Arbetsintervju tomorrow!

 2013-02-28    12:49:59   av:Jennyhellstrom
 
Nu ska jag sätta mig med en varm choklad & se på 'Magic mike' eftersom jag ej hann det härrom dagen, & efter det ska jag sätta mig och finslipa på mitt CV då jag ska på arbetsintervju imorgon. Är så nervös men hoppas det kommer gå bra! Vill verkligen börja få in lite extra cash nu så man kan börja spara till högskolan, resor osv. och såklart fina kläder nu till våren! :) 

Gubbjäkel alltså.

 2013-02-28    12:35:00   av:Jennyhellstrom
vill ha sommar nu. dock är ju i alla fall faktiskt solen framme idag! 
 
Ceacar är hos oss idag, var & hämtade honom i morse. Nu skulle vi ut på en långpromenad. Vart nere vid landsjön och då bestämmer sig han för att skita för andra gången (hade bara med mig en påse) och han sätter sig ovanför ett dike med massa snö och då smyger det upp en gubbe med stor bil tätt intill mig (han hade tidigare smygit bakom oss och ställt sig, varför vet jag inte, som om han kände på sig att ceacar skulle göra sina behov) och börjar ställa massa frågor och säger att om jag ej har någon mer påse så ska jag ta upp det med näven osv. alltså fy vad sur jag blir! visst att det var dåligt att jag ej hade med mig fler påsar (haha, i fortsättningen får man väl ta med sig hela jävla rullen på promenad då för man vet ju aldrig vad som händer) men att han är så himla gnällig att han orkar börja käfta med mig om att jag ska gå hela vägen hem för att hämta en påse osv. 
 
åh. han kan inte få till det i sängkammarn ofta alltså, gubbe som är trött på livet helt enkelt ;) herregud. jag vände i vilket fall med ett; ja, jag går väl hemåt igen & hämtar en påse då, gubbjävel. haha, vilket jag såklart inte tänker göra. 

Godmorgon!

 2013-02-26    09:21:39   av:Jennyhellstrom

Har inget kul att skriva nu förtiden så här får ni en bild på min söta bebis som togs för 2 sekunder sedan :)

haha, söt.

 2013-02-25    14:18:00   av:Jennyhellstrom
 en video om ifall djur åt snabbmat. (fann denna på josefine's blogg)

Solen skiner!

 2013-02-25    14:07:00   av:Jennyhellstrom

 

Äntligen! Solen skiner för fullt idag & det är till & med några + grader ute. Tänk att något så litet kan göra ens humör så himla bra! Så efter att filmen är slut så ska jag nog ta mig en långpromenad innan älsklingen kommer hit :) 

 

Haha, zeke gillar också det nya vädret för då tittar fåglarna fram lite mer & dem tycker han är otroligt intressanta! 

Hej. fin. måndag. för. en. gångs. skull.

 2013-02-25    11:13:36   av:Jennyhellstrom
Godmorgon Sverige! Idag tänker jag ha en riktig unnnnnnderbar dag! först tänker jag ta mig en lång dusch, lägga inpackning, sen fixa naglarna lite, lägga ansiktismask och städa en massor såklart! & sen tänker jag chilla framför lite film som jag & mami hyrde igår, bland annat; Magic mike och taken 2 :) hoppas ni andra får er en trevlig måndag! 
 
& i eftermiddag kommer fredrik hit, längtar! 

La familia

 2013-02-24    01:05:50   av:Jennyhellstrom

Har haft det riktigt trevlig ikväll faktiskt! lullig som man är så ska man försöka sova nu med, får se hur det går :) Fredrik har redan somnar såklart, så får väl gosa ner mig hos honom! Godnatt!

hej skarp bild!

 2013-02-23    14:36:49   av:Jennyhellstrom
Nu är det full & rulle här hemma, det ska städas, ätas, duschas, fixas osvosv. Ikväll åker jag & mina föräldrar in till fredrik igen, mingla lite och sen drar vi allihopa till O'learys där vi ska käka lite & se mellon. Anledningen framförallt varför vi ska dit är ju för att fira Stefan lite extra, som fyllde 50år förra helgen :) 
 
Igår hände inte mycket, jag & fredrik chillade mest och kollade på 'Gabriel Iglesias'. Är så lycklig när jag är med fredrik, han får mig att skratta så som ingen annan kan. även om det ibland är på ont också, typ genom att kittlas & hålla på... HA EN BRA KVÄLL ALLIHOPAEVERYBODY! 

imorgon är det äntligen fredag!

