att köra igenom passet en gång med Linnea! Nu efter 22, så har jag plockat här hemma, duschat & fixat med tvätten. Nu ligger jag i sängen & är helt död. Imorgon väntar en lika stressig dag! Sov gott! 

Btw, veterinären hittade inga kristaller denna gången heller så det är han verkligen helt fri från. Hans skelett & höfter såg även väldigt bra ut! Så han har tydligen åkt på en ordentlig omgång med urinvägsinfektion så nu går han på antibiotika igen! PUSS 

Ingen glad katt

 2016-01-25    14:14:57   av:Jennyhellstrom

Zeke är inget vidare glad just nu! Vi är hos veterinären idag för att röntga honom & försöka se vad som är felet.. Uppdatering kommer ikväll! Håll tummarna för oss <3 

Skräck

 2016-01-24    23:55:25   av:Jennyhellstrom

Haft en mysig kväll med dessa pinglor ikväll! Vi har sett skräckfilm & pratat om allt mellan himmel & jord! Fler såna här kvällar blir det framöver! :) 

@work

 2016-01-23    15:50:06   av:Jennyhellstrom

Är på jobbet just nu & försöker få ihop ett spinningpass! Efteråt blir det att träna lite & sen får vi se hur mycket mer man hinner med idag :) hoppas alla får en fin lördag! 

Tummen upp!

 2016-01-23    14:11:35   av:Jennyhellstrom

Hade en mysig kväll tillsammans med denna pärlan igår! Hon bjöd mig på lite mat på vezzo, som en julklapp! Det var mycket folk men ändå mysig stämning & maten var helt fantastiskt god :') blev sedan en liten sväng hem till Hanna, hade en nostalgisk kväll innan jag drog hem mot mitt! 

Älskling..

 2016-01-21    11:59:44   av:Jennyhellstrom

Det är mycket tjat om zeke & hans sjukdomar hela tiden men saken är den att han är sjuk jämt & det är en stor del utav mitt liv. Jag tänker på honom jämt & har ständigt en oro i kroppen, därför blir det mycket om det i bloggen. 

I måndags frågade en klasskompis mig om hur zeke mådde & jag sa: "bra!". Det skulle jag inte ha gjort för så fort jag kom hem så kissade han blod igen.. Nu är det samma visa som för några veckor sedan så nu är frågan hur vi ska göra.. När ska han få bli frisk? Ska hela hans liv pendla mellan olika sjukdomar hela tiden? 

Har ringt både agria & veterinären nu, röntgen är bokad till på måndag men vi måste fundera hur vi verkligen ska göra.. Hur bra mår han egentligen.. Man får inte bli självisk :/ 

VFU

 2016-01-21    08:07:00   av:Jennyhellstrom
 
 
Sista terminen på Universitetet är i full gång! Jag är nu ute på VFU i ca 5 veckor och jag håller till på samma skola som alltid, dock en annan handledare och en annan avdelning den här gången. Ska vara en del fokus på att hålla i aktiviteter på idrotten, så det blir spännande :)
 
Annars är det fullt upp med spinningen. Jag ska ha mitt första pass på tisdag och är inte ens klar med all musik än så är lite nervös! Blir nog till att spendera alla resterande dagar på att försöka bli klar så kommer det nog gå bra nästa vecka :) Kommer köra både tisdagkvällar och lördagmornar! 
 
Hoppas alla får en fin torsdag ♥

Zeke

 2016-01-19    11:29:42   av:Jennyhellstrom

Jag har helt glömt att visa en sak som jag fick utav Jessica i födelsedagspresent! Hennes man, Kris, är väldigt duktig på att måla så de har gjort en tröja till mig med zeke på! Visst är den fin? Tyckte idéen var helt fantastisk, jag som är så kär i min lilla kattprins :') 

Lyx!

 2016-01-17    20:41:36   av:Jennyhellstrom


Ikväll lyxar vi till det med kräftor & avsnitt utav "how to get away with murdeer"! 

Söndag

 2016-01-17    19:36:11   av:Jennyhellstrom

Provade på en ny maträtt idag, kasslergratäng! Det känns som att man alltid äter samma så ibland måste man hitta nya recept, ska försöka få in det att prova ett nytt varje vecka! Får se om jag lyckas :) Detta var i alla fall väldigt gott! 

