Myyyys

 2016-11-30    21:29:08   av:Jennyhellstrom

Efter jobbet så gick jag en sväng på både stan & A6 med min fina Daniella! Letade efter lite julklappar & sånt. Mycket roligt & mysigt att få strosa runt med henne & bara umgås :)

Nu är det chill med lulle! 👌🏻

Världens bästa jobb

 2016-11-29    12:39:09   av:Jennyhellstrom

Igår åkte granen fram på jobbet! Vi hade dock inga kulor, men hindrar det oss? Nej, vi skapar våra egna dekorationer - problemet löst :) vi har en så härlig barngrupp & jag trivs verkligen som fisken i havet här!

Marshall

 2016-11-29    08:28:50   av:Jennyhellstrom

Som jag har längtat! Jag har länge velat ha en Marshallhögtalare & nu på black friday så hade dem sänkt ner priset på den så då kunde jag inte låta bli att slå till!

Helgen

 2016-11-29    08:26:37   av:Jennyhellstrom

I fredags efter jobbet så hade jag några av mina kollegor här hemma! Jag bjöd på lite pulled pork tacos, julsnacks & senare blev det spel! En väldigt trevlig kväll :)

I lördags tog jag det lugnt på förmiddagen, sen runt 15 var jag hos mormor för att gå ut med hunden eftersom hon var bortbjuden på annat den dagen!

Direkt efter promenaden så åkte till farmor i Norrahammar för att umgås lite, samt hjälpa henne med att få upp lite julpynt! Kvällen avslutades sedan hemma hos mina föräldrar med god mat!

I söndags blev det en tidig roadtrip till Ullared med madeleine! Första gången i mitt liv som jag är där innan butiken har öppnat! Det var mindre folk än vad jag hade förväntat mig så vi kunde ta det lugnt. Handlade mest åt andra & även en hel del julklappar, men hittade mina efterlängtade lådor i alla fall så är sjukt nöjd med dagen! Att dessutom få en heldag med denna grymma tjej är inte fel heller! Tack för en toppendag M 💕

På kvällen blev det 1:a adventspyssel för hela slanten! Dock väldigt tråkigt att göra det ensam. Brukar alltid göra det med familjen eller med Fredrik, så inte alls lika kul nu men mysigt när allting är uppe i alla fall!

Lill-lördag

 2016-11-23    08:24:00   av:Jennyhellstrom
Godmorgon allihopa everybody! 
Hoppas alla har sovit gott! Det har inte jag. Har blivit förkyld & ont i halsen så kan inte andas genom munnen för då gör det ont i halsen & kan knappt andas via näsan för är så täppt, jobbigt läge. Men men, nu är det lillördag i alla fall & jag ska snart iväg till jobbet :) 
 
Vet inte hur de närmaste dagarna ser ut mer än jobb men på söndag så åker jag i alla fall till ullared med madeleine för att julhandla lite! Har inte varit där & julhandlat på flera år så ska bli riktigt roligt. ♥ 
 
Hade egentligen inget vettigt att skriva, ville bara kika in här & säga godmorgon! 
 
 

Världens finaste kisse.

 2016-11-21    23:06:27   av:Jennyhellstrom
När vi var på utställningen i Norrköping i oktober så tog vi lite kort på louie hos en duktig fotograf; Madelene Jonsson! Här kommer några av dem: 
 
Jag har ju lätt världens finaste lilla kisse. Min lullebulle ♥

1 år sedan.

 2016-11-21    21:42:46   av:Jennyhellstrom
För exakt 1 år sedan så levde jag livet som norrlänning med en himla massa snö & kyla. Nu sitter man här nere i småland med grönt gräs & en massa regn. Tyvärr så är jag väl van vid den kassa vintern här nere men jag saknar verkligen allting där uppe ibland. För exakt 1 år sedan så hade jag & jessica som vanligt tränat ihop. & det mina vänner, saknar jag ännu mer än norrland & snö. Jag saknar att ha min bästis bara 500m från mitt hus. Jag saknar att någon ringer till mig 2930 gånger om dagen. Jag saknar att ha någon att träna med, någon att prata skit med, någon att skratta så mycket med att jag får ont i magen, någon att äta ostbågar med, någon att gå promenader med, någon att gå på coop & öob med, någon att gå på bio med, att shoppa med & helt enkelt bara vara med. Men nu skriver jag lite flummigt, för jag saknar inte någon, jag saknar henne. Massor. 
 
 
 
Snart tar jag mig i kragen & åker upp till dig! ♥

Bates motel

 2016-11-21    21:28:32   av:Jennyhellstrom
Höst & vinter är för mig en riktig mysperiod med en massa serietittande & tedrickande! Det är så skönt att se ett avsnitt eller två på kvällen och bara koppla av. Just nu följer jag en serie på Netflix som heter 'Bates motel' som jag varmt kan rekommendera. Den är i genre drama, thriller & skräck men jag tycker inte att den är så värst läskig, däremot väldigt oförutsägbar & spännande. Så har ni ingen serie som ni följer så ge den en chans :) Den utspelar sig dessutom kronologiskt före händelserna i Alfred Hitchcocks film Psycho, som jag tror att de flesta av er känner igen?! 
 
"I'm afraid of you and i love you, and that's a bad combination"

dansa igång veckan!