 2013-02-21    19:38:50   av:Jennyhellstrom
 
Har nyss kört 45min spinning, så ser knappast lika fräsch ut som på bilden just nu.. Men det var ett riktigt härligt gäng som joinade mig ikväll, så roligt! Idag har det annars inte hänt så mycket, var hos fredrik i förmiddags, sen åkte jag hem, hjälpte victor med lite läxa osv. Har fått kontakt med ett kanske framtida jobb nu i alla fall, får se hur det blir! Men ett jobb måste man ha så man får ta vad som finns :) 
 
Btw, hörde att det ska öppna en strippklubb på torpa i Jönköping nu med? En jäkla debatt om det där, men förstår väl dels dem som ska bo bredvid & ovanför, inget kul kanske. Men mig rör det inte så mycket, det är väl kul för dem som är villiga att spendera pengar för att få se lite liksom och för dem som ska ha svensexa osv., inte vet jag men det känns ju inte som att det kommer bli någon jätte hit i lilla Jönköping liksom? haha, och jag trodde ärligt talat att det där strippyrket var lite utdött, att det mest fanns utomlands i USA osv. men men, roligt! får se hur länge det håller :)
 
Är det här man kommer hänga på helgerna nu? 

helt okej!

 2013-02-20    14:47:48   av:Jennyhellstrom
 
Kanske varit ute ett tag nu, men whatever. Pitbulls nya album 'Global warming' är helt okej faktiskt! får se om man tar med någon goding till spinningen imorgon, måste förnya det passet lite nu känner jag :) nu ska jag fräscha till mig lite för ska troligtvis in till stan för att träffa älsklingen sen ♥ PUSS

Gossis!

 2013-02-20    11:02:04   av:Jennyhellstrom

Inte alla som vaknar upp till ett sånt här sött ansikte! :D nu ska vi gå långpromenad i snökaoset innan jag börjar dra mig hemåt!

Dagens

 2013-02-19    15:24:03   av:Jennyhellstrom

Nu sitter jag på bussen på väg till Fredrik, som vanligt fick jag springa för att hinna med..

Dagens klädsel är enkel! Pippitröja från lager157, G-star jeans från jeansshopen & 'dyrberg kern' armband av älsklingen :) kör även på osminkat idag, skönt!
& det som spelas på min spotify just nu kan ni se på bilden! Hade gott :)

Gabriel Iglesias - måste ses!

 2013-02-19    14:29:00   av:Jennyhellstrom
 
så himla rolig alltså, om ni inte har något att göra så se en livesändning med honom!

I-landsproblem.

 2013-02-19    13:23:00   av:Jennyhellstrom
Åh. Jag & fredrik har diskuterat lite kring hur man ska göra i sommar. Ska man åka utomlands någon vecka igen eller ska man göra lite roadtrips runt om i Sverige? Vi är mest sugna på att göra lite småresor utöver hela sommaren, istället för att åka iväg en vecka & sen är det klart + att det inte är säkert att fredrik får någon semester detta året, & med småresor kan man ju åka över helger, exempelvis, några dagar i Smögen, någon helg i Göteborg, en dag i varberg osv. ni förstår. Han måste i alla fall försöka fixa några dagars ledigt för i sommar är det planerat att vi ska på dop uppe i Umeå! 
 
Men som alla vet så är ju vädret i Sverige det mest ruttna, så kan man lita på att det ska vara fint när vi åker iväg liksom? Aja, ska ju träffa honom ikväll så får väl diskutera vidare med honom då :) Ska ni hitta på något speciellt i sommar? 

Ett husdjur gör så mycket skillnad.

 2013-02-19    10:06:47   av:Jennyhellstrom
Ett husdjur gör så mycket skillnad, i mitt fall - en kisse. Det är så himla mycket sällskap verkligen. Han följer efter mig överallt, pratar hela tiden, busar, gosar osvosv. Alla borde ha ett sällskapligt husdjur, och dem som är allergiska - well, it's sucks to be you. Nej men allvarligt, att övertala min mamma till att skaffa zeke är något av det bästa jag gjort. Jag är helt klart en kattmänniska. Får se hur det går ihop sig med min andra kärlek i framtiden då han är mer för hundar, men det ska nog fungera! :) 
 
Nu ska jag se på film med min kissegos! Sen ska jag duscha & dra in till stan där fredrik hämtar upp mig efter hans jobb, ikväll blir det mys med mitt hjärta ute i Bankeryd! 

ungefär såhär glad är jag idag.

