Härlig höstdag!

 2015-09-30    15:42:37   av:Jennyhellstrom


Har nyss gjort seminarium i skolan, nu är jag & bustis påväg hemåt! Stannat till lite vid nydalasjön så han får svalka sig lite, han är väldigt trött idag så vi får cykla långsamt! Nu ska vi i alla fall hem, käka lite & sen drar jag på boxning! 

motorik

 2015-09-29    21:08:13   av:Jennyhellstrom
 
Dagarna går så himla fort. Redan tisdagkväll & om knappt två dygn så kommer daniella & timmy hit, längtar ihjäl mig! Idag hade vi motorik på idrottslektionen igen, mycket balans denna gången. Var faktiskt väldigt roligt & jag klarade av det mesta, dock inte det med höga höjder. Är alldeles för höjdrädd så vissa saker försökte jag mig inte ens på. På bilden slappar vi. De hängde upp en stormatta på några rep, var väl meningen att man skulle balansera/gunga på något sätt men vi tyckte att denna idéen var bättre. 
 
Nu har jag nyss kommit hem från träningen. Är så himla skönt att träna igen, hade nästan hunnit glömma bort hur underbart det är! Nu ska jag plugga lite, vi har seminarium imorgon & jag måste komma på 3 frågor tills dess! Hoppas alla får en fin kväll :)



När jag ändå är igång.

 2015-09-28    22:45:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag tittade runt lite på instagram & hittade en profil som har mycket fina ljuslyktor, där 50% av priset man betalar går till cancerforskningen. Jag som älskar lyktor & som gärna vill stödja forskningen så gott jag kan, beställde såklart två stycken. Den till höger kostar 99:- och 50% går till barncancerfonden. Tyckte den var så himla fin & kan tänka på alla fina människor som jag har förlorat när jag tänder den. morfar farfar & vivi ♥ Den rosa lilla lyktan kostar 79:- och 50% går i förmån till rosa bandet. 
 
Längtar efter mina lyktor, ska tända dem varje kväll & tänka på alla kämpar som finns där ute. Blir perfekta presenter/julklappar också ju! 

#fuckcancer

 2015-09-28    22:21:14   av:Jennyhellstrom
 
Tittat på barncancergalen ikväll & kunde inte låta bli längre. Jag blev barnsupporter & skänker nu framöver 100kr/månaden. Det är inte mycket men det är alltid något. Ingen ska behöva gå igenom denna äckliga sjukdom men tyvärr så drabbar det alltför många. Jag vill i alla fall vara med & bidra till forskningen så vi tillslut kan få slut på eländet. Tillslut ska vi ta död på all cancer. 
 
Varför jag väljer att lägga upp detta på bloggen är för att jag vill att fler ska göra samma sak som jag. Gör det enda rätta & bli barnsupporter. Tänk på alla stackars barn & på deras nära & kära. ♥

Tjejmiddag !

 2015-09-26    21:57:33   av:Jennyhellstrom
Kom precis hem från en mysig tjejkväll! Jessica bjöd mig & tre av hennes vänner, på nyttig middag. Eller 3-rätters med andra ord! Mycket gott & trevligt var det! Tack jess! :) 

Nu ska jag ut på kvällspromenaden med buster, sedan ska vi bara slappa & längta efter husse. Fredrik är & jobbar på en sittning ikväll så han är nog inte hemma förrän runt 03 inatt! 

Hoppas alla har/haft en underbar kväll! :) 

Vart är du husse..? 

Jessicas födelsedag!

 2015-09-26    13:10:00   av:Jennyhellstrom
Igår fyllde min bästa & finaste Jessica år! Vi började med ett härligt träningspass efter skolan, sedan blev att göra sig iordning för att vid 16 åka in till o'learys & äta god buffé! Efter maten fick vi en spontanidé att dra & bowla, så så blev det! Det var flera år sedan jag bowlade men gud så roligt det var, jag var bättre än jag trodde :D Hoppas du hade en bra födelsedag jess, i loooooooove u ♥

♥ Vad hade mitt liv i umeå varit utan dig?

Idrott & hälsa

 2015-09-26    13:05:44   av:Jennyhellstrom
Nu har det snart gått en hel månad på den nya kursen. Hela terminen så kommer jag att läsa hälsa- & idrott för yngre åldrar, för att kunna bli idrottslärare för åk 1-6 :) Jag har lite blandade känslor kring kursen faktiskt. Jag hade sett fram emot den så mycket eftersom jag älskar idrott & ser fram emot att få undervisa i det. Däremot så har det varit ett ganska segt tempo om man jämför med vad vi är vana vid. De har lagt mycket uppgifter under samma period så hittills har det varit segt men sen kommer allting på en & samma gång. 
 
