Fullt upp!

 2015-03-31    21:44:15   av:Jennyhellstrom
Ja, jag kommer med mycket ursäkter nu för att ej blogga men sanningen är att det är mycket just nu. Halva dagarna spenderas ute på vfu, sedan skall några timmar gå åt till att planera inför vfu. Sedan skall det hinnas med att laga mat, städa, gå ut med hunden, träffa vänner & ägna tid åt sambon. Inga världsting kanske men bloggen prioriteras inte iaf, inte så länge jag har en så dålig mobilkamera. När jag får en ny telefon med bättre kamera & ett större minne så är det lättare att "live-blogga" :) 
 
Men i alla fall - imorgon åker vi hem mot Jönköping för att fira påsk! Jag både längtar & fruktar dessa dagar. Jag längtar efter familj & vänner, men det kommer samtidigt bli jobbigt att lämna min lilla zeke. Jag är så töntig & blödig när det gäller den där katten alltså & jag vet att han egentligen kommer att ha det hur bra som helst hos Jessica & Per, det tvivlar jag inte en sekund på men det känns ändå jobbigt att lämna honom ♥ 
 
Tåget går kl 21.52 tror jag, ifrån Umeå så vi är framme ca kl 11 i Jönköping på torsdag! Under de 5 dagar som jag är hemma så skall det firas påsk, umgås så mycket med familjen som möjligt & även försöka hinna träffa några fina vänner! 
 
Min favorit i hela världen ♥

Pärldag!

 2015-03-29    15:45:58   av:Jennyhellstrom


Är just nu & pärlar armband åt ungcancer tillsammans med kickis <3 

God morgon!

 2015-03-29    07:12:00   av:Jennyhellstrom

Nu är det Barnkanalen som gäller! Om en stund blir det frukost & sen skall lilla T redan hem, dessa timmar har gått alldeles för fort :( släckte ni lamporna igår? Det gjorde vi & det såg ut som att våra grannar var duktiga på det också!

Nu ska vi mysa vidare! Glöm inte att ställa fram klockan 1h idag :) 

Myslördag!

 2015-03-28    17:45:00   av:Jennyhellstrom

 
Jag & lilla T har påskpysslat lite! Nu sitter vi i soffan medan fredrik lagar middag ♥ sen ska vi baka & se film :) Ni får inte glömma att stänga av all elektricitet mellan 20.30-21.30 för då är det earth hour! 

Inte lätt att få någonting gjort..

 2015-03-28    11:29:11   av:Jennyhellstrom

Inte lätt att få någonting gjort när min prins ligger så gott! Han har nu legat så här i över 2h & jag tror det blir svårt att få något vettigt gjort idag! 

Lilla T!

 2015-03-28    10:01:23   av:Jennyhellstrom
Igår var det tjejkväll hemma hos Jessica Vänman - en klasskompis & zekes kattvakt :) Det var väldigt trevligt med fint sällskap! Dock kände jag inte för att följa med dem ut senare på kvällen så jag åkte hemåt. ♥
 
Idag blir det en riktig slappardag. Är så trött efter denna veckan så ska bara städa, tvätta & slappa. Senare i eftermiddag/kväll så kommer lilla Tove hit för myskväll & övernattning! Ska bli så roligt, det var ju så mysigt sist! Får se vad vi hittar på denna gången :) 
 

VFU

 2015-03-27    15:32:00   av:Jennyhellstrom
Igår var det dags för att påbörja en 10veckors lång VFU (Verksamhetsförlagd utbildning). Jag är på samma skola som jag varit de andra gångerna & där jag även extrajobbat lite :) Trivs väldigt bra där och första dagen började med en rivstart då det var föräldrafika den dagen, full rulle med andra ord! Är väldigt skönt att vara ute på VFU igen & slippa Universitetet ett tag men samtidigt är jag så nervös. Nu gäller det att passa på att utnyttja dessa veckor, utmana sig själv & försöka ta in så mycket som möjligt :)
 
Jag & bustis en fin "vårdag", så ser det inte ut längre kan jag tala om. Rena vintern här uppe i Norrland igen! 

frågor - 038 & 039.

 2015-03-26    16:56:00   av:Jennyhellstrom

038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma

Då länkar jag till Anna sandström - http://lillaspindeln.blogg.se/ deras hem skulle jag ej tackat nej till! :) 

Jag hade ingen bra bild på deras hem så får bli en bild från bröllop/dop-festen som var hos dem, 1.5år sedan :)
 


039. Hiss & Diss - Ditt hem

Det jag dissar här hemma är vårt badrum, det är väldigt standard, tråkigt och skulle helt enkelt vilja göra en helrenovering där inne men det kostar skjortan & vet ej hur mycket man tjänar på det i längden. Skulle också vilja byta skåpsluckorna i köket, de är väldigt fula & inte lika vita som resten av lägenheten. 