 2013-02-19    09:57:51   av:Jennyhellstrom
ett år gammal bild på mig dock. 
 

Äntligen tror man att snöhelvetet är på väg att försvinna, man ser gräs och plusgraderna börjar komma. Klart som sjutton att man inte har sån tur, nu är allt tillbaka igen och hela jönköping är vitt. åh. kommer ihåg för några månader sedan när alla var så glada & älskade snön, även jag. haha, det låter inte riktigt likadant nu. Enligt min mening så kan det vara snö i ungefär 1,5månad, bara för att man ska få lite julfeelings & nyår osv. 

Rastlös

 2013-02-18    18:53:00   av:Jennyhellstrom

 

Är sugen på att träna, men det är sånt skitväder & inga roliga pass ikväll så får väl försöka träna lite själv här hemma.. vill hitta på något, som att åka någonstans, eller åka skidor eller vad som helst.. Så nu har jag i alla fall fått med mig fredrik på att vi ska åka & bada nästa vecka, yey!

 

Har sån energi nu förtiden så mår psykiskt dåligt om jag bara ligger hemma hela dagarna utan att röra på mig.. kanske beror på att jag tränat så mycket det senaste? resultat börjar i alla fall äntligen komma! :D 

Tips!

 2013-02-18    18:43:00   av:Jennyhellstrom

Kanske ingen nyhet direkt men skaffade jag denna appen 'candy crush' som min bror tipsade om - nu är jag helt fast!

Det är ett spel, går inte riktigt förklara hur det fungerar men det är inget komplicerat. man ska klara av massa olika banor, man kan se vart ens vänner på Facebook är osv. en nackdel är dock att man har liv på sig, så när du ej har något liv kvar så får du vänta en halvtimme eller be en fbvän skicka ett liv till dig. Men jätte roligt spel iaf!

smart!

 2013-02-18    15:40:57   av:Jennyhellstrom
'Sluta gråt, det finns dom som har det värre än dig är ungefär samma sak som att säga;
sluta skratta, det finns dom som har det bättre''

lugn dag!

 2013-02-17    19:39:00   av:Jennyhellstrom

lite utav gårdagens look! Älskar mitt mobilskal :') 

 

Nu har jag precis ätit lite kvällemat - havregrynsgröt, känns bra nu såhär efter en timme på gymmet :) Ska nu se på 'sammys äventyr 2' och slappa resten av kvällen tror jag, tända lite ljus & mysa ner mig! Såg en sjukt äcklig video precis, kanske lägger upp den här sen, höll på att kräkas rätt ut.. 

utförsäljning!

 2013-02-17    11:11:45   av:Jennyhellstrom
Eftersom style by tyra ska lägga ner så har dem står utförsäljning nu, så gå in på hemsidan & kika om ni vill :) dock tycker jag inte att det finns så mycket att ha där, haha men smaken är ju som baken! Ni kommer till hemsidan HÄR! 
 

sööööndag.

 2013-02-17    10:25:07   av:Jennyhellstrom
bild från 2008. herre, vilket kort hår! 
 
Nu ligger man här ensam i sängen again (haha, alltid då jag bloggar?) & fredrik åkte till jobbet för en stund sen. 
Igår var det 50års kalas för Stefan (fredriks mammas kille) så jag och mina föräldrar åkte dit runt 18, där var det jätte mycket folk men jag fann min soulmate fredrik, bland massan så då kände jag mig lugn ♥ hihi. Allt eftersom så droppade det såklart av lite folk, vi såg på melodifestivalen osv. Jag fick vara nykterist like always, fyllechaffis ni vet. Nej men ser inte så mycket nöjje i att dricks så mycket ändå, och alla dessa kcal som finns i dricka alltså - inte värt det (eller jo, ibland..) men det fick vara lugnt för mig igår. 
 
Idag gick jag upp vid 06.30 för att åka och skjutsa mormor till hennes jobb eftersom hennes egna bil hade gått sönder. Tog även med mig ceasar hem till oss då, så ska väl gå på en långpromenad strax :) sen blir det kanske stan med victor eller träna maybe? 

mitt hjärta.