Det är ganska roligt men hade högre förväntningar. Men det är långt kvar så vi får se vad som händer! Igår hade vi i alla fall dans på förmiddagen! Tänk att om bara ca 8 månader så tar vi examen & många av er kommer jag aldrig träffa igen. Jag längtar & fruktar samtidigt men just nu ska jag försöka att passa på att njuta :)
 

Hur mår våra små bebisar?

 2015-09-26    12:58:22   av:Jennyhellstrom
 
Det är flera som har frågat hur våra små husdjur mår nu eftersom det var sån kaos förra veckan. Med buster så är det väl ok. Han kräktes endast i en dag, så han hade nog bara fått i sig någonting men däremot så har han fått mycket utslag på kroppen igen. För de som inte vet så är han allergisk mot kvalster & gräs, så han får utslag ibland. 
 
Med zeke så är det mycket bättre. Han hade diarré i nästan 2 veckor. Jag köpte en ny mat som skall vara bra för känslig mage & den har fungerat suverränt! Den heter "hills science plan sensitive stomach", väldigt bra! Med hans tänder så är det också bra för tillfället. Han är lite småröd ibland på vissa tänder men inget allvarligare än så. 

visa ord.

 2015-09-23    23:28:00   av:Jennyhellstrom
 
"Sluta gråt, det finns dom som har det värre än dig, är ungefär samma sak som att säga;
sluta skratta, det finns dom som har det bättre''

ons.

 2015-09-23    15:55:05   av:Jennyhellstrom
hej alla vackra människor. 
 
Jag har inte bloggat på några dagar för har inte haft så mycket att skriva om helt enkelt. Fredrik har ej varit hemma sedan i måndagsmorse, han är iväg & gör ett skolarbete med en vän i Nordmaling men ikväll kommer han hem igen ♥ under dessa dagar har jag jobbat & tagit det väldigt lugnt. Det har regnat varje dag & i skrivande stund så öser det ner ordentligt. 
 
Nu ska jag slappa lite till, innan jag åker & tränar. Boxning står på schemat idag. Tränade det i söndags & har varit skakis i armarna sedan dess så ska bli skönt! Har som mål att köra minst 4-5 träningspass i veckan & än så länge har jag kört 0 så nu är det all in som gäller!
 
 
Ska försöka bli bättre på att blogga & fota. Hösten brukar vara en bra bloggperiod för mig! see u later :)

Söndag

 2015-09-20    15:36:41   av:Jennyhellstrom

Lugn promenad med buster i den harmoniska norrländska skogen :)

Idag mår båda våra djur inte bra. Buster har kräkts hela förmiddagen & zeke har fortfarande diarré. Mår inte katten bättre imorgon så får vi boka tid hos vet för nu har han haft problem med magen i över en vecka :/ 

Dejtnight !

 2015-09-20    15:34:00   av:Jennyhellstrom

Igår var jag & min själsfrände på dejt! Det blev tre-rätters på Kungsgatan 133, kan varmt rekommendera det! Det var fantastisk mat & väldigt mysigt ställe :) sedan blev det bio. Vi såg maze runner 2, helt okej! 
 
Älskar kvalitetstid med f. Bara för att man varit tillsammans länge, vet vart man har varandra så får man inte glömma bort varandra i vardagen. Det är viktigt att ta sig tiden & fortsätta göra saker tillsammans 💕

Gamla tanter!

 2015-09-18    21:30:00   av:Jennyhellstrom
Syjunta hos jess! Stickar, dricker te & ser på Grimm ;) 

Kärlek

 2015-09-18    17:41:18   av:Jennyhellstrom

Haha, nyfikna på vad husse gör på balkongen ;* mina killar! 

Fredagsmys!

 2015-09-18    17:37:11   av:Jennyhellstrom
Nu är det dags för fredagsmys! Under dagen har jag & Jessica varit på gymmet & kört ett ordentligt benpass, efteråt drog vi mot stan i några timmar med hennes dotter. Nu är jag hemma hos min lilla familj, vi ska grilla & mysa :) senare ska jag över till Jess igen, vi ska se film & sticka halsduk ;D 

Mattes ögonsten <3 

Fall.