Efter maten blev det träning i spinningsalen! Har börjat få ihop ett pass nu & jag är så nervös! Men ska träffa några på gymmet imorgon & gå igenom all teknik osv. Så hoppas det känns bättre efter morgondagen! 

Rensa!

 2016-01-16    13:05:09   av:Jennyhellstrom

Just nu håller jag på & rensar i min garderob samtidigt som jag lyssnar på P3 dokumentär! Det är så himla välbehövligt att få rensa lite men jag har så svårt för att slänga kläder för tänker alltid att vissa saker kan komma till nytta någon dag, fast jag inte använt den på 5års tid.. Nu ska jag i alla fall fortsätta & sedan får vi se vad som händer senare! 

Behövligt

 2016-01-15    21:26:26   av:Jennyhellstrom

I förmiddags var jag en sväng på stan med dessa fina pinglor, Hanna & kickan :) fyndade ett par träningshorts från Nike som var på halva reapriset, har velat ha ett par länge men aldrig hittat de perfekta men dessa var precis i min smak :) en mysig & välbehövlig förmiddag! 

Efter stan så åkte jag till gymmet & körde igenom några spinninglåtar inför mitt kommande pass! Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt med min lilla familj. Vi har ätit tacos & nu myser vi framför en film :) hoppas alla har en bra fredag! 

<3

 2016-01-14    22:49:58   av:Jennyhellstrom



Vila i frid, Alan Rickman <3 

Spinninginstrukör!

 2016-01-14    21:19:25   av:Jennyhellstrom
Jag vet inte om så många vet om detta men jag ska bli spinninginstruktör igen :) Denna gången blir det på tenton och jag kommer att köra lördagar och tisdagar! Ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt väldigt nervös, även fast jag jobbat med det i 2.5år innan och då var jag mycket yngre. Det känns som att det är högre krav på mig nu och vet inte alls hur detta ska gå men jag ska göra mitt bästa. Det ska ju samtidigt bli så himla roligt och jag älskar att utmana mig själv! 
 
MEN! Jag har lite svårt för att hitta bra musik just nu så om någon utav er har något enstaka tips om någon bra låt som det går att cykla till så får ni mer än gärna kommentera det, jag behöver all hjälp som jag kan få! Det är ju nästan bättre att köra låtar som andra tycker om än jag själv för annars kanske det blir lite same same på låtarna och det är ju inte kul för deltagarna. Jag försöker variera mig i musiken men det är svårt!
 
 
 

Buhu

 2016-01-14    21:08:00   av:Jennyhellstrom
I måndags så var det en mysig tjejkväll hos Jessica. Vi samlades ett gäng och såg på magic mike xxl och åt lite gotta! Det var så himla mysigt men det sorgliga är att både kickan och jessica åker ifrån mig ett tag nu under vfun. Jessica åkte idag till England och kommer vara borta i hela 6 veckor, hur ska jag klara mig?! & om några dagar så åker kickan iväg till Norge och är borta i ca 2 veckor! :/ ♥ 
 
Bild från i måndags, skyller den dåliga kvalitén på kickis! 

Fredriks dag

 2016-01-13    20:58:00   av:Jennyhellstrom

I söndags så fyllde min fredrik 23 år. Vi uppvaktade honom med frukost på sängen, sång och paket. Utav mig fick han en tröja, ett par handskar och en datorväska (saker som han önskat sig). Det verkade som att han blev mycket nöjd så det var kul ♥ Vi åkte på förmiddagen ut en sväng till Sävar och kikade runt lite, besökte även vivis grav & tände några ljus. 
 
På eftermiddagen gjorde vi tårta till födelsedagsbarnet & sedan blev det lugnt i soffan en stund innan vi skjutsade bort ille till flyget då hon skulle åka hem till Jönköping runt 20. Var väldigt roligt att hon följde med oss upp till Umeå. Under de dagar som hon har varit här så har vi gått på stan, myst hemma, pysslat och hon följde även med mig till tenton i lördags och körde multi-training! 

Karta

 2016-01-12    21:03:00   av:Jennyhellstrom
 

Både min & fredriks dröm är att resa otroligt mycket sen när vi är klara med våra utbildningar. Vi vill besöka nya platser och inte bara en massa turistorter utan se mer utav kulturen och hur det verkligen ser ut i andra länder. Vi vill till USA, thailand och austrailen m.fl. Vi vill se allt! Så i julklapp gav jag honom den perfekta julklappen - en skrapkarta över hela världen! Man skrapar de länder som man har varit i och jag tycker att den är perfekt för då blir det att man hela tiden vill besöka nya platser så att man får skrapa mer på sin karta ;) 
 
Häromdagen så skrapade han de länder som han har besökt och jag tyckte först att det lät som en hel del men när man såg det på kartan så såg det mesigt ut, vi måste helt enkelt börja resa mer och det är snart! Längtar ihjäl mig ♥

Bästa

 2016-01-10    10:48:17   av:Jennyhellstrom

Idag fyller min älskade sambo & bästa vän 23år! 

