Happy halloween!

 2014-10-31    21:03:00   av:Jennyhellstrom
 
Ikväll blir det faktiskt lugnt för mig & fredrik. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i halloween faktiskt, men skulle jag gå ut och faktiskt klä ut mig - då skulle jag gå all in med en massa blod & grejer, tycker det ser så roligt ut med alla som passar på när det är halloween till att klä av sig så mycket som möjligt, vara sexiga och söta - typ klä ut sig till katt eller något. HA! men antar att jag inte är bättre själv som stannar hemma så skall inget säga ;)
 
Ikväll har det i alla fall varit några barn här, utklädda som har fått sig lite godis! Så roligt :D Nu ska jag & älsklingen äta en riktig lyxmåltid & sedan se skräckis: The purge blir det! Ha det fint! 

Mysig dag!

 2014-10-27    11:08:00   av:Jennyhellstrom

Åh, vilken mysig dag jag hade igår! Vi åkte ut till Sävar för att byta däck osv. Alla var utomhus & fixade med däck, tält & andra grejer medan jag var inomhus med barnen! Vi spelade kinect, målade, spelade sällskapsspel/datorspel, läste böcker, var ute med hunden osv. Avslutade kvällen med hamburgare & mys! Tycker så hemskt mycket om denna lilla familj! 

Kinect

 2014-10-26    13:20:00   av:Jennyhellstrom

Är hemma hos Tina & Göran just nu! Jag sitter & spelar lite kinect med Saga & Zelma :) måste skaffa det till vårt xbox, så roligt! 

Godmorgon!

 2014-10-26    08:21:43   av:Jennyhellstrom

haha, gillar att zeke ser så sur ut! 

Idag är det söndag, hoppas alla har ställt tillbaka klockan en timme? Jag har aldrig gillat söndagar, känner bara en massa stress inför en ny vecka som skall börja.. 

Trevlig helg!

 2014-10-25    19:44:13   av:Jennyhellstrom

Hoppas alla har en trevlig helg! 
Själv så står jag & gör kladdmuffins just nu inför en myskväll! 

Hunnit med en del!

 2014-10-25    17:49:00   av:Jennyhellstrom
 

Nu ligger huset ute på försäljning så idag har jag & Fredrik varit där ute tillsammans med Tina & Göran! Fixat lite inför visningen imorgon. 
 
Efteråt åkte vi hem till dem & fikade, pratade om allting mellan himmel och jord. Bokade in en träff imorgon också :) älskar att umgås med den mysiga familjen! Fick även en försenad födelsedagspresent som ni får se imorgon! 
 
Här är en länk för huset; http://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-savar-umea-kommun-granvagen-9-6692865 
Där kan ni få se hur jag & fredrik bodde i ca 7 månader ♥ inte alls samma sak här ute utan vivi.. 

Favoritfilmerna!

 2014-10-24    19:46:06   av:Jennyhellstrom

Ikväll kör jag & älsklingen ett Harry Potter-maraton! Fredagsmyyyys :) 

dracula untold

 2014-10-24    18:56:26   av:Jennyhellstrom
 
Detta var en av de bättre filmerna på länge! Den får 5/5 av mig! 
Det hände saker hela tiden och allting var så bra gjort, skulle enkelt kunna se denna 20 gånger till! 

Lycklig!

 2014-10-24    09:22:57   av:Jennyhellstrom
 
Alltså jag är fortfarande chockad över vad som hände igår. Tänk att jag har så fantastiska vänner som faktiskt har planerat världens överraskning i 2 veckor för mig? Jag är så lyckligt lottad! 
 
Igår var även sista dagen på min VFU, gjorde lite ont i hjärtat att lämna alla men det lät som att de verkligen vill ha mig som vikarie ibland & så har jag bokat in ett arbetspass i november så jag kommer ju snart tillbaka! Antagligen blir det samma ställe nästa VFU också :) 
 
Åh, jag börjar få så mycket jullängtan! Jag vill köpa julpynt, julklappar, slå in alla paket, skriva julkort, se julfilmer, chokladkalender, tända massa ljus osv. bara 61 dagar kvar ♥ inte ens 2 månader kvar tills jag åker hem till min lilla familj! 