 2013-02-15    10:31:00   av:Jennyhellstrom

 

Åh! Vilken mysig kväll jag hade igår ♥ Vi gick bort & åt på 'kock och bar' som ligger bara några meter ifrån fredriks hem. Får börja gå ut & äta lite oftare ihop, det är så himla mysigt & man pratar verkligen igenom allt mellan himmel & jord! Till igår hade jag köpt lite godis till fredrik, kärlekscheckar & ett stort kort där jag skrivit en liten kärleksförklaring till honom (a) & av romantikern fick jag en bukett blommor! 

 

Nu är jag hemma en snabbis igen, ska göra mig lite gröt & se på 'vampire diaries' och senare ska jag in till A6 & gå där en sväng med fredrik hade vi tänkt, sen blir det nog att spendera kvällen i Bankeryd. Ha en bra dag allihopa, fler inlägg kommer! 

Alla hjärtans dag!

 2013-02-14    10:28:00   av:Jennyhellstrom

Nu har jag precis varit ute med bustis en sväng, ska åka hem om 10min!

Hur ska jag fira alla hjärtans dag? jo, jag ska chilla hemma, sen ha spinning vid 17.35-18.20 och direkt efter det så hämtar Fredrik upp mig, vi åker hem till honom så jag kan göra mig iordning för att sedan gå ut & äta :* hoppas ni andra också får en bra dag! & var lite extra kärleksfulla mot folk ni träffar idag :)

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen.

 2013-02-13    13:06:00   av:Jennyhellstrom
Detta är en bild som gör mig både sjuuuukt arg och ledsen, djurplågeri. Som ni vet så är jag världens största djurvän, och detta gör att jag ryser i hela kroppen, det får mig att gråta av ilska. Att det finns människor som är kapabla till sån här ondska är för mig en vetenskap.. 
Ärligt talat, utan att överdriva, såna här människor borde traffas med först 40år i ett jävla skitfängelse där våldtäcker och våld förekommer, och sen när dem lidit där så ska dem dö i elektriska stolen / en tjej som är besviken på mänskligheten. 

aktiv!

 2013-02-13    11:53:14   av:Jennyhellstrom
 
Nu är jag hemkommen från gymmet, höll i cirkelträning för seniorerna idag också & sen tog jag mig en springtur på bandet innan jag begav mig! Har precis duschat, ska strax ta mig lite frukost & se på 'pretty little liars' ♥ i eftermiddag ska jag ut till Bankeryd till min älsklingspälskling (a) så är ganska busy sen men inlägg kommer dyka upp under dagen! 

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen. (hoppat över några dagar så tar några punkter på samma dag nu.)

 2013-02-12    18:27:00   av:Jennyhellstrom
 
Veckan på Zakynhtos såklart! Livet lekte verkligen dessa dagar, humöret var på topp hela tiden, värmen var stekhet, omgivningen, sköldpaddorna, maten, vattnet & allt var helt underbart - och framför allt mitt sällskap ♥ men något säger mig att jag faktiskt kommer få uppleva detta igen då jag & fredrik redan sagt att vi någon gång ska resa tillbaka :')

L0L

 2013-02-12    15:19:00   av:Jennyhellstrom

bebispiccs.

 2013-02-12    15:04:00   av:Jennyhellstrom
Min lilla bebis. kommer ihåg när han var en liten plutt, hur gossig han var och oskyldig. Efter några månader så blev han av någon anledning väldigt skygg, speciellt mot främlingar och killar, dock fortfarande väldigt social mot mig, mamma & pappa. Nu, 2,5år gammal så har han gått tillbaka till att vara väldigt gosig & jag är världens lyckligaste matte! Imorse kom han och lade sig på min mage när jag precis vaknat & sen gosade han ner sig i min famn & slickade rent mina händer, haha. 
 
En gång en maine coon ägare, alltid en maine coon ägare. det enda rätta valet! ♥ älskar min lilla pratglada snuff. 

mer tips till alla hjärtans dag!

 2013-02-12    14:38:10   av:Jennyhellstrom
Såklart är min favorit lite utav det här personliga, en bok där man skriver känslor och tankar kring din partner, eran framtid osv. så himla romantiskt! Jag gav fredrik en sån för två år sedan & han blev jätte glad, jag skulle skulle typ fälla glädjetårar! :') 
Sen är det alltid roligt att hitta på saker ihop, köp massageolja, lite goa ljus och mys till det ordentligt! ;) 

fettisdagen!

