Nu jäklar!

 2013-03-31    20:57:00   av:Jennyhellstrom

Är helt ensam på gymmet, vet inte om det är skönt eller lite läskigt faktiskt..? aja, kroppen ska få slita lite extra idag i alla fall efter all skit som har ätits i helgen.. usch, mår illa bara av att tänka på allt man stoppat i sig :/

Nu är det slut på onödiga kalorier från mitt håll, i alla fall fram till sommaren. Inget mer godis, chips & alkohol osv. min kropp & mitt sinne mår verkligen inte bra, lider av daglig ångest men så fort det finns godis framme så kan jag ändå inte stå emot, fast jag vet hur dåligt jag mår efteråt.. vet inte riktigt varför det blir så? Har sjukt dålig självkontroll när det gäller sötsaker men tänker hela tiden på att jag inte ska äta sånt, åh. ilandsproblem.se. 

Aja, nu ska jag träna!

Nya jackan!

 2013-03-31    18:40:00   av:Jennyhellstrom

idag fick äntligen vårjackan komma fram, blev den blåa nya som jag köpte i gällstad för två veckor sedan! om ytterligare en månad så hoppas jag att man kan gå ute utan jacka :)

Åh, nu njuter jag!

 2013-03-31    14:22:00   av:Jennyhellstrom

Har nyss varit & handlat med mina föräldrar, nu ligger vi & läser tidning i solen :') är nere i sommarstugan & det är riktigt skönt ute!

 

sista dagen i mars.

 2013-03-31    09:51:26   av:Jennyhellstrom
1år gammal bild. 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som är planerat, ska väl ta en promenad i vårsolen (kan behövas efter allt onyttigt igår!) och sen ska jag väl hjälpa fredrik & hans pappa att rensa ur deras garage som dem fortfarande har här i kaxholmen. Efter det blir det antingen att följa med honom ut till Bankeryd eller åka & träna, får se vart dagen tar mig helt enkelt :) 

För exakt ett år sedan.

 2013-03-31    09:31:45   av:Jennyhellstrom
För exakt ett år sedan idag så var jag & fredrik i Göteborg! Bodde på hotell & kollade på Magnus Betnér live osv. tänk att det redan gått ett helt år.. Tiden går så himla fort, måste verkligen bli bättre på att njuta av dagarna. Ta vara på sina vänner, pojkvän, familj, solen, ledighet och ja, allt! Men i alla fall, det jag bara ville skriva var att jag är rastlös & vill tillbaka till just den dagen :) 
 
BTW, glöm inte att ställa fram klockan en timme idag mina vänner! fram med utemöblerna - fram med klockan, tillbaka med möblerna - tillbaka med klockan (a) 

Lördagsmys hos Elina :)

 2013-03-30    18:21:33   av:Jennyhellstrom

Farit runt i stan en sväng & nu har vi laddat upp med massa gott inför massa filmer, först ut - Harry Potter :') ha en fin kväll allihopa!

Jobb!

 2013-03-28    22:05:47   av:Jennyhellstrom
Random piccs. 
 
Btw, mötet jag var på innan var en liten "jobbintervju" och den gick väldigt bra så nu ska jag gå bredvid & lära upp mig lite nästa vecka, känns sjuuuukt bra faktiskt! Tänkte bara berätta det :) men annars, nu är jag jätte seg faktiskt, ska nog nana snart. Näsan rinner hela tiden, ett under att man inte började snora under spinningen innan (thank god!). 
 
Imorgonförmiddag ska jag väl ta det lite lugnt, sen på eftermiddagen så ska jag träffa fredrik & sen på kvällen så ska vi på inflyttningsfest hos hans kompis & hans tjej, kommer inte känna en själ där men det blir nog trevligt! :) Alltid kul att få hitta på något & träffa lite folk. Sov sött alla people, dröm om alla småkryp ni mött :) 

Vill ha!

 2013-03-28    21:54:04   av:Jennyhellstrom
Toppar ifrån vero moda, hm, VILA. 
 
Jag är så sugen på vår & sommar nu så det knappt existerar på kartan ens! Vill få in en saftig lön så att man kan köpa sig lite nya fräsha kläder. Jag vill ha somriga toppar med ljus färg, så snyggt! passar både till shorts, jeans, någon jacka över osv. tänk till ett par solglasögon & gyllenbrun hy :') är så shoppingsugen jämt nu förtiden, inte bra! Speciellt inte nu när man måste börja spara...... 

