Mina

 2015-10-31    18:38:41   av:Jennyhellstrom

Ibland tror jag att katten älskar Fredrik mer än mig..
Har jag sagt att jag älskar min lilla familj? :') 

Alla Helgons dag

 2015-10-31    18:36:27   av:Jennyhellstrom

Alla Helgona! Jag & Fredrik har varit ute i sävar en sväng & tänt ett litet ljus hos Vivi-Anne, det lyser så fint på kyrkogården ikväll <3 


Vårt fina ljus, tänder detta varje kväll & vi tänker lite extra på alla de människor som inte längre är med oss. 

Bokvikning!

 2015-10-30    18:26:35   av:Jennyhellstrom

En julklapp klar! Nu ska den bara pyntas med lite papper & band :) 

Biomys!

 2015-10-30    17:32:41   av:Jennyhellstrom

Haft en så mysig förmiddag! Vid 11.30 blev jag upplockad av Jessica & Tilly, vi åkte till stan (som alla andra i Umeå) & letade parkering i en halvtimme. Tillslut hittade vi en & då blev det lite Maxmat. Vi hamnade sedan på SF & där såg vi den nya Peter pan filmen. Den var lite för lång men annars var det helt klart sevärd! Jag hade i alla fall väldigt mysigt med mina tjejer <3 

Nu väntas en myskväll med mannen min! 

Vardagsmys

 2015-10-29    22:29:06   av:Jennyhellstrom
Mattes lilla pälsboll! 

Nu har Jessica & Hanna precis åkt hem. Vi har haft myskväll hos mig! Vi har sett star wars & vikt bok <3 älskar myskvällar mitt i veckan! 

mysig förmiddag!

 2015-10-28    23:02:23   av:Jennyhellstrom
Matte & bustis ♥
vi fyra ♥
 
Innan skolan idag så var jag & bustis med hanna & viggo. Vi tog en mysig promenad i skogen som innebar en hel del fotande på våra små bebisar. ♥ En del bus hann vi med också såklart! sedan blev det lite lunch made by hanni, och sedan for vi på simundervisning. Idag fick vi träna på att livrädda och det var riktigt roligt, gick bra för mig! vet dock inte hur man skulle reagera i en riktig situation, hoppas jag aldrig behöver uppleva en. 

Myskväääääll

 2015-10-27    22:25:20   av:Jennyhellstrom

Nyss kommit hem från min underbara Hanna! Vi har haft en riktig myskväll med våra hundar, en massa gott snacks som hanni fixat & animerad film! Kan det bli bättre?! Imorgon ska vi ses igen :) 

Nu blir det nana-kudde, helt slut! Godnatt allihopa everybody 

Skönt

 2015-10-27    15:56:53   av:Jennyhellstrom

Efter att ha simmat i 1.5h så tar jag & några fina tjejer en fika :) 

Mys

 2015-10-27    09:00:43   av:Jennyhellstrom

Älskar min nya pyjamas! Myser ner mig i den både kvällar & mornar :') köpte den för 199:- på HM! 

Nu ska vi åka mot skolan, ska skriva klart ett arbete med min grupp idag & sen ska vi ha simlektion igen. Hoppas vattnet är lite varmare idag, igår frös halva klassen ihjäl! 

Mina

 2015-10-26    21:34:39   av:Jennyhellstrom


Mina älsklingar <3 

Piccs

 2015-10-26    16:33:31   av:Jennyhellstrom

Idag kom mina bilder som jag har framkallat hos fujidirekt! Ca 300bilder & de flesta blev väldigt bra. Nu ska jag bara köpa ett fotoalbum :) 

JAAAAAAA

 2015-10-26    08:24:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår så bokade min lillebror & hans evelina en resa upp hit! De kommer den 16e december och jag längtar så fruktansvärt mycket! Det ska bli så himla roligt när de kommer hit & speciellt eftersom de kommer vid juletider så det blir en massa mys & roligheter. 7 veckor kvar ♥
 
Nu ska jag packa väskan för idag är det plugg med min grupp i några timmar & sedan ska vi ha simlektion! :) 

Bästa

 2015-10-25    20:57:39   av:Jennyhellstrom


Kvällsmys med bästa pisse <3 

En sväng på stan

 2015-10-25    19:18:44   av:Jennyhellstrom


Är nere en sväng på stan med kickan & erica. Har köpt några mysiga höst/vintertröjor & en pyjamas (a) nu ska vi gå lite till, hörs sen! 