Det jag vill hissa är väl att lägenheten är så ljus. Vi har fått till det väldigt modern men samtidigt shabby chic, som får det att kännas lite mer hemtrevligt och mysigt. Jag älskar vårt sovrum! & vi har balkong - nice! 

 Älskar vår fina romantiska tapet i sovrummet :')

Det bästa med måndagar!

 2015-03-23    19:30:56   av:Jennyhellstrom
 
Idag har jag haft en så tråkig & stressig dag, har suttit med ett inlämningsarbete sedan 8.30 imorse. Arbetet skulle vara inlämnad senast 17.00 och när tror ni att jag lämnade in? Svar: 17.00 det är skills! Satt in i sista minuten och skrev men är ändå inte nöjd men nu får vi helt enkelt se hur det går :) Om 30 minuter är det i alla fall Ullared på tv, det bästa på hela dagen ♥♥ 

Nästa biofilm!

 2015-03-23    19:23:04   av:Jennyhellstrom
Nästa biofilm som står på schemat får bli denna - Home! 
 
 
Längtar tills den kommer ut :')  
  

biomys!

 2015-03-23    19:17:00   av:Jennyhellstrom
Helgen har varit väldigt upp & ned. I fredags hade jag fullt upp som tidigare nämnt. Kattdejten gick väldigt bra, vi skall ses en gång till innan påsk men sen är zeke redo för att sova borta en vecka :') Sprang runt på stan med Jessica & Kickan, köpte inget speciellt mer än en lite söt påskhare & en ny kattbur till zeke, visar bild på den senare :) På kvällen var vi bjudna på middag hemma hos Johanna & Kristoffer vilket var mycket mer avslappnat & trevligare än vad jag hade förväntat mig! Blev bjudna på god mat, spel & mingel fram till halv ett på natten! 
 
I lördags blev det till att försöka studera hela dagen, lättare sagt än gjort. Samma visa i söndags. På kvällen unnade jag mig i alla fall en fika tillsammans med Linnea, Jessica & Kickan. Sedan gick vi på bio & såg 'Insurgent' vilken är en uppföljare på 'Divergent'. Kan enkelt rekommendera dessa filmer, väldigt bra & spännande, dock lite överdrivna ibland men helt klart sevärda! Hade i alla fall ännu en mysig kväll med mina tjejer ♥ Varje vecka skulle avslutas på detta vis! 
 
 
Tack för en fin kväll, det var välbehövligt ♥

buhu.

 2015-03-23    18:59:28   av:Jennyhellstrom
 
Min laddare till datorn har gått sönder :( Det är ett enormt glapp så i vissa lägen får jag den att fungera men måste tyvärr köpa mig en ny & det var dyrare än vad jag trodde. ca 749:- kostar en ny, på det billigaste stället jag kan hitta. Usch vilken tråkig utgift. Detta är en av anledningarna till att jag har bloggat dåligt! Jag vågar knappt använda dator för vet aldrig när laddarn lägger av helt! 

Vilken härlig dag!

 2015-03-20    10:13:47   av:Jennyhellstrom
Idag skiner solen för fullt! Om ca 1h så är det solförmörkelse, spännande - den missar ni väl inte?! :) Om en liten stund skall jag göra mig iordning lite och åka på kattdejt hos Jessica! Som tidigare nämnt så skall hon ha hand om min lilla prins över påsk så vi träffas lite för att katterna ska känna sig bekväma med varandra ♥
 
Sedan efter lunch så skall jag till stan med kickan & jessica! Ska försöka hitta någon ny fin topp för ikväll så skall jag & fredrik på middag hos hans klasskompis & hans sambo. Aldrig träffat dem innan så det blir spännande, nervöst men spännande! :) 
 
Igår fick jag reda på skatteåterbäringen & jisses säger jag bara, den summan kommer sitta fint till midsommar :') Nu måste jag fräscha till mig lite, hoppas alla får en fin dag! Det kommer jag garanterat få i alla fall ♥
 
Nu ska den här tjocksmocken iväg på dejt med två fina damer ;)

Bra start!