Stressad!

 2013-03-28    13:09:20   av:Jennyhellstrom

Måste börja göra mig iordning för mitt möte men som vanligt när jag har bråttom så ska zeke lägga sig & somna på en, så svårt att flytta på sig då :/

skärtorsdag!

 2013-03-28    11:17:02   av:Jennyhellstrom
Smögen för några år sedan. Jag & fredrik har planer på att åka dit igen i sommar :) 
 
Åh vad jag blir lycklig när det är så fint väder ute! Har påskpyntat lite här hemma idag & nu ligger jag och chillar lite framför 'ullared', blir så sugen på att åka dit när jag tittar på programmet :) Annars idag så ska jag iväg på ett litet möte vid 14.00 och efter det händer det nog inte så mycket förrän 17.35 då det är träning som gäller! Är fortfarande väldigt förkyld men det är ingen ursäkt för att slippa undan, nu ska man bli fit! 
 
Känner verkligen att min blogg är jätte tråkig just nu men det kommer bli bättre, jag lovar! Ska bli bättre på att "Live-blogga" och att ta nya bilder, bilder på systemkameran, outfits, osv. Hoppas ni får en fin dag, PUSS 

tidagsmys.

 2013-03-26    11:47:34   av:Jennyhellstrom
 
Godmorgon! Idag är det fullt upp, har redan varit ute på en promenad, tagit mig en dusch, ätit frukost, rakat benen, gjort mig iordning osvosv. Ska om en timme åka upp till mormor för att gå en långpromenad med ceacar och sen blir det till att spendera resten utav dagen hos min älsklingsman ♥ ska försöka uppdatera mera idag! PUSS 

måndag!

 2013-03-25    13:19:24   av:Jennyhellstrom
 
Idag var jag uppe med tuppen! Solen sken så underbart idag så jag drog med mig svärmor ut på en långpromenad runt munksjön ♥ vilket väder! nu börjar det bli vår, äntligen! I vilket fall som helst så hade jag en väldigt trevlig förmiddag med min fina ille, svärmor & bra vän på samma gång, inte alla som har en sån tur :) 
 
Efter en så bra start på dagen så är hela jag full utav energi så ikväll blir det bodyattack för hela slanten! & längtar tills torsdag då det är dags för spinning igen, denna gången är passet nästan fullt & det är så himla roligt! Så dem som vill får gärna boka in sig, finns 4 platser kvar! Jag har i alla fall äntligen lyckats tvinga med mig min lillebror att följa med & köra, ska bli riktigt roligt :') 
 

cha cha bloggen.

 2013-03-25    13:08:44   av:Jennyhellstrom
 
I fredags gjorde jag inte mycket, var så trött efter spinningpasset kl 07.00 så det blev en seg dag för mig. Mös lite med fredrik på morgonen, sen åkte han hem, jag skjutsade mamma till stan & sen latade jag mig hemma. Åkte sedan & hämtade henne från stan igen vid 00.00 typ. så kul hade jag det :) 
 
Annars har jag varit med fredrik lördag - måndag. Vi har gått långpromenader i solen, kollat på 'revenge', ätit god mat, myst i mängder, gått på bio - croodarna, som för övrigt var hur bra som helst! så såhär har min helg sett ut :) 
 
Mycket kärlek till min fredrik, han är bäst i världen & jag vill inte spendera en enda dag utan honom ♥

Graaaaaattis!

 2013-03-23    13:29:00   av:Jennyhellstrom
Världens finaste tjej fyller 20 år idag! Hoppas du får en helt fantastisk dag & att vi ses snart ♥ loveu! 

Imorgon är det fredaaaag!

 2013-03-21    15:22:55   av:Jennyhellstrom
 
Idag är en sån där bra dag, vaknade tidigt och har hunnit med mycket. Ikväll är det spinning som gäller & jag är faktiskt riktigt taggad, hade varit jobbigt om jag var helt otaggad idag med tanke på att jag ska köra tre spinningpass ikväll, & ett kl 07.00 imorgonbitti ;) sen efter passen ikväll så kommer fredrik hit & gosar ♥
 
Btw, för dem som satsar på att bli snygga i sommar så kan ni besöka Huskvarna fitness i helgen, det är releasehelg & alla tränar helt gratis HELA helgen! Så boka in er på ett pass & kör! :) 

miss u like crazy dude.