Söndagsmys

 2015-10-25    09:25:38   av:Jennyhellstrom

Sitter i soffan & pysslar! Dags att börja vika böcker igen :) ska mysa här lite en stund till & i eftermiddag blir det nog stan en sväng med kickan! 

Right now!

 2015-10-24    21:58:28   av:Jennyhellstrom
Umgås med dessa ladies! 

Bra start på dagen!

 2015-10-24    11:30:06   av:Jennyhellstrom

Har redan hunnit storstäda, träna & nu blir det dusch & ett fotbad! Tränade faktiskt bodybalance idag, var 100år sen & hade helt glömt bort hur bra träning det faktiskt är! Mycket styrka & balans, känner mig smidigt som en fisk i vatten just nu! 
Nu kanske man ska göra lite fotvård, måla naglarna, epilera benen & sminka sig lite! 

Hoppas alla får en fin lördag :) 

hemskt.

 2015-10-24    09:18:16   av:Jennyhellstrom
Gårdagen satte rädsla i mig. Igår jobbade jag på en skola och jag kände mig kluven till mitt framtida yrke. Igårkväll tjatade fredrik på mig om att jag skulle rycka upp mig men jag vart så nedstämd och stum över vad som hänt under dagen. Han märkte på mig hur nedstämd jag var och hur jobbig dagen hade varit för mig. 
 
Jag skall inte säga att det var bättre förr men jo, vissa saker var nog fan bättre förr. Idag är det så mycket hemskheter bland barn så jag blir stum. Igår hörde jag så mycket hemska ord komma ur vissa barns munnar att jag tappade hakan. Barn skall inte kunna sådana hemska ord. Ingen skall använda sådana ord. När jag var liten så skulle man aldrig våga säga något liknande. Jag som person blir inombords riktigt förbannad men som lärare måste jag hålla mig lugn, dock är det svårt. Jag har tidigare bara sätt ren mobbning och riktiga hemskheter på tv och läst om det men igår fick jag bevittna det. Det värsta av allt är att många pedagoger blundar för det. 
 
Vad är det som triggar igår sådant hat? Jag vart helt rörd igår. Jag försökte vara en så god pedagog som möjligt och stötta/hjälpa barnen i all kaos men det är så svårt. Jag kände mig överväldigad. Jag kände mig otillräcklig. Jag tycker det är obehagligt att barn kan bete sig så hemskt mot varandra. Jag började tvivla på mitt framtida yrke. Vill jag verkligen arbeta med detta? Det är ju inte konstigt att lärare går in i väggen. Det var mobbning, slagsmål, hemska svårdomar och kränkningar. Ljudnivån var så hög på eftermiddagen att jag bara ville springa därifrån och aldrig mer komma tillbaka. 
 
Men samtidigt känner jag att detta är precis det jag vill och skall göra. För man kan inte blunda för dessa hemskheter. Istället måste man arbeta hårdare och mer engagerat. Jag vill hjälpa alla barn och jag vill att de ska känna sig trygga i skolan och inte vara rädda för andra barn, de ska inte behöva hålla för sina öron pga att andra skriker så mycket, de ska inte gå iväg från gruppen för att de upplever att vissa barn skapar sån kaos. Jag vill göra skolan till en bättre plats och det kan jag inte göra om jag inte är där. Jag måste utbilda mig och vara där. Jag måste göra allt jag kan. Framtiden hänger ju på oss som lärare. 
 
blir denna bilden idag. Ger er alla lite extra kärlek idag. & när ni läst detta; ge lite extra kärlek till de människor 
som du möter idag. Ge dem en kram eller säg något snällt. Gör det bara! Världen behöver mer kärlek ♥

löööördag

 2015-10-24    09:04:00   av:Jennyhellstrom
Äntligen lördag! Jag kommer ihåg när jag var liten, då var det alltid "Pokémon" på tv på morgonen och det var varm o'boy med en smörgås som gällde. Det var livet! Nu ser livet annorlunda ut, nyhetsmorgon på tv, skall strax städa här hemma lite och om 1h skall jag träna. 
 