Jag ser det snöar!

 2014-10-23    22:33:00   av:Jennyhellstrom


Så här ser det ut hos oss just nu! Så mysigt! 

Vilka vänner man har!

 2014-10-23    22:31:31   av:Jennyhellstrom
Då har man för första gången i sitt liv blivit kidnappad! Jessica hade lurat i mig att vi skulle käka pizza & sen ha myskväll hemma hos mig! Istället sätter hon på mig en ögonbindel & sätter mig i bilen! Jag blir nervös & frågar en massa saker men i bilen är det helt knäpptyst! Jag känner att bilen är på väg mot stan & undrar vad sjutton hon har hittat på för någonting! 

Vi stannar & går ur bilen & yrar runt i stan lite grann i min ögonbindel, tillslut får jag ta av mig den & får se kickan! Hon har också varit med i bilen hela tiden utan att jag har vetat om det! 


Mina fina tjejer har uppmärksammat att jag aldrig har ätit sushi förut så de bjöd mig på lite mat & till min stora förvåning så smakade det faktiskt helt okej! 


Sedan strosade vi runt i stan en liten stund & sedan var det dags för nästa överraskning - de bjöd mig även på bio! Alltså vilka jäkla tjejer jag har, helt fantastiska! De vet precis vad jag gillar & åh, de är så underbara! 

Jag älskar er! 💕

Btw, filmen var helt fantastiskt bra så den kan jag varmt rekommendera! 

Bra start på terminen!

 2014-10-22    20:12:44   av:Jennyhellstrom
 
Nu är första kursen denna terminen rättad & avklarad, bra start på terminen! 
& imorgon slutar VFU också, jösses vad hösten bara springer iväg! :o
 
 
 

Årets snyggaste selfie

 2014-10-21    19:13:37   av:Jennyhellstrom

buhu

 2014-10-19    22:19:51   av:Jennyhellstrom
 
Nu är jag ännu en gång ensam hemma. Idag åkte fredrik iväg för att jaga hela veckan med några killar från klassen! Kan hända att de skjuter allt som de ska på några dagar & då kommer han hem tidigare men annars så är det beräknat att han är hemma igen på lördag ♥ så tomt utan honom här hemma.. 

Omoget

 2014-10-19    20:25:10   av:Jennyhellstrom

Det här möttes vi av idag när vi steg upp på morgonen! Någon/några har klottrat på våra garage precis utanför vår lägenhet, blir så himla irriterad! Några töntiga ungdomar säkerligen som inte haft bättre för sig och inte mycket innanför pannbenet! Förhoppningsvis så kommer väl Riksbyggen ta bort det snarast möjligen :) 

Jag förstår inte grejen bara, varför klottrar man någonting sånt här? Jag fattar inte ens vad det står, känns så onödigt :) 

Bra dag!

 2014-10-17    21:11:29   av:Jennyhellstrom
Matte & bullemulle! 

Jag har haft en så bra dag idag! Jag älskar min VFU-plats, alla barnen & personalen <3 efter praktiken idag så fick jag även hoppa in & arbeta några timmar, så roligt att börja få in en fot! Känner verkligen att jag har valt rätt yrke, det är så roligt & så otroligt givande! Känns verkligen som att man gör någon nytta & intryck i människors liv! 

Efter jobbet så åkte jag & Fredrik ner till intersport & kollade på vinterjacka till honom, blev av samma märke & modell som jag har så nu kommer vi att matcha ;D nu ikväll blir det bara att slappa & njuta av helg! 

Min fina lykta!