 2015-03-18    09:22:00   av:Jennyhellstrom

En bra start på denna lillördag! Har precis kommit in från en liten löprunda, blev bara 2.3km. Konditionen finns ej där alls men den är enkel att träna upp så gäller bara att fortsätta & vara väldigt envis så att jag orkar springa tjejmilen i september! :) Om en liten stund kommer Jessica hit & vid 11 kommer Hanna ♥ vi ska försöka plugga lite men kommer nog bli en del annat! 

Trött & norrsken.

 2015-03-17    22:06:13   av:Jennyhellstrom
Jag har blivit så trött. Fredrik tycker att jag är så tråkig att titta på film med på kvällarna för jag somnar alltid i soffan. Jag älskar att somna i soffan framför Tv'n! Jag vet inte varför jag har blivit så trött, för att jag ej tränar så mycket längre kanske? Börjar bli trött redan vid 21 på kvällarna, ibland tidigare. Men nu har jag börjat löpa & träna lite igen så får se om jag blir piggare utav det! 
 
Livet rullar på annars! Om några dagar är äntligen denna kursen i skolan avslutad & jag går istället på VFU i 10 veckors tid. Det kommer bli så roligt och skönt att få vara ute på vfu under våren eftersom vi kommer hålla till utomhus mycket & så! Dock börjar jag få lite ångest över att sommaren närmar sig, vet ej vad jag skall göra. Än så länge har jag ej fått något nytt jobb, så imorgon skall jag ringa hemtjänsten & antagligen få vara där igen. 
 
Just nu är det norrsken på himlen! Dock inte jättesynligt men den finns där! Jag känner att detta inlägget blev väldigt osammanhängande & konstigt men så blir det ibland, får väl gå djupare in på vissa saker i ett annat inlägg :) Godnatt!
 

sluta näthata!

 2015-03-17    21:27:32   av:Jennyhellstrom
 
Jag sitter just nu & kollar på Trolljägarna och kan inte låta bli att bli så himla förbannad rent ut sagt. Just nu handlar det om en äldre man som trakasserar en kvinna vars pojkvän har dött. Denna mannen skriver till henne att hon skall ta livet av sig och han skriver att han skall gräva upp hennes pojkväns grav och stycka kroppen i småbitar. De ställer honom mot väggen och han förnekar allting. Jag blir så himla arg! Varför hatar folk? Hur kan man sitta och trycka ner en människa över internet, vad får man ut själv av det? Mår man bättre av att få andra att må dåligt? Hur kan man skriva saker till någon som man sedan inte kan stå för? 
 
Jag blir så trött när jag läser och hör allt näthat. Jag blir så ledsen & besviken. Som lärare i framtiden skall jag försöka göra allt jag bara kan för att ge barnen rätt förutsättningar och värderingar, försöka få barnen att förstå innebörden av att vara en god medmänniska. Det är tragiskt & frukansvärt hur mobbning och elakheter bara krymper ner i åldrarna. Barn ska vara barn, inte behöva gå runt och vara oroliga över att elaka människor vill dem illa. Jag blir rent ut sagt äcklad utav hur vissa människor beter sig mot varandra. Näthatet måste få ett slut. Näthat kommer ifrån fega människor bakom en datorskärm som själva inte har ett tillräckligt intressant liv och försöker dra ner andra människor för att själva känna någon typ utav tillfredsställelse. Peace out. 

Lördag!

 2015-03-16    19:44:00   av:Jennyhellstrom
 I lördags var det så fint väder! Jag följde med fredrik till skjutbanan, provade även på att skjuta två skott själv och träffade tavlan 1 av 2 iaf! På kvällen blev det grillning, melodifestivalen & räkor på baugett! Tycker ni att rätt låt vann? Både jag & fredrik hejade på måns, blev så himla glad när han vann & tror att han har står chans i eurovisen också! 
 
Bildbomb från en underbar dag ♥ :
 
 

Jag lever!

 2015-03-13    17:37:02   av:Jennyhellstrom
 
 
Det har varit mycket i skolan denna veckan & sedan fullt upp hemma så har ej haft tid & lust för bloggen! Jag har varit i skolan, pluggat, varit på kattdejt, varit med hanna, varit med sambo, städat, cyklat en del, börjat löpa, promenad till ÖB med Jessica, slappat & idag har jag haft en heldag med Jessica ♥ lite kvalitetstid, vi cyklade ner till Ersboda en sväng i morse, kollade runt lite och sedan far vi till veterinären för att vaccinera hennes kissebebisar, sedan får vi till lite butiker & sedan coop för att inhandla lite inför kvällen! 
 