Fredrik är just nu & jagar med buster, får hoppas de kommer hem med något gott! Ikväll skall han nog plugga & jag ska antingen ha en lugn kväll hemma eller lite syjunta med jessica ♥ 
 
En random bild från när vi var & sköt lerduvor en dag! 

vardagslyx

 2015-10-24    09:00:35   av:Jennyhellstrom
Jag har varit dålig på att blogga och har ingen bra ursäkt för det. Har inte bara haft någon lust kanske men nu blir det bättre igen för nu har jag fått min nya telefon! Det är mycket bättre kamera så förhoppningsvis blir det fler och bättre bilder på bloggen nu framöver :) 
 
Onsdagen borde i alla fall uppmärksammas lite extra för då hade jag & min bästa jessica en riktig mysig dag, mitt i veckan. Det kallar jag för vardagslyx! Först tränade vi ett riktigt jobbigt boxningspass på gymmet, första gången i mitt liv som jag kände spysmak i munnen och verkligen ville kräkas efter ett pass. Sedan åkte vi till Café Göteborg och åt god mat (läs: Jessica åt god mat, jag åt marängswish). Vi avslutade sedan kvällen med ett biobesök, 21.30 gick vi på "Crimson peak". Det är en skräckfilm men hade allt, tyckte faktiskt att den var riktigt bra och det är inte ofta jag tycker att skräckisar/triller är så bra så den kan jag rekommendera folk att se, kanske på halloween :) 
 
min fina ♥ dock dåliga bilder från förra telefonen! 

hoppas

 2015-10-19    17:37:39   av:Jennyhellstrom
Om knappt två månader så kanske dessa två pluttar kommer hit! :')
 
saknar er ♥

19/10

 2015-10-19    16:27:00   av:Jennyhellstrom
 

Jag tycker att det är så tråkigt med promenader så nu har jag & bustis precis kommit hem från en liten cykelrunda. Det är hans & mitt sätt att umgås lite, bara matte & bustis. Idag är det perfekt väder, helt vindstilla och så höstmysigt! :) Igår var jag & bullen ute och språrade blod & rådjursklöver i skogen tillsammans med sandra, han var så duktig! 

maaaa

 2015-10-19    10:26:00   av:Jennyhellstrom
 
Om ganska exakt 2 månader så åker jag hem till Jönköping. Det känns så konstigt att tiden går så fort. Nu är det snart redan November. Jag längtar efter vintern och julen men fredrik förstör det lite för mig i år. Han kommer att vara ifrån mig i flera veckor i nov/dec så jag kommer att få julmysa mycket själv. Men jag slutar skolan redan den 17/12 så kommer hem tidigt i år ♥ jag längtar efter att julhandla med bröderna, pynta granen, lyssna på julmusik, uppesittarkvällen, maten, paket och traditionella roadtripen till ullared med victor & eve. 
 