-26,8

 2016-01-08    17:41:37   av:Jennyhellstrom

Igår var det ingen värme här hemma så vart mycket innesittande! Både jag & Fredrik hade lite att plugga så det tog vi igen & sedan blev det myskväll här hemma bara. 



Buster fick klä sig efter väder! 


På kvällen blev det monopolspel & jag utklassade de andra totalt! 

Mot ume

 2016-01-06    10:03:48   av:Jennyhellstrom
Igårkväll hade jag det så mysigt hemma. Umgicks bara med min familj <3 vi åt god mat, spelade spel osv. Kommer sakna dem alla så himla mycket men denna terminen kommer gå så himla fort & sen är jag hemma igen! 



Nu är vi i alla fall på väg uppåt i landet, är snart i Stockholm :) 

Sista dagen

 2016-01-05    19:40:27   av:Jennyhellstrom
Idag är sista dagen hemma i Jönköping. Har bara umgåtts med min älskade familj <3 Jag & mamma åkte till mormor i förmiddags, sen handlade vi & sen har vi pysslat lite hemma. Vi har bland annat gjort egen pulled chicken & städat osv. 



Kommer sakna min familj så himla mycket men nu är det sista terminen i skolan så nu jäklar kör vi! Längtar samtidigt väldigt mycket efter alla där uppe :* 

Gött

 2016-01-05    19:35:41   av:Jennyhellstrom

Igår blev det en heldag på Ullared med min fantastiska barndomsvän! Blev mest lite smågrejer & saker till andra. Hade i alla fall en rolig dag med Jenny. & Rufus gillar mina påsar :) 

Biffar

 2016-01-03    20:28:00   av:Jennyhellstrom
Igår var det full rulle från morgon till kväll så idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt! Har legat i soffan ungefär hela dagen, stundvis tråkigt men mestadels väldigt skönt. Men på eftermiddagen så drog jag faktiskt till gymmet tillsammans med Victor & Evelina! Vi tjejer körde ben & rumpa så hoppas på ordentlig värk imorgon :') 
 
Imorgon blir det upp tidigt för jag & min barndomsvän Jenny, ska spendera hela dagen på Ullared! Hon har fått lägenhet så vad är inte bättre än en start på världens bästa varuhus? 
 
 
Vad jag kommer att sakna er två när jag åker hem till Umeå!! 
 

Flytt!

 2016-01-02    18:00:39   av:Jennyhellstrom
Idag hjälper vi Fredriks mormor att flytta från Gränna & in till stan! 



Matpaus är viktigt :) 

nyårslöfte

 2016-01-01    23:05:16   av:Jennyhellstrom
 
Igår fick jag frågan om jag hade något nyårslöfte & jag kom på att jag ej hade något. I år tänker jag inte ha något löfte för kommer antagligen inte hålla det ändå, och vill jag ändra något så behöver det ej ske bara för att det är ett nytt år. Men kanske att jag skall försöka ta vara på mina nära & kära lite extra, men det försöker jag ständigt påminna mig själv om men ibland kommer man bort sig i vardagen. Men nej, i år har jag inget löfte, inget löfte som jag kan bryta :)

Senare på kvällen

 2016-01-01    16:27:34   av:Jennyhellstrom
Vid 17.30 åkte jag & Victor hem till Elin som igår höll i kvällens festligheter! Vi åt tre-rätters, lekte lekar & hade otroligt roligt! 













Lekte lekar! 






Tack alla inblandade för ett bra avslut på 2015 & en bra början på 2016! <3 

Nyårsafton!

 2016-01-01    16:15:50   av:Jennyhellstrom


Jag började nyårsafton med att bowla tillsammans med Fredrik, Daniella & Timmy mellan 12-13! Gick inget vidare för mig men slutade i alla fall som trea, roligt hade vi i alla fall! Visste inte att det var så populärt att bowla på nyår men det var fullt med folk där! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!