 2015-09-18    09:56:39   av:Jennyhellstrom
Så mysigt med höst. Idag regnar det, träden börjar bli gula & tappar sina löv. En perfekt dag för träning på gymmet & sen spendera hela eftermiddagen med ljus & film :') 

Fjortis eller osäkerhet?

 2015-09-17    14:17:00   av:Jennyhellstrom
Jag tittade igenom lite gamla bilder igårkväll & slogs ganska snabbt utav hur jag brukade göra till mig på alla kort. Visst det kanske var någonting som alla gjorde lite på den tiden, det var väl roligare med flummiga bilder än seriösa. Men jag kommer ihåg hur osäker jag var på den tiden. Jag trivdes inte alls med mitt utseende & kände att jag hellre var oseriös på bilden & blev antingen "snygg" eller om jag blev ful så kunde man ju skylla på att det var pga. att man var oseriös. Om man var seriös på ett kort & blev ful så var man ju helt enkelt bara ful.
 
Jag brukade säga till alla vänner att ta bort kort på mig, speciellt kort som jag skrattade eller log på för jag hatade min mun och mitt leende. Det är svårt att hitta en bild på mig från tonåren där jag faktiskt ler Min farmor har alltid tjatat på mig att jag gör så mycket konstiga miner så fort någon ta fram en kamera & ja, det är sant. Man kan tycka att jag var så fjortis när jag var i tonåren men kan det helt enkelt vara en enorm osäkerhet också? Det spelade ingen roll att jag hade väldigt många vänner, som dessutom var helt fantastiska & gav mycket komplimanger osv. eller att jag ständigt hade nya killar. Ingenting spelade någon roll eller hjälpte, jag var så pass osäker på mig själv då. 

 
På ett sätt har jag förändrats en del utseendemässigt sedan dess men samtidigt inte. Jag blir besviken på mig själv över varför jag var så dum mot mig själv på den tiden. Om jag hade någon finne så var min dag förstörd. Jag kommer ihåg när jag var tillsammans med min förra kille (då var jag ca 14år) & jag hade någon finne eller två, så gjorde jag allt för att dölja det eller så vände jag ena sidan till hela tiden så han inte skulle se. Hur töntig var man inte? Nu skiter jag blankafan i om jag har en finne mitt i pannan, so what? Vem har aldrig haft det liksom? & vem fan bryr sig om den?
 
Nu skäms jag. Jag skäms över hur jag såg på mig själv & jag skäms över hur jag såg på andra. Utseende var på den tiden så himla viktigt & nu känns allt sånt så himla oviktigt. Jag struntar i hur folk ser ut. Jag struntar i hur tjocka/smala de är, jag struntar i vad de har på sig & jag struntar verkligen i hur de ser ut i håret eller om de har finnar. Nu tycker jag ärligt talat att alla människor som har en vacker insida, är vackra utåt också. 

Jag tycker att en person som utstrålar självsäkerhet är det vackraste & sexigaste som finns. Sluta göm er bakom en massa grimaser! & tjejer, sluta dölja er bakom ton av smink, eller nej, om ni verkligen trivs i det så kör hårt men du ska veta att du är som vackrast utan. "Ett leende är det vackraste du kan ha på dig" ♥
 

 
Jag gillar denna Jenny mycket bättre. Självklart kan det dyka upp en ful grimas ibland men inte av samma anledning som förr & definitivt inte lika ofta. Det händer fortfarande väldigt ofta att jag är missnöjd över bilder på mig själv men jag säger inte till folk att ta bort dem. Det kan jag väl bjuda på då, för vem fan bryr sig egentligen? 

inredningstips!

 2015-09-16    20:47:17   av:Jennyhellstrom
 
Erkänn helt underbara posters? Detta är bara några utav alla som  http://www.arrogantshop.dk/ har på sin hemsida! Fick tipset utav min vän, Jenny, och tänkte nu vara snäll och föra vidare tipset till er ;) När vi bor i något större sen så ska jag absolut beställa där ifrån. Min favorit är nog lejonet & hjorten, vilken är eran? 

Zekes födelsedag!

 2015-09-16    15:02:37   av:Jennyhellstrom

Idag fyller min bebis hela 5år! 
Nu blir det mys hela dagen <3 

Skönt!