Vill spola fram tiden så det är jul nu och jag är hemma men samtidigt måste jag försöka njuta av nuet för detta är antagligen sista hösten här uppe. Om ca ett halvår så flyttar vi nog från ume. ♥

pmsmonster

 2015-10-16    13:48:19   av:Jennyhellstrom
 
Just nu är det synd om min sambo. Nu är det några dagar kvar till min mens & då blir jag ett pmsmonster. Detta blir jag varenda månad. Jag har så mycket känslor just nu. Jag är jätteglad, jag är arg, jag är ledsen, ängslig, kär, förvirrad, lycklig, olycklig och ja, fruktansvärt jobbig. Jag kan inte hjälpa det. Jag är heller inte medveten om att det är hormonerna som spökar utan det upptäcker jag några dagar efter att det börjat. & ja, jag skyller faktiskt mitt humör på pms/hormoner för det är annars väldigt märkligt att det endast blir såhär 1 gång i månaden, strax innan mens ;) 
 
Jag vill inte vara sån här men vad ska jag göra? Jag tycker helt enkelt bara att alla i min närhet kan acceptera mig och vara mina slavar dessa dagar varje månad, hur mycket begärt är det? Köp mig lite choklad & gör mig lycklig, tack :) 

fredag

 2015-10-16    10:19:02   av:Jennyhellstrom
som den harry potter nörd jag är, vill ha detta! 
 
Idag spenderas hela dagen åt att plugga. Har en inlämning som skall in på måndag så skönt om man kan vara lite ledig i helgen :) Idag saknar jag alla där hemma lite extra mycket. Tänker på min fina bror & hans evelina som har 2 år tillsammans idag, grattis ♥ 
Kvällen har jag inte riktigt bestämt mig över en, antingen blir det bio med två vänner eller kvalitetstid med f. får se! 

naw.

 2015-10-16    10:14:11   av:Jennyhellstrom
mattes plutt.

ny mobil

 2015-10-15    20:29:28   av:Jennyhellstrom
Efter snart 5 år så är det äntligen dags. Nu är en ny mobil beställd, blev en iphone 6s! Dröjer väl ett litet tag innan jag får den men nu har jag i alla fall tagit steget och släpper taget om min älskade iphone 4 ♥ han har varit mig trogen & lojal, enda in i det sista. Så många gånger som jag har tappat min mobil, men aldrig gått sönder och aldrig något strul. Hoppas den nya kommer vara lika snäll mot mig :) 

söndagskväll

 2015-10-12    11:27:00   av:Jennyhellstrom
 
Igårkväll var jag & fredrik över hos våra grannar, sandra & johannes. Vi fikade & bara pratade i 2h. De har nyss lagt upp sin lägenhet till försäljning så snart kommer de att flytta ifrån oss ner till Hörnesand så det blir trist. Men vi ska i alla fall ses nu till helgen lät det som & äta lite god mat :) Bilderna är på deras två hundar, Nemo & Doris. De är så himla fina, rasen heter Eurasier tror jag ! 

pärla

 2015-10-12    11:22:00   av:Jennyhellstrom
 
I söndags så var jag, kickan & jessica nere på stan och var volentärer genom att pärla "fuck cancer"-armband, som de sedan säljer för 100kr/st på sin hemsida. Jag gjorde 12 st så känner att jag bidrog lite i alla fall :) Jag försöker bidra en del genom att vara barnsupporter/månadsgivare samt köpa olika saker som går till olika fonder för cancerforskning men detta tycker jag är ett perfekt sätt att kunna bidra. Det kostar ingenting utan vem som helst kan göra det. Istället för att fika med sina vänner så kan man likaväl sitta & pärla tillsammans :) 

mot staden!

 2015-10-11    13:01:19   av:Jennyhellstrom
 
Om vilken minut som helst så kommer kickan & hämtar mig! Vi ska ner på expo en sväng & se om man hittar något roligt att köpa! Sen möter vi även upp jessica, vi ska pärla "fuck cancer"-armband! :) see u later 

tur att han älskar mig

 2015-10-11    11:14:00   av:Jennyhellstrom
 
I lördags hade jag & min bobbo riktigt mys. Vi gjorde potatisgratäng & grillade! Sedan satte vi på en film som var jättebra men vi båda somnade i soffan, haha. Fredrik var riktigt trött & gosis, som ni ser på bilderna. Det är tur att den där mannen älskar mig, för vem skulle annars göra det? haha ;D 

tjejkväll med Berti botts beans

 2015-10-10    12:15:00   av:Jennyhellstrom
Igår var det en mysig tjejkväll hemma hos jessica, tillsammans med kickis! Vi såg lite film, hade gott snacks, pratade om allt möjligt och så hade jag med mig Berti botts bönor i alla smaker! haha, fyyyy sjutton säger jag bara! Vi valde en böna utan att veta vilken smak vi fick! Det finns smaker med allt ifrån vattenmelon till spya & öronvax! 
 