Ikväll blir det tjejmys hemma hos Jessica med tacos, film, bakning osv. Kanske att linnea kommer också & då ska vi klippa & slinga mitt hår ♥ är över 1.5år sedan jag var hos frisören så det är välbehövligt kan jag tala om! Hörs :)

Kattdejt!

 2015-03-10    21:54:00   av:Jennyhellstrom
Ikväll har jag & zekis varit hemma hos Jessica & Per på kattdejt! De är snälla & hjälper mig med kattvakt över påsken men vi vill ses några gånger innan för att stämma av ifall katterna fungerar bra ihop eller inte! För att vara första gången katterna träffas så tycker jag att det fungerade väldigt bra faktiskt så jag ser positivt på detta. Självklart är de lite avvaktande mot varandra till en början men man märkte att ju längre tiden gick så blev de mer bekväma, avslappade & vana vid varandra! J & P verkar vara så himla fina människor så litar på dem till att ta hand om min prins :) Blir en till dejt nästa vecka så att de får vänja sig vid varandra :)
 
Haha, Zeke & Lovis har bytt kattbur med varandra! 

Måndag!

 2015-03-09    17:03:18   av:Jennyhellstrom

Fint väder även idag! Kan enkelt vänja mig vid detta :) tog med mig buster på en cykeltur både till & från skolan så idag har lillgubben fått springa 1.2mil! Hade även min nya outfit idag, kändes som att jag tog att våren är här ganska bokstavligt! 

Nu ska jag laga lite mat innan Fredrik kommer hem & sen ska jag en sväng till Hanna :) 

internationella kvinnodagen!

 2015-03-08    09:26:00   av:Jennyhellstrom
 
Idag är det internationella kvinnodagen! Idag tycker jag att alla pojkar/män borde uppmärksamma sina fruntimmen lite extra! Vet dock inte om denna dagen är till att fira så himla mycket egentligen, det är en dag då vi ska påminnas om hur jävlig vardagen är för många av världens kvinnor bara för att vi råkade födas med "fel" kön egentligen men hoppas alla får en fin dag i alla fall & kanske lite extra uppskattning :) Girlpower ♥

Söndagspromenad!

 2015-03-08    08:20:00   av:Jennyhellstrom

Idag skiner solen igen så då passar jag & bustis på att ta en riktigt lång söndagspromenad!
Hoppas alla får en trevlig söndag :) 

uppdate!

 2015-03-07    20:41:00   av:Jennyhellstrom
Igår var det kalas! Mycket trevlig kväll med god mat, fint sällskap & underbara barn. Lilla Tove frågade om hon kunde få sova hos oss snart igen & mitt hjärta smälte lite. Så ska försöka finna en lucka då tösa kan komma hit snart, det var så mysigt sist ♥ Lilla Viggo verkade vara nöjd med sina presenter han fick iaf, lillpojken som börjat bli så stor. Tänk vad tiden går! 
 
Jag & fredrik har fått någon dille på att se en massa stå-upp komiker nu på senaste tiden så igårkväll när vi kom hem så såg vi såklart på kevin hart, vad annars? Avsluta varje kväll med en massa skratt, tillsammans med min finaste människa! :) 
 
Idag har jag & fredrik varit en sväng i stan faktiskt, var så mysigt att strosa runt med honom, länge sedan vi åkte iväg till stan bara vi två. Jag fick med mig en tröja & ett par löparskor hem :) hör & häpna, jag ska börja träna igen - äntligen! Inte gymmet denna gången utan jag ska börja löpa. Får se hur länge jag kan hålla på innan jag tröttnar men skall försöka så gott jag kan, vet dock att mitt tålamod inom löpning brukar vara kort, blir så uttråkad av att bara springa men skall försöka få med mig sambon ut någon gång i veckan i alla fall så vi kan pusha varandra lite! Nu ikväll har jag fått iväg fredrik på en liten grabbkväll & jag sitter framför melodifestivalen såklart! Trevlig kväll allihopa :) 
 
Glömde ta nya bilder igår så får bli en bild från toves födelsedag ♥ finaste tösen! 

syskonkärlek!

 2015-03-07    15:14:00   av:Jennyhellstrom
 

kalas!

 2015-03-06    16:26:00   av:Jennyhellstrom
Nu drar vi iväg på kalas för Viggo! Älskar det nya presentpappret jag hittade förra veckan :D 
 

vårkänslor!

 2015-03-06    15:12:53   av:Jennyhellstrom
Vårkänslor ♥ 6,9grader ute i skuggan & bustis sitter på balkongen och filosoferar :') 
 

mysig förmiddag!