 2015-09-16    15:00:00   av:Jennyhellstrom

Då var tredje passet för veckan avklarat! Igårkväll var det spinning & idag blev det armar!
Så himla skönt att vara igång med träningen igen :) 

Tatuera sig

 2015-09-16    10:22:28   av:Jennyhellstrom
Idag ska min lillebror, felix, tatuera sig! Har pratat med honom en bra stund på telefon nu under morgonen & jag kan inte hjälpa att också bli lite sugen på en ny gadd. Jag kommer ihåg när jag skulle göra min. Det var ca 3.5 år sedan tillsammans med min bästis lisa. Vi struntade i skolan & drog iväg till Mullsjö. Jag var så himla nervös men samtidigt så himla exalterad! 
 
Självklart så gjorde det ont men inte alls så som jag trodde. Jag valde att placera en liten text i nacken och jag är än idag ganska nöjd över den. Hade jag valt att tatuera mig idag istället för då så hade jag nog gjort någonting annat men jag ångrar den absolut inte. Jag är glad över att jag valde just nacken också för då kan jag välja själv om jag vill visa den eller inte :) dock tycker jag kanske att den är lite för liten, haha men men. 
 
 
Ibland glömmer jag bort att jag har en tatuering för jag ser den typ aldrig ;D 

Målarbok för vuxna!

 2015-09-15    17:35:00   av:Jennyhellstrom
 
Denna hösten kommer jag vara en riktig pysselkärring känner jag. Jag har böcker att vika, igår köpte jag garn & stickor så jag kan sticka mig en halsduk & idag har jag beställt målarböcker för vuxna! Det är så avkopplande att ha något litet pyssel om kvällarna & detta lät så mysigt! Medan man ser på tv eller musik, tända ljus & bara sitta & måla lite för sig själv :) Igår var jag som sagt på Colorona-party och då beställde jag bra aquarelle pennor, så nu är jag redo för hösten! 
 

När det är som bäst!

 2015-09-15    13:19:57   av:Jennyhellstrom

Nu har vi det bra, min lilla zekis & jag :') 
Såhär ska vi nog ligga hela eftermiddagen! 

Love

 2015-09-15    13:16:00   av:Jennyhellstrom

Jag vet inte alls vad jag ska skriva idag men kände bara för att blogga lite.

Vad vill ni läsa om? Behöver lite inspiration! 

hösttips

 2015-09-14    15:56:15   av:Jennyhellstrom
Nu när hösten är här så är det nog fler än jag som älskar att mysa ner sig framför en bra tv-serie! Jag tänkte tipsa om några bra som jag sett men insåg snabbt att det är vääääldigt många, nedanför är några utav dem :) 
 
 
Breaking bad. True blood. Game of thrones. Pretty little liars. Awkward. Revenge. Gossip girl. Vampire diaries. Orange is the new black. The big bang theory. Once upon a time. Vänner. Grimm. American horror story. Desperate housewives. Grey's anatomy. Hart of dixie. Buffy the vampire slayer. The OC. Teen wolf. Sons of anarchy. 
 

Ja, jag är nog en riktig nörd för utöver alla dessa serier så är det ju många mer "dokusåpa-serier" som jag följer så som real housewives of beverly hills & keep up with the kardashians osv. (: Just nu är jag väldigt inne i serien "Grimm" som ni kanske har märkt. Om jag skulle välja ut en serie som alla måste se, och som är min favorit så skulle det enkelt vara Desperate Housewives! Har alla säsonger hemma & kan se dem om & om igen! 

Måndag!

 2015-09-14    13:43:00   av:Jennyhellstrom

Idag har jag än så länge hunnit tvätta, städa lite, plugga lite, varit ute med hunden 2 gånger & kört ett ordentligt pass på gymmet! Ben stod det på schemat & ben blev det! Hoppas på ordentlig träningsvärk imorgon. Mot slutet blev det som vanligt lite mage också :) Kanske man ska fortsätta ta lite bilder? Lite roligare på bloggen men även en motivation till mig själv & bra att kunna se hur min teknik ser ut. 
 
Nu ska jag över till Jessica för lite plugg & se något avsnitt utav Grimm ♥ ikväll blir det nog home-party hos kickan! 

bildbomb!

 2015-09-14    10:29:00   av:Jennyhellstrom
Här kommer lite fler fina & roliga bilder från i fredags, hos hanna & viggo! 
 

Viggo går det nästan inte få fula bilder på men buster däremot, haha...

Color me rad!

 2015-09-13    15:19:00   av:Jennyhellstrom
 
 
Igår var det color me rad som stod på schemat! Det var väldigt roligt med gott umgänge, bra musik & en massa färg! Jag var dock dum & sprang lite för nära när de kastade färg så jag fick världens bomb rätt i ansiktet vilket ledde till en stor klump med färg i båda näsa- & mun, inte så roligt men sen blev jag rutinerad & visste hur jag skulle undkomma en repris ;) 

Blomkålsmos!