 2014-10-15    21:56:58   av:Jennyhellstrom

Min fina lykta som jag fick av Fredrik i födelsedagspresent! Jag verkligen älskar den! Sitter upphängd i sovrummet :) får ta bättre bilder en annan dag med systemkameran för dessa bilder gör inte lyktan rättvisa! 

Tack älskling <3 

Muffinsbak!

 2014-10-15    21:54:03   av:Jennyhellstrom

Idag har jag bakat muffins i mängder! Ska bjuda personalen på Ersängsskolan imorgon tänkte jag :) vilken bra praktikant man är (a) & en glad sambo har man också som får provsmaka ;* 

Operationen gick bra!

 2014-10-15    21:05:44   av:Jennyhellstrom

Operationen för zeke gick bra igår! Alla tänder utan en såg väldigt bra ut! Veterinären tror ej att det är sjukdomen FORL utan istället att han har fått med sig ett virus från sin kennel, så han kommer nog alltid få leva med ett rött & känsligt tandkött som i sin tur kan påverka tänderna! Hon drog i alla fall ut en tand! Hoppas ej det blir fler nu.. Min lilla plutt var så himla drogad när han kom hem igår, kunde knappt gå :/ 

Något annat som inte var så roligt är att de upptäckte en cysta i hans tandkött, kan dock inte säga mycket mer eller göra något åt det nu utan vi ska ha telefonkontakt & återbesök så håller vi koll på om den skulle växa osv! Just nu är det ingen fara i alla fall :) 

Nu börjar kylan komma!

 2014-10-15    20:58:13   av:Jennyhellstrom

The winter is coming! Igår kom första snön, dock stannade den ej så länge men ändå! & idag så var det is på marken & mitt cykellås var igen isat så Fredrik fick skjutsa mig i morse! Så mysigt, nu längtar jag verkligen till vintern :') 

Vilken mardrömsnatt!

 2014-10-13    18:52:00   av:Jennyhellstrom
En randombild från sommaren 2013! 
 
Usch vilken natt jag har haft! Jag är så fruktansvärt förkyld så har varit uppe säkert 3 gånger i natt bara för att snyta mig, sedan har det varit svårt att somna om pga. ont i halsen och inte nog på det - katten spyr kl 01 inatt så jag vaknar & måste gå upp och städa efter honom. Runt kl 03 så spyr hunden, samma visa där - jag går upp och städar, sedan vid typ 05.30 så kräks hunden igen! Hela familjen här hemma är sjuklingar idag. Fy, fick vara hemma från praktiken idag men imorgon blir det nya tag! Dock så är det operationsdags för zekis, hoppas det går bra... ♥

För 1 år sedan!

 2014-10-13    18:51:00   av:Jennyhellstrom
 Det är så kul att ha bloggen så man kan spara bilder, skriva ner tankar och dagar. Man kan titta tillbaka och minnas, för exakt ett år sedan så var några i fredriks familj uppe hos oss när vi bodde hos Vivi-Anne! Jag hade nyss fyllt år och elin hade med sig sin Speja upp som då bara var en liten valp :') 
 
Lite bilder på vad jag gjorde för 1 år sedan! Umgicks med dessa fina människor & djur ♥
 
Det är sådant här som får mig att fortsätta blogga, så nu måste jag börja bli bättre igen för nästa år när jag tittar tillbaka på detta året så kommer det inte finnas många "minnen" att läsa om. Måste bättre mig, nu! 

operation igen.

 2014-10-12    13:16:53   av:Jennyhellstrom
mina älsklingar. 
 
Det dröjde inte länge innan zekes tänder skulle bli dåliga igen. Han opererade ut 7 tänder för 2 månader sedan & nu är tandköttet rött igen, så på tisdag blir det röntgen & antagligen till att dra ut flera tänder. Antagligen så har han fått sjukdomen forl, min stackars kisse ♥ Hoppas du blir bra på riktigt denna gången & slipper ha ont :(

Lördags!

 2014-10-09    19:18:12   av:Jennyhellstrom



mina största kärlekar.