 2015-03-06    12:03:00   av:Jennyhellstrom
ser ut som att zekes tandkött börjar bli irriterat igen... :(
Katten med världens längsta morrhår? 
haha, busters tassar alltså.. 
min långa zekis! 
 
Jag, buster & zeke har haft en så mysig morgon! Mina vackra små bebisar! ♥

037.

 2015-03-06    11:23:00   av:Jennyhellstrom

Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?

 
 
Min fina ljuslykta som jag fick utav älsklingen på min födelsedag! ♥

Fredag!

 2015-03-06    09:31:00   av:Jennyhellstrom

Ute på en lång morgonpromenad med bustis, bra start på fredagen! När vi kommer hem igen så skall vi städa & göra det fint, slappa lite, plugga lite & ikväll blir det kalas för lilla Viggo som fyller hela 2 år idag! ♥ ser ut att bli en fin dag! Jag börjar dessutom bli mycket friskare, äntligen! Vädret är helt underbart idag, 3,3grader i skuggan, solen skiner & det ser ut som att våren börjar titta fram :) 

Bokat!

 2015-03-04    20:44:06   av:Jennyhellstrom
 
Nu har dessa två stolpskott bokat sig en hemresa vid påsk! om exakt 4 veckor bär det av :) ♥

hem till påsk.

 2015-03-04    13:04:00   av:Jennyhellstrom
Det händer inte mycket i mitt liv just nu. Är fruktansvärt förkyld & har lite att läsa i plugget men annars är det lugnt! Igår var jag & jessica på någon orgasmologi. Det var typ 70% läkare där och det handlade om anatomi och hur nervsystemet & hjärnan vid sex fungerar osv. typ. Vi hade inga bra sittplatser, satt på golvet längst fram för det var så mycket folk och föreläsningen var ej så intressant som vi hade förväntat oss så vi gick vid första bästa paus. 
 
Idag blir det en lugn & tråkig dag. Ska ut på en långpromenad med buster snart tror jag, det är fint väder utomhus! Senare skall jag söka sommarjobb, läsa litteratur & bara slappa. Jag & fredrik ska nog försöka boka tågbiljetter hem till påsk idag också! Jag har fått klartecken på att jag kan ta ledigt i alla fall, ska bara försöka hitta en kattvakt åt zeke de dagarna men det är lättare sagt än gjort! 
 
lite söta bilder ifrån när victor fick sin rufus ♥ snart kommer jag hem familjen!!!!

busis!

 2015-03-02    19:21:32   av:Jennyhellstrom
När inte husse är hemma så passar man på att sova på hans plats i sängen! 
 

min helg.

 2015-03-02    19:18:29   av:Jennyhellstrom
I helgen har jag tyckt synd om mig själv. Jag har varit illamående, febrig & yr. När det äntligen börjar försvinna så kommer istället en kraftig förkylning med snorig näsa, huvudvärk & ont i halsen! Fredrik har fått vara min slav i helgen, han har tagit så väl hand om mig medan jag knappt orkat lyfta mitt arsle från soffan. Min fina samboälskling ♥ igår hade jag i alla fall lite kvalitetstid med kickan, det behövdes. Vi tog en sväng på stan & jag fick med mig så mycket fint hem men det bästa var att få umgås med henne :) 
 
Två utav alla köp från igår, ett par jeans & en skinnjacka från JC! Det var halva reapriset, då får man passa på! 
Ett par Lee jeans, 245:- (ord. 800)
 
Crocker skinnjacka, storlek s, 250:- (ord 999) 

filmtips!

 2015-03-02    19:00:52   av:Jennyhellstrom
1. American sniper 

U.S. Navy SEAL-soldaten Chris Kyle är USA:s mest kända krypskytt genom tiderna och han åkte till Irak med ett enda uppdrag – att skydda sina vapenbröder. Hans pricksäkerhet räddade ett otal antal liv och han gick under smeknamnet ”Legenden”.
 
2. Gone girl 

På sin femte bröllopsdag rapporterar Nick Dunne att hans hustru Amy har försvunnit. Under press från polis och media börjar Nicks historia dock att fallera och hans märkliga beteende gör att många börjar ställa den oundvikliga frågan: Har Nick dödat sin fru?

3. Nightcrawler 

Lou Bloom, en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete fastnar för kriminaljournalistiken. När han hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse, slår sig Lou in i den livsfarliga världen av ”nightcrawling” – där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent.
 
Jag kan varmt rekommendera alla dessa 3 filmer, de är helt fantastiskt bra! ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!