 2013-03-20    23:03:45   av:Jennyhellstrom
 

vilken eftermiddag!

 2013-03-20    21:20:29   av:Jennyhellstrom
Det finns inte mycket som slår att få träffa sina fina tjejkompisar & bara prata av sig och dela sina tankar & skratt med. Vilken fin eftermiddag jag har haft hos Emelie tillsammans med fillan, marie, frida & ida! Tiden går så fort tillsammans med er, 4h kändes mer som kanske 1,5. Ser redan fram emot nästa gång vi ses :) Pojkvän & familj i all ära, men ibland behöver man verkligen få träffa sina tjejer & bara vara. 
 
Fika bjöds det på såklart! & maries lilla prins, Ted - vilket charmtroll! så söt :') 
 
aaaasdålig bild men whatever, dagens outfit fick bli enkel - mina nya jeans & mörkblåa topp :) 

som jag längtat!

 2013-03-20    09:34:00   av:Jennyhellstrom

Idag ska jag äntligen få träffa alla mina tjejer ifrån gymnasiet (förutom lisa, buhu) som jag har saknat allihopa! & dessutom så ska Marie ta med sig sin lilla bebbe :')

Lite bilder ifrån sista dagen då jag träffade allihopa samlade :*

En av livets härligaste dagar! Tack för att ni finns, fina tjejer ♥

Svar ang. flytt osv.

 2013-03-18    22:13:55   av:Jennyhellstrom
Fick en fråga nyss som löd "Ska du flytta till Umeå då? :) Vad ska du göra på dagarna då när du inte känner någon? Din kille ska väl gå i skolan på dagarna?Nyfiken bara :)
 
Svar: Tanken är att vi ska flytta upp till Umeå till hösten, men det beror helt på hur det går med att komma in på högskolan osv. Annars blir vi nog kvar i Jönköping ett tag till, annars finns det ett annat alternativ som är Skinnskatteberg runt Stockholm men fokuset ligger att ta sig till Umeå. 
 
Tanken är också att även jag ska ta tag i mitt liv & börja studera igen, vad jag har tänkt att plugga till tänker jag ta i ett senare inlägg någon gång men inte idag, vill vara helt säker först att det verkligen är rätt för mig innan jag börjar skriva om det här. Men så är fallet, att både jag & fredrik ska studera uppe i ungdomarnas stad - umeå! Då kommer vi skaffa oss lite nya vänner att umgås med, Fredrik har även släkt där uppe så vi blir inte helt ensamma & vi ska bo hos hans farmor tills vi hittar oss ett eget boende. 
 
Blir det inte så att jag kommer in på någon utbildning till hösten så kommer jag ändå att följa med min kärlek upp dit. När den tiden kommer så har vi varit tillsammans i 5 års tid & det vill jag inte slänga bort, tror nämnligen inte riktigt på distansförhållanden. & för mig är kärleken det viktigaste, jag har hittat mannen i mitt liv & tänker hålla fast vid honom så hårt jag kan så jag tar lite chanser här i livet & flyttar 100mil ifrån min familj några år, vilket kommer bli otroligt tufft men förhoppningsvis värt det i slutändan. Kommer jag inte in på någon utbildning så kommer jag att försöka få ett arbete, göra högskoleprov & ansöka in till HS vid varje tillfälle som ges tills jag kommer in :) 
 
Vi kommer att bo i Umeå i mellan 3-5 år om det går som det ska & så ofta vi bara kan så ska vi försöka komma ner till Jönköping för att hälsa på, även tvinga släkt & vänner att komma upp och se hur vi har det! 
 
