Speltips!

 2014-02-10    15:43:00   av:Jennyhellstrom
Quizmysteriet - 5/5 solar!
 
I Quizmysteriet är du en av stadens vassaste detektiver och du har blivit ombedd att hjälpa polischefen med att lösa en mystisk stöld som stadens poliser förgäves har försökt att uppklara. Spåren efter stölden ligger dolda i stadens mörka gränder och det är nu ditt jobb att hitta dem så att du kan ta reda på: VEM är tjuven? VAD har blivit stulet? VAR gömmer tjuven sig?
I spelet skall hela familjen använda sin allmänkunskap för att lösa mysteriet. Spelarna tävlar om vem som snabbast kan insamla spåren och hitta den rätta kombinationen där en känd person av allt att döma står bakom stölden i staden. Är det Astrid Lindgren som har stulit en skateboard och gömmer sig i Paris? Eller kanske inte? Den personen som först har den rätta kombinationen och når före alla andra till polisstationen blir stadens nya
mästerdetektiv.
 
Detta spelet är så otroligt roligt, lätt det roligaste som jag någonsin har spelat i alla fall! Så rekommenderar detta till alla :) Jag & fredrik spelar nog detta flera gånger i veckan, ser vi inte på sons of anarchy eller pluggar så spelar vi ;)
 
 ♥
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!