 2013-02-12    12:40:38   av:Jennyhellstrom
Idag är det typ lisas favoritdag, så hoppas du får tag på massa semlor där nere i Australien baby! Själv är jag inte så förtjust i just semlor men kanske unnar mig något annat smarrigt :') saknar dig något så enormt mycket just nu bästi, hoppas du har det bra! Här i Sverige är det en himla massa snö igen, dock inte så kallt så får hoppas den försvinner snart.. 
 
haha, cpgammal bild..

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra.

 2013-02-12    12:19:51   av:Jennyhellstrom
1. Jag gillar att se på film & serier. 
2. Jag gillar att träna. 
3. Jag gillar att åka iväg på små som stora resor, exempelvis till Göteborg med fredrik. 
 
Fredrik & hans mamma, från när vi var i Gbg 2010. 
 
4. Jag gillar att baka. 
5. Jag gillar att städa. 
6. Jag gillar att göra saker för andra. 
7. Jag gillar att spendera pengar
8. Jag gillar att planera, inför resor, framtiden osv. 
Gillar att tänka & fundera kring resor, att flytta ihop med fredrik, skaffa hund, plugg osvosv. 
 
 
9. Jag gillar att inreda. Tycker det är jätte kul att surfa runt på nätet & i butiker efter saker som jag vill ha i min lägenhet sen. 
10. Jag gillar att bada. 
 
finns det något härligare?!

min dag.

 2013-02-12    11:59:30   av:Jennyhellstrom
 
Nu har jag precis kommit hem från gymmet, har varit instruktör i Cirkelträning för seniorerna & efteråt tränade jag en liten sväng. & eftersom jag ej har något speciellt att göra idag så har jag bokat in mig på bodystepen ikväll med! Känns som om jag kommit igång rätt bra inför beachen 2013 (a) annars idag så ska jag se klart på 'Balto 2' som jag började titta på igår - mysig film! :) & så tänkte jag väl spela lite the sims, haha... 
 
Var som sagt på stan en sväng med elin igår, riktigt trevligt & fick lite mysiga saker inhandlade inför alla hjärtans dag på torsdag ♥

måndag. fuck. you.

 2013-02-11    14:42:50   av:Jennyhellstrom
Nu är det måndag igen då, yey! Känns sådär att ligga hemma nu faktiskt medans andra är i skolan eller på jobbet, men jag arbetar på det, snart ska väl jag också hitta något.. Jag vaknade i alla fall upp rätt tidigt idag hos fredrik, gick en sväng på stan & åkte sedan hem. Nu chillar jag lite, ikväll ska jag träffa min gamla barndomsvän elin & ta en sväng på a6 & ikea, kanske även träna efteråt :) 
 
En bra film som jag & älsklingen såg förra veckan är 'The impossible' som handlar om tsunamin i Thailand -04, en familjs sanna berättelse. Den var så himla bra att jag ärligt talat satt & grät ett antal gånger, det är en självklarhet för er alla att se den! en liten tankeställare får man efteråt! 
 

bildbomb.

 2013-02-10    13:00:07   av:Jennyhellstrom
Jag & victor har nyss varit ute på en långpromenad med hunden, ca 1,5h. Vi gick ner till vår sommarstuga bland annat, där han skulle prova om hans moped fortfarande fungerade & jag & bustis busade runt & sprang i trädgården! 

Modellhunden! 

världens mysigaste helg!

 2013-02-10    12:42:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag har varit med fredrik hela helgen! Igår var vi ensamma hemma hos honom, lagade jätte god mat & blåbärspaj, såg melodifestivalen, film och myste något så galet. herregud, bästa helgen på riktigt länge! Vi har även gjort lite ärenden, varit hemma hos mig, fixat & donat lite under dagarna med såklart!
 
Nu är han & jobbar i Gränna, så jag har hand om bustis tills fredrik slutar :) Då plockar han upp mig och så åker vi till stan för att fira hans mamma som fyller år idag, vi har fixat lätt den bästa presenten till henne, ni får se senare ;) 

tuffkväll.

 2013-02-07    15:11:00   av:Jennyhellstrom
 
Idag har jag ingen fantasi riktigt att skriva en massa, så ska hålla mig kort; idag ska jag städa, ha 3 spinningpass & sen efter jobbet så kommer fredrik hit & gosar ♥ egentligen ska jag ju bara ha mitt vanliga pass på 45min men en annan instruktör har blivit sjuk så då ställer man såklart upp! Frågan är hur jag kommer må efter, haha.. får väl tänka på att jag får träffa f efteråt :)

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten.