Så, där har du & även ni andra som undrat, ett litet svar på hur det ligger till! Jag kommer förhoppningsvis studera, så jag kommer inte gå sysslolös medan fredrik går i skolan utan vi kommer gå vår utbildning, bo tillsammans och hjälpas åt med pluggandet hemma! Men vi får se helt enkelt, hur det än blir så får jag vara med fredrik i alla fall & det är det enda viktiga :) ♥
 

femtio nyanser av honom

 2013-03-18    18:36:00   av:Jennyhellstrom
Har än så länge hunnit läsa ungefär 200 sidor och måste ändå säga att boken är helt okej faktiskt, jag är fast! Klart man blir lite generad vissa stunder utav vad man får läsa men man har ju hört en del om boken tidigare så det får man vara beredd på att bli. 'Femtio nyanser av honom' har sålts i mer än 35 miljoner exemplar världen över, sick! Kan helt klart rekommendera alla flickor att läsa denna boken, jag ska i alla fall köpa de andra två sen när jag läst ut första! :) 

vuxenpoäng!

 2013-03-18    17:21:08   av:Jennyhellstrom
 
Nu har mamma precis lärt mig att tvätta, vuxenpoäng! Kände att det kanske var dags att lära sig nu om man kanske börjar jobba inom hemtjänsten snart (ja, det är där jag har sökt jobb & ska på intervju nästa vecka, yey!) och plus att man kanske flyttar hemifrån om 5månader?! 
 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu, ska som sagt kanske träna ikväll eller om man ska baka sig en blåbärspaj istället & spela the sims? haha. Imorgon ska jag träffa fredrik, blir väl till att se hockeyn osv. På torsdag ska jag ha ett sånt mördarpass igen som jag hade för några veckor sedan - tre spinningpass på under 3h! så därför jag känner att jag måste träna idag så att jag får upp konditionen tills dess igen, efter att ha varit sjuk i två veckor. Men ha en fin kväll allihopa ♥

herregud.

 2013-03-18    17:15:44   av:Jennyhellstrom
Någon mer än jag som inte ser någon skillnad alls på dessa två killar? Hade det inte stått olika namn under bilderna så hade jag trott att alla foton var på Justin Bieber! Trodde knappt att sådana likheter ens existerade! 

Mysstund!

 2013-03-18    16:58:00   av:Jennyhellstrom

Ligger i sängen & kollar på 'Hart of dixie' tillsammans med min fis. Han ligger & myser bredvid mig och det rycker sådär läskigt i kroppen på honom som det kan göra ibland när man är nära på att somna ;o strax ska jag nog dra & träna en sväng, fast jag har sån träningsvärk ifrån att ha köttat benen på gymmet igår! 

shoppade lite igår, igen!

 2013-03-18    16:56:00   av:Jennyhellstrom
Igår frågade mamma lite spontant om jag ville hänga med till Gällstad för att shoppa lite, självklart tackar jag inte nej! Så vi begav oss till lager157 & alla de andra små mysiga butikerna, jag mamma & victor :) Älskar när folk är lite spontana & vill hitta på saker! 
 
Detta fick jag med mig hem, en blå vårjacka (bilden ger inte jackan rättvisa, snyggare i verkligheten!), ett par jeans som var välbehövligt, ett linne - fast ett blått & ett par solglasögon. Är mycket nöjd med dagen faktiskt :) 

fin helg.

 2013-03-16    16:13:00   av:Jennyhellstrom

 

Hej suddig bild! Lite snabb uppdatering bara, håller på att göra mig iordning lite för strax ska jag åka till Huskvarna och se på fotbollsmatch tillsammans med fredrik, vi ska se hans syster som spelar ikväll :) & sen blir det att åka hem till mig & chilla resten av lördagen ♥

Fredagsmyyyyys!

 2013-03-15    20:27:11   av:Jennyhellstrom

Idag har jag & Fredrik varit en sväng på en skjutbana för att skjuta in hans gevär, sen har vi slappat hemma framför mitt favoritprogram - dr.phil (!!!), handlat, gjort tacos & nu ligger vi och glor på hockeyn!

Blir att ta det lugnt nu hela kvällen för att senare åka & jobba :) ha en fin kväll allihopa!

Nytt!

 2013-03-15    10:46:00   av:Jennyhellstrom
Igår var jag en sväng på stan med min fina Elin Lindh, fick lite saker inhandlade (äntligen!!!) & sen vid 18.30 åkte jag på personalmöte på gymmet! Nu ska jag se på 'Vampire diaries' och sen göra mig iordning för att åka till Bankeryd för att träffa min älsklingsfis! Ska bli så skönt att få ha på sig något nytt & fräscht också! 
 