 2015-09-13    15:19:00   av:Jennyhellstrom
 
Har fått inspiration utav min vän erica, som äter lchf, att prova på blomkålsmos istället för vanlig potatismos! igår provade jag detta tillsammans med lax & jag måste säga att det var sjukt gott så kommer absolut fortsätta med det :) 

Ett recept jag följde; 

Ingredienser:
  • ca 1 kg blomkål
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 50 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm malen vitpeppar 

    Gör så här:
  1. Skär blomkålen i mindre bitar, ta gärna med det mesta även av stammen.

  2. Mät upp vispgrädde och mjölk i en kastrull. Låt koka upp, under övervakning för när det väl börjar koka så kokar det snabbt över. Sänk värmen lite.

  3. Lägg i smöret, salt och vitpeppar och rör om.

  4. Lägg i blomkålen och fortsätt koka på medelhög värme utan att det kokar över i ca 10 minuter.

    Det gör inget att ungefär hälften av blomkålen ligger ovanför vätskenivån. Under tiden det kokar så sjunker blomkålen ihop och mot slutet så ligger nästan allt i vätska, se bilderna.

    Ha gärna locket på glänt om det går utan att det kokar över. Rör gärna om någon gång under tiden så att blomkålen högst upp som ligger ovanför vätskenivån kommer ner i vätskan. Kolla också att det inte bränner fast, det har dock aldrig gjort det för mig.

  5. Mixa ihop till ett jämnt och fint mos med mixer.

Kul hos H & V!

 2015-09-11    21:20:00   av:Jennyhellstrom
Idag har vi busat massor med Hanna & Viggo! De har busat & sprungit som galningar så just nu har vi en trött hund här hemma (a) fler bilder kommer en annan dag; 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys!

 2015-09-11    13:27:48   av:Jennyhellstrom

Idag är det strålande sol i Umeå! Jag & kickan har cyklat ner en sväng på stan & shoppat en del! Nu är vi påväg hemåt igen, ska bara förbi röda korset för att köpa mig en tjock bok så jag kan pyssla :) 

I eftermiddag blir det mys hos Hanna med hundarna & kvällen blir mys med sambon <3 

fattig!

 2015-09-11    08:22:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag är så nöjd över mina köp från Stockholm! Favorittröjan är den svarta längst upp till vänster, har den hela tiden känns det som. Den är både snygg & otroligt skön! Den gråa är från vero moda, är något typ moccatyg så den är hur len & skön som helst, nästan lite obehagligt - haha. Ett boy-linne som jag köpte på rean i någon affär, fortfarande inte ens provat den än! 
 
Parfymen från hollister går jag runt & luktar nu förtiden, jag älskar den! Diorparfymen köpte jag till fredrik, skämde bort honom lite extra för att han lät mig åka iväg till stockholm i ca 5 dagar & tog hand om djuren & allt hushåll under tiden. Parfymen luktar himelskt gott & det blev ju inte svårare att köpa den direkt när johnny depp gjorde reklam för den ;) 
 
MEN det bästa köpet är nog mitt harry pottergodis! I måndags gick vi in en americans godisaffär & där hittade jag Berti bott's böner i alla smaker. Haha det finns allt från spysmak till öronvaxsmak men även några goda ;) sen blev det två chokladgrodor med där det följer med ett trollkarlskort! Lite löjligt dyra men harrypotternörd som man är så var det värt det! 

Varva ner!

 2015-09-10    21:08:37   av:Jennyhellstrom


Har tränat på gymmet, duschat, ätit & nu ligger jag i soffan & kollar på "Grimm" tillsammans med mysigaste kissen :') har jag sagt att jag älskar min katt?! 💕 

längtar!

 2015-09-10    09:12:10   av:Jennyhellstrom
Om exakt 3 veckor så kommer en av mina finaste vänner hit! Daniella med sin timmy kommer den 1okt & ska vara hos oss hela den helgen, vilket innebär att de kommer att vara med & fira min födelsedag :) Jag längtar så himla mycket. Det är så roligt när folk kommer hit & hälsar på, så man får visa dem hur vi bor & ro om dem lite! ♥
 
Det betyder så himla mycket för mig när folk kommer hela vägen upp hit för att hälsa på & umgås. Det är många som hela tiden slänger ur sig att det är alldeles för långt att åka hit men come on. Jag & fredrik får jämt & ständigt åka fram & tillbaka mellan Umeå - Jönköping för att umgås med nära & kära, men inte många gör samma sak för oss. Det är så trist. Men nu är jag så himla glad över att D & T ska komma hit! Umeå har ju varit som ett helt nytt kapitel i mitt liv & jag vill så gärna dela det tillsammans med mina fina där hemma i jönet ♥
 
bild från en mysig kväll med D & T! 

