helluu bitches, it's my birthday!

 2013-10-03    21:33:21   av:Jennyhellstrom
Idag är jag hela 20 fucking år. Helt galet. Är det nu man klassas som vuxen? Har i alla fall blivit lite uppvaktad utav min fina pojkvän, en ralph lauren parfym fick jag i morse men han sa att det var den lilla presenten (WTF? den hade räckt!) men att den riktiga presenten kommer om någon dag för den är beställd så snacka om att jag går runt & är nyfiken nu! och så har jag fått massa presenter av familjen m.m. under helgen & veckan, jag är såååå nöjd!!!!

Har i alla fall varit på systemet så klart, och dem sa "Grattis på födelsedagen" då kände jag mig ganska nöjd :) 
Vad kan jag skriva mer..? Hade en mysig helg med la familia. Gick på stan med mina bröder, höstmarknad med mamma, kalas för mig & kusinen, chillkvällar med god mat, snabbträff med elina osvosv. nu dröjer det minst 2 månader innan vi beger oss ner mot jönköping igen.. dock så går tiden väldigt fort! 

Skolan rullar på i full fart, trodde aldrig att universitetet skulle vara så här tufft alltså! De säger ju att den första terminen är den svåraste, dem vill typ få bort dem som inte pallar trycket och no shit?! på 5 veckor så har jag redan haft två tuffa tentor, har min 3e om 2 veckor samt ett seminarium (redovisning inför klass i 20min) och en essäuppgift om 2veckor, kul liv! ska läsa ut ca 4 böcker inom dessa 14 dagar :) 
 
 
Nu ska jag mysa ner mig med min pojkvän framför någon film eller något, chaio! 
 Lisa

Grattis igen! Du får uppdatera oss om vad det var som du fick utav honom sen då! :)))

Svar: Tack! Det kommer upp nu :D
Jenny Hellström

 2013-10-03    22:23:33     URL: http://babicake.blogg.se
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!