Från vänster, en söt topp som jag velat ha länge ifrån ONCE 249:- / spetstopp från Vero moda 259:- 
 
& ett vanligt nagellack, behövde verkligen det! 

vill se!

 2013-03-14    11:20:31   av:Jennyhellstrom
Croodarna har premiär nu den 22a mars, vill så gärna se den! Älskar animerade filmer ♥ en annan film jag vill se som också har premiär samma datum är 'This is 40'. Får ta med min andra halva & se dessa, jag & fredrik är riktiga biomänniskor :')
 
& Baksmällan 3 har premiär den 31maj! Älskar dem filmerna, dock kan ingen slå den första! 

favoriter från ZARA

 2013-03-14    11:07:16   av:Jennyhellstrom
Så snygga! hoppas att butiken ZARA kommer till Jönköping någon gång, dem har så mycket söta saker. Funderar på att dra med mig pojken min till Göteborg någon helg snart & shoppa loss ordentligt, skulle vara nice! Behöver lite nytt & fint i garderoben :) 

Kul?

 2013-03-14    09:57:00   av:Jennyhellstrom

Roligt när man vaknar upp & ser att det har kommit ännu mer snö (!!!!!) är det inte dags att dra nu?
Dock så skiner ju solen & det är några + så förhoppningsvis stannar det vita inte kvar så speciellt länge till.. /trött på vintern nu.

Godmorgon!

 2013-03-14    09:52:00   av:Jennyhellstrom

Blev nyss väckt av att zeke kommer in & pratar så att det står härligatill! han ville att matte skulle upp & busa men jag tänker istället ta mig lite frukost & bädda ner mig för att läsa i min nya bok! Har ju hört så himla mycket om 'femtio nyanser av honom' så igår åkte jag till stan en sväng med min bror & så köpte jag den! Hoppas den är lika bra som det sägs :')

vad händer & fötter today?

 2013-03-12    12:55:52   av:Jennyhellstrom
 
i miss my babyboo. 
 
Idag ska jag storstäda här hemma & försöka få tag på en person så att jag kan få börja jobba snart, det är verkligen dags för det nu känner jag! Herregud vad rastlös jag börjar bli :/ Annars så skiner solen idag så kanske blir en promenad om man har tid, ikväll kommer kanske fredrik hit men får se! 
 
Btw, den 15e mars är det dags att ansöka till högskolan för dem som är intresserade! Jag vet inte om man ska börja i höst igen, om jag är redo men jag ska i alla fall söka så får vi se. Sen om det blir i Umeå eller någon annanstans, det märker vi :) tror man kan söka mellan 15 mars - 15 april! 

rätt låt vann!

 2013-03-10    19:22:51   av:Jennyhellstrom
Detta har varit den slappaste helgen på riktigt länge, har varit med fredrik varje dag & vi har inte gjort många lyft kan jag tala om. Men jag får faktiskt skylla på att jag är sjuk, vi får väl vara lite mer kreativa nästa helg :) Igår såg vi i alla fall melodifestivalen tillsammans med hans mamma & joackim, åt riktigt fin mat och hade det trevligt! Måste säga att efter att ha hört låten igår så stod det klart för mig vem som skulle vinna mellon, så bra är den! Den där mangafiguren kan ju dra till Japan om han inte är nöjd, robin var grym! 
 
 
Idag har vi legat i soffan hela dagen, jag fredrik & hans mamma. Vi har sett på två filmer, ätit kebab och bara degat. Så det ska vara på söndagar ♥ Nu är jag i alla fall hemma igen, men saknar min fis redan! Ska bli så underbart när man bor ihop sen, då slipper man slitas ifrån varandra såhär jämt & ständigt :/ 
 
Ska bara ta det lugnt resten av kvällen & umgås med familjen och min kissebebis faktiskt, hade fint! 

P.U.S.S

 2013-03-07    21:42:53   av:Jennyhellstrom
 
Min bebbe har varit här en sväng idag, herregud vad jag saknat honom! Har verkligen pratat om allt mellan himmel & jord idag, och sen avslutade vi kvällen med att se på '8 mile' ♥ sen åkte han hemåt eftersom jag fortfarande är så himla sjuk & han ska upp tidigt för att gå på möte, men vi ses imorgon igen så :) 
 
Nu ska jag se på 'Pretty little liars' och sen nana kudde! Sov gott mina fina vänner ♥

varmt, kallt, varmt, kallt.