 2013-02-07    15:05:46   av:Jennyhellstrom
Hade ingen på datorn så tog en som fanns på facebook (därför fredrik är med på ett hörn) 

äntligen!

 2013-02-06    21:57:21   av:Jennyhellstrom
Victoria's Secret ska öppna en butik i vår på Arlanda i Sverige, finally! dock är det inte direkt så ofta man har vägarna förbi där, men men. Har alltid velat besöka en riktig VS butik & köpa massa fina underkläder & parfymer :') 

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

 2013-02-06    21:47:04   av:Jennyhellstrom
 
Det känns tragiskt att säga det, att man har blivit så beroende av det tekniska men...
1. Min telefon, det är ju faktiskt den som jag kan nå folk igenom, smsa söta godnattsms med min pojkvän, spela spel när jag är uttråkad, googla upp något som jag undrar om när/var som helst, lyssna på musik på bussen, har spinningpass via spotify på mobilen, sparar foton där osvosv. 
 
2. Min dator. Det är ju via den som jag kan följa alla mina älskade serier, och jag är inne i så otroligt många just för tillfället så skulle inte klara mig utan den just nu. Även där som jag gör samma saker som via telefonen i princip. 
 
Finns väl fler saker som jag absolut inte skulle klara mig utan egentligen, viktigare saker så som mat, kläder, vatten, säng m.m. men får bli dessa nu i alla fall ;) Vilka saker skulle ni inte kunna klara er utan? 

52månader, sick.

 2013-02-06    16:05:00   av:Jennyhellstrom

Nu är det 52månader sedan fredrik blev min. känns helt sjukt, men så himla bra! Tiden har gått så fort samtidigt som det känns som en evighet sen, kommer knappt ihåg hur mitt liv såg ut innan vi blev tillsammans ärligt talat. Vi skulle egentligen kanske träffats ikväll men han ska jaga så får bli imorgon istället ♥ Han är min man, själsfrände & bästa vän. 

haha, suddig & dålig bild men lite småsöt så den får duuuuge. 

hård vecka!

 2013-02-06    16:03:56   av:Jennyhellstrom
Igår var det mest fokus på rörlighet, idag blir det lite tuffare! ;) kroppen ska värka imorgon. Som ni ser på bilden ovan så blir det först 30min Bodypump & sedan 60min bodycombat, herregud - vad har jag gett mig in på?! Imorgon blir det som vanligt spinning och även på fredag, bra vecka! 

beställd!

 2013-02-06    11:19:25   av:Jennyhellstrom
 
Kunde inte hålla mig! den är ju så fin, & jag tycker att alla tjejer ska unna sig lite fina sovkläder & underkläder ibland :) har ju spanat in den några gånger denna veckan & vart nära att beställa flera gånger så nu fick det bli så, hoppas bara den passar så man slipper att skicka tillbaka & beställa ny storlek osv. det som är nackdelen med att beställa kläder på nätet men än så länge så har jag aldrig haft sådan otur! (peppar, peppar). men visst var den söt?! (299:- från Nelly.com för dem som undrar).

känner ni igen er?

 2013-02-05    22:46:10   av:Jennyhellstrom

lite glädje i vardagen.

 2013-02-05    15:18:03   av:Jennyhellstrom

tisdag.

 2013-02-05    14:59:22   av:Jennyhellstrom
Nu är jag hemma igen! Ligger & glor på lite 'teen wolf' (slappt att vara arbetslös!) men var faktiskt igår och lämnade ut lite CV på olika ställen, samtidigt som jag shoppade, haha. köpte mig en "pyjamas" faktiskt men det är ju inte alls i samma klass som dem jag visade igår men det får duga ett tag! Finns ju inga ställen i jönköping typ som säljer riktigt fina underkläder och sovplagg, kanske en affärsidé?
Detta settet fick det bli, men funderar starkt på att beställa hem det jag visade igår ändå.. får se (a)
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska i alla fall träna ikväll - får bli löpning och 1h bodybalance faktiskt! har inte tränat det sen vi hade det under skoltid ibland, inte mitt favoritpass direkt men ska satsa på att bli lite smidigare & rörligare så det kanske är en bra idé?  
 
 

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2009.