Kickan fick med på bild när jag fick ett ruttet ägg i munnen, inte gott! 

Pysselverkstad!

 2015-10-10    12:07:30   av:Jennyhellstrom
Jessica & Tilly kom över en liten sväng så hade vi pysselverkstad! 
De ska ha monsterhigh-kalas om 1månad så vi gjorde lite spindlar :)
 

Norrländska skogar

 2015-10-10    10:30:00   av:Jennyhellstrom
Har nyss varit ute på en långpromenad med bullen, häng med! 
Börjar bli kallt ute så nu är man lite röd & go om kinderna! 

leker

 2015-10-08    22:32:26   av:Jennyhellstrom
Nu äntligen är jag så gott som klar med hemtentan! Det har varit både en pina att skriva den men även lite roligt. Jag gillar ju att skriva. Det är roligt när man kommer igång men innan man kommit över den där lilla tröskeln så är det väldigt segt alltså. Hoppas man når fram till ett G nu bara, då är jag nöjd. Nu har jag inget att göra så roar mig med lek i photo booth! 
 
 
Kommer ihåg när jag var yngre, då älskade jag denna effekten - sepia! don't know why! 
 
Godnatt allihopa ♥ nu checkar jag ut. Imorgon blir det tjejmys med kickan & jessica!

istället för att plugga

 2015-10-08    16:40:00   av:Jennyhellstrom
 
Inte lätt att plugga när min lilla bebis kommer & söker kärkek hos matte, men jag klagar inte! Jag är så less på denna hemtentan, har ingen motivation alls men imorgon ska den vara inlämnad så har som mål att vara klar ikväll, wish me luck! 

tacka gud för skype

 2015-10-07    20:55:32   av:Jennyhellstrom
 
Tänk vilken bra grej skype egentligen är. Det händer inte ofta att jag skyper med någon men när man väl gör det så är det ju guld värt. Har precis suttit i över 30minuter och pratat med svärmor ille nu. Det är mycket roligare att få se den man pratar med och man kan visa henne runt i lägenheten och buster tycker det är så roligt. Han blir så förvirrad när hon pratar med han via datorn så han snurrar runt & lägger huvudet på sned. 
 
Snart kommer hon förhoppningsvis upp till oss ♥ vi saknar dig! 

Morgonstund

 2015-10-07    08:46:00   av:Jennyhellstrom
Nyss varit ute på en mysig höstpromenad med buster. Är -5 grader idag, underbart! 
 

haha

 2015-10-06    20:11:18   av:Jennyhellstrom
 
Tog en bild på hundarna härom dagen & hittade även en gammal från när charlie var valp. Jösses vad stor han har blivit, hade nästan glömt att han var så himla liten innan & nu börjar det kännas att buster börjar bli mot åren! 

Mateus porslin

 2015-10-06    20:05:22   av:Jennyhellstrom
Jag bara älskar Mateus porslin. Så om någon vill ge mig något fint någon gång så vet ni vad jag vill ha :') Tänkte att man kanske skulle bara samla på det? Har redan ett stort fint fat med fjärilar & en kanna, men skulle vilja ha servis & muggar med! 
 
så himla fint!

att vara liten.

 2015-10-06    10:32:31   av:Jennyhellstrom
 
Jag blir så glad när jag ser denna bilden. Jag tror den speglar oss alla ganska bra. Vi var så glada & lyckliga små barn. Ibland kan jag sakna att få vara barn, tänk vad enkelt & underbart livet var. Det var så mysigt vid exempelvis juletider & man var med sin lilla familj hela tiden & hade så underbart roligt hela tiden. Åh vad jag saknar min syskon, det är en sån dag idag. 2.5 månad kvar ♥

Höst

 2015-10-06    10:30:00   av:Jennyhellstrom
1. Vad är det bästa med hösten? 
Alla fina färger utomhus, mörkare så man kan tända ljus, höstkläder, filtar & mys! + min födelsedag! 
 