 2013-03-06    18:09:02   av:Jennyhellstrom
vill ha sommar & värme nu. Från vänster; Svärmor & jag ♥ ränder på fötterna efter mina sandaler! 
 
Så jobbigt att vara sjuk. Ena stunden fryser man, andra svettas man, fryser, svettas osv. Vet att min uppdatering varierar jätte mycket nu förtiden och jag försöker verkligen skriva i alla fall något inlägg varje dag men nu när jag är sjuk så står det verkligen still, vad ska man skriva om? Ingen fantasi och det händer inte direkt något på dagarna, så det är som det är helt enkelt. 
 
Men, en rolig nyhet är i alla fall att jag troligtvis ska på en arbetsintervju nästa vecka, hoppas att det tar sig denna gången! :) 

Min bebis!

 2013-03-05    22:38:38   av:Jennyhellstrom

Kvällen har varit lugn. Har mest sett på film & AHS, druckit chai latte & snackat om livet med lillebrodern, myst med en gosig kisse på magen och nu när vi ska nana så ligger han så gott framför ljusen & ser allmänt söt ut!

haha, sötaste!

 2013-03-05    20:55:58   av:Jennyhellstrom

vilken gullebulle!

 2013-03-05    19:25:57   av:Jennyhellstrom
Detta måste vara något av det sötaste mina ögon har skådat!
Kattbjörn/röd panda kallas dem. Åh, vill ha en, haha. 

Ny dag, inte mycket möjligheter.

 2013-03-05    09:37:00   av:Jennyhellstrom

 

Har precis tagit lite hostmedicin, hoppas den hjälper för just för tillfäller så vågar jag knappt andas för jag är så rädd för att börja hosta. & felix joinade oss igår med så nu är hela familjen drabbad utan victor, haha. Nu ska jag i alla fall göra mig en varm kopp choklad & ha 'American horror story'- marathon! Hoppas ni andra får en riktigt fin dag & håller er friska! :) 

snygg eller ful?

 2013-03-04    21:04:09   av:Jennyhellstrom
När jag först såg denna tröjan så blev jag lite kär men vet inte vad jag tycker längre riktigt. Är den snygg eller ful? lite too much kanske? När ska man använda den? får se om det blir något man beställer hem, beslutsångest. Den är liksom snygg & cool samtidigt som.. ahh vet inte. 
 
Några sådana här armband ska jag i alla fall lätt klicka hem så fort jag får en stadig inkomst, så fina! Herregud vad jag vill ha ett riktigt jobb nu, har ju i alla fall gymmet där man får in lite cash men det är ju inget att leva på riktigt. Ska försöka få tag på något nu i veckan, tar liksom lite vad som finns, gäller att inte alltid vara kräsen. 

American horror story

 2013-03-04    20:48:10   av:Jennyhellstrom
Någon mer som följer eller sett några avsnitt av 'American horror story'? Nu när jag är sjuk så har jag sett typ 5 avsnitt och jag vet inte riktigt vad jag tycker om serien faktiskt. Skådespelarna är bra och själva handlingen i sig är helt okej men just det här med alla spöken tycker jag är lite jobbig, vilka är spöken & vilka är inte? Hur blir man av med dem? När sjutton ska det börja lösa sig för familjen? osvosv. lite jobbig & komplicerad är den allt men kan inte riktigt slita mig ifrån att fortsätta titta ändå. 

Uppdatering till lisa!

 2013-03-04    13:57:00   av:Jennyhellstrom
 
Händer ju som vanligt inte sådär fasansfullt mycket här hemma men här kommer en liten uppdatering ändå!
 
- Våren börjar komma, & du vet ju hur vi svennar är så fort solen kommer fram men det fortfarande är minusgrader ute - på med solglasögonen & vårjackan, sätta sig på ett utecafé & känna sig coolast i världen! så jag saknar dig lite extra nu när vi annars brukar vara ute vid den här tiden & ta fula bilder osv.. Annars så har det öppnats en strippklubb på torpa, det pratas en himla massa om hästkött som dem hittat i findus lasagne och ikeas köttbullar (så nu har dem tagit bort den menyn på ikea, buhu) & Sverige har tagit typ 100 silvermedaljer i skidorna i år. 
 
haha, mycket mer kommer jag faktiskt inte på! Det står ganska still just nu :) hoppas du har det fint där borta i Australialand & sköter dig! Är så stolt över dig att du lyckats få både jobb & någonstans att bo, får komma och hälsa på dig snart (a) 

sjuuuuk.