 2016-11-21    20:36:00   av:Jennyhellstrom
Idag har det varit studiedag så vi hade väldigt få barn på jobbet idag vilket har varit ganska skönt. En lugn start på veckan med andra ord! Efter jobbet blev det dock lite mer ös då jag mötte upp svärmor på friskis & svettis för att dansa fuego! Jag har gått dit varje måndag i 5 veckor nu & dansat. Det är ett så himla bra och roligt pass, dessutom så härligt att få dansa loss efter helgen & första arbetsdagen. Eleonore tyckte dessutom också att det var väldigt roligt så förhoppningsvis får jag sällskap av henne på passen framöver :) 
 
Bild från förra året när vi tränade ihop! På den tiden man var i lite bättre form, 
saknar mitt träningsfreakbästis - Jessica! Får försöka hitta tillbaka till motivationen utan henne, dock svårt. 

Nu har han åkt..

 2016-11-21    08:07:57   av:Jennyhellstrom

Nu har Fredrik & bustis åkt igen. Det är så tyst & tomt här hemma utan dem.. Men vi ses om 1.5 vecka igen så bara att hålla ut men det är jobbigt att slitas ifrån honom så här varje gång..

Nu börjar i alla fall en ny arbetsvecka, in i rutiner igen. Hoppas alla får en bra dag :)

Saknar dig redan..

Goaste stilen!

 2016-11-20    19:05:19   av:Jennyhellstrom

Söndagsmys

 2016-11-20    15:33:39   av:Jennyhellstrom

Nyss kommit hem från stan, vi har varit & köpt en helkroppsspegel till hallen! Blev även en julstjärna & en bokhylla till Fredrik som han kan ha i sitt rum i Uppsala :)

Nu blir det film & mys!

Helg!

 2016-11-20    08:58:58   av:Jennyhellstrom

I fredags så kom äntligen Fredrik hem igen! Vi har tagit en riktigt lugn helg, så skönt! I fredags var hans mamma & mormor här en liten sväng på kvällen, vi bjöd på hemmagjord blåbärspaj!

Igår så gick jag på julmarknad tillsammans med min mamma & mormor! Var mysigt att komma iväg en sväng med bara dem två, & bustis såklart! Fick med mig en söt liten tomte hem :) på kvällen gjorde jag & Fredrik hjortstek med hasselbackspotatis & sås, så gott! Blev även lördagsmys med film!

Idag ska vi till Jysk & köpte en helkroppsspegel för det saknar jag en! Sen blir det nog bara lugnt för vår del <3

Saknar andra halvan

 2016-11-14    19:35:30   av:Jennyhellstrom

Louie saknar andra halvan av vår familj.. Han sov nästan en hel natt i busters säng härom dagen 💕

Helgen

 2016-11-14    19:34:14   av:Jennyhellstrom

I helgen har jag bland annat haft fredagsmys med Hanna! Hon kom hit på kvällen & vi spenderade några timmar i soffan framför vänner, massa fruktsallad & prat om allt mellan himmel & jord! En mycket bra start på helgen!

I lördags strosade jag runt på stan med Victor & Evelina. Jag införskaffade mig en ny T-shirt från Levis, mycket nöjd! Sedan blev det lite lunch på Jensens innan vi begav oss hemåt igen!
På kvällen åkte jag till Madeleine där även Agnes & Johanna var! Det blev en hel del vindrickande, musik & en himla massa skratt! Runt 00 drog dem andra ut & jag åkte hemåt!

Igår var det fars dag så självklart gick jag hem till föräldrarna & spenderade några timmar där! Jag är så lyckligt lottad som har fått världens bästa pappa :)

Mums!

 2016-11-06    23:20:53   av:Jennyhellstrom

Vi hade världens mysigaste dejt på pinchos! Åt en massa god mat & bara njöt av varandras sällskap! Ikväll har vi varit hemma & ätit kräftor framför filmen "husdjuren" - den var en besvikelse faktiskt, hade högre förväntningar men kräftorna var fantastiskt goda i alla fall!

Imorgon åker Fredrik till Uppsala igen :/ hatar att behöva slitas ifrån honom jämt..

Mitt vinterland

 2016-11-06    16:16:33   av:Jennyhellstrom

Min utsikt från vardagsrummet är inte helt fel ändå. Så mysigt att se alla familjer som åker pulka i backarna utanför. Nu längtar jag så himla mycket efter mer snö & första advent!

Fullt upp

 2016-11-06    16:14:29   av:Jennyhellstrom

I onsdagskväll kom Fredrik hem! Jag har ju som vanligt jobbat på vardagarna men på kvällarna har jag bara umgåtts med min lilla familj! I fredags var vi bjudna på lite mat hemma hos hans mormor & igår var Joackim bjuden på lite mat hemma hos oss! Så de senaste dagarna har varit ganska fullspäckade :)

Idag har vi 8år tillsammans! Vi har bara tagit det lugnt, haft en riktig mysdag! Ikväll blir det att äta på pinchos & sen kräftskiva hemma framför en bra film :D

Grabbarna fixar lite med maten medan jag chillar med lulle!

Göteborg

 2016-11-03    17:23:51   av:Jennyhellstrom

I söndags hade jag en fantastisk dag i Göteborg med min fina norrlänning! Vi strosade runt på stan & nordstan, köpte en swagig tröja & en ögonskuggspalett från Victoria secret! Annars njöt jag bara av att få umgås med kickan!

Saknar verkligen mina Umebor hela jäkla tiden men det är framför allt när jag träffar dem som jag inser hur mycket..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!