 2013-02-05    13:49:00   av:Jennyhellstrom
Fick välja bilder ifrån ett minne, så det blir såklart från Gothia cup (dock 6 bilder, he he). Detta var helt klart en av de mest fantastiska saker jag upplevt i mitt liv. Dessa tjejer alltså, allihopa - helt underbara. Vilket gäng vi var! Vi kanske inte var bäst på fotboll men vi hade helt klart roligast och bäst sammanhållning iaf ♥ detta var den sista cupen som vi åkte på. Sista sommaren med hela laget. 
 
Under denna veckan gick vi på en helt sjuk invigning, herregud säger jag bara, alla borde gå på en gothia-invigning någon gång i sina liv, det var mäktigt! Vi spelade fotboll, såg på massa stora matcher, shoppade, gick på liseberg, mysiga promenader, pratstunder, skumdisco, fredrik & joackim kom ner & hängde med mig & elin på liseberg en dag (söt pojkvän, hej!) osvosv. om jag skulle få en chans att göra om denna veckan så skulle jag inte ens tveka, vilken vecka ♥ 10 år tillsammans, ljuger om jag säger att jag inte saknar fotbollen & tjejerna ibland. 

Dag 08 - Två saker jag längtar efter.

 2013-02-04    16:16:00   av:Jennyhellstrom
1. En egen lägenhet. ett hem tillsammans med fredrik. Det längtar jag lite extra efter, det låter så mysigt att vara sambos tycker jag :') skapa ett eget litet liv tillsammans, inreda sitt egna hem & allt vad det nu innebär. Jag längtar tills den dagen då jag & fredrik blir sambos, den dagen är jag lycklig. (okej, lite ledsen över att lämna mina föräldrar med då men ni fattar)
 
2. En riktig resa. Jag & älsklingen (mycket tjat om fredrik i detta inlägg, haha men men) pratar om att vår nästa utomlandsresa troligtvis får bli till Thailand, 2-3 veckor ungefär. Först typ phuket någon vecka och sen Bangkok en vecka osv. Frågan är väl bara när detta ska bli då vi troligtvis ska sätta igång & plugga till hösten och några år framåt, spara till lägenhet osvosv. men det löser sig väl på något sätt. Någon gång ska vi resa igen i alla fall & jag längtar som ett as efter den dagen ♥ älskar att resa bort, till värmen & allt, med trevligt sällskap! 

Dagens

 2013-02-04    14:26:28   av:Jennyhellstrom

Nu drar jag in till stan en sväng för att kolla runt lite, efter sovplagg bland annat :) sen hämtar Fredrik upp mig så åker vi ut till bankeryd! PUSS

ska införskaffa mig idag.

 2013-02-04    11:30:10   av:Jennyhellstrom
 
snygga sovplagg! just nu sover jag i fredriks gamla t-shirtar, not that sexy! vill ha fina sovkläder. Ska in till stan om en stund & kolla lite men hittar jag inget så blir det nog att beställa någon av dessa ovanför som är ifrån nelly.com! visst är dem söta? 

så. bra.

 2013-02-04    10:54:00   av:Jennyhellstrom
Såg precis 'Georgia rule', en film med bland annat Lindsey Lohan & min favorit - felicity huffman är med :) Har för mig att jag sett lite av den innan men det var länge sedan, sjukt bra är den i alla fall så den kan jag varmt rekommendera till er mina vänner :)

Skönt!

 2013-02-03    19:03:02   av:Jennyhellstrom

Då var det klart, blev löpbandet i 40min & sen kötta magen, underbart! nu ska jag unna mig själv en liten "minisemester" i tio minuter :) inte för att jag kommer bli brun, haha men det är skönt!

Get motivated

 2013-02-03    17:53:00   av:Jennyhellstrom
Då var det dags igen, som vanligt så avslutar jag alltid veckan med ett riktigt härligt pass på gymmet! på med musik i öronen bara så kör vi! sova kan man göra när man är död ;) nu blir det nog till att löpa & köra mage tror jag. 

nörd.

 2013-02-03    16:03:41   av:Jennyhellstrom
Nu ska jag äntligen ta det lite lugnt, se på 'hart of dixie' och gosa med kissen :) jätte bra serie btw, inte så
spännande eller något dock, men mysig =) har även börjat titta på 'teen wolf' lite. herregud vad serier jag följer...
 
 

vill. ha. just. nu. outfit.

 2013-02-03    15:56:00   av:Jennyhellstrom
 
Byxorna & skorna har jag ju redan, tröjan har jag spanat in på gina's hemsida så funderar
på att införskaffa mig den snarast! & väskan är ju bara att drömma vidare om ;)

söndagsmys!

