Fredagen

 2016-09-25    10:29:30   av:Jennyhellstrom

I fredags kl 08.00 var det samling på öxnehaga! Alla lärare skulle iväg till isaberg! Satt med Adelina på bussen, vi körde något spel som heter "vad gör jag" tror jag, ungefär som alias/med andra ord! Efter knappt 1 timme var vi framme. Fick frukost, sen hade vi planering & diskussion i olika grupper, lunch, planering igen, fika & sen fick vi gå till våra stugor innan det var dags för äventyr!

Fina Adelina utanför vår stuga som vi delade med Martina & Miriam! Sen var det dags för äventyr! Alla delades in i olika lag om ca 4-5stycken. Man fick en karta med olika stationer & skulle samla ihop olika ledtrådar & bokstäver som sedan skulle bilda ett ord. Vårt lag vann så klart!

Några stationer innebar att man skulle ta groupies med vissa föremål för att sedan visa bilderna för några ledare som i sin tur gav oss en ledtråd! Väldigt rolig aktivitet, något man kan ta med sig till jobbet & göra med barnen :)

Sedan fick vi ännu en uppgift som skulle göras i stugorna med dem man bor med! Vi skulle göra ett konstverk som representeras oss! Är ganska nöjd med våran :)

Vid 19.00 var det dags för tre-rätters! Vi fick en god toast-Skagen till förrätt, kalv till varmrätt & någon chokladmousse till efterrätt! Väldigt gott men var så mätt att jag knappt kunde äta något, vi hade ju knappt inte gjort något annat än ätit under hela dagen ;D senare blev det spel & vin i stugan!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!