Ljusmys!

 2015-09-09    20:36:24   av:Jennyhellstrom

Nu kommer hösten & jag välkomnar den! Nu kan man äntligen tända sina ljus & mysa ner sig igen :') 

Idag har jag arbetat på Ersängsskolan hela dagen, var så roligt att komma tillbaka & jobba lite! 

<3

 2015-09-09    20:27:52   av:Jennyhellstrom
 
Igår var jag & bustis hemma hos hanna för lite hundbus med hennes lilla Viggo ♥ För en gångs skull så tyckte buster att det faktiskt väldigt roligt att leka med en valp, de sprang & busade i ca 1.5h så de båda vart hela slut senare på kvällen. Blir till att träffa de flera gånger så de får springa av sig :) 

Lör & sön!

 2015-09-08    19:49:00   av:Jennyhellstrom
 I lördags sprang vi som sagt tjejmilen! Eller Camilla & Jessica sprang, medan jag & kickan skakades oss redan i fredags så vi pendlade mellan att springa & gå men det gick lika bra det med. Det var över 31 000 st tjejer som var med & tävlade. Det var ett sånt tryck & stämning, helt fantastiskt! Om jag har möjlighet så springer jag gärna nästa år igen! 
 
 
Så fort vi var klara så drog vi mot hotellet för att göra oss iordning. Sedan drog vi ned mot stan för lite middag! Åt på "Bankomat" och vilket ställe! Maten var helt fantastiskt god & väldigt trevlig personal, där äter jag gärna igen när jag kommer tillbaka till stockholm. 
 

Sedan avslutade vi kvällen på bästa girls-weekend-vis, med bio = magic mike xxl! En riktig tjejdag med andra ord ;) filmen var sjukt rolig & sevärd, så den rekommenderar jag alla kvinnor där ute att se ♥


I söndags var det en heldag på stan som gällde. Det var trögt för mig i början, hittade ingenting att köpa men så fort jag hittade mig en tröja så släppte det. Det blev två tröjor, ett linne, en parfym, harry potter-godis & en diorparfym till fredrik (Världens bästa flickvän är man). På stan åt vi muffins med glass, helt sjukt gott & jag hoppas det kommer till umeå i framtiden (vi mådde dock inget vidare efteråt, haha men det var värt det). 



Vilken helg jag har haft ♥ det har varit så himla mysigt & roligt tillsammans med er. 
Kärlek, peace out! 

Today is the day!

 2015-09-05    09:12:34   av:Jennyhellstrom



Jag har det bra i Stockholm! Gårdagen spenderades med att gå & gå, sedan gick vi lite till! Har råkat göra något med baksidan av knät så vet ej hur det ska funka på tjejmilen idag men det får lov att gå helt enkelt! 

Ikväll blir det att gå ut & äta någon fin mat, sen avslutas kvällen med biomys! 

Mot Stockholm!

 2015-09-03    15:31:03   av:Jennyhellstrom



Nu sitter vi på tåget mot Stockholm!  Har laddat upp med godsaker & påbörjat en ny serie så vi har att göra i 7h ;) 

haha

 2015-09-03    08:56:18   av:Jennyhellstrom

fullt upp!

 2015-09-02    10:00:42   av:Jennyhellstrom
Skolan har dragit igång igen! Hade min första dag igår, skönt att sätta igång! Direkt efteråt när jag & buster skulle cykla hem så fick jag punktering, så typiskt. Men tur som man har så fixade min sambo det redan på eftermiddagen ♥ 
 
Om en stund ska jag cykla bort till gymmet och sedan blir det skolan i 2h, vi ska vara vid nydalasjön idag. Vet ej vad de har planerat att vi ska göra men skönt att få vara utomhus i alla fall. 
Imorgon åker jag & jessica till stockholm, direkt efter skolan slutat. På fredag kommer även kickan ner för på lördag ska vi springa tjejmilen :) Camilla kommer på lördag & joinar oss! blir en rolig helg tillsammans med mina fina tjejer, bo på hotell, äta ute, springa milen & bara umgås! 
 
Nu ska jag ut med hunden innan jag åker iväg! Chaio! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!