lägenhetsletande & sommarplaner.

 2013-05-16    11:38:00   av:Jennyhellstrom
 
Igår satt jag & fredrik och letade efter lägenhet i umeå, gick väl sådär. Verkar inte finnas lika bra system där uppe som det finns här, + att man måste typ betala för att kunna kontakta en hyresvärd osv. men men, vi kämpar på. Har i alla fall ställt oss i lite köer osv. Om vi nu lyckats göra rätt, haha. 
 
Härrom dagen så gick vi & skaffade ICA-kort med, vuxenpoäng! & jag skaffade även coopkort, som kom hem med posten redan igår! Via det så kunde man boka 2 hotellnätter & betala för 1 typ, så vi har nu bokat två nätter på Quality hotell 11 (tredje gången vi väljer det hotellet nu, så bra!) den 8-11/6 åker vi :) Vi har runt 2 veckor semester där i början av sommaren så då åker vi till GBG, studentfirande och så ska vi även åka några dagar till Smögen, kommer bli kanon! :) 
 
Så mysigt hotell! Om ni har planer på att ligga över i GBG så välj detta :) dock ligger det en liten bit utanför centrum & nordstan osv. men tar bara några minuter med bil! Ligger precis vid en liten hamn, massa uteserveringar, jacuzzi, bastu m.m. jätte mysigt på sommaren när det är fint väder! Annars hade vi först tänkt ta ett hotell precis bredvid nordstan men vi har varit så nöjda med detta tidigare så varför inte köra på säkra kort? ;) 1498:- blev det för ett dubbelrum, två personer, två nätter, med frukost - inte farligt!  
 
haha, söta! Har bara fina minnen från Göteborg med min prins! Undrar hur många gånger vi har varit där tillsammans nu, 5-6 gånger som vi legat på hotell kanske? 
(haha, vad tjock man ser ut på bilden i mitten?)
 Daniella

Mysigt med götet😘

Svar: Jättemysigt :')
Jenny Hellström

 2013-05-17    23:03:52
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!