2. Vad kommer du äta i höst?
 Kommer prova på mycket nytt men har fått dille på blomkålsmos så mycket av det! 
 
3. Vad kommer du dricka i höst?
Varm o'boy & mycket té  

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
 Mina polotröjor
 
5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Plugga, träna & vara med mina bästa vänner & f.  

Höst/tidig vinter. Myyyyysfaktor på hög nivå! 
 
6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
 Fredriks farmor gick bort förra hösten så det var mycket tråkigheter. Begravning & städning av hus. Annars hängde jag mycket tillsammans med sambo & vänner. 
 
7. Vad kommer du lyssna på? 
Min "lugna favoriter"-lista på spotify.  

8. Vad läser du?
 Förutom en massa kurslitteratur så Harry Potter & femtio nyanser av honom 
 
9. Vad tittar du på?
Grimm!
 
10. Vad var bäst med sommaren?
 Mycket! Men att få umgås med min gamla bästis Jenny var en extra guldstjärna på sommaren! 
 
11.Vad har du för höstplaner?
Att bli jäkligt fit. 
 
Denna bild är tagen förra året den 23/10 så snart kanske snön kommer till ume! 

Helgen!

 2015-10-06    10:14:29   av:Jennyhellstrom
Igår åkte Daniella & Timmy hem igen så det känns väldigt tomt i lägenheten nu. Helgen har i alla fall varit helt fantastisk! I fredags så gick vi en sväng på stan, fikade, visade dem Sävar & sedan hade vi en riktig myskväll med god mat från grillen & en massa sällskapsspel. 
 
På lördagen var det min födelsedag. Fredrik väckte mig med frukost på sängen & sedan när de andra hade vaknat så blev det paket! Fick en massa fina saker, tack ännu en gång ♥ Sedan blev det till att göra sig iordning, gå med hundarna & dra ner mot mariedal. Vi bowlade en timme & sen blev det mat på Peppes nere i stan! Jag älskar maten på peppes, alla som kommer till Umeå borde äta där & äta deras pepparstek, mmmmm! Sen åkte vi hem igen & avslutade kvällen med ännu mer sällskapsspel! 
 
I söndags, den sista dagen så tog vi det väldigt lugnt. Vi åkte runt lite i Umeå, gjorde hemmagjorda pizzor & spelade ännu mer spel. Haha, vi har spelat så himla mycket spel men det är ju så fantastiskt roligt! Det hade blivit en hel del monopol & quizmysteriet. 
 
En sväng i stan! 
 
I väntan på maten! haha jag ser typ drogad ut. 
 
Långpromenad i de norrländska skogarna! 
 
Killarna fixar pizza!
 
Tack ännu en gång för att ni kom upp hit. Jag hade en så himla bra helg tillsammans med er, underbara ni. Det var så kul att få visa er runt & visa er hur vi bor, & få ro om er en hel helg ♥ see u soon. 

Titta vilka som är här! :D

 2015-10-01    20:04:34   av:Jennyhellstrom


Stå upp för de tysta

 2015-10-01    14:18:55   av:Jennyhellstrom
 
 
 
Jag tycker att alla borde se denna filmen. Lärare, föräldrar & barn. Den borde visas i skolan. Barn borde lära sig att känna empati redan i tidig ålder, hos många kommer det oftast alldeles för sent. Filmen berör mig verkligen & jag skall göra allt i min makt för att stå upp för de tysta. Min roll som lärare är så otroligt viktig. Att inte se alla barn kan göra så himla mycket skada, det är ett stort ansvar vi har på våra axlar men det finns så mycket fina människor där ute, tillsammans kan vi förändra så mycket. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!