 2013-03-04    12:51:02   av:Jennyhellstrom
bild i repris. 
 
Min mamma har varit sjuk i en hel vecka i influensa typ & det har egentligen bara varit en tidsfråga innan resten av familjen skulle drabbas. Nu har det i alla fall hänt, både jag & pappa ligger helt utslagna. Jag har sån ond krupphosta typ, gör jätte ont i bröstet när jag hostar & förkylningen och febern är på G med! 
 
Så får se hur denna veckan kommer bli, hade tänkt hinna med rätt mycket. Bland annat att leta jobb ofc, eftersom jobbintervjun förra veckan inte gick hela vägen, hade tänkt hinna träffa både elina, hanna, fredrik & daniella men får se hur det blir med det, vill ju inte smitta någon :/ dock lär ju fredrik redan blivit smittad men jaja (a) Nu blir det att se någon film, hejs! 

Hemma hos bbby!

 2013-03-03    19:03:00   av:Jennyhellstrom

Jag sitter just nu & letar efter en film som vi tänkt se medan Fredrik är i duschen :) så kort sagt; kvällen blir slapp! filmtips någon? hoppas ni får en bra kväll!

suuuunday!

 2013-03-03    11:15:35   av:Jennyhellstrom
 
sun-day, solen skiner & mitt humör stiger upp till max! tänk att lite solsken kan göra så mycket?! All snö börjar försvinna och våren träder fram! (på tiden...) Nu ska jag i alla fall få i mig lite frukost för att sedan vid 12.00 köra lite spinning, kan behöva bränna lite kcal efter att ha tryckt i mig en snacks på bion igår (a) 
 
I eftermiddag så hämtar fredrik upp mig så spenderar vi resten utav helgen hos honom ute i Bankeryd ♥

Toppen dag!

 2013-03-03    11:05:00   av:Jennyhellstrom

Igår var det hur mysigt som helst! Vi gjorde precis som tänkt; gick på A6, fikade & gick på bio :) 'du gör mig galen' heter filmen vi såg, helt okej faktiskt men kanske ingen som man behöver se just på bio men helt klart sevärd! 

Hade så himla roligt med mitt hjärta igår så vi ska ses någon dag i veckan igen :)

tog en fika på adelante där vi satt i typ 2h för att fördriva tiden innan bion började :)

Biotime! 20.20 började den! 
 
& vid 23 var jag hemma hos min gullemull igen ♥

En film som jag rekommenderar att inte se!

 2013-03-02    18:01:00   av:Jennyhellstrom
1/5 solar får den. Egentligen är den inte ens värd en kanske. 
 
Man blir lika besviken nästan varje gång när man ser en film med en himla massa bra recensioner alltså. Denna film, 'Äta sova dö' var den absolut sämsta film jag har sett i hela mitt 19åriga liv! Hände absolut ingenting på 1,5h ! Om man ska säga att det var någonting som hände, så var det när hon hade en provanställning som försäljare och skulle åka runt med bil, och körde utan körkort - vilket hennes chef frågade om efter en vecka "kan jag få se ditt körkort?" och då fick hon sparken, det var det enda som var "spännande" & det varade i 1minut. 

för alla med Tassimo!

 2013-03-02    12:55:00   av:Jennyhellstrom
 
Testade nyss på en chai latte med min kapselmaskin & damn, vad gott det var! så kan med varmt hjärta rekommendera den :) 

lördag ♥

 2013-03-02    12:09:12   av:Jennyhellstrom
 
Nu har min fina kille åkt hemåt för att se på skidor hela dagen & sen antagligen ha en grabbkväll. & jag ska städa lite (som vanligt?) och sen göra mig iordning för att träffa en saknad vän, Elina ♥ Vi ska troligtvis strosa runt på stan en sväng & sen gå på bio ikväll, hoppashoppas* känner på mig i alla fall att denna lördagen kommer bli toppen! :)

hej-jag-ser-ut-som-en-fjortis. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!