 2013-02-03    14:11:00   av:Jennyhellstrom
Han är så knäpp ibland, rullar runt i gräset som en stålle, äter isen på landsjön och all snö han kommer åt?
Nu ska vi strax bege oss hemåt igen för att sedan skjutsa hem ceasar till mormor! ♥
 
tror inte han har trivts så där jätte bra hemma hos oss denna helgen, våran katt - charlie, anföll nämnligen 
honom i fredags, hoppade upp och satte klorna i ceasars baklår och fräste & höll på..... 

Dag 07 - Någon jag saknar.

 2013-02-03    13:01:00   av:Jennyhellstrom
my bff ofc. 

i love u to the moon and back again.

 2013-02-03    10:54:00   av:Jennyhellstrom
 
Nu är det söndag igen, fredrik drog för en stund sen till jobbet & jag ska väl strax ut på en långpromenad med ceasar! Har haft en riktigt fin helg faktiskt, finns ingen som kan få mig att känna mig så lugn & få mig att koppla av så som fredrik kan, det är så skönt! :) ♥ Med honom känner jag mig lugn, trygg, älskad & lycklig. det är kärlek för mig!
 
Det är riktigt fint väder ute idag så nu ska jag gå upp, ta mig lite frukost & göra någon nytta! PUSS 

:)

 2013-02-03    10:18:07   av:Jennyhellstrom

Dag 06 - Tio sanningar om mig.

 2013-02-02    11:24:00   av:Jennyhellstrom
Har nog skrivit sådana här 'sanningar' tidigare så kanske tar upp saker som jag skrivit innan men whatever. 
 
1. jag älskar att städa, WTF? 
2. jag älskar & avgudar katter. 
haha, jag i himmelriket typ? 
 
3. med åren har jag bara blivit mer & mer nojjig för höjder, mår till & med illa om jag ser folk på film på höga höjder.
4. jag älskar överraskningar
5. jag är en romantiker. skämmer nog bort fredrik lite med fina ord och överraskningar. 
6. min favoritfärg är grön och min favoriträtt är lax, potatis och sås. 
7. min stora dröm är egentligen att bli veterinär.
8. jag gillar inte att stå & prata inför grupp, inte när man måste i alla fall. 
9. jag tycker att kendall jenner är en av världens snyggaste tjejer (17år gammal, syster till kim kardashian)
10. Alltid när jag åker ifrån familjen över bara några dagar så får jag hemlängtan. (kanske dags att börja släppa taget om la familia lite? börjar ju trotsallt bli vuxen..) 

Dag 05 - En bild på en tid du saknar.

 2013-02-01    15:32:00   av:Jennyhellstrom
 
Jag skulle vilja göra om sommaren 2011 om & om igen, så underbar var den! Jag hade två väldigt roliga jobb, umgicks väldigt mycket med daniella, åkte till cypern med familjen, åkte ut med båt i bunn med fredrik en del, åkte till norrköping & bodde på hotell med fredrik, daniella & timmy, det var ganska fint väder, jag avslutade sommaren med att åka till frankrike med fredrik & hans familj, även monaco! 
 
Så den sommaren saknar jag, men vet att jag i framtiden kommer få många sådana fina somrar som den :') vill resa mycket och njuta av livet som jag gjorde då, vara med vänner & mannen som jag älskar ♥

fredagsmyyyys!

 2013-02-01    13:41:00   av:Jennyhellstrom
Nu drar jag mot staden för att spendera min fredag tillsammans med min kärlek! Vad vi hittar på vet jag inte riktigt
men blir nog lite fredagsmys & så, så jag gillar det! ♥ ha en fin dag allihopa! 

ute på promenad!

 2013-02-01    12:31:14   av:Jennyhellstrom
Är nere & går oss en sväng vid landsjön, mysigt! bra när ceasar är hos oss ibland, han får med mig ut på promenader ;)

vill.ha.

 2013-02-01    11:53:00   av:Jennyhellstrom
I sommar vill jag ha massor utav snygga byxdressar! Det är snyggt, stilrent & skönt! dessa skönheter är ifrån Nelly :)
 
En annan grej som kommer få fylla min garderob är såna här aaaaas snygga shorts! Har alltid tycks om såna här trassliga med nitar osv. men aldrig hittat dem där perfekta i butikerna så denna sommaren får man väl beställa istället - måste ha! Passar ju till allt, ett par snygga shorts kan ju göra en hel outfit liksom! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!