 2014-10-07    21:16:35   av:Jennyhellstrom

mattes plutt.

 2014-10-04    17:37:06   av:Jennyhellstrom
 
<3

inte dumt att fylla år!

 2014-10-04    17:36:00   av:Jennyhellstrom
igåreftermiddag åkte jag & älsklingen in till stan för att äta ute på resturang, det var min födelsedagspresent från svärmor ♥ Gick till ett ställe som heter Peppes och det kan jag verkligen rekommendera, underbart gott var det! Det var så mysigt att sitta där & bara prata om allt & ingenting med min fina fredrik! 
 
Vid 20.30 så bjöd fredrik mig på bio - The maze runner (as bra!) tack älskling ♥ hade den bästa dagen på länge.
 

kompisar!

 2014-10-04    17:33:18   av:Jennyhellstrom
 
Så underbart att se att de små liven har blivit bra kompisar nu :') mina bebisar ♥

Bra födelsedag!

 2014-10-04    13:36:04   av:Jennyhellstrom


Igår vaknade jag upp på världens bästa sätt! Fredrik väckte mig genom massa pussar, sa grattis på födelsedagen & sedan gav han mig ett paket! I paketet var det en stor lykta som man sätter på väggen, som jag hade önskat mig :') sedan kom zekis & bustis in & grattade matte ;* hela lilla familjen <3 

Sedan blev det en dusch & när jag var klar hade Fredrik gjort varm choklad åt mig (a) världens bästa pojkvän! 

21 år!

 2014-10-02    21:08:00   av:Jennyhellstrom

Det har inte alls slagit mig att jag fyller 21 år imorgon. Kanske för att jag inte är hemma hos familjen. Känns konstigt att fira min födelsedag utan dem. Får väl se om fredrik tar över traditionerna nu med att sjunga på morgonen och komma med frukost & paket på sängen ♥
 
Jag har i alla fall nu påbörjat min VFU (verksamhetsförlagdutbildning) & jag är på samma skola som förra året. Ska vara där i 3 veckor nu framöver & jag trivs redan väldigt bra. 
Imorgon, efter praktiken så skall jag göra mig iordning och så skall jag & älskling åka in mot stan! Det är planerat att vi ska äta ute och sedan avsluta med en bio, ser fram emot kvällen fruktansvärt mycket! 

I paketen som vi hämtade ut!

 2014-10-02    20:52:00   av:Jennyhellstrom
För någon dag sedan så var vi & hämtade ut lite paket som hade kommit! Det ena var från min mormor, en liten tidig födelsedagspresent! I paketet var det min onepiece som hon hade lagat tragkedjan på, min fina kreativa mormor ♥ sen var paketet även fyllt med en massa strumpor, pengar & ett jättegulligt hjärta som nu hänger på vår spegel tills jag hittat en bättre plats :)
 
visst är den söt? loveit! 
 
I det andra, lite större paketet, var det vår älskade hallbänk som vi beställde för någon vecka sedan! Har länge velat ha en sådan men har väntat på att den skall komma in på ellos & nu när den gjorde det så beställde vi den på en gång! :)
 

I lördags!

 2014-10-02    20:46:12   av:Jennyhellstrom
 
I princip hela dagen spenderades ute på Granvägen där vi städade ur Vivi's hus och fixade. En känslosam dag med andra ord men som var tvungen att tas igen! Kvällen blev definitivt roligare, en av de bättre kvällarna på länge faktiskt. Jag, elin, richard & fredrik var hemma hos oss och bara hade världens lördagsmys! ♥ Vi grillade & åt gott, spelade en himla massa spel, pratade om allting mellan himmel & jord och drack lite goda drinkar! En välbehövlig kväll med andra ord. 

Nu får du vila i frid <3

 2014-10-01    20:37:00   av:Jennyhellstrom
♥ väldigt fin begravning i fredags för vår fina & saknade Vivi.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!